FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 apr 2020, 00:19

U 2020. godini se Alcantara dovodi u vezu sa Barcom lol. Hajd što je staklen, kao da nemamo već dovoljno takvih, nego polako i ulazi u godine. Da ga dovedeš za 2 godine će ga se tjerati iz kluba kao sad Rakitića i Vidala.

Kako fino korona poremeti eventualni transfer cigana iz Pariza. :bow:
Bar znam da od njega nema ništa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 apr 2020, 00:30

Šta fali Alcantari ?
Bolji je od svih trenutnih veznjaka Barce, dat ce još 2-3 odlicne sezone i to je to.

Druga je stvar što su nesposobni debili koje vode Barcu davno digli ruke od njega :salut:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 apr 2020, 00:46

let3 je napisao/la:
29 apr 2020, 00:30
Šta fali Alcantari ?
Bolji je od svih trenutnih veznjaka Barce, dat ce još 2-3 odlicne sezone i to je to.

Druga je stvar što su nesposobni debili koje vode Barcu davno digli ruke od njega :salut:
U ovom trenutku, daleko iznad nivoa svih veznih igraca Barcelone, sa odlicnom sezonom iza sebe. Ulazi u zadnju godinu ugovora, ne bi bio preskup i upravo je tip igraca kakav Barceloni treba. Dijete kluba, vjerovatno ima zelju vratiti se.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 apr 2020, 00:49

Evander je napisao/la:
29 apr 2020, 00:46
let3 je napisao/la:
29 apr 2020, 00:30
Šta fali Alcantari ?

U ovom trenutku, daleko iznad nivoa svih veznih igraca Barcelone, sa odlicnom sezonom iza sebe. Ulazi u zadnju godinu ugovora, ne bi bio preskup. Dijete kluba, vjerovatno ima zelju vratiti se.
Sve tacno :thumbup: nema se šta dodati.

Samo zaboravljaš kakve neznalice vode Barcu i njihova nenormalna transfer politika :roll: nažalost, nema ništa od toga.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 29 apr 2020, 01:20

Sve dok ti krilo bude igrao Grizman a ne Bretvajt mozes xaviestu dovesti imat ces minimalan upgrade.
Overal Griezman je svakako bolji igrac ali Danac je okomit i igrac koji igra u sirinu.
Garantujem da ga stavis u orvih 11 za 10 utakmica ce uraditi vise nego Francuz od kako je dosao.
Pedro je bio produktivan ,slican tip igraca kao Danac.Takvi trebaju timu.Zujalice koje ce dati mogucnost lopte u prostor veznom redu.Arthur je perverzija od igraca , ko to ne vidi nema veze sa fudbalom.Decko je mlad ,extremno talentovan.Njegov dodir je ono sto na igrici ovi uhljebi ne mogu izvesti.Samo raditi sa njim i dobijas nosioca veznog reda.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 apr 2020, 02:10

Daj bolan kakav Bretvajt i Barcelona i prvih 11. Lik odigrao 3 fine utakmice i daj ga u prvih 11.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 apr 2020, 03:07

Arthur perverzija
Bretvajt u prvih 11

Drug, odvadi malo :rol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 29 apr 2020, 06:32

let3 je napisao/la:
28 apr 2020, 22:58
Tesnjak1991 je napisao/la:
28 apr 2020, 22:19
Kad kontam da ne možeš veću glupost napisat, ti uspiješ. Svaka čast.

Šta ka'e preuzet odgovornost, dobio čovjek 20 minuta da nas vadi iz govana. :rol: 20 minuta da popravi ono što su ostali usrali prethodnih 70? 20 minuta da pokaže svjetsku klasu, u utakmici gdje Barsa nije postojala?
Jel' ozbiljno Albu i odgovornost u smislu te utakmice stavljaš u istu rečenicu? :rol: i još neke činjenice spominješ..

Ne bih riječi rekao da se nisu napisale ove gluposti za Liverpool, znači ni slova. Nadam se da će se pokazati u puno boljem svjetlu nego ove prošle sezone, dok se ekipa malo očisti, al' pisati da je on glavni problem u trenutnoj ekipi je smješno, a da je on bio glavni razlog ispadanja, još smješnije.
Al' dobro, napisa neko da se Messi ovdje od pojedinih stručnjaka razapinje, pa nije ovo ni čudno. :salut:

Majke mi sramota me citati tvoje gluposti :oops: svaki put se popišaš po sebi sa nenormalnim zaključcima :facepalm:

Ko kaže da je Arthur najveci problem ? kako si to zakljucio samo to objasni.
Kako si zakljucio da branim Albu :rol: nevjerovatno majke mi :rol: kako ispadaš limitiran sa vrlo jednostavnim zaključivanjem...a možda imaš neku perverznu potrebu da namaštavaš i drugima stavljaš rijeci u usta.
I gdje sam uopšte Messija pomenuo u prethodnim postovima :tokralju: :rol: nauci se citati postove, pa onda drugima odgovaraj.

