Safet Sušić - Pape

adriano_leite
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la adriano_leite » 01 okt 2012, 15:54

amerosm je napisao/la:Susic ima jedan ogroman problem, a to je da ne zna da se sporazumi sa igracima i medijima. On u podne izjavi da Pjanic najvjerovatnije nece biti spreman za Grcku, da bi ga ovaj dva sata kasnije demantovao.

Nije problem sto ne zna sa medijima, ali trazi od Saveza da postavi osobu koja ce za to biti zaduzena i koja ce svaki njegov interviju kontrolisati. Uostalom tako funkcionisu svi veliki klubovi i reprezentacije.
Nije to do Susica, to je do doktora, igraca i selektora. Nije sve na Papetu. Pape je rekao nece igrati Lula i Lula trazio da igra, te je Pape rekao ajd onda ako hoces i na kraju se Lula povrijedi. Ako Pape osjeti da Pjana ne moze, sumnjam da ce Pape dozvoliti da se i Pjana povrijedi, tj. obnovi povredu. Nije do Papeta sve brate moj.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 okt 2012, 15:58

Zekoo je napisao/la:
jasta je napisao/la:eto vam zukanovica...oladite sad malo....
Sad hoćemo Bičakčića,Kološinca,HajrovićE,Halilovića,Seferovića...
Potpis ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 01 okt 2012, 16:00

a ko ce vani,natrpali ste plaho..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 okt 2012, 16:02

ahmic je napisao/la:a ko ce vani,natrpali ste plaho..
Baš se i ja pitam...i baš me zanima odgovor.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 okt 2012, 16:04

Svraka,Sesar,Vrsajevic i naci ce jos netko :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 okt 2012, 16:14

Adi_Zepce je napisao/la:
Svraka,Sesar,Vrsajevic i naci ce jos netko :mrgreen:
Od ta tri igrača jedino je Vršajević dobio ajmo reći "pravu" priliku, samim tim samo njega možeš na osnovu pokazanog izbaciti iz sastava (ne kažem da zaslužuje to), al' po čemu Svraka i Sesar zaslužuju da se izbace sa spiska repke? Momci još nisu dobili pravu priliku, ne računam nekih 10-15 minuta protiv Meksika (Svraka), te isto tako onih par minuta protiv Welsa (Sesar)...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 01 okt 2012, 16:26

moramo i nasu ligu gotivit,nije Dzeko zapostavljen pa da tako razmisljamo...
Ja mislim da je ispravno a cak sta vise ako ima mogucnosti jos nekog iz nase lige utrpat,bar neka je tu u ekipi..

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 01 okt 2012, 16:42

Mislim da Susic radi dobru stvar, time sto ne najvaljuje bod i pobjedu u Atini, u ovoj utakmici nemamo sta izgubiti,i ne treba stvarati nikakav pritisak na igrace, neka igraju opusteno pa sta bude, ...tu su sad i stevanovic i zukanovic obojici bih ja ubacio u prvih 11 pa nek se dokazu u prvoj velikoj utkmici koja nema neki rezultatski znacaj.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 okt 2012, 16:59

mandraX je napisao/la:
Baš se i ja pitam...i baš me zanima odgovor.
Ne treba niko vani,samo nek se kaparisu ovi igraci,da ne mogu nigdje drugo..
Doci ce vrijeme kada ce biti mjesta za njih, a do tada ih moramo prisvojiti..

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 01 okt 2012, 17:13

amerosm je napisao/la:Susic ima jedan ogroman problem, a to je da ne zna da se sporazumi sa igracima i medijima. On u podne izjavi da Pjanic najvjerovatnije nece biti spreman za Grcku, da bi ga ovaj dva sata kasnije demantovao.

Nije problem sto ne zna sa medijima, ali trazi od Saveza da postavi osobu koja ce za to biti zaduzena i koja ce svaki njegov interviju kontrolisati. Uostalom tako funkcionisu svi veliki klubovi i reprezentacije.
Zna bolan Safet, kako će neznat!? nego se pravi nesposoban da bi zbunio Grke...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 okt 2012, 17:48

Cartman je napisao/la:Treba to radit kao braca Turci. Pozvali Sahina sa 17 godina, odigrao jednu utakmicu i tako zayebali Njemacku.
jest vala, jednom ih zajebali. A sto su ovi (po)krali pola evrope i afrike to nije bitno.
Za malog Halilovica ima vremena, iako imalo u njemu ima bosanske krvi pricekat ce sa pozivom. Slicno kao Pjanic
15.10 - 15.06 ...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 okt 2012, 18:09

Njemacka nije ukrala nikome nista nego je sama svojim sredstvima napravila te igrace...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2012, 18:21

Nasi mediji :roll: :lol: To je vec Straus lijepo objasnio i to u brk im.
Veci je problem sto imamo vise selektora nego stanovnika i svi sve znaju da je to cudo jedno.Isto tako i dva miliona ''novinara i izvjestaca''.
Pa vec prije par mjeseci je cak mu otac Pjanicev kukao kako je selektor stavio rovitog Pjanica u igru i ovaj se jos vise k'o fol povrijedio.U dosta navrata problemi sa Pjanicem,bol u misicu,bol u qurc....hoce igrati nece grati.Ako kisa padne nece ako ne padne hoce.Sunce ugrije sanse su vec,oblacno sanse manje.
Dopizdi to i te kako.I sa Lulicem je pocela slicna prica.Salihovic se hejbet puta povrijedio prije ili za vrijeme tekme repke.
Onako usput,Pape konta sa dva napadaca protiv Grcke i vrlo vjerovatno stevanovica na desno krilo a Lulica na lijevo.U tom slucaju Pjana ili Miske su visak.Ostavis jednog na klupi jedan ce rafalati a ovaj drugi vjerovatno postavljati nagazne mine.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 01 okt 2012, 18:51

gruezi je napisao/la:Njemacka nije ukrala nikome nista nego je sama svojim sredstvima napravila te igrace...
+1 Tesko je to objasnit' limitiranim mozgovima :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 okt 2012, 20:16

Ma daj, sta te nijemce dizete u nebesa. Oni su velika zemlja i zbog toga su jaki, da oni imaju kao mi par miliona stanovnika bili bi kanta za napucavanje. :D

Platini
Kontakt:

Post Postao/la Platini » 01 okt 2012, 22:16

slika
President of the Union of European Football Associations

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 okt 2012, 22:24

Hadžija rovi guzicu? :-)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 okt 2012, 22:26

Nije, nego čupa gaćice, kako slabo vidiš ccccc :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 okt 2012, 22:37

skyisthelimit je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Treba to radit kao braca Turci. Pozvali Sahina sa 17 godina, odigrao jednu utakmicu i tako zayebali Njemacku.
jest vala, jednom ih zajebali. A sto su ovi (po)krali pola evrope i afrike to nije bitno.
Za malog Halilovica ima vremena, iako imalo u njemu ima bosanske krvi pricekat ce sa pozivom. Slicno kao Pjanic
Njemci pokrali? Oni su te igrace i razvili, i vecina njih je rodjeno u Njemackoj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Platini
Kontakt:

Post Postao/la Platini » 01 okt 2012, 23:01

Cartman je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:
Njemci pokrali? Oni su te igrace i razvili, i vecina njih je rodjeno u Njemackoj.
Sta bi Hićo sad rekao :roll: :lol:
President of the Union of European Football Associations

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.