FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo sto je tegeltija izjavio, da nije bio ofsajd.....
Pa naravno da ce on to reći. To je psihička taktika, kopirana iz Rusije. Znači, on sam zna 100%, da je Kvržić bio u ofsajd, međutim on ce sad namjerno lagati da bi zbunio narod, zašto? Pa da mi onda svojim očima vise nevjerujemo ništa, to ti je psihička manipulacija ništa više drugo. Nemoj te biti tako naivni, zna on vrlo dobro šta radi. Vidili ste onaj komentator, pravio se gluh i lud ko da ništa nije bilo, sve je to po planu.
A mi čemo se dalje između napadat ko mala djeca, ko je u pravu i ko ne, ko zna i ko ne zna, ko je šta reko i ko nije i tako dalje, dok će ovi lopovi nastavit da nas prevaru svako dnevno jer neznamo za bolje...
Pa naravno da ce on to reći. To je psihička taktika, kopirana iz Rusije. Znači, on sam zna 100%, da je Kvržić bio u ofsajd, međutim on ce sad namjerno lagati da bi zbunio narod, zašto? Pa da mi onda svojim očima vise nevjerujemo ništa, to ti je psihička manipulacija ništa više drugo. Nemoj te biti tako naivni, zna on vrlo dobro šta radi. Vidili ste onaj komentator, pravio se gluh i lud ko da ništa nije bilo, sve je to po planu.
A mi čemo se dalje između napadat ko mala djeca, ko je u pravu i ko ne, ko zna i ko ne zna, ko je šta reko i ko nije i tako dalje, dok će ovi lopovi nastavit da nas prevaru svako dnevno jer neznamo za bolje...
FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:30Ma Virto se kurcio rekao mu da se nadju na Skenderiji, devedestka dosao ovaj ispalio
Hahahaha e svašta, hvala

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Prije toga durakovic napravi glup faul nad kvrzicem..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
90 staviti da vodi navijanje
Popravi mi lik noc, odavno se nisam vise smijao.
Live sa opstine centar se vise pratio nego neke utakmice