Kakve si gluposti nalupao u jednom postu :tokralju: aferim
Ti si jako glup dečko. Ja se pišam po sebi, a ti spomenuo Albu uz odgovornost vezano za utakmicu sa Livčom? Zbog iste utakmice si ovdje cijelo vrijeme spominjao Arthura, koji je u istoj igrao 20 minuta. Pa imaju postovi, nemoj se sad pravit pametan kad si se prosuo.

I ko je napisao da si ti spominjao Messija? Jesil' ograničen mentalno da razumiješ ono što pročitaš, pa onda samo onako nabubaš gluposti, čisto da se broji da si pisao? Napisano je da Messija pojedini razapinju (to što si se prepoznao, to je druga stvar).

Glup si. Al' ono pravo glup. Eh te gluposti te treba biti stid. :wave:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 apr 2020, 10:53

Pjanić u Barceloni ? Trebao doci prije 3 4 godine. Sad je vec kasno.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 29 apr 2020, 10:56

jasmin10 je napisao/la:
29 apr 2020, 10:53
Pjanić u Barceloni ? Trebao doci prije 3 4 godine. Sad je vec kasno.
Upravo to. Da ima 25-26 godina ni sekunde ne bih razmišljao (da se mene pita). Ovako, nema smisla. Al' baš zato što nema smisla vjerovatno će se i dogoditi. :mrgreen:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 apr 2020, 13:40

29 apr 2020, 06:32
let3 je napisao/la:
28 apr 2020, 22:58
28 apr 2020, 22:19
Kad kontam da ne možeš veću glupost napisat, ti uspiješ. Svaka čast.

Šta ka'e preuzet odgovornost, dobio čovjek 20 minuta da nas vadi iz govana. :rol: 20 minuta da popravi ono što su ostali usrali prethodnih 70? 20 minuta da pokaže svjetsku klasu, u utakmici gdje Barsa nije postojala?
Jel' ozbiljno Albu i odgovornost u smislu te utakmice stavljaš u istu rečenicu? :rol: i još neke činjenice spominješ..

Ne bih riječi rekao da se nisu napisale ove gluposti za Liverpool, znači ni slova. Nadam se da će se pokazati u puno boljem svjetlu nego ove prošle sezone, dok se ekipa malo očisti, al' pisati da je on glavni problem u trenutnoj ekipi je smješno, a da je on bio glavni razlog ispadanja, još smješnije.
Al' dobro, napisa neko da se Messi ovdje od pojedinih stručnjaka razapinje, pa nije ovo ni čudno. :salut:

Majke mi sramota me citati tvoje gluposti :oops: svaki put se popišaš po sebi sa nenormalnim zaključcima :facepalm:

Ko kaže da je Arthur najveci problem ? kako si to zakljucio samo to objasni.
Kako si zakljucio da branim Albu :rol: nevjerovatno majke mi :rol: kako ispadaš limitiran sa vrlo jednostavnim zaključivanjem...a možda imaš neku perverznu potrebu da namaštavaš i drugima stavljaš rijeci u usta.
I gdje sam uopšte Messija pomenuo u prethodnim postovima :tokralju: :rol: nauci se citati postove, pa onda drugima odgovaraj.

Kakve si gluposti nalupao u jednom postu :tokralju: aferim
Ti si jako glup dečko. Ja se pišam po sebi, a ti spomenuo Albu uz odgovornost vezano za utakmicu sa Livčom? Zbog iste utakmice si ovdje cijelo vrijeme spominjao Arthura, koji je u istoj igrao 20 minuta. Pa imaju postovi, nemoj se sad pravit pametan kad si se prosuo.

I ko je napisao da si ti spominjao Messija? Jesil' ograničen mentalno da razumiješ ono što pročitaš, pa onda samo onako nabubaš gluposti, čisto da se broji da si pisao? Napisano je da Messija pojedini razapinju (to što si se prepoznao, to je druga stvar).

