FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 09 maj 2020, 20:34

Plate 140 miliona Coutinha, zakljucak - nema gdje igrati, nema svoje pozicije, ne zna se uklopit, nije profil koji Barca treba itd. Tjeraj ga odmah.
Plate 120 miliona Griezmanna - odjednom prica nema gdje igrati, nije se uklopio, ni on nije željeni profil :rol: tjeraj dalje.

Sad je Lautaro prica, pretplatice ga levati maksimalno i za godinu potjerati ili poslati na posudbu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 maj 2020, 20:47

Captain4 je napisao/la:
09 maj 2020, 20:04
AlfredNobel je napisao/la:
08 maj 2020, 03:12
Međutim, Lautaro iz prošle sezone je nula. Mislim da Conte nije došao, da je došao neki prosječan trener tipa Spalletija, Lautaro bi se spominjao u kontekstu Leicestera.
Gdje će se dokazati? Furala se formacija sa jednim golgeterom i u tom trenutku Lewandowski ne bi narušio Icardija iz prve postave. Poslije je došao period Mauro-Wanda sapunice i Lautaro uskače i na pravi način iskorištava situaciju.

Frajer je klasa, frajer se gradi kao da ima 2 metra a ne 175cm. i
Instant killer
.
A i to što kažeš, u 'sistemu' Spalletija i takvih prosjeka dobro išta iko i može. Ne znam, još mi je enigma, ni tamo ni vamo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 09 maj 2020, 20:48

Lautaro je kompletan napadač koji može još više napredovati. Nije mentalni patuljak.
"We need to suffer. And we need to fight."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 maj 2020, 21:36

I u vrijeme pandemije koronavirusa kada su svi igrači Barcelone boravili u izolaciji povrijeđeni Dembele je uspio napraviti skandal, izvjestio je danas El Confidencial.

Bilo je to 14. aprila. Trener Quique Setien je zakazao video konfreneciju kako bi popričao sa igračima o njihovom zdravstvenom stanju, a francuski fudbaler je bio jedini koji nije odgovorio na poziv.

Dembele se nije ni pojavio na testiranju ove sedmice. U međuvremenu mu je poručeno da ne dolazi u trening kampu, dok se ne testira. To bi trebao uraditi početkom sljedeće sedmice.
Treba mu dati još koju šansu.
Mlad je, popravit ce se :lol:

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 09 maj 2020, 21:40

zar nije ligamente koljena potrgo , kog će đavola oko tima
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 maj 2020, 21:44

let3 je napisao/la:
09 maj 2020, 20:34
Plate 140 miliona Coutinha, zakljucak - nema gdje igrati, nema svoje pozicije, ne zna se uklopit, nije profil koji Barca treba itd. Tjeraj ga odmah.
Plate 120 miliona Griezmanna - odjednom prica nema gdje igrati, nije se uklopio, ni on nije željeni profil :rol: tjeraj dalje.

Sad je Lautaro prica, pretplatice ga levati maksimalno i za godinu potjerati ili poslati na posudbu.
Pa kad je tako, ljudi fakat nemaju gdje igrati, odnosno kupuju se svjetske klase koje nisu lijevo krilo da bi igrali na lijevim krilu.
Pametnije je bilo kupiti prosječnog igrača kojem je to primarna pozicija nego raditi sto su radili.
Al ajde i ja sam pišnuo kad su doveli Greizmana i Coutinha.
Don't hate what you don't understand.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 09 maj 2020, 22:01

Captain4 je napisao/la:
09 maj 2020, 20:48
Lautaro je kompletan napadač koji može još više napredovati. Nije mentalni patuljak.
Dezurni pljuvaci smatraju da je on klocina teska.

Na prvu se vidi kod Lautara sa je kompletan.Svak segment igre na vrhunskom nivou.Jako mlad , a vec izbacio igrace poput Aguerra,Higuaina van prvih 11.Njegova ekspanzija je i otvorila vrata Icardiju te stavila Inter u odlicnu poziciju da se ne libi duvati razmazenoj Wandi i moliti ga da ostane.

Bit ce najbolji napadac Svijeta , jednostavno to vidim u njemu.Ne vidim trenutno kompletniju 9-ku od njega.Podjednako dobar na vise pozicija istovremeno jer njegov kvalitetan all round fudbal mu daje mogucnosti da igra sjajno van 16,po strani ili kao target man.

