FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Ja samo necu moc prezalit ako prodaju Castaignosa,taj mali zna lopte,a najmanje je dobio sanse.
Kod ostalih je primijetan pad motivacije pa neka idu,hvala im! Bolje i njima i klubu.
Kod ostalih je primijetan pad motivacije pa neka idu,hvala im! Bolje i njima i klubu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
2 pitanja...
1.Jel tko pratio Caldirolu prošle sezone,kakav je igrač,jel napredovao?
2.Zna li se gdje bi mogao na posudbu?
Nisam ga nesto pratio ali po komentarima koje sam cita na stranim forumima momak dobija samo pohvale, kazu da je odigra fantasticno drugi dio sezone, uz to je i kapetan u21 reprezentacije sta znaci da se na njega ozbiljno racuna.
Sta je najvaznije ne stagnira, igra je u Nizozemskoj pa sad u serie b. Mislim da ce i ove sezone biti posuđen nekome ali onda sezonu iza bi mogao zauzet mjesto u momcadi Intera.
Sta je najvaznije ne stagnira, igra je u Nizozemskoj pa sad u serie b. Mislim da ce i ove sezone biti posuđen nekome ali onda sezonu iza bi mogao zauzet mjesto u momcadi Intera.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
za sad ovo sve izgleda katastrofalno,ustede i qurac palac...
stednja udarila na starije koji i mogu jos nesto ponudit,a garantujem da cemo lupit pare na jedan pogresan transfer i sve te pare od "ustede" odose niz vodu...
J.C. je u odlicnim godinama za golmana,i tu nam je promjena bespotrebna,nikakve mi tu velike ustede necemo napravit jos cemo lupit pare za novog golmana a koji nije ni blizu njegovog kvaliteta...
Maicona svi znamo kad se trebalo prodat,ovo je sad davanje za dzabe,a i tu ce se dovest pojacanje od kojeg je opet i nezainteresovani Maicon za klasu bolji...
pa kad vec para nema nek se okrenu nasim omladincima i nek nikog ne dovode,a ne ovo pijacarenje samo da bi se zadovoljila potreba za ponekim transferom pa kakav god bio
stednja udarila na starije koji i mogu jos nesto ponudit,a garantujem da cemo lupit pare na jedan pogresan transfer i sve te pare od "ustede" odose niz vodu...
J.C. je u odlicnim godinama za golmana,i tu nam je promjena bespotrebna,nikakve mi tu velike ustede necemo napravit jos cemo lupit pare za novog golmana a koji nije ni blizu njegovog kvaliteta...
Maicona svi znamo kad se trebalo prodat,ovo je sad davanje za dzabe,a i tu ce se dovest pojacanje od kojeg je opet i nezainteresovani Maicon za klasu bolji...
pa kad vec para nema nek se okrenu nasim omladincima i nek nikog ne dovode,a ne ovo pijacarenje samo da bi se zadovoljila potreba za ponekim transferom pa kakav god bio
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pratio. Napredovo strasno. Dobar igrac i igra u U21 repci.SiamoNoi je napisao/la:2 pitanja...
Sto se tice iduce sezone najvjerovatnije ce na posudbu u Eintracht Frankfurt u Bundesligu. Iz tog kluba samo navodno kaparisali nekog desnog beka Junga cini mi se. 21,22 godine ima.
Odlicno je ako i Forlan ode, sto prije to bolje. Maiconu se nece raskinut ugovor, on ce biti prodan.
Cim odu ova dvojica ocekujte i barem 2 pojacanja. Silvestre i mozda Destro, a mozda i neki veznjak.
Bit cemo mi mnogo jaci nego sto svi misle iduce sezone.

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ne bih se baš složio.Po meni za sada radimo dobar posao,a ozbiljnije analize će se moć davat za cca.mjesec dana.Pupi04 je napisao/la:za sad ovo sve izgleda katastrofalno,ustede i qurac palac...
@Yuto
Baš maloprije čitao za tog Junga,22.god. (napunio 22.6),čini se mi njima Caldirolu na posudbu,a sljedeće sezone imamo pravo prvokupa na Nijemaca.
Pozdrav za najljepse momke na forumu ( nisam gay
) . Dobro je ! Prica se o odlascima , igraci odlaze
Lucio ,Forlan ,Maicon ,JC - ja mnogo happy , na njihovim platama za ovaj mjesec se moze ustedit kvalitetno pojacanje " ala Lucas " s
Dolasci ? NIje dobro ! Desni bek ( ? (Debushy) xD - po svemu sudeci ),štoper ( Silvestre - po svemu sudeci ) , veznjak ( Fernando il' De Jong - po svemu sudeci ) + krilo ( ne ocekujem neki spektakl na ovoj poziciji ( jedan od Gomez aus Catania , Ramirez from Bologna - ja happy / po svemu sudeci xD ) .