Glup si. Al' ono pravo glup. Eh te gluposti te treba biti stid. :wave:
Ideš među gnjavatore. Jedini navijac Barce koji je to uspio. Necu se ja s tobom ovdje raspravljati, niti ces ti svaki moj post analizirati, vrijeđati me iz cista mira i jest gov.na. Zbog nekog brazilskog triperaša ti si spreman ovdje vrijeđati ljude, zapitaj se jesi li normalan :facepalm:

I skini mi se s qrca, seljačiću neodgojeni dosadni :salut:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 29 apr 2020, 14:24

Steven Gerrard (bivši igrač Liverpoola): "Igrao sam protiv Busquetsa, i na kraju, ono što radite je da prestanete vršiti pritisak na njega jer je frustrirajuće. Ne možete mu se približiti, ne možete mu oduzeti loptu, ne možete ga čak ni zaobići jer gubite položaj. Savršen je."
Što se rasprave oko prodaje tiče, za mene su samo Messi i MAtS nedodirljivi, te možda i Frenkie. Ovo ostalo može ići. Neki su stari, neki su vječiti talenti, koji nikako da naprave iskorak u sazrijevanju, neki se ne uklapaju u koncepciju tima.

Nisam neki fan Thiaga, ali kad vidiš vezni red, svakako da bi imao šta da pokaže. Verratti mi je uvijek bio precijenjen igrač.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 29 apr 2020, 14:55

Inteligentniji zelenim terenima nije hodio

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 29 apr 2020, 15:32

Hajd barem nešto pametno da odradiš. Bez ijednog poštenog argumenta si pokušao prosipati mudrost, poklopio sam te, i sad ćeš da me dodaješ u gnjavatore ili šta već. :urnebes:

U jednom postu spominješ triperaša, seljačića i šta već ne. U par postova prije nazivaš drugog člana ovog foruma krelcom. Pa ti fakat imaš neki mentalni problem, da u sekundi zaboraviš svoje postupke, dok druge prozivaš za iste.

I da, samo da dodam. G.ovna ti je mater što te okotila jela, glupko mali neodgojeni i neškolovani. :wave:

Mes Que Un Club!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 apr 2020, 15:44

29 apr 2020, 15:32

I da, samo da dodam. G.ovna ti je mater što te okotila jela, glupko mali neodgojeni i neškolovani. :wave:
slika

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 29 apr 2020, 15:45

Neka ljudi, svoji smo :mrgreen: pisu da i alenu i coutinha setien zelji od sljedece sezone u timu, svidja mi se ovo za alenu, za coutinha ne znam sta reci, taj ima problem u glavi ocigledno.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 apr 2020, 15:51

Hahaha
Jedan psuje majke raji po forumu, a sve to zbog nekakvog brazilca :tokralju: a drugi govori Neka ljudi svoji smo :rol: :rol:

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 29 apr 2020, 15:56

Glupko, opet ne čitaš. :thumbdown: Doduše, možda je ta aktivnost prekomplikovana za tvoj maleni mozak. :hmmmmm:
G.ovna ti je mater što te okotila jela
Necu se ja s tobom ovdje raspravljati, niti ces ti svaki moj post analizirati, vrijeđati me iz cista mira i jest gov.na. Zbog nekog brazilskog triperaša ti si spreman ovdje vrijeđati ljude, zapitaj se jesi li normalan :facepalm:

I skini mi se s qrca, seljačiću neodgojeni dosadni. :hmmmmm:

Mes Que Un Club!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 apr 2020, 15:59

Zamislite koliko se covjek mora spustiti nisko u svom životu, da po forumima vrijeđa tuđe majke zbog nekog klošara iz Brazila :tokralju: :rol:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 29 apr 2020, 16:26

Neymar has played just 80 of the 155 PSG games. That is 51 percent, averaging 26 games per season. Considering he cost PSG 222 mil to sign and paid 37 million euros per season, each appearance has set them back about 1,400,000 euros, meaning he's been paid 111 million euros for his 80 games.
I treba ovog vratiti. 26 utakmica po sezoni, pa toliko skupi backup igrač. :roll:
harden je napisao/la:
29 apr 2020, 03:07
Arthur perverzija
Bretvajt u prvih 11

Drug, odvadi malo :rol:
Ovaj je pisao da je Real jači od City-ja na 9 od 11 pozicija. Ništa novo od njega.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.