Isti taj decko je ne tako davno zlostavljao odbranu Barcelone,jedini vrijedan pomena u tih 180 minuta uz Brozovica.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 maj 2020, 22:22

xaviesta je napisao/la:
09 maj 2020, 21:44
let3 je napisao/la:
09 maj 2020, 20:34

Pa kad je tako, ljudi fakat nemaju gdje igrati, odnosno kupuju se svjetske klase koje nisu lijevo krilo da bi igrali na lijevim krilu.
Pametnije je bilo kupiti prosječnog igrača kojem je to primarna pozicija nego raditi sto su radili.
Al ajde i ja sam pišnuo kad su doveli Greizmana i Coutinha.
Necu lagati, i ja sam pišnuo kada se dovodio Griezmann (onaj prvi put kad je izradio), al naše mišljenje i želje nisu bitne. Mi smo obicni navijaci iz Bosne :mrgreen:
Problem je što ljudi koji rade u Barci, koji su placeni i zaduženi za skauting, prave takve ogromne greške - dovode igrace koji ne odgovaraju Barci :damn: nevjerovatno.
Uz Coutinha i Gricka, možemo dodati Osmana i Ardu. Dakle, četiri vezana promašaja na tim nekim napadackim pozicijama.

Znaš i sam da su se oni jeftino placeni igraci uvijek bolje pokazivali u Barci, nego skupocjena pojacanja. Skoro kao neko nepisano pravilo.
Alba, Ter Stegen, Rakitić, ranije Mascherano itd
Zato mislim da ce se ovaj mali Trincao (o kojem niko i ne prica nista) pokazati boljim nego ove 100+ mil. placene zvijezde.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 maj 2020, 23:03

Ima li nekih informacija od ozbiljnih medija za Pjanketa? Mislim na vas koji pratite Twitter profile i ostalo..

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 09 maj 2020, 23:03

Pjanicu cetverogodisnji ugovor kaze Sport.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 09 maj 2020, 23:20

@leorey, šta veliš na dolazak Pjanića? Uobraženim separatistima ni jedno pojačanje ne može ugoditi, milione i milione na Griezmana i Dembelea i opet ti ne valjaju?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 09 maj 2020, 23:26

Bretvajt nekakav > mentalni patuljak Lautaro

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 09 maj 2020, 23:49

Geerroo je napisao/la:
09 maj 2020, 23:26
Bretvajt nekakav > mentalni patuljak Lautaro
:salut:
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 09 maj 2020, 23:56

09 maj 2020, 23:03
Ima li nekih informacija od ozbiljnih medija za Pjanketa? Mislim na vas koji pratite Twitter profile i ostalo..
Svi bitniji mediji govore da je između Barce i Pjanića sve dogovoreno već ali problem predstavlja to što Arthur ne želi ići a Juventus opet neće da uzme Vidala i Rakitića, koje su ovi navodno ponudili umjesto Arthura.

Mada mi iskreno nije jasna ta situacija oko Rakitića. Lik je već jednom nogom u Sevilli a sad se odjednom spominje u ovim kombinacijama za Pjanića.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 maj 2020, 00:10

BoixosNois1899 je napisao/la:
09 maj 2020, 23:56
09 maj 2020, 23:03
Svi bitniji mediji govore da je između Barce i Pjanića sve dogovoreno već ali problem predstavlja to što Arthur ne želi ići a Juventus opet neće da uzme Vidala i Rakitića, koje su ovi navodno ponudili umjesto Arthura.

Mada mi iskreno nije jasna ta situacija oko Rakitića. Lik je već jednom nogom u Sevilli a sad se odjednom spominje u ovim kombinacijama za Pjanića.
Ma i ja nešto kontam, šuhveli mi je sve to. Jedino da pristane Arthur, logično je da neće da uzmu Rakitića i Vidala, ne znam šta su ovi i očekivali. Hajde Vidal i nekako, mada i on je svoje odradio, a Rakitić pogotovo, on može jedino u Sevillu.

Ne znam, nadam se da će doći do dogovora. Treba nam jedan takav veznjak i mimo toga što ima 30 godina, može Pjanke odraditi par dobrih sezona sigurno.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 maj 2020, 00:17

S obzirom da nisu pogodili sa nijednom skupo placenom zvijezdom, nadati se da ce pogoditi sa Pjanicem.
Pjanic, De Jong i opet fali jedan veznjak. Arthur bi tu bio idealan ali on je izgleda svoje zavrsio.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 10 maj 2020, 00:20

Čuj Arthur za Pjanketa, yebli sve svoje.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 10 maj 2020, 00:25

Napuhali su malo mediji ovo, često se igrač i klub dogovore, transferi propadaju zbog neslaganje klubova. Sve zavisi od ertura sad.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 10 maj 2020, 00:49

Pjanic, Arthur i De Jong i onda moze

Dakle Rakitic i Vidal nogom ih nabit

Sve ostalo je katastrofa
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 10 maj 2020, 00:52

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
09 maj 2020, 23:20
@leorey, šta veliš na dolazak Pjanića? Uobraženim separatistima ni jedno pojačanje ne može ugoditi, milione i milione na Griezmana i Dembelea i opet ti ne valjaju?
Griezmann je klasa, cak statisticki mu ova sezona nije ni losa kad uzmes u obzir sta se sve izdesavalo i na koje pozicije ga se stavljalo

Dembele je crna jeremija i mora biti sutnuta sto prije iz kluba jer je imao malo veci utjecaj na klub od mene, dakle nikakav

Smijesno ga je i stavljati u istu recenicu s Neymarom
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.