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Evo sad procitaH lijepu analizu marketa i trenutno situacije
,preuzeto sa fb stranice "INTER BALKAN" : Stramacioni i Morati povukli neke poteze ovog leta,igraci polako napustaju Inter!
Strmacioni je rekao da nece racunati naredne sezone na Forlna i onda je Morati odmah odreagovao i rekao da ce raskinuti ugovor sa tim igracem..Takodje Lucio je bio vec mjesec na pragu odlaska iz kluba i on je to ucinio i raskinuo ugovor sa Milanskim Interom..Takodje iz Intera je otisao i Orlandoni i Ivan Cordoba,ali oni su otisli u penziju sto znaci da se Inter oslobodio dosta igraca..Da napomenemo i za one koji bas nisu upuceni,Muntari nije vise igrac Intera jer mu je ugovor sa Interom istekao i on braniti boje Milana u narednom periodu..Sto se tice pojacanja Inter je uspeo da dovede Palacia jer je Strama odlucio da mu pruzi sansu u Interu jer bi mogao dosta toga da pokaze u Milanskom klubu..Takodje predlog je davao i Diego Milito smatrajuci da je on izuzetno talentovan fudbaler..Takodje Inter tu nije stao uspeo je da dovede i Silvestrea iz Palerma..Takodje vratio je sa pozajmice i Coutinha..Inter ima dosta posla u ovom prelaznom roku,a to je da kupe jos nekoliko igraca koji ce moci da igraju u narednim sezonama na vrhunskom nivou..Sto se tice Polija njegov ugovor je otkupljen i on ce i naredne sezone nositi dres Intera kao i prosle...Naravno Palombo je napustio nas klub nakon isteka sestomesecne pozajmice..Da napomenemo novi ugovor su potpisali Walter Samuel i Cristian Chivu i oni ce i naredne sezone nositi dres Intera..FORZA INTER!!!

Strmacioni je rekao da nece racunati naredne sezone na Forlna i onda je Morati odmah odreagovao i rekao da ce raskinuti ugovor sa tim igracem..Takodje Lucio je bio vec mjesec na pragu odlaska iz kluba i on je to ucinio i raskinuo ugovor sa Milanskim Interom..Takodje iz Intera je otisao i Orlandoni i Ivan Cordoba,ali oni su otisli u penziju sto znaci da se Inter oslobodio dosta igraca..Da napomenemo i za one koji bas nisu upuceni,Muntari nije vise igrac Intera jer mu je ugovor sa Interom istekao i on braniti boje Milana u narednom periodu..Sto se tice pojacanja Inter je uspeo da dovede Palacia jer je Strama odlucio da mu pruzi sansu u Interu jer bi mogao dosta toga da pokaze u Milanskom klubu..Takodje predlog je davao i Diego Milito smatrajuci da je on izuzetno talentovan fudbaler..Takodje Inter tu nije stao uspeo je da dovede i Silvestrea iz Palerma..Takodje vratio je sa pozajmice i Coutinha..Inter ima dosta posla u ovom prelaznom roku,a to je da kupe jos nekoliko igraca koji ce moci da igraju u narednim sezonama na vrhunskom nivou..Sto se tice Polija njegov ugovor je otkupljen i on ce i naredne sezone nositi dres Intera kao i prosle...Naravno Palombo je napustio nas klub nakon isteka sestomesecne pozajmice..Da napomenemo novi ugovor su potpisali Walter Samuel i Cristian Chivu i oni ce i naredne sezone nositi dres Intera..FORZA INTER!!!

IO SONO INTERISTA
hm...prica se da Poli nije otkupljen. Njega vise nema među igracima koji su postavljeni na Inter.it u "prima squadra". Nadam se to nije istina i ako nije otkupljen da ce biti.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ovi pričaju drugačijeTritolone je napisao/la:hm...prica se da Poli nije otkupljen. Njega vise nema među igracima koji su postavljeni na Inter.it u "prima squadra". Nadam se to nije istina i ako nije otkupljen da ce biti.

