FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma kakvi rekli bi ko će stalno navijati, gledati sve iste ekipe itd...
uvijek neke izvlake, ali jbt ga, treba napraviti najavu za proslavu pa ko dođe dođe...
uvijek neke izvlake, ali jbt ga, treba napraviti najavu za proslavu pa ko dođe dođe...
Da tada bi se sigurno popravio prosjek (kada bi se liga smanjila),mada ne sumnjam da bi opet kroz neko vrijeme doslo do "zasicenja" kod dijela navijaca.Da se razumijemo ovo nije samo nas sindrom,na Dinamovoj proslavi se okupilo 1500 ljudi,Partizan ima konstantan pad i utakmice od po 2-3 milje ljudi za njih nisu rijetkost.Zvezda je prica za sebe,prije 2 dana su imali 26000 ljudi na stadionu.Ali mi smo Zeljo.potrebna je akcija trebaju sjesti ljudi analizirati problem,osmisliti nacine da se privuce vise raje obzirom na nas potencijal kao kluba u navijackom i simpatizerskom smislu.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma jeste to sve uredu sto govorite, ali ja ipak mislim da se u ligama kao sto je Hrvatska, Srbija, Slovenija i cak nasa zadnje dvije godine, izgubila prava konkurencija. Evo realno, koji tim vise moze ugroziti titulu Dinamu, Partizanu (imaju padova cisto radi zasicenje), Mariboru, ili evo sada nama gdje je jedini pravi suparnik Siroki. Valjda se nece ni oni izgubiti vremenom..
- zeljo4life
- Kontakt:
vise ni siroki nije sto je bio,ostarila ekipa,nema smjene generacija i novih kvalitetnih igraca.Mislim da ce i oni polako ka dole...DzoleZeljo je napisao/la:Ma jeste to sve uredu sto govorite, ali ja ipak mislim da se u ligama kao sto je Hrvatska, Srbija, Slovenija i cak nasa zadnje dvije godine, izgubila prava konkurencija. Evo realno, koji tim vise moze ugroziti titulu Dinamu, Partizanu (imaju padova cisto radi zasicenje), Mariboru, ili evo sada nama gdje je jedini pravi suparnik Siroki. Valjda se nece ni oni izgubiti vremenom..
Amare hvala ti...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
nije istina to što pričaš, prati malo stanje u JSL-u ove godine i kolika je bodovna razlika između partizana i czv, derbi im odlucuje, a u bih ne moze se reci da smo bez premca, guravo je opet kod nas, razliku cini trener i to je to 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
plavetniloo
- Kontakt:
postavi sebi pitanje zbog čega je to tako?ennis je napisao/la:Da tada bi se sigurno popravio prosjek (kada bi se liga smanjila),mada ne sumnjam da bi opet kroz neko vrijeme doslo do "zasicenja" kod dijela navijaca.Da se razumijemo ovo nije samo nas sindrom,na Dinamovoj proslavi se okupilo 1500 ljudi,Partizan ima konstantan pad i utakmice od po 2-3 milje ljudi za njih nisu rijetkost.Zvezda je prica za sebe,prije 2 dana su imali 26000 ljudi na stadionu.Ali mi smo Zeljo.potrebna je akcija trebaju sjesti ljudi analizirati problem,osmisliti nacine da se privuce vise raje obzirom na nas potencijal kao kluba u navijackom i simpatizerskom smislu.
hajduk ima navijače kao i zvezda
dinamo je kao i partizan priča za sebe
znači, ove dvije prve grupe već imaju 10 000+ na haman pa svakoj utakmici i pored svih problema u kojima su, dok ova zadnja 2 da nema problema kakvih ima, sigurno bi ista posjeta bila.
znači nije problem u kvalitetu takmičenja, nego je problem u nama, bosancima
Već zamišljam subotu kako navijači ulijeću na teren skaču po prečkama, kidaju mreže i otimaju od igrača dresove na silu, kao što je bilo u prošlom prvenstvu protiv Kozare, ne znam šta je to kome merak uništavati imovinu našeg Želje.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ne znam bas, nisi procitao sta sam napisao za Partizan u zagradi. Pratio sam njihov skoro svaki derbi, i jedino u kupu prosle godine ih je Zvezde nadigrala, a sto se prvenstva tice, ne mogu da se sjetim zaista, jer su gubiti pretezno jer promase 100% prilike.fedeltafrotta je napisao/la:nije istina to što pričaš, prati malo stanje u JSL-u ove godine i kolika je bodovna razlika između partizana i czv, derbi im odlucuje, a u bih ne moze se reci da smo bez premca, guravo je opet kod nas, razliku cini trener i to je to
Ako je tebi Sarajevo pravi protivnik koji jednom opali na gol, ili Borac koji prije svakog meca dize tenzije, onda ja ne znam zaista kakav ti kriterij imas. Moze trener biti 50% ekipe, ali ostali 50% ekipa odraduje na terenu, jer ne igra trener.
