FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 apr 2020, 16:36

Najbolji igrač svijeta uz Messija i budući Ballon d'Or :lol:

Njegova prodaja je najbolji posao u historiji kluba. Podići šeiku kip ispred Campa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 apr 2020, 16:37

Tesnjak1991 je napisao/la:
29 apr 2020, 15:56
Glupko, opet ne čitaš. :thumbdown: Doduše, možda je ta aktivnost prekomplikovana za tvoj maleni mozak. :hmmmmm:
G.ovna ti je mater što te okotila jela
Necu se ja s tobom ovdje raspravljati, niti ces ti svaki moj post analizirati, vrijeđati me iz cista mira i jest gov.na. Zbog nekog brazilskog triperaša ti si spreman ovdje vrijeđati ljude, zapitaj se jesi li normalan :facepalm:

I skini mi se s qrca, seljačiću neodgojeni dosadni. :hmmmmm:
Nakačio si se na moje postove i poceo ismijavati iz cista mira...hoces da svi isti razmišljamo, pa nismo u sjevernoj koreji hajvanu

Prvi si poceo sa uvredama:
Kad kontam da ne možeš veću glupost napisat, ti uspiješ. Svaka čast.
Tako to krene, a onda idu oštriji stratovi sa dvije noge, ono mučki s leđa
Ti si jako glup dečko
Jesil' ograničen mentalno da razumiješ ono što pročitaš, pa onda samo onako nabubaš gluposti

Glup si. Al' ono pravo glup. Eh te gluposti te treba biti stid.
Pa ti fakat imaš neki mentalni problem, da u sekundi zaboraviš svoje postupke, dok druge prozivaš za iste.

I da, samo da dodam. G.ovna ti je mater što te okotila jela, glupko mali neodgojeni i neškolovani.
Glupko, opet ne čitaš. :thumbdown: Doduše, možda je ta aktivnost prekomplikovana za tvoj maleni mozak.
:tokralju: :tokralju:
Pa bolan dozvolio si sebi da zbog nekakvog yebenog Arthura završiš tako da sav zajapuren isfrustiran vrijeđaš i psuješ ljudima majku po forumu...glupane, zapitaj se jesi li normalan uopšte :damn:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 apr 2020, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 apr 2020, 16:41

Ova tema je ludilo, hocete se i vas dvojica tražiti IRL ili je dovoljno ovo online? :rol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 29 apr 2020, 16:42

Rajaz je napisao/la:
29 apr 2020, 14:55
Inteligentniji zelenim terenima nije hodio

Igracina i pol. :ljepota: Steta sto je grohnuo u zadnji par godina ali treba i njega razumiti. Igrati sa Xaviestom i onda dijeliti zeleni tepih sa Rakiticem, Vidalom i ostalom buranijom nije lahko.
@igrajlopte 🐦

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 apr 2020, 16:42

harden je napisao/la:
29 apr 2020, 16:41
Ova tema je ludilo, hocete se i vas dvojica tražiti IRL ili je dovoljno ovo online? :rol:
Necu da se spuštam na nivo tog seljačića, al neka vide ljudi kakve kreteni dolaze ovdje i zbog cega vrijeđaju.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 apr 2020, 16:43

sve se vise pise da quique setien zeli coutinha u barci, al i da su barca, odnosno coutinho, pristali na to

ne znam sta da kazem, osim da ce barca dobit ogromno pojacanje ako (sto je veliko "ako") ga quique setien dovede u red

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 29 apr 2020, 16:49

Ne mos mu pi.cketinu sasiti nikako.Ima desnu nogu i tu prica zavrsava.Mentalni patuljak.Kad krene Kike neka ga povede sa sobom,moze i ugljesu za rukav.
Neymar vise nego neophodan.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 29 apr 2020, 16:53

Nakačio se na tvoje postove?
Moj prvi post, znači moj post, nit' sam te citirao nit' koji q. Druga je stvar što si se osjetio prozvanim, zbog gluposti koju si napisao.
Spominje se Livčo i 4:0. Spominje se Arthur u toj utakmici. Spominje se Arthur koji je ubačen 20 minuta pred kraj u raspad od ekipe. Spominje se Arthur kao neki faktor i krivac u meču gdje je Alba doslovno masakrirao ekipu. E svaka čast, slažem se, Alba nas masakrirao, pa hajmo prodat Arthura.
Onda na tvoj odgovor direktno na moj post, opet ti lijepo činjenice napišem, uz dodatak da pišeš gluposti. Nakon toga mi pišeš da "pišam po sebi", da sam limitiran, da pišem gluposti, naravno bez ijednog argumenta, jer si već u prethodnom postu bio poklopljen.

