Ruska invazija na Ukrajinu

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

nerkolfc
Kontakt:

Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post Postao/la nerkolfc » 27 okt 2023, 21:19

Evo ekipitze dok se genocid događa da pričaju kako su bošnje glupe. Standard.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 okt 2023, 21:20

Nemojte trošiti vrijeme slušajuci Mariov space na twitteru, jadno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 27 okt 2023, 21:20

BosniaBoston je napisao/la:
27 okt 2023, 21:18
AshburtonG je napisao/la:
27 okt 2023, 21:12
Ali kako su bogati i pametni ljudi podmetnuli sirotinji religiju kao neki vodic za moralna nacela i stvaranje simpatija, pa sad ovdje raja ocekuje Erdogana i ove arapske debile da reaguju, jer eto dijele istu vjeru. Let me break it down for u: "Boli ih qrcina, jer im je Izrael 10x bitniji ekonomski partner od bilo koje "bratske" zemlje. Protiv Izraela su trenutno spremni na front izaci samo fanatici iz Hamasa, Hezbolaha i ostalih arapskih teroristickih organizacija, te eventualno Ceceni i Dagestanci. Sve ostale boli kitumbas. Ne bi me cudilo da u ovom trenutku Erdogan dogovara neke poslove sa Izraelcima, dok ovamo lafo tuguje za bracom muslimanima.
+1

Samo politički nepragmatični bošnjaci muslimani to još nisu shvatili
Jes, isti im je razlog sto ne podrzavaju ubijanje civila u Ukrajini, jer su Bošnjaci muslimani.

Kad se vec glumi pamet, barem se potrudite makar malo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 27 okt 2023, 21:21

Dosli dan nam objasne kako "racionalno" trebamo posmatrati dnevno ubijanje na hiljade zena i djece u Gazi.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 27 okt 2023, 21:22

nerkolfc je napisao/la:
27 okt 2023, 21:15
Glupog posta, bolje da nisi nista ni pisao
Nemoj se ljutit, ali preglup si ti da bi shvatio.

@alemsa

Zbog ekonomskih razloga izostaje reakcija. Da je Liban napao Palestinu, za 15 minuta bi se prekinuo rat. Ovdje raja previse razmislja nekom emotivnom stranom mozga. Kome normalnom nije zao djece u Palestini? Ko normalan ne vidi da se desava genocid?
Samo su mi smijesni pojedini koji ocekuju da ce lafo "muslimanske" vodje nesto uradit. Zbog cega? Zbog iste vjere? Gimme a break. Nije srednji vijek.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 27 okt 2023, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 27 okt 2023, 21:24

Kad su nas Čete klale, ne treba svijetu zamjerati što su nas sveli na 23% teritorije u tri enklave, ljudi ba gledali svoj interes, tako bi i mi postupali.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 27 okt 2023, 21:25

27 okt 2023, 21:22
nerkolfc je napisao/la:
Nek si ti sve shvatio, čestitam :salut:

Nemoj više pisat tako kompleksne postove, poeksplodirat ce mozgovi ovdje.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 27 okt 2023, 21:29

Pa da nije bilo Irana, Pakistana, Indonezije danas ne bi bilo ni Bosne. Pomagali su nam iskljucivo jer smo muslimani.

Nije to bas ni crno ni bijelo. Politike se mjere po interesima i cesto ie religija paravan mocnicima za kontrolu mase, ali obican narod se uvijek solidarise
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 27 okt 2023, 21:31

27 okt 2023, 21:22
nerkolfc je napisao/la:

@alemsa

Zbog ekonomskih razloga izostaje reakcija. Da je Liban napao Palestinu, za 15 minuta bi se prekinuo rat. Ovdje raja previse razmislja nekom emotivnom stranom mozga. Kome normalnom nije zao djece u Palestini? Ko normalan ne vidi da se desava genocid?
Samo su mi smijesni pojedini koji ocekuju da ce lafo "muslimanske" vodje nesto uradit. Zbog cega? Zbog iste vjere? Gimme a break. Nije srednji vijek.
Ne shvataju ljudi da te iste drzave zanima vise njihova budućnost i prosperitet od tamo neke gaze, nisu ludi da ugroze svoje blagostanje sa ratom i krizom kojom bi to uzrokovalo

Vecu marketinšku pompu u UAE je donijelo otvaranje aviolinije izmedju Dubaia i Tel Aviva nego reakcija prema stradanjima u Gazi

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 27 okt 2023, 21:32

Brokula je napisao/la:
27 okt 2023, 21:20
BosniaBoston je napisao/la:
27 okt 2023, 21:18
27 okt 2023, 21:12
Ali kako su bogati i pametni ljudi podmetnuli sirotinji religiju kao neki vodic za moralna nacela i stvaranje simpatija, pa sad ovdje raja ocekuje Erdogana i ove arapske debile da reaguju, jer eto dijele istu vjeru. Let me break it down for u: "Boli ih qrcina, jer im je Izrael 10x bitniji ekonomski partner od bilo koje "bratske" zemlje. Protiv Izraela su trenutno spremni na front izaci samo fanatici iz Hamasa, Hezbolaha i ostalih arapskih teroristickih organizacija, te eventualno Ceceni i Dagestanci. Sve ostale boli kitumbas. Ne bi me cudilo da u ovom trenutku Erdogan dogovara neke poslove sa Izraelcima, dok ovamo lafo tuguje za bracom muslimanima.
+1

Samo politički nepragmatični bošnjaci muslimani to još nisu shvatili
Jes, isti im je razlog sto ne podrzavaju ubijanje civila u Ukrajini, jer su Bošnjaci muslimani.