Koliko god ova ekipa bila nekome smijesna, ipak je sampionska ekipa i finalist kupa, a to sigurno ne moze biti slucajnost. E sada dolazimo na ono moje, jesmo li zaista ovo godine imali pravu konkurenciju? Gledao si derbi, vidio si kako mi zapravo igramo kada zelimo da igramo. Oni demolirani, nisu na gol opalili, i to trebamo smatrati konkurencijom?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 13 maj 2013, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
plavetniloo
- Kontakt:
pa ti tačno nisi normalan, u ovakvoj sitvaciji gdje je bruku ljudi nezaposleno, ti bi da neko izleti cenera svaku sedmicu da gleda ovo što gleda trenutno, aferimDzoleZeljo je napisao/la:To je to, zaista ovo je pravi razlog.ennis je napisao/la: Upravo to,a malo smo se navikli na uspjehe pa ti isti zahtjevni traze vise,nekakve megalomanske uspjehe u Evropi.A ne shvataju kakav je ovo uspjeh u sezoni sa previse pehova uzeti trofej.
Ja sam nesto razmisljao, pa mozda jedino da se smanji liga, pa da imas konstantno jake tekme (derbije) iz kola u kolo, pa bi se mozda neki balans napravio od 6.000 ili 7.000 po tekmi...
Realno, da vam iskreno kaze, imamo tim koji hara 2009, i karte bi trebale biti duplo skuplje, ali zaista. Ne mozemo mi zauvijek ostati na tih 5 KM a zelimo stalno neki uspijeh. Jbg, sitvacija je takva kakva jeste u drzavi, ali zasto onda ocekujemo i zelimo neki iskorak u evropi ako nismo u stanju platiti vise od 5 KM za Zelju koji hara od 2009 godine... Realno, nismo ni mi posteni, jer se javlja kontradiktornost.
Baš sam i ja o tome mislio. Ono divljanje tokom ulaska na teren. Isto neki vašar. Ja sam tad sjediozeljooooo je napisao/la:Već zamišljam subotu kako navijači ulijeću na teren skaču po prečkama, kidaju mreže i otimaju od igrača dresove na silu, kao što je bilo u prošlom prvenstvu protiv Kozare, ne znam šta je to kome merak uništavati imovinu našeg Želje.
na tribini i čudio se. Ok je uletiti u teren, ali razvaljivati sve pred sobom i maltretirati naše igrače...žalosno
Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 13 maj 2013, 12:21, ukupno mijenjano 2 puta.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ja volim ovaj tim iz jednog razloga: Amar kaze slabi smo igracki za 70 % a to se na terenu osjetilo plafon 15 % . Znaci oni su dali sve od sebe da ne kazem da smo ostavli prve konkurente iza sebe i bez ikakvih sansi za osvajenje lige.Meni je to dosta da zasluze moj respekt.U evropi sta bude, bude i ne ocekujem nista posebno, bitno je uzeti pare ove godine i iduce probati nesto kad budemo nosioci.DzoleZeljo je napisao/la:Ne znam bas, nisi procitao sta sam napisao za Partizan u zagradi. Pratio sam njihov skoro svaki derbi, i jedino u kupu prosle godine ih je Zvezde nadigrala, a sto se prvenstva tice, ne mogu da se sjetim zaista, jer su gubiti pretezno jer promase 100% prilike.fedeltafrotta je napisao/la:nije istina to što pričaš, prati malo stanje u JSL-u ove godine i kolika je bodovna razlika između partizana i czv, derbi im odlucuje, a u bih ne moze se reci da smo bez premca, guravo je opet kod nas, razliku cini trener i to je to
Ako je tebi Sarajevo pravi protivnik koji jednom opali na gol, ili Borac koji prije svakog meca dize tenzije, onda ja ne znam zaista kakav ti kriterij imas. Moze trener biti 50% ekipe, ali ostali 50% ekipa odraduje na terenu, jer ne igra trener.
