FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

JoeBleck
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la JoeBleck » 28 apr 2020, 21:08

Koga dovesti umjesto Arthura? Ndombelea koji ne moze u Totenhamu da igra?
Tugo na sta je spala Barcelona .Da otpad Rakitic,Vidal
I poluparaplegicni Buskec imaju mjesta u timu a Arthur se smatra viskom.

Ako ode sretno mu.Nadam se da ce postati najbolji veznjak Svijeta jer ima taj kapacitet.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 apr 2020, 21:22

Tesnjak1991 je napisao/la:
28 apr 2020, 21:01
Spominje se Livčo i 4:0. Spominje se Arthur u toj utakmici. Spominje se Arthur koji je ubačen 20 minuta pred kraj u raspad od ekipe. Spominje se Arthur kao neki faktor i krivac u meču gdje je Alba doslovno masakrirao ekipu. E svaka čast, slažem se, Alba nas masakrirao, pa hajmo prodat Arthura. :rol:

Doduše, isti likovi još pišu da je Busquets top klasa i žele i narednu sezonu vezni sa njim i Rakitićem. :salut:
Pominje se Arthur i Liverpool jer je to bila prava utakmica gdje se igrac dokazuje ko je i šta je ;) ubačen svjež i odmoran pri rez.3-0, ocekujemo svi da nešto pokrene, poduzme, nešto da uradi, neki qrac, a on odmah nestao na terenu doslovno, sakrio se ko zadnji miš do kraja utakmice :oops: više odgovornosti preuzimali Semedo i Alba koji su bekovi.
Necemo ga pominjati protiv Eibara ili Granade, tad može i Puig igrati....vec u pravim utakmica kad uredno nastane na terenu, kao što je bio i zadnji Clasico gdje je bio najgori igrac na terenu.

jbg, te cinjenice su nezgodne za one koji ga uzdižu i idealiziraju.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 28 apr 2020, 22:17

Fakat ono pored Vidala i Rakitića priča se o prodaju Arthura. :rol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 28 apr 2020, 22:19

Kad kontam da ne možeš veću glupost napisat, ti uspiješ. Svaka čast.

Šta ka'e preuzet odgovornost, dobio čovjek 20 minuta da nas vadi iz govana. :rol: 20 minuta da popravi ono što su ostali usrali prethodnih 70? 20 minuta da pokaže svjetsku klasu, u utakmici gdje Barsa nije postojala?
Jel' ozbiljno Albu i odgovornost u smislu te utakmice stavljaš u istu rečenicu? :rol: i još neke činjenice spominješ..

Ne bih riječi rekao da se nisu napisale ove gluposti za Liverpool, znači ni slova. Nadam se da će se pokazati u puno boljem svjetlu nego ove prošle sezone, dok se ekipa malo očisti, al' pisati da je on glavni problem u trenutnoj ekipi je smješno, a da je on bio glavni razlog ispadanja, još smješnije.
Al' dobro, napisa neko da se Messi ovdje od pojedinih stručnjaka razapinje, pa nije ovo ni čudno. :salut:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 28 apr 2020, 22:22

JoeBleck je napisao/la:
28 apr 2020, 21:08
Koga dovesti umjesto Arthura? Ndombelea koji ne moze u Totenhamu da igra?
Tugo na sta je spala Barcelona .Da otpad Rakitic,Vidal
I poluparaplegicni Buskec imaju mjesta u timu a Arthur se smatra viskom.