Kad se vec glumi pamet, barem se potrudite makar malo
Zbog geopolitike a ne religije yebo ga religija vise.Sve kroz religiju gledate tu i jest problem

Ameri i EU imaju priliku syebat ruse bez da ijedan njihov covjek pogine.Kakve veze religija ima s tim
Daleko najveci problem ljudi u bih a ne samo muslimana je sto sve zivo samo gledaju kroz prizmu religije.Od slavljenja yebenih nove godine i halloweena do ratova.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 27 okt 2023, 21:33

Evo sad sam telefonirao sa Edoganom. Kaze protiv raketa najbolje pomaze 2x subhaneke. Makar duplo bolje pomaze od njegovih dronova. Dok jedan od sejkova kaze da je ipak dobro da poste, jer im par milijardi s njegovog racuna za kurvaluk i par aviona ne bi previse pomoglo.

Sto im ne pomazu, ako su casni muslimani i zele stitit interes svoje brace po vjeri? Je li stvarno neko u 2023 godini vjeruje da je jedna drzava spremna uci u rat, samo zbog toga sto je jedna strana u ratu iste vjere? Dozovite se.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 27 okt 2023, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 okt 2023, 21:33

Bosna i Hercegovina će podržati amandman Kanade na rezoluciju o stanju u Izraelu i Gazi
:salut:

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 okt 2023, 21:36

Sad ide vrijedjanje religije. Jer nemaju vise argumenata za cionisticki terorizam.
Šta kaže treba podržati Izrael :rol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 okt 2023, 21:36

Kontaju ljudi sve nego ste vi glupi, a pravite se pametni. Čovjek ako je imalo čovjek trebalo bi da ga boli nepravda i zločini nad nedužnim narodom. Uopšte nije bitno da li su to muslimani ili ne. Tako se solidarisalo i sa civilima u Ukrajini. Ako nemaš empatije i osjećaja prema bilo kome onda si ti ništa do robot i sebičnjak kojemu je stalo samo do sebe. A to je užasan život.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 okt 2023, 21:38

Kraj Palestine, svijete stidi se.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 okt 2023, 21:39

Jasno da je tako i da slijede svoj interes to jest da idu za parama. Ali istim tim ljudima je islam uvijek glavna tema, o tome pametuju konstantno i ako već slijediš islam onda moraš da slijediš u cijelosti a ne samo ono što ti odgovara. Arapski svijet to ne radi i to nije pitanje samo da sad trebaju zaratit sa Izraelom već da su to trebali uraditi u svim ostalim poljima jer to nešto što islam naređuje.

Fascinantno je da mora njih par doći i konstantno pisati u bilo kojem obliku da su Bošnjaci glupi, zaostali, beskičmenjaci i sl ali u svakom postu isto. Bošnjaci su glupi a 100k ljudi izađe u Londonu, Bošnjaci su glupi a Španija hoće da prekine svaki odnos sa Izraelom, Bošnjaci su glupi a navijači Celtica cijeli stadion oboej u bojama Palestine. Mi se samo saosjećamo sa tim narodom koji gine, to smo već prošli i znamo kako im je. Očigledno je danas loše biti čovjek i ne razmišljati samo o svom interesu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 27 okt 2023, 21:41

Surreal je napisao/la:
27 okt 2023, 21:38

Kraj Palestine, svijete stidi se.
Najveće zlo planete.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 okt 2023, 21:42

The day the music died.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 27 okt 2023, 21:44

Dosta nas zivi u iluziji nekoj, ne gleda se samo danas sve kroz interes, uvijek se gledalo.
Nit ce Iran pomoci Palestini jer su muslimani, imali su 70 godina pa nisu nista ucinili, nit je nama u ratu neko pomogao od tih islamskih zemalja. Sve se to svodilo na malo i nedovoljno, humanitarno... Bili smo prepusteni sebi, kupovalo se oruzje, snalazilo se sa raznih strana.

Treba shvatiti da je Bliski istok jedan od najvaznijih dijelova svijeta, najvece zalihe nafte, kulturne i kakve sve ne prijestolnice svih religija, ljudi su nebitni.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 okt 2023, 21:45

forgempp je napisao/la:
27 okt 2023, 21:44
Dosta nas zivi u iluziji nekoj, ne gleda se samo danas sve kroz interes, uvijek se gledalo.
Nit ce Iran pomoci Palestini jer su muslimani, imali su 70 godina pa nisu nista ucinili, nit je nama u ratu neko pomogao od tih islamskih zemalja. Sve se to svodilo na malo i nedovoljno, humanitarno... Bili smo prepusteni sebi, kupovalo se oruzje, snalazilo se sa raznih strana.

Treba shvatiti da je Bliski istok jedan od najvaznijih dijelova svijeta, najvece zalihe nafte, kulturne i kakve sve ne prijestolnice svih religija, ljudi su nebitni.
Iran slao oružje u Bosnu, šta lupaš.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.