Očito ne pratiš NFLmoj uzor-S.G je napisao/la:Čisto sumnjam da će iko ikad više u ovim ozbiljnijim sportovima dominirati ovako sa 36 godina. Doktor

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Očito ne pratiš NFLmoj uzor-S.G je napisao/la:Čisto sumnjam da će iko ikad više u ovim ozbiljnijim sportovima dominirati ovako sa 36 godina. Doktor
To je ozbiljan sport samo za Amerikance.rio_Ferdy88 je napisao/la:Očito ne pratiš NFLmoj uzor-S.G je napisao/la:Čisto sumnjam da će iko ikad više u ovim ozbiljnijim sportovima dominirati ovako sa 36 godina. Doktor
A Wembley pun svake godine na tekmamaJeftha je napisao/la:To je ozbiljan sport samo za Amerikance.rio_Ferdy88 je napisao/la:Očito ne pratiš NFLmoj uzor-S.G je napisao/la:Čisto sumnjam da će iko ikad više u ovim ozbiljnijim sportovima dominirati ovako sa 36 godina. Doktor
Ažurirano, a poklona nemabodi123 je napisao/la:Ne zaboravi azurirat listu u avataru poslije meca, a ja cu ti spremiti i pokloncic ako Rafa dobijeshminka je napisao/la:Složit ćete se Vi sa Unom i njegovom teorijom kad Rafa na šljaci mimo Barse ne vidi finala xD
shminka je napisao/la: Ažurirano, a poklona nema![]()
Steta, bio je fin.shminka je napisao/la: Ažurirano, a poklona nema![]()
Ma debil obični, ja ne znam zasto bi se neko uopste doticao njegovih postova. Covjek je slijep kod očijuFederer17 je napisao/la:Gdje @Rafa nestane uvijek kad se stvari ovako odviju, ili kad Rafa izgubi, ili kad Damir pobijedi?
Imakobe24 je napisao/la:IMA LI KO JACI???
Ma nikad se ja s njim nisam raspravljao, nema se na ono sta ni napisati. Al' mi je brutalno smijesan, obicno se pred mec ne gasi, 100% uvjeren u ono sto prica i onda se odjednom izgubi kao da ga nema. Poslije par dana se pojavi i ponovo crpi nove gluposti, samo ne znam iz cegamoj uzor-S.G je napisao/la: Ma debil obični, ja ne znam zasto bi se neko uopste doticao njegovih postova. Covjek je slijep kod očiju
Covjek ima posla.Federer17 je napisao/la:Gdje @Rafa nestane uvijek kad se stvari ovako odviju, ili kad Rafa izgubi, ili kad Damir pobijedi? [emoji38]
Valjda.hoce Madrid bar su tako orhanozatori rekli da su potvrdili Muray,Novak,Rafa i RogerUnofficialpage je napisao/la:Federer neće, vjerovatno, ništa na šljaci igrati osim RG-a.
kirijos nije đuturumjestamaji je napisao/la:jes roger najveći, ali ovo je katastrofa za moderni tenis, dođe čikica sa skoro 36 i pošamara ih sve ko balavce, a jedini koji koliko toliko pruži otpor je slijedeći đuturum na listi
tenis je u debeloj krizi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.