Plate 120 miliona Griezmanna - odjednom prica nema gdje igrati, nije se uklopio, ni on nije željeni profil

Sad je Lautaro prica, pretplatice ga levati maksimalno i za godinu potjerati ili poslati na posudbu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
A i to što kažeš, u 'sistemu' Spalletija i takvih prosjeka dobro išta iko i može. Ne znam, još mi je enigma, ni tamo ni vamo.Captain4 je napisao/la: ↑09 maj 2020, 20:04Gdje će se dokazati? Furala se formacija sa jednim golgeterom i u tom trenutku Lewandowski ne bi narušio Icardija iz prve postave. Poslije je došao period Mauro-Wanda sapunice i Lautaro uskače i na pravi način iskorištava situaciju.AlfredNobel je napisao/la: ↑08 maj 2020, 03:12Međutim, Lautaro iz prošle sezone je nula. Mislim da Conte nije došao, da je došao neki prosječan trener tipa Spalletija, Lautaro bi se spominjao u kontekstu Leicestera.
Frajer je klasa, frajer se gradi kao da ima 2 metra a ne 175cm. i
Instant killer.
Treba mu dati još koju šansu.I u vrijeme pandemije koronavirusa kada su svi igrači Barcelone boravili u izolaciji povrijeđeni Dembele je uspio napraviti skandal, izvjestio je danas El Confidencial.
Bilo je to 14. aprila. Trener Quique Setien je zakazao video konfreneciju kako bi popričao sa igračima o njihovom zdravstvenom stanju, a francuski fudbaler je bio jedini koji nije odgovorio na poziv.
Dembele se nije ni pojavio na testiranju ove sedmice. U međuvremenu mu je poručeno da ne dolazi u trening kampu, dok se ne testira. To bi trebao uraditi početkom sljedeće sedmice.
Pa kad je tako, ljudi fakat nemaju gdje igrati, odnosno kupuju se svjetske klase koje nisu lijevo krilo da bi igrali na lijevim krilu.let3 je napisao/la: ↑09 maj 2020, 20:34Plate 140 miliona Coutinha, zakljucak - nema gdje igrati, nema svoje pozicije, ne zna se uklopit, nije profil koji Barca treba itd. Tjeraj ga odmah.
Plate 120 miliona Griezmanna - odjednom prica nema gdje igrati, nije se uklopio, ni on nije željeni profiltjeraj dalje.
Sad je Lautaro prica, pretplatice ga levati maksimalno i za godinu potjerati ili poslati na posudbu.
Dezurni pljuvaci smatraju da je on klocina teska.
Necu lagati, i ja sam pišnuo kada se dovodio Griezmann (onaj prvi put kad je izradio), al naše mišljenje i želje nisu bitne. Mi smo obicni navijaci iz Bosnexaviesta je napisao/la: ↑09 maj 2020, 21:44Pa kad je tako, ljudi fakat nemaju gdje igrati, odnosno kupuju se svjetske klase koje nisu lijevo krilo da bi igrali na lijevim krilu.let3 je napisao/la: ↑09 maj 2020, 20:34Plate 140 miliona Coutinha, zakljucak - nema gdje igrati, nema svoje pozicije, ne zna se uklopit, nije profil koji Barca treba itd. Tjeraj ga odmah.
Plate 120 miliona Griezmanna - odjednom prica nema gdje igrati, nije se uklopio, ni on nije željeni profiltjeraj dalje.
Pametnije je bilo kupiti prosječnog igrača kojem je to primarna pozicija nego raditi sto su radili.
Al ajde i ja sam pišnuo kad su doveli Greizmana i Coutinha.
Svi bitniji mediji govore da je između Barce i Pjanića sve dogovoreno već ali problem predstavlja to što Arthur ne želi ići a Juventus opet neće da uzme Vidala i Rakitića, koje su ovi navodno ponudili umjesto Arthura.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 maj 2020, 23:03Ima li nekih informacija od ozbiljnih medija za Pjanketa? Mislim na vas koji pratite Twitter profile i ostalo..
Ma i ja nešto kontam, šuhveli mi je sve to. Jedino da pristane Arthur, logično je da neće da uzmu Rakitića i Vidala, ne znam šta su ovi i očekivali. Hajde Vidal i nekako, mada i on je svoje odradio, a Rakitić pogotovo, on može jedino u Sevillu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 maj 2020, 23:56Svi bitniji mediji govore da je između Barce i Pjanića sve dogovoreno već ali problem predstavlja to što Arthur ne želi ići a Juventus opet neće da uzme Vidala i Rakitića, koje su ovi navodno ponudili umjesto Arthura.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 maj 2020, 23:03Ima li nekih informacija od ozbiljnih medija za Pjanketa? Mislim na vas koji pratite Twitter profile i ostalo..
Mada mi iskreno nije jasna ta situacija oko Rakitića. Lik je već jednom nogom u Sevilli a sad se odjednom spominje u ovim kombinacijama za Pjanića.
Griezmann je klasa, cak statisticki mu ova sezona nije ni losa kad uzmes u obzir sta se sve izdesavalo i na koje pozicije ga se stavljaloDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 maj 2020, 23:20@leorey, šta veliš na dolazak Pjanića? Uobraženim separatistima ni jedno pojačanje ne može ugoditi, milione i milione na Griezmana i Dembelea i opet ti ne valjaju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.