Siroki igra odlicno, ceka nas tezak revans kupa.terabajt je napisao/la:Ja sam zadovoljan igrom netreba se forsirati bice teska utakmica na pecari siroki dere borca.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
KUP JE NAS, ne sikiraj se
- katzenbrummen
- Kontakt:

Evo nam i Tife u Mostaru

Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
i to gosk i travnik imaju ono veliku bazu navijaca pa ih interesuje jbt pa haman cijeli travnik za zelju navijacorotm87 je napisao/la:Znaci 3 0 vodi gosk a oni ne prebacuju na zelju komplet im se familije sjetim

joj spaho, joj kristicu **** jedna
8==========D BHT
8==========D BHT
-
- Kontakt:
kombinovani prenos ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- The Maniacs '87
- Kontakt:
cuvaju se nasi, sto bi se reklo, igraju radi reda
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Kristic putar Spaho pitar sta ocekivati,koji kreteni 3-0 sve rijeseno i ne prebacuju
SLOBODA NAVIJAČIMA
Svim urednicima Sportskog programa BHRTa hebem mater kretensku.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
jao sta siroki radi borcu pomalo me plasi ova utakmica u srijedu. Sreca pa je na klupi Osim nadam se da ce smisliti nesto.
Ma mrsko mu prebaciti ili je izašao na kafu tako ti je kad si na državnim jaslama. 

Zadnja izmjena: Semper, dana/u 11 maj 2013, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Inace Travnik svaku utakmicu u zadnjih 15 minuta da 3 gola pa se ceka cudo. Ne mogu da vjerujem sta nam rade.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
meni ovo smrdi na štelu 0:0
pa koji im je qrac, gledali želju 5 minuta i vrati na gošk, hebo ih gošk u pakaš pitarski.
Odlazi Safete.
Ovi kreteni sa BHRta nas namjerno handre yebem im mamicu idiotsku.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
pa naravno da je stela sve mi namjestamo jesi smijesan.jestamaji je napisao/la:meni ovo smrdi na štelu 0:0
Samo je sad Velez nama platio a inace mi placamo, boli nas tuki imamo para na bacanje.terabajt je napisao/la:pa naravno da je stela sve mi namjestamo jesi smijesan.jestamaji je napisao/la:meni ovo smrdi na štelu 0:0
Ja mislim cak da nakon sto smo titulu nastimali da smo se sad fokusirali na stimanje ko ce ispasti,a to ce naravno biti Travnik jer nam je to najteze gostovanje gdje ne donosimo puno bodova tako da cemo ih izbaciti.logicno 

SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Levin, Paromlinac i 381 gost.