FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Slucaj sabrija bi se trebao cesce primjenjivati. Pa da vidimo odakle bi sudije vicaroni nalazio.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Brzo će doći na Koševo, treba im lijep doček napraviti. Prebiti ih ko volove u kupusu.
Ma kakvo čudo. Da je Renan ono zabio ili asistirao, Tito ih ne bi spasio. Bolji ste, oni će pasti kad tad, vi i Zrinjski do kraja fajt.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Napisao sam ja na pocetku sez9ne,ako se gleda kvalitet Zrinjski pa mi cemo napasti,medjutim Borac ce biti prvi,ovo je psihicko ubijanje igraca,moras trpiti da te udaraju 90 min a da nosu u stanju da pogledas ih,moras braniti ofsajde od 4 metra jer za njih to pravilo nevazi,moras se pomiriti da svira Renanu momentalno ofsajd koji nije bio itd itd . Hebo gol u 94 da je to jedino,cijelu tekmu je silovao Sarajevo,izivljavao se cestitam igracima kako su ono mogli smireno podnijeti
Ma extra je i bod vjeruj meni. Valja njima na Koševo. Nema šanse da im tu navlače, gorila bi država. Sad će to, morate se naložit kao u derbiju i rezultat neće izostati. Šteta baš one šanse Renana, 0-2 bi već bilo previše čak i za njih. Ne znam zašto ih forsiraju kao budućeg prvaka, ekipu uopšte nemaju aman zaman jaku, vi ste jači, o Zrinjskom da ne govorim. Sudije ne mogu svaku baš navlačiti. Plus što i njima moraju doći krizni momenti, povrede itd.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 00:28Napisao sam ja na pocetku sez9ne,ako se gleda kvalitet Zrinjski pa mi cemo napasti,medjutim Borac ce biti prvi,ovo je psihicko ubijanje igraca,moras trpiti da te udaraju 90 min a da nosu u stanju da pogledas ih,moras braniti ofsajde od 4 metra jer za njih to pravilo nevazi,moras se pomiriti da svira Renanu momentalno ofsajd koji nije bio itd itd . Hebo gol u 94 da je to jedino,cijelu tekmu je silovao Sarajevo,izivljavao se cestitam igracima kako su ono mogli smireno podnijeti
Samo sabura i obavezno ove manje ekipice rutinirat.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Šta bi bilo kad bi bilo. Teška situacija realno za šut, a nisam primjetio za asistenciju koliko blizu je bio igrač Borca i da li bi došao prvi do lopte. Neće oni pasti, imaju uvijek 3 dodatna igrača koji će gurati max. Mene raduje igra koja je sve bolja i bolja, iz utakmice u utakmicu se vidi ogroman napredak.
Pa da nisam domaći, jer eto pitam zašto šutimo svi na ovu nepravdu. Svake godine uvjek isto, kriminaluk, vico i sudije, nevalja sudija onda kasnije opet valja, pa onda opet nevalja (Gigović), psovke i uvrede, između se napadamo ko je bio u pravu i ko ne, ali eto vi zna te bolje od mene jer ste domaći, nastavi te dalje.morsecode je napisao/la: ↑19 okt 2023, 00:18nemoj momka dirat ba haha, vidis da nije domaci neka gamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 00:13Bolje da si sutu nego da Mirvic sutu jer svi sutu pa i mi sutuBordotim je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:01A šta vi mislite, da ovi naši "Bosanci" koji trenutno sjedu u Savezu, da njiha vise nema i da umjesto takvi izdajica, uzmes 6 novi ljudi iz ovoga foruma ili iz našeg drustva, jeli vi stvarno mislite da bi drugačije bilo? Na kraju krajeva mi svi gledamo svoja posla. Malo ih koji su iskreni i realni.
Eto jedan primjer naš klub i naš predsjednik Ismir, zasto svi šutu? Objasni te mi, zašto šuti Ismir na ovu nepravdu prema svom klubu??? Zašto svi klubovi šutu (osim Borca), zašto?
Kad vidim da Džeko šuti u reprezentaciji i kad vidim da Ismir se slika sa vicom, kud ces dalje.
Mi kao narod neznamo za bolje, i nismo spremni da se borimo za bolje, žalostno.

-
- Kontakt:
Tako je sve si u pravuubipara je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:51A sta treba da uradi? Jesil ti svjestan da se protiv ovoga ne moze i da su oni ti koji kolo vode a ti si u poziciji da slusas i da igras kako ti oni kazu. Ljudi mjenjaju pravila, guraju borac svaku tekmu i ti dodjes i kazes kako mirvic suti i zato nas i kradu. Smjesan siSanchez87hz je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:11Kad Mirvah suti sto bi se ko drugi bunio,prosli put presutili pa normalno je bilo ocekivati da nas sad opet syebu,i opet ce ako presutimo,samo tiho Mirvicu nek nas klepaju i dalje.

