FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 maj 2013, 22:06

Samo da cestitam plavoj naciji titulu!Uzivajte ljudi,jer ja sigurno hocu! :D :D

ronniesullivan
Kontakt:

Post Postao/la ronniesullivan » 11 maj 2013, 22:07

Cesitam komsije stvarno sve pohvale od iskrenog navijaca Fks i HZ! ;) :P
Mozda i dupla bude navijam za vas pa kud puklo da puklo. :P
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 11 maj 2013, 22:19

Cestitam strumfovi. Vidjecemo koliko ste zasluzili titulu u Kval. LG.
Ajde nek' ste vi, a ne "oni".

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 maj 2013, 22:26

ulaznica je napisao/la:Cestitam strumfovi. Vidjecemo koliko ste zasluzili titulu u Kval. LG.
Kad ćete vi zaslužiti da igrate te kvalifikacije ? :mrgreen: Svoj ti pos'o.
DRUG NEBI TI PUNCA

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 11 maj 2013, 22:30

slika
:mrgreen: idemo po duplu :D

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 maj 2013, 22:48

ulaznica je napisao/la:Cestitam strumfovi. Vidjecemo koliko ste zasluzili titulu u Kval. LG.
Ajde mi molim te reci, kakva ti je ovo supacka prica? KOLIKO GOD VAMA SVIMA (Pitarima, Rea Army, Robijasima, Fukarama, Lesinarima, itd) BILO TESKO PRIZNATI DA JE ZELJO U BIH, MORAT CETE SVATITI VREMENOM, ili NA TEZI ILI NA LAKSI NACIN. A sto se tice LS, to mi svatamo samo kao NEKI moguguci vid zarade, koji imaju u mogucnosti samo SAMPIONI. ;)

Pa jesi li ti uopste svjestan koliko su daleko ekipe iz LS od neke nase ekipe. E sada, mozda si neki bubiljicar par gledas sve kroz neki navijacki fazon, ili opet sve to dobro znas, a namjerno sukas gdje najvise boli, ili pak trece da si glup do pizde materine.

Mada iskreno, koliko vidim ti spadas u ovom drugu kategoriju, i znas veoma dobro sta radis. Kao eto cestitam ja vama teska srca, a onda u drugom dijelu se tjesis jer znas i sam da niko od nasih timova nema mogucnosti niti sredstava da se nadigrava sa ekipama iz LS.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 maj 2013, 23:06

Posto vidim da su se "neki" vec uhfatili nasladjivati sto cemo ispast u lp zelio bi da iznesem nekoliko cinjenica:
Dragi moji pitari kolko god bilo zalosto sto smo primili od hapoela 5 komada za 20 min vjerujte mi ispadnje od kluba koji dolazi iz jednog sela koji je usput rukometni a ne fudbalski je po meni najveca sramota poslije ispadanja Zrinjskog od onih konobara iz lux ili odakle su vec ;)

Sto se tice razlike izmejdu LP i EL samo pogledajte par primjera:
DINAMO - zeljo bise nosio sa bilo kojim klubom iz hrv lige dok bi dinamo ipak bio pre pre veliki zalogaj
BATE-zeljo bi se hladno nosio i bio favoritu protiv bilo kog bjeloruskog kluba dok je recimo bate ove sezone uspio da nanse i poraz bayernu koji je izgubio smao 3 utkamice za citavu godinu
PARTIZAN(CZV)-zeljo bi izbacio bilo koji drugi srpski klub dok sa ova dva tesko da bi imao sanse
MARIBOR-zeljo bi dobio olimpiju u obje utakmice smijem se zakleti u to,ta ista olimpija je druga na tabeli ubjedljivo druga,dok recimo maribor bi razbio bilo koju nasu ekipu ..

Ako vam idalje nije jasno uvjeite se sami dok vi ispadate u nizerazrednom takmicenju u kojem velike ekipe igraju sa drugim sastavima ispadate od rukometnih seljackih klubova mi cemo nastupati u pretkolima LP ;) komsije PLACITE ,ALI ZELJO JE PRVAK PONOVO
=\_1921_/=

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 11 maj 2013, 23:10

Čestitke na osvojenoj tituli.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 11 maj 2013, 23:10

ronniesullivan je napisao/la:Cesitam komsije stvarno sve pohvale od iskrenog navijaca Fks i HZ! ;) :P
Mozda i dupla bude navijam za vas pa kud puklo da puklo. :P
Hvala puno i svaka čast, pravi navijač!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 11 maj 2013, 23:12

invincible1921 je napisao/la:Posto vidim da su se "neki" vec uhfatili nasladjivati sto cemo ispast u lp zelio bi da iznesem nekoliko cinjenica:
Dragi moji pitari kolko god bilo zalosto sto smo primili od hapoela 5 komada za 20 min vjerujte mi ispadnje od kluba koji dolazi iz jednog sela koji je usput rukometni a ne fudbalski je po meni najveca sramota poslije ispadanja Zrinjskog od onih konobara iz lux ili odakle su vec ;)

DINAMO - zeljo bise nosio sa bilo kojim klubom iz hrv lige dok bi dinamo ipak bio pre pre veliki zalogaj
BATE-zeljo bi se hladno nosio i bio favoritu protiv bilo kog bjeloruskog kluba dok je recimo bate ove sezone uspio da nanse i poraz bayernu koji je izgubio smao 3 utkamice za citavu godinu
PARTIZAN(CZV)-zeljo bi izbacio bilo koji drugi srpski klub dok sa ova dva tesko da bi imao sanse
MARIBOR-zeljo bi dobio olimpiju u obje utakmice smijem se zakleti u to,ta ista olimpija je druga na tabeli ubjedljivo druga,dok recimo maribor bi razbio bilo koju nasu ekipu ..

