poslao sam ti vidiš li sada?shaman7 je napisao/la:de u inbox aleme ovako ništa ne vidim ne moze ocitati stranicu
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
scsp**t.ba
bez to .ba i vidicu onda 

scsp**tshaman7 je napisao/la:bez to .ba i vidicu onda
uglavnom je sport, tako da znaš...
nisam zadovoljan igrom Veleža.. bola hocu jos golova ne zanima me.. 

polako, tek je počelo......shaman7 je napisao/la:nisam zadovoljan igrom Veleža.. bola hocu jos golova ne zanima me..

-
- Kontakt:
Raspištoljili se rođeni, neka, neka 

e he.biga povrijedio s Cerić, a umjesto njega ušao Hasanović, šteta....
ipak lakša povreda Cerića, protiv Želje će nedostajati Oštraković, Okić i Kajtaz, tako kaže spiker iz Mostara.
ipak lakša povreda Cerića, protiv Želje će nedostajati Oštraković, Okić i Kajtaz, tako kaže spiker iz Mostara.
-
- Kontakt:
Kajtaz nece nedostajat nikome.
Njemu hvala ko i Mrkvi - veliki su oni doprinos davali Velezu ali su ostarili ljudi i vrijeme im je da se okrenu necem novom.
Okic i Ostri hoce nedostajat.

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ko bi najbolje moga zamijeniti Okića, ovaj mali Brković sve se više nameće?MostaracVelezovac je napisao/la:Kajtaz nece nedostajat nikome.Njemu hvala ko i Mrkvi - veliki su oni doprinos davali Velezu ali su ostarili ljudi i vrijeme im je da se okrenu necem novom.
ko bi najbolje moga zamijeniti Okića, ovaj mali Brković sve se više nameće?
Ja bih licno volio ovu postavu : Ostrakovic (iskreno se nadam da ce stisnuti zube) - Skaljic - Ceric - Kazazic - Lakicevic - Demic - Kodro - Zolj - Ivetic - Spahic i Dani Brkovic
Bravo momcima na prolazu u cetvrtfinale , jos ako nas zdrijeb pomazi , nema nam kraja !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
kada je žrijeb parova 1/4 finala?Adin_BiH je napisao/la:ko bi najbolje moga zamijeniti Okića, ovaj mali Brković sve se više nameće?
Ja bih licno volio ovu postavu : Ostrakovic (iskreno se nadam da ce stisnuti zube) - Skaljic - Ceric - Kazazic - Lakicevic - Demic - Kodro - Zolj - Ivetic - Spahic i Dani Brkovic
Bravo momcima na prolazu u cetvrtfinale , jos ako nas zdrijeb pomazi , nema nam kraja !
da li znaš?
Velež rutinski privodi tekmu samome kraju, bez žutih kartona, što je još jedan plus za nas..
sada se moramo okrenuti Želji i pokušati ga iznenaditi..

U petak bi trebao biti . Ako na Grbavici bude sve regularno , mislim da se moze uzeti bar bod .AlemC85 je napisao/la:kada je žrijeb parova 1/4 finala?Adin_BiH je napisao/la:ko bi najbolje moga zamijeniti Okića, ovaj mali Brković sve se više nameće?
da li znaš?
Velež rutinski privodi tekmu samome kraju, bez žutih kartona, što je još jedan plus za nas..
sada se moramo okrenuti Želji i pokušati ga iznenaditi..
HAHAHAHAHAAdin_BiH je napisao/la:
U petak bi trebao biti . Ako na Grbavici bude sve regularno , mislim da se moze uzeti bar bod .
šališ se ??? pa OlimpiC vas pobijedi na vašem terenu, i vi kontate uzeti "bar" bod na Grbavici ?

DRUG NEBI TI PUNCA
sjeti se proslogisnjeg duela sa Zejom na Grbavici , tad su igrali pretezno juniori i igraci sa klupe , izgubili smo taj mec , znamo svi kako .bagrcavi je napisao/la:HAHAHAHAHAAdin_BiH je napisao/la:
U petak bi trebao biti . Ako na Grbavici bude sve regularno , mislim da se moze uzeti bar bod .
šališ se ??? pa OlimpiC vas pobijedi na vašem terenu, i vi kontate uzeti "bar" bod na Grbavici ?![]()
sportski se nadati pozitivnom rezultatu protiv Želje... 

KRAJ! VELEŽ U 1/4 finale, čestitke rođeni...

3 utakmice :
Velež 5 - 1 Zrinjski
ili da ne budemo okrutni
Velež 3 - 1 Zrinjski
))
Velež 5 - 1 Zrinjski
ili da ne budemo okrutni
Velež 3 - 1 Zrinjski

prvi put nakon rata je ovaj omjer...Adin_BiH je napisao/la:3 utakmice :
Velež 5 - 1 Zrinjski
ili da ne budemo okrutni
Velež 3 - 1 Zrinjski))
I jos jedna jaka stvar : Schalke 04 , Zrinjski 05 . 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.