jes vala, kolko fališ pomisliće raja da ste jači od nas

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pegi10 je napisao/la:legendo ne diraj glavnu Krajiskinju na forumu i buducu premijerku kantona ne valja ti to mogla bi ljuta Krajina u pohod na Gorazde![]()
Aferim.BaDa12 je napisao/la:Pegi10 je napisao/la:legendo ne diraj glavnu Krajiskinju na forumu i buducu premijerku kantona ne valja ti to mogla bi ljuta Krajina u pohod na Gorazde![]()
![]()
Ima da budemo jači od EU.
Krajina će vam biti daleko, ne samo zbog kilometara.
iš... banja luka, bijeljina, brčko, doboj, prijedor...BaDa12 je napisao/la:Dexe, gdje ste?
Dodaj još Banju Luku i još koju općinu iz RS, i u top 10 smo.
Ništa ja slagala nisam. Šta jači, najjači.![]()
NIgdje očitoBaDa12 je napisao/la:Dexe, gdje ste?
Da, vidjela sam cijelu listu, pa smo i tako opet tu negdje, pri vrhu. Mnoge općine i gradovi koji su površinom veći su daleko ispod nas.DANTES je napisao/la: iš... banja luka, bijeljina, brčko, doboj, prijedor...
Evo me, sta je, neb ti ja ovo ni mrtav pio da je napisano kako treba a kamoli nakaradnosamo_lijevo je napisao/la:Gdje mi je @Heller ?
Samo zbog kilometara, na ostalim poljima nemate šanseBaDa12 je napisao/la:
Krajina će vam biti daleko, ne samo zbog kilometara.
Ne, pregledo sam Fotex i dovoljno jeVirtu4l je napisao/la:Kakvo šamaranje nejači iz Szegeda![]()
gledate li vas dvojica ovo?
pa imaju i najjači rosterVirtu4l je napisao/la:Sve su to prdimahovine, trofej ostaje u Njemačkoj
Od cegaBelminM23 je napisao/la:Doboj sve manji i manji, već dvije opštine se odvojile.
Ali neka neka.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 16 gostiju.