Ja ti kažem, bolji ste. Ne zaboravi da ste vi bili ti koji su bili desetkovani izostancima večeras. Pažljivo sam pratio i oko 60' minute oni disat nisu mogli, Hasić im djecu pravio, lopta kružila kao da ste City. Jbg, stoji da se moralo riješit na vrijeme, tako je kako je. Vas Rožman posložio, gledam odbranu, kako šest igrača stoji u liniji, niko ne istupa, ispred dvojica i dvojica gore navaljuju na loptu.tabba77 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 00:33Šta bi bilo kad bi bilo. Teška situacija realno za šut, a nisam primjetio za asistenciju koliko blizu je bio igrač Borca i da li bi došao prvi do lopte. Neće oni pasti, imaju uvijek 3 dodatna igrača koji će gurati max. Mene raduje igra koja je sve bolja i bolja, iz utakmice u utakmicu se vidi ogroman napredak.
Zna se ko pije i ko plaća, dugo boljeg trenera niste imali. Ne samo zbog ove utakmice, pratio sam i prijašnje. Borac imao dvije neke poluprilike i onu 100% prije gola. Jedina možda tu zamjerka Rožmanu za izmjene, Julardžija je morao vani, Hasić je doktor ove igre, on je morao ostati da stane na loptu. Ali jbg sad, posvetite se nadolazećim utakmicama. Zrinjski jest jači, ali stići će ih umor.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Ma iskreno ja se pitam kako ih nije stid iz utakmice u utakmicu iz lakrdije u lakrdiju, znaci od pet, cetiri utakmice borca se silje u njihovu. Komentator na Areni isto tako suto ko p.... pa niko nije slijep jbm. Mislim i ovaj bod je super al moglo je biti tri||
U novi boj ...
Nema takvih navijača u BL, jer da ima ne bi ovo ovako prolazi bez nekog komentara ili osude.napoleon72 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:54Udji na temu PL Opcenito pa ces vidjet kako je "normalan". Njega sigurno nije stid, al dosta Banjalucana jest, nekad je derbi sa Sarajevom privlacio 10 hiljada i punio se Gradski, danas ni 5 milja, uglavnom SNSD pudlice. Prave navijace je stid ovih lakrdija, na Banjaluka forumu mozes procitat normalne i realne komentare.Hamagara je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:52
E ovako, posto vidim da nekad znas biti “ normalan “ jedno pitanje….
Iskreno mi odgovori. Da li je tebe kao navijaca i građanina Banja Luke stid da jedan bezkicmenjak kao ovaj Telgetija upravlja klubom. Jel te stid da kao navijaca Borca svaku **** utakmicu sudija nagradi, pomogne i pogura.
Znam da znas, da kad se ova **** sklone u stranu ( a hoce kad -tad ) sta ce biti onda od Borca
Iskreno, bez bilo kakve provokacije.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- morsecode
- Kontakt:
E yebem te ja jesi hajvan jarane, ja te branim covjek te zayebava jer imas malo problema sa gramatikom, a ti meni takoBordotim je napisao/la: ↑19 okt 2023, 00:35Pa da nisam domaći, jer eto pitam zašto šutimo svi na ovu nepravdu. Svake godine uvjek isto, kriminaluk, vico i sudije, nevalja sudija onda kasnije opet valja, pa onda opet nevalja (Gigović), psovke i uvrede, između se napadamo ko je bio u pravu i ko ne, ali eto vi zna te bolje od mene jer ste domaći, nastavi te dalje.morsecode je napisao/la: ↑19 okt 2023, 00:18nemoj momka dirat ba haha, vidis da nije domaci neka gamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 00:13
Bolje da si sutu nego da Mirvic sutu jer svi sutu pa i mi sutu![]()

"To je jednostavno SARAJEVO"
Hajde Ahmo ba bolje da se ne praviš puno pametan.Ahmoveliki je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:30Ne vidim da ti je iko odgovorio pa evo...Pitarsam je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:35Nazalost,moram uputiti dobronamjernu kritiku treneru!
globalno dobro radi i vodi ekipu.
Njegov je uspjeh bod ali i veliki neuspjeh izgubljena
2 ili bolje napisano 2+1=3
Nikako,ali bas nikako nije smio praviti izmjene pri kraju
Tekme.U produžetku svakako.2-3-4 izmjene 3 minuta.
Odmoris odbranu Itd.