Ako ode sretno mu.Nadam se da ce postati najbolji veznjak Svijeta jer ima taj kapacitet.
Ganjaju dovođenje Neymara i još nekoga, vjerovatno Lautara. Suština je da Rakitića, Vidala i ostali otpad nimo ne bi ni džaba, pa će kao "rješenje" prodati ono što bi neko želio. Sreća pa ovakvi nisu odlučivali o Xaviju i Iniesti, inače bi isti bili legende, al' ne u Barsi.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 28 apr 2020, 22:27

Inace protiv lpoola su svi ostali bili odlicni :rol: :rol: jedna od najvecih sramota u historiji lige prvaka gdje ne znas ko je vise zakazao i ti nasao izdvajati jednog igraca i srati po njemu, svaka cast :tokralju:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 apr 2020, 22:29

Kad mi to kaže najveci krelac ovog foruma , to mi dođe kao kompliment :kafa:

hahaha kako bijednik edituje postove :rol: :rol:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 28 apr 2020, 22:32

Editujem jer ne vrijedi ulaziti u raspravu sa tobom a sa tim si eto upravo dokazao zbog cega :wave:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 apr 2020, 22:33

Pa malju jedan šta onda seruckaš o mojim postovima ako ti se ne ulazi u raspravu :rol: :rol:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 28 apr 2020, 22:36

Ima i toga, dobar zakljucak, izvinjavam se.
I Todiba se zele rijesiti izgleda, jos jedna pametna odluka u nizu, prodaj mladog stopera koji ima potencijala i iskesiraj 100 miliona za de ligta ili nekog drugog.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 apr 2020, 22:46

messilla je napisao/la:
28 apr 2020, 22:17
Fakat ono pored Vidala i Rakitića priča se o prodaju Arthura. :rol:
Osim sto je mladji od njih, on ni po cemu drugo sa pomenutim ne moze da se poredi. I spinovanje je da se vezni red gradi na Rakiticu i Vidalu, vjerovatno niti jedan nece biti u Barceloni slijedece godine.
Vezni red ce biti Busketc, De Jong i neko koga ce dovesti. Moja licna zelja je Alcantara, koji je svemirski brod za Artura.

Nikad necu skontati cemu drkanjje na prosjecne igrace tipa Artur, Semedo....

A mnogi zaboravljaju jednu jako bitnu stvar, koja ce najvjerovatnije kostati Artura odlaska iz Barcelona. Sa kojim se ono igracem on posvadjao?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 28 apr 2020, 22:55

Kojeg će ti stakleni Alcantara? Kad ga nisu doveli prošlog ljeta ili kad već, neće sigurno ni ovog. Samo čekaš da mu otkažu koljena.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 apr 2020, 22:56

messilla je napisao/la:
28 apr 2020, 22:55
Kojeg će ti stakleni Alcantara? Kad ga nisu doveli prošlog ljeta ili kad već, neće sigurno ni ovog. Samo čekaš da mu otkažu koljena.
E neka je Arhur ko stijena 😁
Istina, malo bucmasta i fizicki nespremna stijena :kafa:

Ja nemam nista protiv da on ostane, ok je igrac. Ali za klupe. Ima pozitivnih strana koje mogu valjati, ali preogranicen je da bi se na njemu gradila igra Barcelone.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 apr 2020, 22:58

Tesnjak1991 je napisao/la:
28 apr 2020, 22:19
Kad kontam da ne možeš veću glupost napisat, ti uspiješ. Svaka čast.

Šta ka'e preuzet odgovornost, dobio čovjek 20 minuta da nas vadi iz govana. :rol: 20 minuta da popravi ono što su ostali usrali prethodnih 70? 20 minuta da pokaže svjetsku klasu, u utakmici gdje Barsa nije postojala?
Jel' ozbiljno Albu i odgovornost u smislu te utakmice stavljaš u istu rečenicu? :rol: i još neke činjenice spominješ..

