Njegova prodaja je najbolji posao u historiji kluba. Podići šeiku kip ispred Campa.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Nakačio si se na moje postove i poceo ismijavati iz cista mira...hoces da svi isti razmišljamo, pa nismo u sjevernoj koreji hajvanuTesnjak1991 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 15:56Glupko, opet ne čitaš.Doduše, možda je ta aktivnost prekomplikovana za tvoj maleni mozak.
![]()
Necu se ja s tobom ovdje raspravljati, niti ces ti svaki moj post analizirati, vrijeđati me iz cista mira i jest gov.na. Zbog nekog brazilskog triperaša ti si spreman ovdje vrijeđati ljude, zapitaj se jesi li normalan
I skini mi se s qrca, seljačiću neodgojeni dosadni.![]()
Igracina i pol.
Dovoljno ga je Bog kaznio pri rođenju manjkom intelektualnih sposobnosti, ne treba mu više ništa.
Kada sagledas trenutni tim , kao sto sam napisao sve navedeno je istina.
Postoje samo dvije opcije.
Bogami ,ako je vjerovati španskim medijima :Evander je napisao/la: ↑29 apr 2020, 18:04
Postoje samo dvije opcije.
1. Ne zeli ga niko
2. Pokusavaju mu podici cijenu
Nema sanse da on zaigra vise ikad za Barcu.
Razlog 1
Sezona njegovog ostanka, sto plata sa porezom, sto onaj dio koji se placa Liverpoolu u slucaju odredjenog broja utakmica, Barcelonu nece kostati manje od 50 miliona eura.
Razlog 2
Nije igrac za Barcelonu i nikakav Setien niti bilo ko to ne moze promjeniti. Vezni igrac nije, krilo nije. Klop je to najbolje objasnio. A Barceloni desetka i neko ko ce peljati stalno loptu u nogama, ne treba. Zna se ko u Barceloni ima loptu i ovlasti na terenu.
Nije se trebao nikad ni dovoditi, no gotovo je sad.Nakon što je jučer objavio da je Quique Setién uspio u svom naumu, a to je da upravu nagovori da Philippe Coutinho ostane u klubu, Sport danas donosi vijest prema kojoj je Brazilac poručio upravi da je spreman početi ispočetka u Barceloni. Coutinho je također poručio da se veseli povratku u Barçu i da ne namjerava napuštati klub.
Iako se mnogo klubova dovodilo u vezu s njegovim transferom, sve je izglednije da će najskuplje Barçino pojačanje u povijesti dobiti drugu šansu u prijestolnici Katalonije.
Zamisli scenario u kojem Quique vraća Coutinha u život, pravi od njega zvijer koja leti po terenu, zabija golove, asistira, donosi titulejasmin10 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 01:47Ako je vjerovati medijima.
Vezni red De Jong, Pjanić i Coutinho.
Napad Suarez, Messi i Griezman.
Ne znam kako to uklopiti.
----------De Jong--------Pjanic--------
------Grizi----------Messi--------Coutinho----
-------------------------Suarez--------------
Eh da je nekako natjerati Coutinha da igra defanzivu pa bi ovo mozda moglo nekada proci, ali nista od toga.
Zamislite vezni red iskreira nesto.let3 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 01:57Zamisli scenario u kojem Quique vraća Coutinha u život, pravi od njega zvijer koja leti po terenu, zabija golove, asistira, donosi titulejasmin10 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 01:47Ako je vjerovati medijima.
Eh da je nekako natjerati Coutinha da igra defanzivu pa bi ovo mozda moglo nekada proci, ali nista od toga.![]()
Mislim da bi nakon toga dobio još 5 godina ugovora.
E što kokuz može maštati![]()
Ovu ekipu bi Getafe rasturio na proste faktorejasmin10 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 01:47Ako je vjerovati medijima.
Eh da je nekako natjerati Coutinha da igra defanzivu pa bi ovo mozda moglo nekada proci, ali nista od toga.
Kazem ako je vjerovati medijima.Rajaz je napisao/la: ↑30 apr 2020, 02:06Ovu ekipu bi Getafe rasturio na proste faktorejasmin10 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 01:47Ako je vjerovati medijima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.