Ali na sve to još uvesti Traku kojeg ovde na forumu članovi
Izgleda sada već objektivno”pljuju”,na ovakvoj super
Važnoj utakmici je već diskutabilna odluka!!
Negdje tamo su Balta i Serbercic,Anicic zna ali od stakla
Napravljen.Jest da je taj Trako naša škola,možda je čak i
veoma talentiran,ali vidi se da je izgubljen u svemiru.
P.S.Čini mi se 6 žutih nam kriminalac dade?!
Kako te bolan nije stid Simona u negativnom kontekstu spominjati...
3 boda su ti sudije oduzele, a ne njegove rokade!
U kukuruzu covjek ti Simona spominjes, bjezi ba...
Oguli jabuku i na spavanje !
P.S.Šta su sad i ovde se botovi prelili?!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Ja kad bi uložio par miliona u ekipu dao bi i 100-200 hiljada da se osakati par ovih lopova i riješena stvar,da vidim koga bi vico krmak našao da maše
Sudenje kao i ocekivano. Danima sam govorio da za pobjedu nad Borcem moramo biti bolji za 3 gola da bi pobijedili 1 razlike, a eto veceras smo objektivno bili bolji za 2 gola, sto nije bilo dovoljno.
Gdje su nasi politicari da pricaju u ovome? U sport se ne smije mijesati politika, ali ako su vec iz politickih razloga ofirno poceli stimati Borcu da se rugaju Bosnjacima, gdje su tu nasi politicari da se ukljuce i problematizuju ovo sto se desava? Sta cemo sa cinjenicom da se velicaju ratni zlocinci na stadionu u BL, sto je zakonom zabranjeno? Evo ko prvi javno spomene ovo od stranaka ima glas od mene na iducim izborima. Ne mogu da vjerujem da sjedimo i cekamo da se jos sta Borcu nastima, da nam ispiru mozak i divljaju na ovom nivou bez da iko ista uradi po tom pitanju.
Mi kao navijaci tu nista ne mozemo, osim da se vise navijackih skupina udruzi i nesto napravi (sto je kod nas skoro nemoguce cini mi se). A i tad, sa nekim protestima bi mogli samo postici da se ukljuce politicari u tu problematiku, pa se nadati da ce neko probati sta uraditi ako nista zbog nekih politickih poena. A opet, tesko se sta moze sve dok witsel i puleni sjede u foteljama.
Gdje su nasi politicari da pricaju u ovome? U sport se ne smije mijesati politika, ali ako su vec iz politickih razloga ofirno poceli stimati Borcu da se rugaju Bosnjacima, gdje su tu nasi politicari da se ukljuce i problematizuju ovo sto se desava? Sta cemo sa cinjenicom da se velicaju ratni zlocinci na stadionu u BL, sto je zakonom zabranjeno? Evo ko prvi javno spomene ovo od stranaka ima glas od mene na iducim izborima. Ne mogu da vjerujem da sjedimo i cekamo da se jos sta Borcu nastima, da nam ispiru mozak i divljaju na ovom nivou bez da iko ista uradi po tom pitanju.
Mi kao navijaci tu nista ne mozemo, osim da se vise navijackih skupina udruzi i nesto napravi (sto je kod nas skoro nemoguce cini mi se). A i tad, sa nekim protestima bi mogli samo postici da se ukljuce politicari u tu problematiku, pa se nadati da ce neko probati sta uraditi ako nista zbog nekih politickih poena. A opet, tesko se sta moze sve dok witsel i puleni sjede u foteljama.
Interesujeme koji ljudi (odbor) biraju ove u ns bh..
Koliko taj odbor ima ljudi koji moraju glasat..
Ako ko zna broj i imena ljudi iz SARAJEVSKOG tog **** odbora..
Jer mislim da je ovo sto vilica radi dobra stvar ako se sad dignemo i napadno te u odboru sto ove pilave co izabiraju
Siguran sam da SARAJEVO ima moc da te ublehe natjetaju da izaberu tipove kao sto je MARKO TOPIC ELVIR BOLIC VLATKO GLAVAS ITD..
Vjerujem da bi i tuzlanski kanton mogao i htio to uradit i kad bi ubacili nekog iz bihackog okruga casnog **** bi ovo vico radio.. ove jadove je kupio i nemozemo nista..
Mora se nesto radit OVO je po mom jedina opcija izvrsit pritisak na ljude koji postavljaju ove limare po savezu
Ako bude potrebno protiv ZRINJSKOG CE SUDIT 10x gore al ce ih borac pobjedit..AKO BUDE TREBO SUDICE PENAL ZA FAUL NA PO CENTRA..
