Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kad ćete vi zaslužiti da igrate te kvalifikacije ?ulaznica je napisao/la:Cestitam strumfovi. Vidjecemo koliko ste zasluzili titulu u Kval. LG.
Ajde nek' ste vi, a ne "oni".
Ajde mi molim te reci, kakva ti je ovo supacka prica? KOLIKO GOD VAMA SVIMA (Pitarima, Rea Army, Robijasima, Fukarama, Lesinarima, itd) BILO TESKO PRIZNATI DA JE ZELJO U BIH, MORAT CETE SVATITI VREMENOM, ili NA TEZI ILI NA LAKSI NACIN. A sto se tice LS, to mi svatamo samo kao NEKI moguguci vid zarade, koji imaju u mogucnosti samo SAMPIONI.ulaznica je napisao/la:Cestitam strumfovi. Vidjecemo koliko ste zasluzili titulu u Kval. LG.
Ajde nek' ste vi, a ne "oni".
Hvala puno i svaka čast, pravi navijač!ronniesullivan je napisao/la:Cesitam komsije stvarno sve pohvale od iskrenog navijaca Fks i HZ!![]()
![]()
Mozda i dupla bude navijam za vas pa kud puklo da puklo.
Sve to brate stoji sto si rekao ali sam misljenja da bi se Vojvodina,hajduk,split,olimpija,lokomotiva zagreb i jos par ekipa pograla sa nama.invincible1921 je napisao/la:Posto vidim da su se "neki" vec uhfatili nasladjivati sto cemo ispast u lp zelio bi da iznesem nekoliko cinjenica:
Dragi moji pitari kolko god bilo zalosto sto smo primili od hapoela 5 komada za 20 min vjerujte mi ispadnje od kluba koji dolazi iz jednog sela koji je usput rukometni a ne fudbalski je po meni najveca sramota poslije ispadanja Zrinjskog od onih konobara iz lux ili odakle su vec![]()
Sto se tice razlike izmejdu LP i EL samo pogledajte par primjera:
DINAMO - zeljo bise nosio sa bilo kojim klubom iz hrv lige dok bi dinamo ipak bio pre pre veliki zalogaj
BATE-zeljo bi se hladno nosio i bio favoritu protiv bilo kog bjeloruskog kluba dok je recimo bate ove sezone uspio da nanse i poraz bayernu koji je izgubio smao 3 utkamice za citavu godinu
PARTIZAN(CZV)-zeljo bi izbacio bilo koji drugi srpski klub dok sa ova dva tesko da bi imao sanse
MARIBOR-zeljo bi dobio olimpiju u obje utakmice smijem se zakleti u to,ta ista olimpija je druga na tabeli ubjedljivo druga,dok recimo maribor bi razbio bilo koju nasu ekipu ..
Ako vam idalje nije jasno uvjeite se sami dok vi ispadate u nizerazrednom takmicenju u kojem velike ekipe igraju sa drugim sastavima ispadate od rukometnih seljackih klubova mi cemo nastupati u pretkolima LPkomsije PLACITE ,ALI ZELJO JE PRVAK PONOVO
Ma vjeruj mi brate izuzev vojvodine bilo bi 50-50 sa bilo kojim od navedenih,ali i da nije tako ovi timovi sto sam ih ja nabrojao su za klasu jaci od ostali u svojim ligamaKrajPrice je napisao/la:Sve to brate stoji sto si rekao ali sam misljenja da bi se Vojvodina,hajduk,split,olimpija,lokomotiva zagreb i jos par ekipa pograla sa nama.invincible1921 je napisao/la:Posto vidim da su se "neki" vec uhfatili nasladjivati sto cemo ispast u lp zelio bi da iznesem nekoliko cinjenica:
Dragi moji pitari kolko god bilo zalosto sto smo primili od hapoela 5 komada za 20 min vjerujte mi ispadnje od kluba koji dolazi iz jednog sela koji je usput rukometni a ne fudbalski je po meni najveca sramota poslije ispadanja Zrinjskog od onih konobara iz lux ili odakle su vec![]()
Sto se tice razlike izmejdu LP i EL samo pogledajte par primjera:
DINAMO - zeljo bise nosio sa bilo kojim klubom iz hrv lige dok bi dinamo ipak bio pre pre veliki zalogaj
BATE-zeljo bi se hladno nosio i bio favoritu protiv bilo kog bjeloruskog kluba dok je recimo bate ove sezone uspio da nanse i poraz bayernu koji je izgubio smao 3 utkamice za citavu godinu
PARTIZAN(CZV)-zeljo bi izbacio bilo koji drugi srpski klub dok sa ova dva tesko da bi imao sanse
MARIBOR-zeljo bi dobio olimpiju u obje utakmice smijem se zakleti u to,ta ista olimpija je druga na tabeli ubjedljivo druga,dok recimo maribor bi razbio bilo koju nasu ekipu ..
Ako vam idalje nije jasno uvjeite se sami dok vi ispadate u nizerazrednom takmicenju u kojem velike ekipe igraju sa drugim sastavima ispadate od rukometnih seljackih klubova mi cemo nastupati u pretkolima LPkomsije PLACITE ,ALI ZELJO JE PRVAK PONOVO
U svakom slucaju LP je najteza,nista nije sramno kao ZETA!
hvala za kog god da navijas, pravo razmisljanje imasNeutral je napisao/la:Čestitke na tituli. Lijepo je vidjeti ekipu koja je konstantna u ovoj ruku na srce smiješnoj ligi. Nadam se da će Željo postaviti kamen temeljac za razvoj premijer lige BiH. Vrijeme je da se napravi i taj iskorak u kvalifikacijama za LP. Izraelci su kvalitetniji, ipak imaju više keša, a protiv Maribora se dosta griješilo, no igrali su sjajno jedno poluvrijeme na strani, te kući gdje su nezasluženo izgubili.
Vidi se da je pravi znalac Amar. Lijepo je vidjeti trenera koji je taki realista. Čovjek kaže ono što misli i upravo je to recept za uspjeh. Sretno vam i u kupu i da Bog da pobijedili u Širokom Brijegu.
Sretno u Evropi.
BRAVOipetm je napisao/la:Izvještaj:
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... znicar-0-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Foto s terena:
http://manijaci.ba/index.php/multimedia ... znicar-0-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Foto Manijaka
http://manijaci.ba/index.php/multimedia ... znicar-0-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.