NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Al vas ljudi razvlače
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Dzaferovicu papire na poluvremenu dati, ne moze se piti u pivnici do 1 pa igrati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Imamagić ulazi u drugom poluvremenu i razvaljuje Goražde
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
I već vidim nikad bolje i jače Jedinstvo protiv Čelika, 3 boda u Bihaću

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Odbiti im svima od plate, sramota.
Onom ko je doveo ove igrace zabraniti prilaz stadionu.
Onom ko je doveo ove igrace zabraniti prilaz stadionu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Fuj pi*ke jedne dembili pi*ke ko vas dovede, manekeni kvazi je*aci grama muda nemate, rastjeraj sve nek igraju ljudi sa stensa i hsc arene sto termine igraju sram vas moze biti za sta se gradske pare daju. Ocigledno je ovdje sve...
Eto vidite da je bilo bolje dok vas nije bilo na TVu, nije se znalo koliko ste losi. Prizivali ste prenos, jbg.
Ko da smo do sad sve dobijali kuci, a bodove nam odnio ko god je mogao trcati

-
- Kontakt:
Nas fudbal je lakše gledati sa tribina. Tek TV prenos pokaže koliko su naše ekipe lose.nebeskasila je napisao/la: ↑15 okt 2023, 23:57Jesu neki prizivali, umisle da smo neki klub pa kao eto da nas prenose jer se prenosi samo Sloboda koja tuce sve redom
-
- Kontakt:
Gledas Man. City na tvu i onda prebacis malo na Jedinstvo, pa vidis da kasnimo 300 hiljada godina 
Fuj igre, ostaviti par dečki stranih što valja i ove domaće dečke, ostalo sve otjerati što dalje od kluba.
Bice bodoviiiii
boze boze.. nista ovo nevalja
razumijem da je teska situaciju u klubu,da se stedi,mozda ni plata nema
ali ovako igrati jednu utakmicu..nemam rijeci
u bihacu na domacim utakmicama spasiti sto se spasiti da!! sreca pa ima i od nas neko losiji
razumijem da je teska situaciju u klubu,da se stedi,mozda ni plata nema
ali ovako igrati jednu utakmicu..nemam rijeci
u bihacu na domacim utakmicama spasiti sto se spasiti da!! sreca pa ima i od nas neko losiji
Ima plata, a tesko da ima neko losiji. Mi smo igrali 2 kuci zaredom, to ce se tek osjetiti pocetkom druge polusezone.
bogami si bio u pravu,teska srca priznajem, nmg naci post obrisano izgleda..
tacno su real madrid za nas, gornji rahici da nas ovako buse!
ma nema sta, na raport svi i glavu pod krampone iducu kuci,nema druge
rudar je najlosiji, nadat se da se ova mladost nece probudit
Kazem ja tebi nema sanse da uzmemo ikome bodove sa strane, mozda pukom srecom kakvom... ovo je jednostavno ekipa puna neznalica. 2 igraca u toku utakmice danas sjede u Bihacu, piju kafu, boli ih qrac za Jedinstvom. Na pauzi sutnuti sviju.Zaniolo je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:19bogami si bio u pravu,teska srca priznajem, nmg naci post obrisano izgleda..
tacno su real madrid za nas, gornji rahici da nas ovako buse!
ma nema sta, na raport svi i glavu pod krampone iducu kuci,nema druge
rudar je najlosiji, nadat se da se ova mladost nece probudit
Zbog čega ovolika opsesija prvom ligom kod vas? Očigledno da vam ne ide, ispadneš i resetujes sistem. Ovako vas ne kontam, u proljeće ste Real a za to isto tako treba bruka para
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.