Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
31%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
43
45%

Ukupno glasova: 96

effe_sa
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la effe_sa » 11 mar 2014, 18:17

amerosm je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:Nemojte misliti da će krmak tek tako u ćuzu. Ima on svoje zaštitnike. Uostalom zar mislite da se on tek tako sam prijavio za utaju? Prije će biti da je primio insajdersku sugestiju da bi bilo oportuno sam se prijaviti i time preduhitriti neizbježno.
Nakon brojki koje su postale poznate danas ne moze ga vise niko spasiti od zatvorske kazne...
Ukoliko dobije samo uslovnu kaznu, onda predvidjam socijalne nemire u Njemackoj i onda ce cijeli sistem te drzave pasti kao kula od karata.
Dramatizuješ...... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 mar 2014, 18:20

Odlična pjesma o Uli-u. Ispao je licemjer, nema tu dileme.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 11 mar 2014, 18:24

I koliko je na kraju ukrao Uli?

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 mar 2014, 18:26

amerosm je napisao/la: Nakon brojki koje su postale poznate danas ne moze ga vise niko spasiti od zatvorske kazne...
Ukoliko dobije samo uslovnu kaznu, onda predvidjam socijalne nemire u Njemackoj i onda ce cijeli sistem te drzave pasti kao kula od karata.

Izvini ali pravo si me nasmijao sa tim nemirima :mrgreen: :mrgreen:
Podsjeti me na nadrealiste i nemire u Švedskoj :mrgreen: https://www.youtube.com/watch?v=oCmK4u0IUNE

Nemoj uzeti šta za zlo... Quote je zbog toga jer od ovih bosanskohercegovačkih socijalnih nemira i tih njemačkih kako je debela razlika ... Parodija ....

@anel za sada 27 mil :D
Mada nikad ga nisam gotivio i najviše me nervirao od 2004-2008 kad je Bayern dovodio polovnjake i nije bacao pare ... Iako sad to razumijem, i shvatam njegov značaj za klub nešto naročito mi nije žao ... Krao si, kriv si, zatvor ...
Mada sa tim berzama odaš par ljudi i eto ti 2-3 godine zatvora ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 11 mar 2014, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 mar 2014, 18:29

anelbavarac je napisao/la:I koliko je na kraju ukrao Uli?
Prema tzv. Best-Case-Racunici kojom su se vodili eksperti za porez u pitanju je ukupni iznos od 27,2 miliona € za koje je odstetio drzavu...

@ effe_sa

druze zivi bili pa vidjeli ;)
Znas sam kakvi su Nijemci narod ne trebam ti pricati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 11 mar 2014, 18:45

BadrHari je napisao/la:Jesu pateticni ovi domuzari, nas kao trebaju boliti neke slike od prijasnjih neuspjeha a trenutno nam klub drzi sve titule koje se mogu osvojiti.
Ma di ce te boliti izgubljeno finale na domacem terenu protiv rotalja vie Bertrand, Kalou, Bosnigwa, etc... Vjerujem da si ronio suze radosnice prilikom Drogbinog harpuniranja. :lol:
effe_sa je napisao/la:Malo žalosno što nekom toliko znači da neko ode u zatvor, ali eto.
Halo ba, cova je krimos. Svaki posten i normalan gradjanin na dunjaluku se treba radovati kad jedan takav zavrsi u cuzi. Ili ti ne spadas medju takve? :?
Der Mann für die entscheidenden Tore.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 11 mar 2014, 18:54

amerosm je napisao/la:Prema tzv. Best-Case-Racunici kojom su se vodili eksperti za porez u pitanju je ukupni iznos od 27,2 miliona € za koje je odstetio drzavu...
mLogo u pm :oops:
Znam da je bila neka cifra 15 miliona €,, al' izgleda Ulinatoru se osladilo.
Nista, neka sud odluci sta i kako, svako ko se ogrijesio o zakon neka odgovara, pa makar to bio i Uli Hoennes.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 11 mar 2014, 19:07

