FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 06 maj 2020, 21:49

Evander je napisao/la:
06 maj 2020, 21:41
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
06 maj 2020, 18:34
leorey je napisao/la:
06 maj 2020, 14:50

Ne povrijedjuje se on u Barceloni

Samo kad igra negdje gdje ne zeli
@leorey, ne bi me začudilo i da kupe staklenog neya. Jer nižerazredna katalonska kasabica od kluba poput Barce troši svote novca na propalitete i viška igrača na pozicijama gdje im i ne trebaju igrači.

Dok kraljevi iz Reala kupuju Mbappea , Barsa lovi u mutno i kupuje polovnjake poput Vidala, Brejtvejta i Neya.
Jesi vec kupio dres Reala sa Mbape na ledjima? :rol:
Skupljam inače dresove, kad naiđem kupim. Nemam realov... ali imam ovo

slika
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 06 maj 2020, 23:02

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
06 maj 2020, 18:46
Ma hoću leoreya da provociram. Ne zanima me ni jedan klub.
Pa znas da je mene nemoguce isprovocirat. Naprotiv, nikad nisam opsovao nekog na ovom forumu, sto se ne moze reci za moje sagovornike :kafa: :lol:
27.10.2020

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 07 maj 2020, 00:19

Godina od druge najveće sramote u historiji kluba.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

MaliUziVertikalni
Kontakt:

Post Postao/la MaliUziVertikalni » 07 maj 2020, 00:28

haha resi glupe separatiste
no homo.
dua lipa.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 07 maj 2020, 01:18

Sado mazo pred spavanje

® GONGASHI POWERHOUSE ®

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 07 maj 2020, 08:22

Da li po vama Luataro ima potencijal da bude nova ubojita devetka Barce tipa Eto'o, Suarez... Ili sto bi kosarkaskim zargonom rekli, SOTF (striker of the future :D)??

Dosta se pise o njemu ali iskreno vrlo malo sam ga gledao u Interu.
@igrajlopte 🐦

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 07 maj 2020, 09:13

Dobar je igrač Lautaro, mada sumnjam da će ga Inter pustiti, bar ne ovo ljeto.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 maj 2020, 11:52

ReX je napisao/la:
07 maj 2020, 08:22
Da li po vama Luataro ima potencijal da bude nova ubojita devetka Barce tipa Eto'o, Suarez... Ili sto bi kosarkaskim zargonom rekli, SOTF (striker of the future :D)??

OK igrac, ali nema ni dio klase kao sto su imali Eto i Suarez.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 maj 2020, 12:24

Evander je napisao/la:
07 maj 2020, 11:52
ReX je napisao/la:
07 maj 2020, 08:22

OK igrac, ali nema ni dio klase kao sto su imali Eto i Suarez.
To ne mozemo znati jos. Eto'o je u njegovim godinama igrao za Mallorcu i imao je svoju prvu dobru sezonu. Suarez je bio u Ajaxu i jeste bio odlican i davao mnogo golova, ali tesko da je iko mogao pretpostavoti da ce u svom prajmu biti najbolji napadac poslije brazilskog Ronalda.

Ne vjerujem ni ja da ce Lautaro dostici taj nivo, mada pricamo o dva razlicita nivoa Suarez je daleko iznad Eto'oa u njihovom prajmu. Ali premlad je Lautaro da se sad donose zakljucci o njegovim kvalitetama, i kakav ce biti u prajmu naspram ove dvojice.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 maj 2020, 13:04

Premlad, ali i preskup.
Dati za njega 110 milona, trenutno ne postoji realna osnova za to.

Generalni problem je sto na trzistu nema vrhunskih centarofa.

MaliUziVertikalni
Kontakt:

Post Postao/la MaliUziVertikalni » 07 maj 2020, 13:36

no homo.
dua lipa.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 07 maj 2020, 13:53

MaliUziVertikalni je napisao/la:
07 maj 2020, 13:36
HHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHA Smijehotres
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

MaliUziVertikalni
Kontakt:

Post Postao/la MaliUziVertikalni » 07 maj 2020, 14:06

BoixosNois1899 je napisao/la:
07 maj 2020, 13:53
MaliUziVertikalni je napisao/la:
07 maj 2020, 13:36
HHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHA Smijehotres
slika
no homo.
dua lipa.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 07 maj 2020, 18:20

:facepalm: :facepalm:
@igrajlopte 🐦

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 07 maj 2020, 23:58

Lautaro je jedan od najkompletnijih raubera danasnjice.Igrac koji ima apsolutno svaki segment igre na vrhunskom nivou a izuzetno je mlad.Sama igra Intera nije ono sto on zeli jer se prvenstveno igra tranzicija iako je strasno jak na lopti i gustom rasporedu.
Ne vidim neuspjeh igra u Barci,Interu ili negdje drugo.Rijec je o sigurno najkompletnijoj 9ki danasnjice u kategoriji igraca koji su u procesu pune afirmacije.Mnogo bolja solucija nego je to Werner ili cak Mbappe koji ima vrhunske aspekte igre ali je u ovoj Barci on nepotreban potrosac lopti iz kojih ne moze izvuci ni u promil sta moze Messi.