Onda ti uz ponavljanje opet nekih činjenica iz te utakmice, te dodavanje da si glup i mentalno ograničen (što iskreno mislim, nije napisano samo onako), dođemo do toga da mi govoriš da sam gnjavator (naravno, nemaš argumenata za ono što si pisao, a ušao si u raspravu), uz dodatak da ti SVAKI post analiziram (valjda što sam upratio da si izvrijeđao Enobarca sa raznim riječima). Originalni post ide ovako:
Ideš među gnjavatore. Jedini navijac Barce koji je to uspio. Necu se ja s tobom ovdje raspravljati, niti ces ti svaki moj post analizirati, vrijeđati me iz cista mira i jest gov.na. Zbog nekog brazilskog triperaša ti si spreman ovdje vrijeđati ljude, zapitaj se jesi li normalan :facepalm:

I skini mi se s qrca, seljačiću neodgojeni dosadni
Poslije toga opet ne pročitaš dovoljno dobro post vezan za g.ovna, te nastavljaš kmečati i praviti od sebe žrtvu, kao nisi ti ništa, ja eno tek tako počeo.

Evo ga, hronološki sve poredano. Uh, da, možda ne znaš šta "hronološki" znači, to ti je u prijevodu, sve po redu. :wave:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 29 apr 2020, 16:55

harden je napisao/la:
29 apr 2020, 16:41
Dovoljno ga je Bog kaznio pri rođenju manjkom intelektualnih sposobnosti, ne treba mu više ništa.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 29 apr 2020, 16:55

harden je napisao/la:
29 apr 2020, 03:07
Arthur perverzija
Bretvajt u prvih 11

Drug, odvadi malo :rol:
Kada sagledas trenutni tim , kao sto sam napisao sve navedeno je istina.
Bretvajt je bolje krilo od Grizmana,nije bolji fudbaler naravno ali u ovom trenutku je najbolje sto se ima.Jedini krilni igrac u ekipi koji ima cijele obe noge i mogucnost da pretrci igraca.

Arthur je kada sagledas ostali bunt grobara perverzija na kvadrat.

Dakle ti i kolega ti koji se upalio i onaj turbo znalac Mokes treba prvo da procitate post pa onda palite alarme.

Sretno.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 apr 2020, 17:16

JoeBleck je napisao/la:
29 apr 2020, 16:55

Arthur je kada sagledas ostali bunt grobara perverzija na kvadrat.

Kolika je perverzija na kvadrat, hoce da ga prodaju budi zašta :mrgreen: treba love poslije ove krize. Bice prodaja.
Pominje se Juve kao moguci kupac :pray:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 apr 2020, 18:04

Chinaglia je napisao/la:
29 apr 2020, 16:43
sve se vise pise da quique setien zeli coutinha u barci, al i da su barca, odnosno coutinho, pristali na to

ne znam sta da kazem, osim da ce barca dobit ogromno pojacanje ako (sto je veliko "ako") ga quique setien dovede u red
Postoje samo dvije opcije.
1. Ne zeli ga niko
2. Pokusavaju mu podici cijenu

Nema sanse da on zaigra vise ikad za Barcu.

Razlog 1
Sezona njegovog ostanka, sto plata sa porezom, sto onaj dio koji se placa Liverpoolu u slucaju odredjenog broja utakmica, Barcelonu nece kostati manje od 50 miliona eura.

