Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 27 maj 2011, 22:07

Jimmy from the hood je napisao/la:Kartonski RvP koji ne moze izgurati pola sezone igrajuci? :lol: Kerolu sudi sljedece sezone a Suarez je vec na pola pokazao da je velemajstor . 8-)
persi kad je povrijeden bolji od suareza :roll:
Rođen s tobom da budem

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 maj 2011, 22:08

Megamon je napisao/la:Song je najbolji defanzivni vezni u ligi.

@jimmy sta ti je cilj veceras ?
Cilj mi je uvjeriti sve vas da je najbolje rjesenje za Arsenal da ode Wenger!!
Cime je Song zasluzio tu cast da ponese titulu najboljeg defanzivnog veznog u ligi??
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 maj 2011, 22:09

Jimmy from the hood je napisao/la:Kartonski RvP koji ne moze izgurati pola sezone igrajuci? :lol:
A kao i takav zabije 18 golova i obori nekoliko rekorda Premier lige. :lol: Andy toliko golova nije mogao da zabije ni u Championshipu.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 maj 2011, 22:09

Hajd mi navedi argumente po cemu su to Koscienly,Song zapravo flopine.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 maj 2011, 22:12

Poredis Njukastl kojem je primarni cilj bio opstanak i vecinu gostujucih utakmica su se samo branili sa Arsenalom koji igra napadacki u kojem je RvP vrlo cesto jedini napadac??

:lol: :lol:

U narednom postu Megamone, cekaj da nadjem statistiku :D
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 maj 2011, 22:15

Jimmy from the hood je napisao/la:Poredis Njukastl kojem je primarni cilj bio opstanak i vecinu gostujucih utakmica su se samo branili sa Arsenalom koji igra napadacki u kojem je RvP vrlo cesto jedini napadac??

:lol: :lol:

U narednom postu Megamone, cekaj da nadjem statistiku :D
Sta tek onda reci na ovo

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 maj 2011, 22:15

Megamon je napisao/la:Hajd mi navedi argumente po cemu su to Koscienly,Song zapravo flopine.
Pa zbog njihovih ružnih prezimena i zato što ih je doveo Wenger. :lol:
Jimmy from the hood je napisao/la:Poredis Njukastl kojem je primarni cilj bio opstanak i vecinu gostujucih utakmica su se samo branili sa Arsenalom koji igra napadacki u kojem je RvP vrlo cesto jedini napadac??
A nisam znao da se Newcastle branio u Championshipu i da im je primarni cilj bio opstanak, a ja mene budale ja mislio oni bili uvjerljivi u drugoj ligi. :?

[youtube][/youtube]

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 maj 2011, 22:18

Megamone, nadji mi post gdje sam napisao da je Song flop?
2. Ko je uopste spominjao ruznog Rusa?

Bosco, ja mislim da je Carroll sa 17 golova u championshipu znatno uticao na ulazak Newcastlea u premier ligu ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 maj 2011, 22:20

Jimmy from the hood je napisao/la:Megamone, nadji mi post gdje sam napisao da je Song flop?

Bosco, ja mislim da je Carroll sa 17 golova u championshipu znatno uticao na ulazak Newcastlea u premier ligu ;)
Jimmy from the hood je napisao/la:To je prvenstveno zbog debila vlasnika koje smo imali. Vidis da se stvari mijenjaju?
Skrtel je za Skilacija izmislio fudbal, Lucas se barem moze pohvaliti da je odigrao svaki mec i da ima najvise cistih startova na protivnicima. Song i Diabi se ne mogu nicim pohvaliti, mozda ovaj prvi frizuricom.

Upravo zbog lose finansijske situacije su dosli Kirgiakos i Ngog

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 maj 2011, 22:21

Nisam rekao da je flop nego da nema ni jedan podatak cime je usao u zbir najboljih veznjaka premier lige ;)
Osim eto sto je najgrublji igrac u Arsenalu nakon Koselnija koji ima 2 crvena i 6 zutih kartona, sa 1 crvenim i 8 zutih. Mesari! :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 maj 2011, 22:22

Jimmy from the hood je napisao/la:Megamone, nadji mi post gdje sam napisao da je Song flop?

Ovako:

Carroll - 39 utakmicu u slabijoj ligi od Premiershipa u apsolutno najjačem timu on daje 17 golova
RvP - 25 utakmica - 19 startova, 6 puta s klupe - 18 golova - 7 asistencija

Ko je u zadnje 2 godine bio bolji DM od Songa ?