Da se bavim kockom i kladim smio bi se okladit da ako zrinjski bude vodio 1:0 ko mi da ce sudija svirat penale crvene nebitno samo da borac preokrene.. nece navlacit na borac ako bude kojim slucaje nadigro zrinjski
Borac ce tuc zrinjski ako bude trebalo gigovic se dat go al ce bodevi ostat u bl
Koliko taj odbor ima ljudi koji moraju glasat..
Ako ko zna broj i imena ljudi iz SARAJEVSKOG tog **** odbora..
Jer mislim da je ovo sto vilica radi dobra stvar ako se sad dignemo i napadno te u odboru sto ove pilave co izabiraju
Siguran sam da SARAJEVO ima moc da te ublehe natjetaju da izaberu tipove kao sto je MARKO TOPIC ELVIR BOLIC VLATKO GLAVAS ITD..
Vjerujem da bi i tuzlanski kanton mogao i htio to uradit i kad bi ubacili nekog iz bihackog okruga casnog **** bi ovo vico radio.. ove jadove je kupio i nemozemo nista..
Mora se nesto radit OVO je po mom jedina opcija izvrsit pritisak na ljude koji postavljaju ove limare po savezu
Ako bude potrebno protiv ZRINJSKOG CE SUDIT 10x gore al ce ih borac pobjedit..AKO BUDE TREBO SUDICE PENAL ZA FAUL NA PO CENTRA..
Da se bavim kockom i kladim smio bi se okladit da ako zrinjski bude vodio 1:0 ko mi da ce sudija svirat penale crvene nebitno samo da borac preokrene.. nece navlacit na borac ako bude kojim slucaje nadigro zrinjski
Borac ce tuc zrinjski ako bude trebalo gigovic se dat go al ce bodevi ostat u bl
-
- Kontakt:
Ma brate, nije on bas upucen bio u sve ove malverzacije u vezi saveza. Citam intervju Tigra tvrdi da Duric gubi osim ako nesto ilegalnim putem i procedurama izvuce jos koji mandat. Udarit sa parama na sve iz ovih saveza KS,Gorazde,Kraijina,Tk,pa da vidimo hocel moci sprijeciti da se suspenduje Bandic npr nakon ove lakrdije. Dobice sigurno jedan stan nakon ove tekme sjeme mu se zatrlo.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Sve naki heroji mi i strumfovi, ulica najjace grupe u BiH, otvaraju glave.. eh gospodo kad otvorite glavu prvom sudiji poslije tekme onda ce se stvari temeljito promjenit pa da vidimo bil smio siljiti zbog 5 glava.
Do tad sutimo i gledajmo nek nas yebu, doduse strumfovi ne smiju ni pisnut jer ih moze samo u drugu ligu gurnuti.
Velezovcima se ruka pozlatila ko mu auto zapali, samo ne treba po autu jer to nadoknadi savez, udri **** ne bih ga zalio sekunde, pi.ka mu materina, kakvo sudjenje yebote na kambodzi je bolje
Do tad sutimo i gledajmo nek nas yebu, doduse strumfovi ne smiju ni pisnut jer ih moze samo u drugu ligu gurnuti.
Velezovcima se ruka pozlatila ko mu auto zapali, samo ne treba po autu jer to nadoknadi savez, udri **** ne bih ga zalio sekunde, pi.ka mu materina, kakvo sudjenje yebote na kambodzi je bolje
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Bilo je sta je bilo. Znali smo gdje dolazimo i sta ce biti. Mozemo zaliti i za Renanovom sansom i losim izbijanjem Julardzije, ali svejedno treba cestitati igracima na borbenosti. 23 kola imamo pred sobom u kojima moramo osvojiti sto vise bodova. Igman moramo pobijediti u nedjelju, te opcenito sve utakmice protiv "slabijih" ekipa.
Da nije bilo onog glupog poraza od Sloge na Kosevu, tabela bi sada izgledala puno bolje. Borac aBd docekati na Kosevu i pokazati da smo kvalitetniji uz osvojena 3 boda, iako ce oni gotovo sigurno igrati puno bolje nego veceras. U gostima nije toliko mrtva igra kao u Banja Luci, jer im ipak ne mogu toliko siljiti.
Da nije bilo onog glupog poraza od Sloge na Kosevu, tabela bi sada izgledala puno bolje. Borac aBd docekati na Kosevu i pokazati da smo kvalitetniji uz osvojena 3 boda, iako ce oni gotovo sigurno igrati puno bolje nego veceras. U gostima nije toliko mrtva igra kao u Banja Luci, jer im ipak ne mogu toliko siljiti.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Ovaj savez zna samo dijeliti kazne za baklje. Sve ostalo pogresno rade
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.