Koliko god ova ekipa bila nekome smijesna, ipak je sampionska ekipa i finalist kupa, a to sigurno ne moze biti slucajnost. E sada dolazimo na ono moje, jesmo li zaista ovo godine imali pravu konkurenciju? Gledao si derbi, vidio si kako mi zapravo igramo kada zelimo da igramo. Oni demolirani, nisu na gol opalili, i to trebamo smatrati konkurencijom?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Majstore, JESI LI TI GLUP ili sta je vec u pitanju? Fino sam te zamolio da preskaces moje postove? PA KOJI TI VRAG VISE? Ja se ne javljam na tvoje, jer ne zelim nikakav vid debate, rasprave sa tobom jer je sa tobom doslovno nemoguce voditi normalan vid rasprave.plavetniloo je napisao/la:pa ti tačno nisi normalan, u ovakvoj sitvaciji gdje je bruku ljudi nezaposleno, ti bi da neko izleti cenera svaku sedmicu da gleda ovo što gleda trenutno, aferimDzoleZeljo je napisao/la:To je to, zaista ovo je pravi razlog.ennis je napisao/la: Upravo to,a malo smo se navikli na uspjehe pa ti isti zahtjevni traze vise,nekakve megalomanske uspjehe u Evropi.A ne shvataju kakav je ovo uspjeh u sezoni sa previse pehova uzeti trofej.
Ja sam nesto razmisljao, pa mozda jedino da se smanji liga, pa da imas konstantno jake tekme (derbije) iz kola u kolo, pa bi se mozda neki balans napravio od 6.000 ili 7.000 po tekmi...
Realno, da vam iskreno kaze, imamo tim koji hara 2009, i karte bi trebale biti duplo skuplje, ali zaista. Ne mozemo mi zauvijek ostati na tih 5 KM a zelimo stalno neki uspijeh. Jbg, sitvacija je takva kakva jeste u drzavi, ali zasto onda ocekujemo i zelimo neki iskorak u evropi ako nismo u stanju platiti vise od 5 KM za Zelju koji hara od 2009 godine... Realno, nismo ni mi posteni, jer se javlja kontradiktornost.
Aco, regulisi ovo molim te vise! Necu da pravim sranje na temi radi njega.
Ako ne mozes regulisati banun mene ili njega i gotova stvar!
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 13 maj 2013, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
pratio sam partizan u 4-5 mečeva ove sezone i mogu ti reći da je bilo dosta patnje (radnički x2, np, užice)... ali imaju mladu jako ekipu i opet uspjevaju biti prvi, zvezda je ove godine bljesnula mislim prije svega kiksevima partizana u drugom dijelu sezone no to ne umanjuje njihove pobjede i zalaganje...DzoleZeljo je napisao/la:Ne znam bas, nisi procitao sta sam napisao za Partizan u zagradi. Pratio sam njihov skoro svaki derbi, i jedino u kupu prosle godine ih je Zvezde nadigrala, a sto se prvenstva tice, ne mogu da se sjetim zaista, jer su gubiti pretezno jer promase 100% prilike.
mi smo sami sebi ove godine bili najveći neprijatelji, uvuklu se pitarluka i njihove priče među raju što je donijelo negativnu atmosferu i manji broj navijača... naravno da smatram da imamo i dalje najbolji kolektiv i da to nije slučajnost, ali opet amar je najviše zaslužan, jel misliš da bi bili šampioni drugu godinu zaredom da je na klupi simo krunić ili neki drugi klaun
ps. što se tiče tog ulaženja u teren protiv leotara i slično, momci sa orga su dobro rekli, slijedi nam izdanje od 40-ak ljudi u lištici, a zatim subota i 8.ooo ultrasa koji ulijeću na teren i slikaju se sa fotoaparatima
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Ma treba klub mnogo više zaštitara unajmiti i definitivno zabraniti taj krkanluk prilikom proglašenja Šampiona i dodjele pehara. Daj bar jednom da se dostojanstveno proslavi, a ne da igrači zvjeraju oko sebe i gledaju ko će ih napasti i skidati opermu s njih.
voltron30 je napisao/la:Ma treba klub mnogo više zaštitara unajmiti i definitivno zabraniti taj krkanluk prilikom proglašenja Šampiona i dodjele pehara. Daj bar jednom da se dostojanstveno proslavi, a ne da igrači zvjeraju oko sebe i gledaju ko će ih napasti i skidati opermu s njih.
