Aaaaaaaafelix123 je napisao/la:Peki sve najbolje u Zrinjskom
Ajiye i Crnov treniraju.
Krstanović je novi igrač Širokog ,samo da sredi neku papirologiju .
Vitez mora pasti.Samo Široki.

Aaaaaaaafelix123 je napisao/la:Peki sve najbolje u Zrinjskom
Ajiye i Crnov treniraju.
Android je napisao/la:Aaaaaaaafelix123 je napisao/la:Peki sve najbolje u Zrinjskom
Ajiye i Crnov treniraju.
Vitez mora pasti.Samo Široki.![]()
Ako je ovo točno za Krstanovića,najjači stefelix123 je napisao/la:Peki sve najbolje u Zrinjskom
Ajiye i Crnov treniraju.
Koliko godina ti imaš? Jesi ti uopće iz Širokog? Reci mi jel znaš di je caffe "Mara" ako ne znaš onda si troler glavni i ti Široki nisi vidio na karti.modric je napisao/la:Katanec je potpisao za Široki a dolazi osim Krstanivića i Gabrić.
Ugrovacaboy je napisao/la:Ugrovacaboy je napisao/la:Koliko godina ti imaš? Jesi ti uopće iz Širokog? Reci mi jel znaš di je caffe "Mara" ako ne znaš onda si troler glavni i ti Široki nisi vidio na karti."modric" je napisao/la:Katanec je potpisao za Široki a dolazi osim Krstanivića i Gabrić.
Zbog ovakvih sam se registrirao...
Lažu i trolaju non stop
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Ugrovacaboy je napisao/la:Ugrovacaboy je napisao/la:Manje seri ni rodio se nisi kad sam ja iso navijat.Ugrovacaboy je napisao/la: Koliko godina ti imaš? Jesi ti uopće iz Širokog? Reci mi jel znaš di je caffe "Mara" ako ne znaš onda si troler glavni i ti Široki nisi vidio na karti.
Zbog ovakvih sam se registrirao...
Lažu i trolaju non stop
Tko si ti da ovdje djeliš lekcije radi takvih nas je sve manje.Ugrovacaboy je napisao/la:Halo Modriću opet ti kažem ne daji ne provjerene informacije, jer blage veze nemaš, kakav Gabrić, kakav Katanec, to Mostarci šuplje bacaju... Bilo je priče oko Krstanovića ali po zadnjim neće doći...
Već sam ti rekao ne bacaj šuplje priče
Ponavljam ne daji lažne informacije...modric je napisao/la:Dobili smo i novog člana Ugrovaču koji vrijedja druge navijače....očito nas na tribinama ima previše..
Ima veze zato što takvi kreteni ko ti samo pametuju....a kad trenba navijat nema te nigdjeUgrovacaboy je napisao/la:Ponavljam ne daji lažne informacije...modric je napisao/la:Dobili smo i novog člana Ugrovaču koji vrijedja druge navijače....očito nas na tribinama ima previše..
Ljudi zbog takvih kao ti koji daju krive informacije misle da smo šatro klub.
I zašto si juče lagao da si vidio Gabrića i Krstanovića, pitao sam 100 ljudi nitko ni čuo ni vidio...
Nema to veze sa brojem navijača...
Pitaj Ugrovače on sve zna čovjek pokupio pamet cjelog svita.daceman je napisao/la:Je li to istina za Krstanovica
Android je napisao/la:Game day
Napokon utakmica, bit ce sparno veceras ali jbg, tri boda moraju ostati na Pecari