Popravi mi lik noc, odavno se nisam vise smijao.
Live sa opstine centar se vise pratio nego neke utakmice
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Dobar Saha, cak je i pokupio nesto u 16, izlazio konacno..Krste11 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:40Ma nikoga ne trrba kriviti, Šahinovića pogotovo, to je naše dijete naš momak koji samo može napredovati, meni je krivo što nije nagrađen za one dvije fenomenalne odbrane
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
U ovom momentu da ismir kad pokusava da razradi gura glavu u torbu je lud potez. Vidis li dokle ovo seze, drze sve u rukama i ti ces biti glineni golub.Bordotim je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:01A šta vi mislite, da ovi naši "Bosanci" koji trenutno sjedu u Savezu, da njiha vise nema i da umjesto takvi izdajica, uzmes 6 novi ljudi iz ovoga foruma ili iz našeg drustva, jeli vi stvarno mislite da bi drugačije bilo? Na kraju krajeva mi svi gledamo svoja posla. Malo ih koji su iskreni i realni.
Eto jedan primjer naš klub i naš predsjednik Ismir, zasto svi šutu? Objasni te mi, zašto šuti Ismir na ovu nepravdu prema svom klubu??? Zašto svi klubovi šutu (osim Borca), zašto?
Kad vidim da Džeko šuti u reprezentaciji i kad vidim da Ismir se slika sa vicom, kud ces dalje.
Mi kao narod neznamo za bolje, i nismo spremni da se borimo za bolje, žalostno.
Mi smo se borili koliko smo mogli sportski.
Ove druge stvari se drugacije mijenjaju
- 1 9 4 6 -
A sta treba da uradi? Jesil ti svjestan da se protiv ovoga ne moze i da su oni ti koji kolo vode a ti si u poziciji da slusas i da igras kako ti oni kazu. Ljudi mjenjaju pravila, guraju borac svaku tekmu i ti dodjes i kazes kako mirvic suti i zato nas i kradu. Smjesan siSanchez87hz je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:11Kad Mirvah suti sto bi se ko drugi bunio,prosli put presutili pa normalno je bilo ocekivati da nas sad opet syebu,i opet ce ako presutimo,samo tiho Mirvicu nek nas klepaju i dalje.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Izmjene je imao doktorske sem mozda Trake i sto smo se malo uvukli u krilo Sahinovicu pred sami kraj, morali smo nastaviti biti visoko jer smo bili fizicki jaci. Moguce da i u tim minutama karakterno nismo bili na nivou usljed izmjena.Ahmoveliki je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:30Ne vidim da ti je iko odgovorio pa evo...Pitarsam je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:35Nazalost,moram uputiti dobronamjernu kritiku treneru!
globalno dobro radi i vodi ekipu.
Njegov je uspjeh bod ali i veliki neuspjeh izgubljena
2 ili bolje napisano 2+1=3
Nikako,ali bas nikako nije smio praviti izmjene pri kraju
Tekme.U produžetku svakako.2-3-4 izmjene 3 minuta.
Odmoris odbranu Itd.
Ali na sve to još uvesti Traku kojeg ovde na forumu članovi
Izgleda sada već objektivno”pljuju”,na ovakvoj super
Važnoj utakmici je već diskutabilna odluka!!
Negdje tamo su Balta i Serbercic,Anicic zna ali od stakla
Napravljen.Jest da je taj Trako naša škola,možda je čak i
veoma talentiran,ali vidi se da je izgubljen u svemiru.
P.S.Čini mi se 6 žutih nam kriminalac dade?!
Kako te bolan nije stid Simona u negativnom kontekstu spominjati...
3 boda su ti sudije oduzele, a ne njegove rokade!
U kukuruzu covjek ti Simona spominjes, bjezi ba...
I ovo sto raja pise iznad, pa i njima jeste u krvi vazda bilo da otimaju.
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 18 okt 2023, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
Saopštenje inače sve okrene za 180 stepeni.
Jos jednom čestitam stručnom štabu i igračima na skoro perfektnoj pripremi utakmice. Za 3 boda očigledno je trebalo čudo neko.
Jos jednom čestitam stručnom štabu i igračima na skoro perfektnoj pripremi utakmice. Za 3 boda očigledno je trebalo čudo neko.
- napoleon72
- Kontakt:
Ako 90ka povede na proteste, rusimo i Dodika i RS i Izrael, a ne samo savez. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
napoleon72 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:56Ako 90ka povede na proteste, rusimo i Dodika i RS i Izrael, a ne samo savez.![]()
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Kako se smrad prepao kad je Renanu nepostojeci ofsajd svirao,brze bolje sviraj ofsajd,odnio vrag salu zabice ga Sarajevo pa odma sviraj.
- napoleon72
- Kontakt:
sonpenn je napisao/la: ↑19 okt 2023, 00:00napoleon72 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:56Ako 90ka povede na proteste, rusimo i Dodika i RS i Izrael, a ne samo savez.![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Baš me interesuje sljedece utakmica Borac - Zrinjski kako ce izgledati x bi najbolje odgovarao. Mi trebamo dobijati svoje tekme i bit cemo u bod dva na polusezoni i to bi bilo odlicno. Rozman podize ekipu vjerujem da s dobro odradjenim pripremama cemo biti još bolji. Nase je da nastavimo s dobrom posjetom i podrskom.
FEGETLIJA izjavio da je njihov gol cist. To je taj karavlaski obraz
-
- Kontakt:
Prvo covjek nije Mirvah,nesto pokusavas al lose,nikako. Nije covjek jaci od RS-a,Dodika,saveza to treba sve da se digne a ne Mircic,samo bi nas zakopali jos vise,a mi kakvi smo tj takvi kao ti poceli bi ppjuvat,tjerat jer bi zijanili tekme gdje bi nas sudije unistile,ne vidimo dalje od balkona. Bil stao iza Mirvica kad bi nas unistili 7 tekmi npr bi al u kubipara je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:51A sta treba da uradi? Jesil ti svjestan da se protiv ovoga ne moze i da su oni ti koji kolo vode a ti si u poziciji da slusas i da igras kako ti oni kazu. Ljudi mjenjaju pravila, guraju borac svaku tekmu i ti dodjes i kazes kako mirvic suti i zato nas i kradu. Smjesan siSanchez87hz je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:11Kad Mirvah suti sto bi se ko drugi bunio,prosli put presutili pa normalno je bilo ocekivati da nas sad opet syebu,i opet ce ako presutimo,samo tiho Mirvicu nek nas klepaju i dalje.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bolje da si sutu nego da Mirvic sutu jer svi sutu pa i mi sutuBordotim je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:01A šta vi mislite, da ovi naši "Bosanci" koji trenutno sjedu u Savezu, da njiha vise nema i da umjesto takvi izdajica, uzmes 6 novi ljudi iz ovoga foruma ili iz našeg drustva, jeli vi stvarno mislite da bi drugačije bilo? Na kraju krajeva mi svi gledamo svoja posla. Malo ih koji su iskreni i realni.
Eto jedan primjer naš klub i naš predsjednik Ismir, zasto svi šutu? Objasni te mi, zašto šuti Ismir na ovu nepravdu prema svom klubu??? Zašto svi klubovi šutu (osim Borca), zašto?
Kad vidim da Džeko šuti u reprezentaciji i kad vidim da Ismir se slika sa vicom, kud ces dalje.
-
- Kontakt:
sonpenn je napisao/la: ↑19 okt 2023, 00:00napoleon72 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:56Ako 90ka povede na proteste, rusimo i Dodika i RS i Izrael, a ne samo savez.![]()

- morsecode
- Kontakt:
nemoj momka dirat ba haha, vidis da nije domaci neka gamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 00:13Bolje da si sutu nego da Mirvic sutu jer svi sutu pa i mi sutuBordotim je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:01A šta vi mislite, da ovi naši "Bosanci" koji trenutno sjedu u Savezu, da njiha vise nema i da umjesto takvi izdajica, uzmes 6 novi ljudi iz ovoga foruma ili iz našeg drustva, jeli vi stvarno mislite da bi drugačije bilo? Na kraju krajeva mi svi gledamo svoja posla. Malo ih koji su iskreni i realni.
"To je jednostavno SARAJEVO"
Trenutno korisnika/ca: dlakavijazavac, Lavcina i 50 gostiju.