Talentom , inteligencijom ,nacinom igre i konstitucijom me neodoljivo podsjeca na Falcaoa iz primea.Beskonacno koristan za tim i van 16 a u 16 neumoljiv sa obe noge i glavom.Bez i malo pretjerivanja,pratim Inter jednako kao Barcu ,ne postoji bolja opcija za 9ku na Svijetu od njega za Barcelonu.Profil igraca koji je saveseno kompatibilan.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 maj 2020, 00:14

lautaro nije 9-ka, al bi to mogao postati kao npr luis suarez koji nije bio 9-ka dok nije dosao u liverpool, u ajax-u je bio krilni napadac i na toj poziciji je takodjer mogao postati vrhunski fudbaler, jer je bio prejak na lopti i zbog toga je i kao 9-ka bio isti

barci treba goalgetter da zamijeni suareza i trenutno je, bar ja tako smatram, timo werner idealna opcija, vrhunski goalgetter + jak na lopti, a sto se tice lautara, ako uspije postati vrhunski goalgetter (a i jako je sebican), on bi takodjer bio idealan za barcu

slika

ovo se ne propusta ako ga mozes imati...
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 08 maj 2020, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 maj 2020, 00:18

Werner je izgleda kaparisan od strane Liverpula.
Šteta. Odlican igrac.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 08 maj 2020, 00:22

Chinaglia je napisao/la:
08 maj 2020, 00:14
lautaro nije 9-ka, al bi to mogao postati kao npr luis suarez koji nije bio 9-ka dok nije dosao u liverpool, u ajax-u je bio krilni napadac i na toj poziciji je takodjer mogao postati vrhunski fudbaler, jer je bio prejak na lopti i zbog toga je i kao 9-ka bio isti

barci treba goalgetter da zamijeni suareza i trenutno je, bar ja tako smatram, timo werner idealna opcija, vrhunski goalgetter + jak na lopti, a sto se tice lautara, ako uspije postati vrhunski goalgetter (a i jako je sebican), on bi takodjer bio idealan za barcu
Werner je igrac krojen za brzu tranziciju i upravo stil igre kakav gaji RBL i Liverpool.U tom sistemu eksploatise sve ono u cemu je vrhunski.Brzina , promjena pravca i kvalitetno valjanje lopte.Iako ne odbacujem zelju da ga zelim vidjeti u Barci , mislim da Barci treba igrac koji je nesto jaci u igri ledjima i ima taj urodjeni skillset za izmisljanje sansi i golova.Kada poredis statistiku svakako da Werner briljira ali igranje i zabijanje u Njemackoj i stil igre kakav igra RBL ne moze se porediti sa Italijom i igranje fudbala kakav gaji Conte.
Kao sto si rekao , Lautaro ne igra diretnog napadaca jer je to uloga Lukakua ,on sudjuje u izgradnji igre i prenosu lopte sto je godinama iza nas radio nerealno dobro Costa u Atleticu i Chelsea.Vrijeme ce pokazati, Lautaro mi ima ono nesto,jednostavno ga favorizujem ispred bilo kojeg potencijalnog pojacanja za Barcelonu.

Svakako , smatram da je Neymar najbolje overal pojacanje za klub.Njegov kvalitet je nemjerljiv sa drugim igracima koji se mogu dovesti.Skillset i lucidnost koju on posjeduje je top klas.
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 08 maj 2020, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 maj 2020, 00:24

JoeBleck je napisao/la:
07 maj 2020, 23:58
Lautaro je jedan od najkompletnijih raubera danasnjice.Igrac koji ima apsolutno svaki segment igre na vrhunskom nivou a izuzetno je mlad.Sama igra Intera nije ono sto on zeli jer se prvenstveno igra tranzicija iako je strasno jak na lopti i gustom rasporedu.
Ne vidim neuspjeh igra u Barci,Interu ili negdje drugo.Rijec je o sigurno najkompletnijoj 9ki danasnjice u kategoriji igraca koji su u procesu pune afirmacije.Mnogo bolja solucija nego je to Werner ili cak Mbappe koji ima vrhunske aspekte igre ali je u ovoj Barci on nepotreban potrosac lopti iz kojih ne moze izvuci ni u promil sta moze Messi.

Talentom , inteligencijom ,nacinom igre i konstitucijom me neodoljivo podsjeca na Falcaoa iz primea.Beskonacno koristan za tim i van 16 a u 16 neumoljiv sa obe noge i glavom.Bez i malo pretjerivanja,pratim Inter jednako kao Barcu ,ne postoji bolja opcija za 9ku na Svijetu od njega za Barcelonu.Profil igraca koji je saveseno kompatibilan.
Kakav je Haaland na lopti i u gradnji igre?

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 08 maj 2020, 00:26

Epidaurus je napisao/la:
08 maj 2020, 00:24
JoeBleck je napisao/la:
07 maj 2020, 23:58

Kakav je Haaland na lopti i u gradnji igre?
Nekompaktibilan za stil igre Barcelone.Idealan za Real Madrid.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.