citavu sezonu kukamo na posjetu cini mi se malo neopravdano jer svaki put kad je trebala prava podrska igraci Zelje su je i imali ako se sjetimo derbija na kosevu JUG nikad puniji ,protiv Sirokog na onom minusu 6-7000 hiljada ,
utakmica protiv Celika isto tako dobra posjeta ,derbi na grbavici dobra posjeta za radni dan,na otoci puna tribina itd i ja se slazem da moze bolje ali kako smo igrali citavu sezonu i kako nam je los marketing nije ovo tako ni lose ali sada treba dici citav gradi i najaviti spektakl na GRBAVICI
u sustini kad pogledas posjeta jest slabija,ali ne toliko drasticno,s obzirom na regiju pa cak ni kod ostalih klubova u ligi ne samo Zelje kao prvaka,malo je svi bi vise al jbg tako je pad je svugdje tako i ovdje,u regiji dva kluba imaju posjetu ostalo slabo ,kod su prosjek od 4,5 milja ,uz derbi koji dobaci na 15,i to jeto,samo je steta da ovaj derbi ove sezone izmedju zelje i sarajeva nije privukao vise jer je imao sve predispozicije,kako navijacki ,tako i rezultatski,u zadnjih ihi hi godina ali eto.
@CARSON
Sve je to O.K., al' ne vidim kakve veze ima s mojim postom?
Sve je to O.K., al' ne vidim kakve veze ima s mojim postom?
-
plavetniloo
- Kontakt:
ne želi niko da vodi s tobom "normalan" vid rasprave jer ti nisi normalan, što sam ti gore već napisao, ovakve gluposti ne mogu da prešutim, izvini, ali tako jeDzoleZeljo je napisao/la:Majstore, JESI LI TI GLUP ili sta je vec u pitanju? Fino sam te zamolio da preskaces moje postove? PA KOJI TI VRAG VISE? Ja se ne javljam na tvoje, jer ne zelim nikakav vid debate, rasprave sa tobom jer je sa tobom doslovno nemoguce voditi normalan vid rasprave.plavetniloo je napisao/la:pa ti tačno nisi normalan, u ovakvoj sitvaciji gdje je bruku ljudi nezaposleno, ti bi da neko izleti cenera svaku sedmicu da gleda ovo što gleda trenutno, aferimDzoleZeljo je napisao/la:
To je to, zaista ovo je pravi razlog.
Aco, regulisi ovo molim te vise! Necu da pravim sranje na temi radi njega.
Ako ne mozes regulisati banun mene ili njega i gotova stvar!
- zeljo4life
- Kontakt:
Ama nije to nikakvo razvaljivanje svega pred sobom...ok raja skinu mrezu,i to je po meni ok,draga uspomena,znam puno ljudi koji nose oko vrata taj komadic mrezeVedad87 je napisao/la:Baš sam i ja o tome mislio. Ono divljanje na ulasku u teren. Isto neki vašar. Ja sam tad sjediozeljooooo je napisao/la:Već zamišljam subotu kako navijači ulijeću na teren skaču po prečkama, kidaju mreže i otimaju od igrača dresove na silu, kao što je bilo u prošlom prvenstvu protiv Kozare, ne znam šta je to kome merak uništavati imovinu našeg Želje.
na tribini i čudio se. Ok je uletiti u teren, ali razvaljivati sve pred sobom...
Amare hvala ti...
Mislim da je Željo tv pun pogodak, svaki dan imaš najave, preglede, intervjue, jedan od boljih poteza u ovoj polusezoniCARSON je napisao/la:voltron30 je napisao/la:Ma treba klub mnogo više zaštitara unajmiti i definitivno zabraniti taj krkanluk prilikom proglašenja Šampiona i dodjele pehara. Daj bar jednom da se dostojanstveno proslavi, a ne da igrači zvjeraju oko sebe i gledaju ko će ih napasti i skidati opermu s njih.
citavu sezonu kukamo na posjetu cini mi se malo neopravdano jer svaki put kad je trebala prava podrska igraci Zelje su je i imali ako se sjetimo derbija na kosevu JUG nikad puniji ,protiv Sirokog na onom minusu 6-7000 hiljada ,
utakmica protiv Celika isto tako dobra posjeta ,derbi na grbavici dobra posjeta za radni dan,na otoci puna tribina itd i ja se slazem da moze bolje ali kako smo igrali citavu sezonu i kako nam je los marketing nije ovo tako ni lose ali sada treba dici citav gradi i najaviti spektakl na GRBAVICI
Trenutno korisnika/ca: b00t, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], knoa, Laudrup, mavi, Nulatridva, Pact1921 i 62 gosta.