IO SONO INTERISTA
Mislim da nije još,ali bit će.Mi smo njima dali Livaju na posudbu,neće nas valjda zajebat za Polija 

Koliko ima istine u tome da bi Snajder mogao u Malagu ' 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Pogresan info imas, na Ibizu je ipak otisao da ljetuje
Sto se tice profesionalnog plana, sumnjam da ce se vracati u Spaniju

Sto se tice profesionalnog plana, sumnjam da ce se vracati u Spaniju

Call the coroner!
Agent Silvestrea je sjedistu Intera. Sto znaci da cemo vrlo brzo dobit novo pojacanje.
Pravo mi se svidja kako je krenuo ovaj prelazni rok. Rjesis se idiota a na njegovo mjesto dovedes 6 godina mladjeg i trenutno boljeg igraca i jos ti ostane para.
Ajde sad veznjak. Paulinho ili Fernando bi bili idealni.
A na kraju ce biti Mudingayi

P.S. Radi se na otkupu Polia. I to je blizu realizacije...
Pravo mi se svidja kako je krenuo ovaj prelazni rok. Rjesis se idiota a na njegovo mjesto dovedes 6 godina mladjeg i trenutno boljeg igraca i jos ti ostane para.
Ajde sad veznjak. Paulinho ili Fernando bi bili idealni.
A na kraju ce biti Mudingayi

P.S. Radi se na otkupu Polia. I to je blizu realizacije...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
ima li igdje išta za mog miljenika Miguel Velosa ???
tražili smo ga lani, ove godine kad je sazrio ni a ni b o njemu.... tu je jbte u Genoi s kojom smo u dobrim odnosima, mislim da bi se mogao povoljno dovesti...
btw. Debouchy? Cissokho?.. jbte bekovi su nam najslabija karika,a na kraju nijedan neće doć nego ćemo ostat samo na Yutu

tražili smo ga lani, ove godine kad je sazrio ni a ni b o njemu.... tu je jbte u Genoi s kojom smo u dobrim odnosima, mislim da bi se mogao povoljno dovesti...
btw. Debouchy? Cissokho?.. jbte bekovi su nam najslabija karika,a na kraju nijedan neće doć nego ćemo ostat samo na Yutu

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Doci ce jedan bek sigurno. A ko ce biti to je vec nesto drugo.
Veloso ide u Dinamo Kyev cini mi se.
West Ham hoce Stankovića.
Veloso ide u Dinamo Kyev cini mi se.
West Ham hoce Stankovića.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Veloso je i moja zelja, vec odavno i prije nego sto je dosao u Italiju. Na FM-u, kad zatreba kvalitetan veznjak, uvijek su se uzimali Veloso i Moutinho
On ide u inostranstvo, tako kaze Preziosi. Ma jbat ga, na Preziosija mislim
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... iu-vicini/
Znaci vec mozemo reci da je Silvestre novi igrac Intera. Dobrodosao Matias u argentinsku zajednicu. Vrijednost mu je 9 miliona, ne znam koliko je Inter platio Palermu.
Takodjer Poli je siguran

On ide u inostranstvo, tako kaze Preziosi. Ma jbat ga, na Preziosija mislim

http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... iu-vicini/
Znaci vec mozemo reci da je Silvestre novi igrac Intera. Dobrodosao Matias u argentinsku zajednicu. Vrijednost mu je 9 miliona, ne znam koliko je Inter platio Palermu.
Takodjer Poli je siguran

Call the coroner!
Planirate li vi nekog ozbiljnijeg igrača dovest?
Silvestre će sigurno 5 golova, minimalno dat. Hoćemo se kladit?

Silvestre će sigurno 5 golova, minimalno dat. Hoćemo se kladit?

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Nakon nekoliko sedmica konstantnih pregovora, Lavezzi je od danas i službeno stanovnik Pariza, a PSG će italijanskom Napoliju za njegove usluge isplatiti 23 miliona funti.
Argentinac je sa PSG-om potpisao četverogodišnji ugovor. no detalji potpisa nisu saopšteni. Također, Lavezzi će u novom klubu nositi dres sa brojem 11.
Lavezzi je u Napoliju igrao pet sezona, a upisao je ukupno 156 nastupa u dresu tima sa San Paola, te je postigao 38 golova.
Argentinac je sa PSG-om potpisao četverogodišnji ugovor. no detalji potpisa nisu saopšteni. Također, Lavezzi će u novom klubu nositi dres sa brojem 11.
Lavezzi je u Napoliju igrao pet sezona, a upisao je ukupno 156 nastupa u dresu tima sa San Paola, te je postigao 38 golova.
| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.