Nikic je dokazani kloc.Ljiljani87 je napisao/la:Zašto Nikiću nisu dali u21, a ovaj kloc nek vodi žene
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zeničani imaju generalno pozitivno mišljenje o Nestoroviću, uglavnom oni stariji sjećajući se njegovih igračkih dana u crno-crvenom ponosu. Ne znam kakav je trener no svaki put kada je bio kandidat za trenera Čelika generalno je to čaršija podržavala.
ja sam tog covjeka cijenio sve do momenta kada su igrale srbija i albanija, kada je doticni bio gost na rtrs-u, te je prilikom svake price prisvajao srbiju, ono u fazonu trebamo ostati mirni, imamo jos sanse itd..Dok se npr Tulic uvijek izrazavao u fazonu reprezentacija srbije, ovo ono, nikad nije rekao nasa reprezentacija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Eto, nije valjao Jagoda. Nasljednik je tu negdje na nivou očekivanog.
- plavipatriota
- Kontakt:
primjetno je da šveđani planiraju budućnost reprezentativnog imena na prezimenima koja završavaju na -ić..
što je najgore, najviše je naših -ića..
što je najgore, najviše je naših -ića..
Meni je zao Jagodica. On je prije svega covjek, nije podoban Srbin, zato i nije imao podrsku RS-a. Jagodic smeta , jer otima igrace "matici".
Covjek koji je odma prebacio Modica u U21 da bi ga sto prije priblizio A reprezentaciji, covjek koji je bio nadomak da privoli i Simica momka koji je igrac AC Milana.
Sad cete vidjeti kako ce se buduci selektor odnositi prema Modicu i sto ce da ga ignorise, kao i ostale Srbe koji bi rado igrali za BIH.
Covjek koji je odma prebacio Modica u U21 da bi ga sto prije priblizio A reprezentaciji, covjek koji je bio nadomak da privoli i Simica momka koji je igrac AC Milana.
Sad cete vidjeti kako ce se buduci selektor odnositi prema Modicu i sto ce da ga ignorise, kao i ostale Srbe koji bi rado igrali za BIH.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ne pljujte unaprijed.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
To sam i ja uvijek govorio. Nije rezultat bio u prvom planu, koliko to sto je Jagodic Radio za potencijalne igrace, i koliko je ''oblikovao'' igraca za A-Selekciju.emir79 je napisao/la:Meni je zao Jagodica. On je prije svega covjek, nije podoban Srbin, zato i nije imao podrsku RS-a. Jagodic smeta , jer otima igrace "matici".
Ovog novog ne poznajem, ali mislim da po pitanju potencijalnih igraca, sumnjam da moze biti bolji od Vlade.
Koji crni Jagodić moj Emire. Nikad mu neću oprostiti Mileta Pehara.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel za u-19 onaj karacic iz Zrinjskog, on je dobar trener po meni ni on je trebo uzet u-21, ovaj nestorovic je ispo s radarom iz naše lige al ih je uzeo u drugoj polusezoni te godine i ispo je od Travnika, njegovi kvaliteti ne znam kakvi su ali izgleda da ne obećava nesto naročito al definitivno nije klon ko tulic, i da fašizam i primitivni nacionalizam rapidno rastu na forumu i došlo je do tog da vi mozgovi birate lojalne Srbe i Hrvate.
-
Ma dzaba nam i Sir Alex Ferguson kad nam, u U21, vise od pola igraca nisu standardni u svojim timovima u BHPL, da ne govorim o ovim vani, jos uvijek u amaterima i drugim timovima...sada ide generacija 94 i mladji, cast izuzecima, ali vecina igraca nisu na nivou da se ocekuje neki rezultat.
Ako ne bude dovodio najvece srpske talente pod nasu zastavu, znacemo zasto je izabran. Modic se mora zvat na prvom okupljanju...a vjerovatno ce se pojaviti jos tih zanimljivih srba tokom ciklusa.
Ovaj glavonja ce unistiti mlade talente... Na to ide RS, to im je cilj.