I zašto je Koscielny flop ?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 maj 2011, 22:26

Jimmy from the hood je napisao/la:Nisam rekao da je flop nego da nema ni jedan podatak cime je usao u zbir najboljih veznjaka premier lige ;)
Osim eto sto je najgrublji igrac u Arsenalu nakon Koselnija koji ima 2 crvena i 6 zutih kartona, sa 1 crvenim i 8 zutih. Mesari! :lol:
A pogledas li kad utakmicu ili samo na kraju vidis strijelce.Pozicija koju igra Song je takva da covjek presjeca napada i sto je normalno da dobija kartone.Prihvatio se statistike,ukljuci nekad stream,gledaj Arsenal i nemoj o njima zakljucivati prema statistici.Statisticki gledao Liverpool ne ide u Evropu ? :lol:

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 maj 2011, 22:27

Bosco, vrati se stranicu prije i pogledaj moj zadnji post, onda dodji opet na ovu i pogledaj svoj prvi post. Znaci potpuno nepovezano si ukljucio u raspravu RVP napisavsi da pored njega ne bi igrali Suarez niti Carroll. :lol: Ni u jednom trenutku nisam osporavao sposobnosti kartonskog osim eto sto je od kartona pa odigra pola sezone sto nije dovoljno za Arsenal. :lol: Kazem ti, poredis mladica koji je tek poceo igrati u premiershipu i ima samo 22 godine sa covjekom koji iza sebe ima stotine i stotine utakmice u drustvu najboljih. :lol:

Megamone, ma na 0 ste vi jos i treba vam pure da stignete velikana. Valjda cete nekada imati srece sa sudijama. :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 maj 2011, 22:29

Jimmy from the hood je napisao/la:Bosco, vrati se stranicu prije i pogledaj moj zadnji post, onda dodji opet na ovu i pogledaj svoj prvi post. Znaci potpuno nepovezano si ukljucio u raspravu RVP napisavsi da pored njega ne bi igrali Suarez niti Carroll. :lol: Ni u jednom trenutku nisam osporavao sposobnosti kartonskog osim eto sto je od kartona pa odigra pola sezone sto nije dovoljno za Arsenal. :lol: Kazem ti, poredis mladica koji je tek poceo igrati u premiershipu i ima samo 22 godine sa covjekom koji iza sebe ima stotine i stotine utakmice u drustvu najboljih. :lol:

Megamone, ma na 0 ste vi jos i treba vam pure da stignete velikana. Valjda cete nekada imati srece sa sudijama. :lol:
Pa Blackburn ima vise titula od vas u premiershipu :( :lol:

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 maj 2011, 22:31

Vi 18+5 jos uvijek ganjate a tu pricu macku o rep. :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 maj 2011, 22:33

I dalje nisam čuo ko je zadnje dvije godine bio bolji DM od Songa ? Na pamet mi pada samo Essien, ali nažalost nije u zadnje 2 godine, generalno kroz karijeru jest, ali zadnje 2 godine nikako.

Isto nisam čuo zašto je Koscielny flop ?

Jedan podatak, primljeni golovi.
- Liverpool 44
- Arsenal 43

Prije bih rekao da vi imate flopova.

Priča kako ovo nije relevantan podatak jer je tad Hodgson bio trener počinje za 3, 2 ,1 ... sad.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 maj 2011, 22:34

Jimmy from the hood je napisao/la:Vi 18+5 jos uvijek ganjate a tu pricu macku o rep. :lol:
Haman sam nacuo da ce Kop u sljedecoj sezoni predstaviti novu pjesmu po uzoru na lesinare

Titula nam ne treba jer premiership nije nasa divizija :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 maj 2011, 22:35

Ko su vam potencijalni protivnici u kvalifikacijama za LP? Villarreal, Udinese, Bayern? Gutavo, gutavo :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 27 maj 2011, 22:36

Virtu4l je napisao/la:Ko su vam potencijalni protivnici u kvalifikacijama za LP? Villarreal, Udinese, Bayern? Gutavo, gutavo :lol:
vi ste najiskusniji u tome :mrgreen: vi bi trebalo da znate
Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 maj 2011, 22:37

Virtu4l je napisao/la:Ko su vam potencijalni protivnici u kvalifikacijama za LP? Villarreal, Udinese, Bayern? Gutavo, gutavo :lol:
Ne znam s kim se možemo sastat, ali ja priželjkujem Bayern. :)

Vidim ovaj put su scouseri izdržali nekih 10 postova do famoznih "stignite 18+5 pa se javite". :lol:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.