Ako vam idalje nije jasno uvjeite se sami dok vi ispadate u nizerazrednom takmicenju u kojem velike ekipe igraju sa drugim sastavima ispadate od rukometnih seljackih klubova mi cemo nastupati u pretkolima LP ;) komsije PLACITE ,ALI ZELJO JE PRVAK PONOVO
Sve to brate stoji sto si rekao ali sam misljenja da bi se Vojvodina,hajduk,split,olimpija,lokomotiva zagreb i jos par ekipa pograla sa nama.

U svakom slucaju LP je najteza,nista nije sramno kao ZETA!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 maj 2013, 23:14

KrajPrice je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Posto vidim da su se "neki" vec uhfatili nasladjivati sto cemo ispast u lp zelio bi da iznesem nekoliko cinjenica:

Sve to brate stoji sto si rekao ali sam misljenja da bi se Vojvodina,hajduk,split,olimpija,lokomotiva zagreb i jos par ekipa pograla sa nama.

U svakom slucaju LP je najteza,nista nije sramno kao ZETA!
Ma vjeruj mi brate izuzev vojvodine bilo bi 50-50 sa bilo kojim od navedenih,ali i da nije tako ovi timovi sto sam ih ja nabrojao su za klasu jaci od ostali u svojim ligama
=\_1921_/=

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 maj 2013, 23:17

Hajduk i Vojvodina vjerovatno, ostali teško.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 maj 2013, 23:17

hvala svima na cestitkama, posebno objektivnim komsijama, zivjeli 8-)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 maj 2013, 23:19

Čestitke na tituli. Lijepo je vidjeti ekipu koja je konstantna u ovoj ruku na srce smiješnoj ligi. Nadam se da će Željo postaviti kamen temeljac za razvoj premijer lige BiH. Vrijeme je da se napravi i taj iskorak u kvalifikacijama za LP. Izraelci su kvalitetniji, ipak imaju više keša, a protiv Maribora se dosta griješilo, no igrali su sjajno jedno poluvrijeme na strani, te kući gdje su nezasluženo izgubili.

Vidi se da je pravi znalac Amar. Lijepo je vidjeti trenera koji je taki realista. Čovjek kaže ono što misli i upravo je to recept za uspjeh. Sretno vam i u kupu i da Bog da pobijedili u Širokom Brijegu.

Sretno u Evropi.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 11 maj 2013, 23:19

Izvještaj:

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... znicar-0-0" onclick="window.open(this.href);return false;

Foto s terena:

http://manijaci.ba/index.php/multimedia ... znicar-0-0" onclick="window.open(this.href);return false;

Foto Manijaka

http://manijaci.ba/index.php/multimedia ... znicar-0-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 11 maj 2013, 23:20

I SVE JE PIJANO I SVE JE GOTOVO I NAŠ JE ŽELJO PRVI PONOVO!
Manchester United!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 maj 2013, 23:21

Neutral je napisao/la:Čestitke na tituli. Lijepo je vidjeti ekipu koja je konstantna u ovoj ruku na srce smiješnoj ligi. Nadam se da će Željo postaviti kamen temeljac za razvoj premijer lige BiH. Vrijeme je da se napravi i taj iskorak u kvalifikacijama za LP. Izraelci su kvalitetniji, ipak imaju više keša, a protiv Maribora se dosta griješilo, no igrali su sjajno jedno poluvrijeme na strani, te kući gdje su nezasluženo izgubili.

Vidi se da je pravi znalac Amar. Lijepo je vidjeti trenera koji je taki realista. Čovjek kaže ono što misli i upravo je to recept za uspjeh. Sretno vam i u kupu i da Bog da pobijedili u Širokom Brijegu.

Sretno u Evropi.
hvala za kog god da navijas, pravo razmisljanje imas ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 11 maj 2013, 23:21

ipetm je napisao/la:Izvještaj:

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... znicar-0-0" onclick="window.open(this.href);return false;

Foto s terena:

Foto Manijaka

BRAVO

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 11 maj 2013, 23:38

Zeljo voljeni, hvala ti za svu srecu sto pruzas mi.
Zeljo Jedini, hvala ti za svu radost koju dao si mi.
PS. Ako odbranimo aBd duplu krunu, bit ce to vjerujem nedostizna zadaca za bilo koji klub u BiH do smaka svijeta.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 maj 2013, 23:41

Cestitke na zasluzeno osvojenoj tituli ;) Nadam se da ce i moje Sarajevo krenuti nekim svjetlijim putem i ocisti se od onih lopova predvodjenim sir Redzepagicem i njegovim amaterima koji sebe nazivaju fudbalerima :evil: :evil:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.