Razlog 2
Nije igrac za Barcelonu i nikakav Setien niti bilo ko to ne moze promjeniti. Vezni igrac nije, krilo nije. Klop je to najbolje objasnio. A Barceloni desetka i neko ko ce peljati stalno loptu u nogama, ne treba. Zna se ko u Barceloni ima loptu i ovlasti na terenu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 apr 2020, 00:37

Evander je napisao/la:
29 apr 2020, 18:04

Postoje samo dvije opcije.
1. Ne zeli ga niko
2. Pokusavaju mu podici cijenu

Nema sanse da on zaigra vise ikad za Barcu.

Razlog 1
Sezona njegovog ostanka, sto plata sa porezom, sto onaj dio koji se placa Liverpoolu u slucaju odredjenog broja utakmica, Barcelonu nece kostati manje od 50 miliona eura.

Razlog 2
Nije igrac za Barcelonu i nikakav Setien niti bilo ko to ne moze promjeniti. Vezni igrac nije, krilo nije. Klop je to najbolje objasnio. A Barceloni desetka i neko ko ce peljati stalno loptu u nogama, ne treba. Zna se ko u Barceloni ima loptu i ovlasti na terenu.
Bogami ,ako je vjerovati španskim medijima :
Nakon što je jučer objavio da je Quique Setién uspio u svom naumu, a to je da upravu nagovori da Philippe Coutinho ostane u klubu, Sport danas donosi vijest prema kojoj je Brazilac poručio upravi da je spreman početi ispočetka u Barceloni. Coutinho je također poručio da se veseli povratku u Barçu i da ne namjerava napuštati klub.

Iako se mnogo klubova dovodilo u vezu s njegovim transferom, sve je izglednije da će najskuplje Barçino pojačanje u povijesti dobiti drugu šansu u prijestolnici Katalonije.
Nije se trebao nikad ni dovoditi, no gotovo je sad.
Cou je vec odavno propala investicija (i u Bayernu je nikakav), ali ako Quique ima neki plan sa njim, ako zna kako ga uklopiti u Barcu - neka proba.

Ili je možda sve ovo medijsko spinovanje da mu malo dignu cijenu. Ko ce ga znati.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 apr 2020, 01:47

Ako je vjerovati medijima.
Vezni red De Jong, Pjanić i Coutinho.
Napad Suarez, Messi i Griezman.
Ne znam kako to uklopiti.
----------De Jong--------Pjanic--------
------Grizi----------Messi--------Coutinho----
-------------------------Suarez--------------
Eh da je nekako natjerati Coutinha da igra defanzivu pa bi ovo mozda moglo nekada proci, ali nista od toga.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 apr 2020, 01:57

jasmin10 je napisao/la:
30 apr 2020, 01:47
Eh da je nekako natjerati Coutinha da igra defanzivu pa bi ovo mozda moglo nekada proci, ali nista od toga.
Zamisli scenario u kojem Quique vraća Coutinha u život, pravi od njega zvijer koja leti po terenu, zabija golove, asistira, donosi titule :lol:
Mislim da bi nakon toga dobio još 5 godina ugovora.

E što kokuz može maštati :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 apr 2020, 01:59

let3 je napisao/la:
30 apr 2020, 01:57
jasmin10 je napisao/la:
Zamisli scenario u kojem Quique vraća Coutinha u život, pravi od njega zvijer koja leti po terenu, zabija golove, asistira, donosi titule :lol:
Mislim da bi nakon toga dobio još 5 godina ugovora.

E što kokuz može maštati :mrgreen:
Zamislite vezni red iskreira nesto. :ljepota:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 30 apr 2020, 02:06

jasmin10 je napisao/la:
Ovu ekipu bi Getafe rasturio na proste faktore

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 apr 2020, 02:07

Rajaz je napisao/la:
30 apr 2020, 02:06
jasmin10 je napisao/la:
Ovu ekipu bi Getafe rasturio na proste faktore
Kazem ako je vjerovati medijima.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 apr 2020, 03:48

Ovi sto guraju Kutinja u vezni red, neka elaboriraju njegovu ulogu u sistemu 433?

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 30 apr 2020, 12:42

Evander je napisao/la:
30 apr 2020, 03:48
Ovi sto guraju Kutinja u vezni red, neka elaboriraju njegovu ulogu?

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.