HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
rudar je dobar zrijeb,sreca izbjegli smo najtezeg protivnika kozaru 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
kaznjeni smo zbog bakljade ultrasa u subotu a zeljo nije kaznjen iako su manijaci palili baklje!ovo neka samo bude motiv igracima da budemo sto bolje plasirani na kraju zbog dusmana iz sarajeva
-
- Kontakt:
dobili smo kaznu 2.000 KMwerly je napisao/la:kaznjeni smo zbog bakljade ultrasa u subotu a zeljo nije kaznjen iako su manijaci palili baklje!ovo neka samo bude motiv igracima da budemo sto bolje plasirani na kraju zbog dusmana iz sarajeva

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
niste kaznjeni za utakmicu protiv zrinjskog nego protiv rradnika,ovo protiv radnika je sve ok ali zadnja utakmica samo su ultrasi kaznjeni i neko zeli pokazati zrinjskom da ce se oni kaznjavat a zeljo ne
Stavite gostujuce navijace na donju tribinu, mozda bi onda delegat vidio i te baklje. Ovako bez naocala teskowerly je napisao/la:niste kaznjeni za utakmicu protiv zrinjskog nego protiv rradnika,ovo protiv radnika je sve ok ali zadnja utakmica samo su ultrasi kaznjeni i neko zeli pokazati zrinjskom da ce se oni kaznjavat a zeljo ne

Svaka cast !

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Prijateljska: HŠK Zrinjski - RNK Split 1:1
Strijelci: Belošević (11m) 1:0; Graovac (ag) 1:1
Strijelci: Belošević (11m) 1:0; Graovac (ag) 1:1
#SuningOUT

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
sta ono nultrasi ulijecu po mostaru? mentalni sklop na nivou 
uvijek hercegovac hrvat nikad dzaba sve

Taki kao ti u pećini su odavno, prošlost, prošlost daleka, možda nekad, nekad ali nikad više kao nekad a to boli...jug-onostalgicar je napisao/la:sta ono nultrasi ulijecu po mostaru? mentalni sklop na nivou
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Taki kao ti u pećini su odavno, prošlost, prošlost daleka, možda nekad, nekad ali nikad više kao nekad a to boli..miki651 je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:sta ono nultrasi ulijecu po mostaru? mentalni sklop na nivou
grohotom se smijem, ove godine vas ocekujem na dnu tabele sa jednim ciljem, opstanak i samo opstanak
pozdrav nultrasi
Dobro, primljena je poruka koju šaljete 20 punih godina i nakon koje se ama baš svake godine mi smijemo vama
Ispravi slobodno ako smo ima pogrešaka

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
miki651 je napisao/la:Dobro, primljena je poruka koju šaljete 20 punih godina i nakon koje se ama baš svake godine mi smijemo vama![]()
ummm? izvini mi smo prvaci zadnje 4 godine uzeli duplu titulu ne vidim gdje se vi tu nama smijete?
si me to zamijenio za pravog mostarca(Veležovca)
Oprosti mislio sam da ste vi jugonostalgičari izumrli pogotovo nako zadnjih par desetaka stresnih godina.
Još jednom sprika i neka vas, pa makar po muzeju te tražio.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
miki651 je napisao/la:Oprosti mislio sam da ste vi jugonostalgičari izumrli pogotovo nako zadnjih par desetaka stresnih godina.
ne skrivamo ce mi po skripama kao neki

uglavnom sretno u ostatku sezone
Taka post cijenim, škripali se skrivali ok ste vi živi bili a sad obratno..
Uglavnom i vama sretno u nastavku sezone pa makar potpuno drugačiji bili u svakom pogledu, i to je nešto dobro barem za početak.
Uglavnom i vama sretno u nastavku sezone pa makar potpuno drugačiji bili u svakom pogledu, i to je nešto dobro barem za početak.
Nista moj seljovac, malo se pridruzili komsinicama u proslavi pobjede, uzeli par suvenira i tako, nista strasnojug-onostalgicar je napisao/la:sta ono nultrasi ulijecu po mostaru? mentalni sklop na nivou

A ti "pravi Mostarci" kako ih nazivas su sinoc rusili grad i naravno nitko nece odgovarati jer kad oni prave nered to je opravdano..
Normalno da je opravdano. Znamo ko jedini pravi probleme u MostaruCroCop je napisao/la:Nista moj seljovac, malo se pridruzili komsinicama u proslavi pobjede, uzeli par suvenira i tako, nista strasnojug-onostalgicar je napisao/la:sta ono nultrasi ulijecu po mostaru? mentalni sklop na nivou
uvijek hercegovac hrvat nikad dzaba sve![]()
A ti "pravi Mostarci" kako ih nazivas su sinoc rusili grad i naravno nitko nece odgovarati jer kad oni prave nered to je opravdano..

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
u bijeljinu po tri boda,pao trans od red armya 

A sta reć, ići na pobjedu napadat pa što bude. Ljepše je i izgubiti recimo 4- 3 nego 1-0-. Što se tuđeg transa tiče to nas nebi trebalo zanimati.werly je napisao/la:u bijeljinu po tri boda,pao trans od red armya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.