Ne bih riječi rekao da se nisu napisale ove gluposti za Liverpool, znači ni slova. Nadam se da će se pokazati u puno boljem svjetlu nego ove prošle sezone, dok se ekipa malo očisti, al' pisati da je on glavni problem u trenutnoj ekipi je smješno, a da je on bio glavni razlog ispadanja, još smješnije.
Al' dobro, napisa neko da se Messi ovdje od pojedinih stručnjaka razapinje, pa nije ovo ni čudno. :salut:

Majke mi sramota me citati tvoje gluposti :oops: svaki put se popišaš po sebi sa nenormalnim zaključcima :facepalm:

Ko kaže da je Arthur najveci problem ? kako si to zakljucio samo to objasni.
Kako si zakljucio da branim Albu :rol: nevjerovatno majke mi :rol: kako ispadaš limitiran sa vrlo jednostavnim zaključivanjem...a možda imaš neku perverznu potrebu da namaštavaš i drugima stavljaš rijeci u usta.
I gdje sam uopšte Messija pomenuo u prethodnim postovima :tokralju: :rol: nauci se citati postove, pa onda drugima odgovaraj.

Kakve si gluposti nalupao u jednom postu :tokralju: aferim
Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 apr 2020, 23:05, ukupno mijenjano 2 puta.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 28 apr 2020, 23:00

Alcantara vjeciti talenat, nikad nije dostigao ono sto mu se predvidjalo.Njegov odlazak iz Barcelone me bas iznenadio, ocekivao sam da do kraja karijere hara veznim redom Barcelone, kad ono kurcina :mrgreen:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 apr 2020, 23:05

enobarca je napisao/la:
28 apr 2020, 23:00
Alcantara vjeciti talenat, nikad nije dostigao ono sto mu se predvidjalo.Njegov odlazak iz Barcelone me bas iznenadio, ocekivao sam da do kraja karijere hara veznim redom Barcelone, kad ono kurcina :mrgreen:
Odlicnu je sezonu imao, pitaj one koji Bayer vise prate. Ja samo njega i Veratia vidim kao poboljsanje za ono sto Barceloni treba. Iako je puno bolji ograc od njih, De Brujne to nije. Covjek koji previse zavisi od lopte u nogama, a to Barceloni ne treba, ima jednog boljeg za to. Ne smije se praviti ista greska kao sa Kutinjom.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 apr 2020, 23:08

@Evander, ma ne vrijedi objašnjavati :salut:

Ovdje covjek ne može iznijeti svoje mišljenje, jer odmah se gluperde poput enobarce i tešnjaka nakače, i pokušavaju ismijati tuđe mišljenje.
To je zatucano i hoce da vlada jednoumlje ko u sjevernoj koreji, da svi isto mislimo...garant i drže negdje slike onog Kim Jonga.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 28 apr 2020, 23:10

let3 je napisao/la:
28 apr 2020, 21:22

Necemo ga pominjati protiv Eibara ili Granade, tad može i Puig igrati....
Može qrac, te ekipe nas namuče i kad igra standardnih XI :rol:

Došao vakat da se ne mogu opustiti ni u Kupu protiv trećeligaša :urnebes:

Neka gorivo ostane na ovoj cijeni, još kad bi namirnice pojeftinile i elham. Za ove uhljupe se odavno ne brinem. :D
® GONGASHI POWERHOUSE ®

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 28 apr 2020, 23:11

Evander je napisao/la:
28 apr 2020, 23:05
Odlicnu je sezonu imao, pitaj one koji Bayer vise prate. Ja samo njega i Veratia vidim kao poboljsanje za ono sto Barceloni treba. Iako je puno bolji ograc od njih, De Brujne to nije. Covjek koji previse zavisi od lopte u nogama, a to Barceloni ne treba, ima jednog boljeg za to. Ne smije se praviti ista greska kao sa Kutinjom.
Zaboravio sam da Verati postoji.Steta sto on nikad nije dosao u Barcelonu, ono jedno ljeto je bila prica da je skoro sve gotovo, odjednom sve to demantovano i poslije toga se vise ni ne povezuje sa istom.Kako god cisto sumnjam da ce neko spektakularno pojacanje doci u vezni red ovo ljeto, izgleda da ce sve karte baciti na napad i dovodjenje Lautara, na njega ce vjerovatno otici vecina budzeta.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 apr 2020, 00:05

Ma i Verratti poprilicno gadan mentalitet ima.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.