Uh ode njemacka u qrac ako Uli ne ode u zatvor. :lol:
#divovi

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 mar 2014, 20:13

Ne razumijem zasto je dozvoljeno da pricamo o nekim nesportskim malverzacijama i politici na kraju krajeva tudje zemlje,a nije bilo dopusteno pricati o demonstracijama iz sopstvene zemlje.
Jadno je kako se mnogi ovdje hvataju toga sto se Uliju sudi za neke stvari nevezane za Bayern,ocigledno je Bayern mnogo kompleksa nabacio,kad je to ta jedina trunka u jajetu koju mogu da nadju.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 12 mar 2014, 08:03

schweinsteiger je napisao/la:Ne razumijem zasto je dozvoljeno da pricamo o nekim nesportskim malverzacijama i politici na kraju krajeva tudje zemlje,a nije bilo dopusteno pricati o demonstracijama iz sopstvene zemlje.
Jadno je kako se mnogi ovdje hvataju toga sto se Uliju sudi za neke stvari nevezane za Bayern,ocigledno je Bayern mnogo kompleksa nabacio,kad je to ta jedina trunka u jajetu koju mogu da nadju.
Kakve je to i kome komplekse taj Uli nabacio i zašto se uopšte priča o potezima pojedinca koji nemaju veze ni sa Bayernom ni sa BL. Meni nije ni na kraj pameti da zbog neodgovornosti pojedinca blatim FCB kojeg se trenutno pribojavaju svi klubovi u Evropi. Ali ono što itekako ima veze sa BL je činjenica da se Arsenal časno oprostio od LP za razliku od Šalkea i Leverkuzena i taj isti Arsenal je u grupnoj fazi LP bio potpuno ravnopravan protivnik jednom BvB koji je objektivno druga najjača ekipa u BL. U toj istoj grupnoj fazi, Šalke i Leverkuzen nisu bili ravnopravni Čelziju i MU. Ko god osim FCB ode u LP iduće sezone imaće razloga da strahuje od Arsenala, više nego Arsenal od tog protivnika iz BL. Pa ako je nekome jačanje Bayerna i lanjsko njemačko finale LP dokaz o jačanju BL, evo konkretnog dokaza da to uopšte nije tako. Da ne pominjem špansku ligu gdje tri kluba paralelno vode trku u ligi za naslov i gaze protivnike u LP.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 12 mar 2014, 09:32

schweinsteiger je napisao/la: Jadno je kako se mnogi ovdje hvataju toga sto se Uliju sudi za neke stvari nevezane za Bayern,ocigledno je Bayern mnogo kompleksa nabacio,kad je to ta jedina trunka u jajetu koju mogu da nadju.
Da, mi imamo komplekse, a na temi od Dortmunda ne moš do daha od navijača Bayerna. :lol:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 12 mar 2014, 09:50

Blaszczykowski je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la: Jadno je kako se mnogi ovdje hvataju toga sto se Uliju sudi za neke stvari nevezane za Bayern,ocigledno je Bayern mnogo kompleksa nabacio,kad je to ta jedina trunka u jajetu koju mogu da nadju.
Da, mi imamo komplekse, a na temi od Dortmunda ne moš do daha od navijača Bayerna. :lol:
To stvarno ne bih znao,ne posjecujem temu Dortmunda otkako ste postali nebitan faktor u prvenstvu.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 12 mar 2014, 10:10

schweinsteiger je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:
To stvarno ne bih znao,ne posjecujem temu Dortmunda otkako ste postali nebitan faktor u prvenstvu.
Jadna je liga u kojoj je drugoplasirani nebitan faktor u prvenstvu. Ima jedna takva liga u Škotskoj odavno.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 12 mar 2014, 17:38

Neće Uli na kraju ni dan u zatvoru provesti. Kad imaš pare ne može ti niko ništa :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Blaszczykowski
Kontakt:

Re: BL kviz

Post Postao/la Blaszczykowski » 12 mar 2014, 21:41

imam ja još golmanskih - za koji stvarni bundesligaški klub je genzo wakabayashi branio u poznatom japanskom crtiću? klub je u crtiću nazvan grunwald.

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 12 mar 2014, 21:43

Blaszczykowski je napisao/la:imam ja još golmanskih - za koji stvarni bundesligaški klub je genzo wakabayashi branio u poznatom japanskom crtiću? klub je u crtiću nazvan grunwald.
Kickers

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 12 mar 2014, 21:46

krivo. :)

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 12 mar 2014, 21:50

Blaszczykowski je napisao/la:imam ja još golmanskih - za koji stvarni bundesligaški klub je genzo wakabayashi branio u poznatom japanskom crtiću? klub je u crtiću nazvan grunwald.
HSV
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 12 mar 2014, 21:52

točno. znam da mu je kalz tamo suigrač, a kalz je i u zbilji igrao za hsv.

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 13 mar 2014, 07:09

Treba pričati o financijskoj disciplini i kritikovati vlasnika PSG što upumpava pare u klub, a ovaj upumpava u svoj džep 130 miliona, mada mi se čini cifra ipak prevelika. To je dokaz da ljudska pohlepa nema granica, a to što se neke lige zovu tajkunske, a druge su kao čiste ko suza je stvar forme, u praksi vidimo da se ipak dešava nešto sasvim drugo.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.