G BUSSA BUSS
U 21
Selektor: Darko Nestorović
Asistent: Dženan Uščuplić
Selektor: Darko Nestorović
Asistent: Dženan Uščuplić
-
Nisam bas najsigurniji da je to cilj (samo) ovih iz RS !Hase10 je napisao/la:Ovaj glavonja ce unistiti mlade talente... Na to ide RS, to im je cilj.
U periodu od 1995. do 2002-3., reprezentacija je apsolutno bila pod kontrolom Bosnjaka, Srbi i Hrvati nisu pokazivali nikakav interes da se petljaju u stvari oko Bh repreuzentacije, o svemu se odlucivalo u Sarajevu.
E u tom periodu su udareni temelji javasluku i korupciji, tada su zasjeli Pasalici, Usanovici i sl, u tom vremenu smo, uprkos talentovanoj i kvalitetnoj ekipi , redovno gubili ooutsidera, okupljanja sukoristila za derneke , bahanalije kao nikada poslije toga.
Interesantno, od ujedinjenja lige i "dolaska" Srba i Hrvata , reprezentacije su se , prije, uozbiljile, nego sto su postale losije.
Mlada reprezentacija ce ostati poligon za promociju igraca koji plate(uglavnom antitalenata) kao sto je bilo i do sada.
Iz te baze tanka ce biti nafaka.
Iz te baze tanka ce biti nafaka.
I redovan izvoznik BiH talenata u inostranstvo.zgembo89 je napisao/la:I ja ne kontam zasto je problematican Darko Nestorovic covjek nije ni poceo da trenira U21 pa da ga pljujemo meni je smao problematican Branimir Tulic jer je grobar BH fudbala,redovni gost emisija kada igra rep. Srbije u fudbalu ..

A, zbog čega im je to cilj? Pa, i u RS im je u interesu da se reprezentacija plasira na završnice evropskih i svjetskih prvenstava. Od toga i oni imaju finansijske koristi, a, ne dobiju ništa kada se reprezentacija susjedne nam Srbije plasira na ista. Ali, mi smo tako učeni izgleda, Srbi i Hrvati nama bošnjacima žele samo zlo, a, tako su učena i ostala dva naroda. Da li su nama Hrvati krivi što smo izgubili Marića? Nisu. Zbog čega ga Sušić ako je već pokazivao potencijal nije pozvao na utakmicu protiv Lihtenštajna i ubacio ga posljednih par minuta? Sigurno da bi se Marić odazvao tada, i, sada bi igrao za mladu reprezentaciju. Takvih je slučajeva mnogo u svjetskom fudbalu, ali, to kod nas nije slučaj. Ne vidim razlog zbog kojeg bi Nestorović svjesno sabotirao svoj rad, jer, zna da bi eventualnim uspjehom sebi uveliko otvorio vrata inostranih klubova.Hase10 je napisao/la:Ovaj glavonja ce unistiti mlade talente... Na to ide RS, to im je cilj.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Igrac u21 repke Miljan Govedarica je presao iz Slavije u Norveski Lillestrom
Proba je u pitanju (?).
Sandy Husic za avazov sport kaze da se druzi svakodnevno sa Burnicem i da bi volio da igra za Bosnu. Ali da on sam mora donjeti odluku.
Pa zamislite samo vezni red generacije 96-98:
Andrej Modic, Samir Radovac, Amir Hadziahmetovic, Damir Bektic, Amer Gojak, Denis Zeric, Zinedin Mustedanagic, Dzenis Burnic, Mato Stanic, Mirza Mustafic, Adnan Maric...
Sigurno sam nekoliko igraca zaboravio ali potencijal je ogroman!
Lijepo je ponekad sanjati...
Sandy Husic za avazov sport kaze da se druzi svakodnevno sa Burnicem i da bi volio da igra za Bosnu. Ali da on sam mora donjeti odluku.
Pa zamislite samo vezni red generacije 96-98:
Andrej Modic, Samir Radovac, Amir Hadziahmetovic, Damir Bektic, Amer Gojak, Denis Zeric, Zinedin Mustedanagic, Dzenis Burnic, Mato Stanic, Mirza Mustafic, Adnan Maric...
Sigurno sam nekoliko igraca zaboravio ali potencijal je ogroman!
Lijepo je ponekad sanjati...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!