Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Vedo hvala ti na svemu,ali oprosti se zbog nas.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Panj
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
hahahahahaha neznalico, samoubij sebhfanatic14 je napisao/la:Juce zabio 2 komada igro 45minuta zadnja tekma herthe, prijateljska protiv nekog nizeligasa... spreman docekuje Grke !!!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
- Kontakt:
Daj ba schugeru gledaj svoja posla sta si se napalio glupsone... zaobilazi me ovco jedna nemas druga posla samo pratis moje postove klaunu. Ti si neznalica fudbala, vedo kriv sto ga ovdje trenira mesa francuz a tamo dardai... vidim i dzeko je igro perfektno, nista nije uradio ...vedo je trco za dvojcu i bar dao sve od sebe ne ko neki drugi, drvo jelde kapiten herthe i 106 golova u bundesligi...vidim dobio je danas prave centarsuteve kao sto bi napadac trebo dobit... neznalice fudbala gledaj svoja posla i mani se mene schugeru!!! Ko šuga pratis moje postove i provociras neznalice.HankMoody je napisao/la:hahahahahaha neznalico, samoubij sebhfanatic14 je napisao/la:Juce zabio 2 komada igro 45minuta zadnja tekma herthe, prijateljska protiv nekog nizeligasa... spreman docekuje Grke !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
hahahahahahaabhfanatic14 je napisao/la:Daj ba schugeru gledaj svoja posla sta si se napalio glupsone... zaobilazi me ovco jedna nemas druga posla samo pratis moje postove klaunu. Ti si neznalica fudbala, vedo kriv sto ga ovdje trenira mesa francuz a tamo dardai... vidim i dzeko je igro perfektno, nista nije uradio ...vedo je trco za dvojcu i bar dao sve od sebe ne ko neki drugi, drvo jelde kapiten herthe i 106 golova u bundesligi...vidim dobio je danas prave centarsuteve kao sto bi napadac trebo dobit... neznalice fudbala gledaj svoja posla i mani se mene schugeru!!! Ko šuga pratis moje postove i provociras neznalice.HankMoody je napisao/la:hahahahahaha neznalico, samoubij sebhfanatic14 je napisao/la:Juce zabio 2 komada igro 45minuta zadnja tekma herthe, prijateljska protiv nekog nizeligasa... spreman docekuje Grke !!!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Po ko zna koji put žrtva užasne taktike.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najgora partija jednog fudbalera u bilo kojem meču ikad.
Izdanje na nivou amatera koji 4 puta godišnje odigra termin s rajom.
Izdanje na nivou amatera koji 4 puta godišnje odigra termin s rajom.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Hvala Vedo ali preživjeli smo odlaske i boljih napadača.
Maksimalno s klupe da ulaziš jer ovako samo smetas.
Maksimalno s klupe da ulaziš jer ovako samo smetas.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije evo vec 5 postova niko napisao kako je dao gol Litvaniji i puno dao reprezentaciji kao razlog i alibi za to sto je odigrao jedno 40 prelosih utakmica i sto ga ne smije se zamjeniti.
Odličan večeras!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovakav je bio jedino protiv Francuske na Koševu. Čudi me da je Kodro zamijenjen, a Vedad ostao do samog kraja. Iskreno, ja bih ga zamijenio mnogo ranije, jer je u onoj postavci bio igrač manje.Virtu4l je napisao/la:Po ko zna koji put žrtva užasne taktike.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sliku Berbera i oproštaj.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma nedostajao je igrač u veznom redu i sve je bilo drugačije kad je Bešić ušao, za deset minuta smo bili opasniji nego ostalih 80. Vedad pogubljen, što je i logično za igrača peterca kojem se nameću i izmišljaju neke glupe pozicije. Već viđeno bezbroj puta, a Vedo ispada amater, bez obzira što je najmanji krivac.Monolog je napisao/la:Ovakav je bio jedino protiv Francuske na Koševu. Čudi me da je Kodro zamijenjen, a Vedad ostao do samog kraja. Iskreno, ja bih ga zamijenio mnogo ranije, jer je u onoj postavci bio igrač manje.Virtu4l je napisao/la:Po ko zna koji put žrtva užasne taktike.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bešić umjesto Ibiševića i dobili bismo bukvalno dva igrača više u posljednjih 20-ak minuta. Nismo kontrolisali utakmicu, neovisno šta će statistika pokazati. Uostalom, ekipa koja ima Pjanića mora imati mnogo više pasova od protivnika, a mi to nismo imali i to protiv dosadnih Grka. Zašto? Zato što je Vedo bio "desetka", Pjanić i Jajalo obojica šestice. Ne znam, Vedad mi je najdraži igrač koji je nosio dres reprezentacije, ali večeras nije zaslužio ni nulu. On nema šta da traži kao polušpic, sa ovim zadacima da se izvlači po loptu i pomaže prilikom iznošenja i distribuiranja iste. Ne ide. Ne umije.Virtu4l je napisao/la:Ma nedostajao je igrač u veznom redu i sve je bilo drugačije kad je Bešić ušao, za deset minuta smo bili opasniji nego ostalih 80. Vedad pogubljen, što je i logično za igrača peterca kojem se nameću i izmišljaju neke glupe pozicije. Već viđeno bezbroj puta, a Vedo ispada amater, bez obzira što je najmanji krivac.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Nemoj brate da te za kraj blatimo kao Spahica. Nedopusti sebi to. Brate sinoc se vidilo da heravo hodas, a kamoli trcis. Blizi se kraj pomiri se sa sadasnjosti, da mozes imati ljepu buducnost. Okreni se svojoj familiji i djeci. Svoje si odsluzio za 5.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Meni je žao Vede jer ga je Meša sinoć svojim glupim zamislima uništio, oduzeo mu njegove prirodne vrline i dodao mu sve mane jer ga je stavio da igra u sredini u međuprostoru gdje se ovaj snalazi kao "tele u magli". Čovjek nema žustrinu, brzinu, niti je agilan da može to igrati, njegov je 16erac i to je kapak. Meša je ugušio par igrača sinoć a možda najviše Ibiševića jer ono je jedna od glupljih odluka jednog trenera. Nije Ibišević kriv ni sekunde što je stavljen da igra ono što ne može, za šta nema kvalitet i što nije prirodno, nije Ibišević Benzema yebote. Ukopao ga je umjesto da ge je ostavio na klupi i zaigraoo Bešićem ili Cimirotom, ako ništa mogao je normalne izmjene praviti ali ne može, ne ide kad tukac ne vidi da je napravio grešku s čim je pokazao da je limitiran trener.
Vedo nie kriv ni sekunde sinoć, samo da bude jasno. Kao što sam rekao na drugoj temi, blatite Mešu za sinoć, ne trošite vrijeme, ne pucajte u prazno i ne krivite igrače.
Vedo nie kriv ni sekunde sinoć, samo da bude jasno. Kao što sam rekao na drugoj temi, blatite Mešu za sinoć, ne trošite vrijeme, ne pucajte u prazno i ne krivite igrače.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne mozes traziti izgovor u taktici, ako igrac nije u stanju ustopati loptu, ili dodati pravolinijski pas. I Kodro je bio zavaljen takticki, ali barem nije imao problema sa ovim fudbalskim osnovama.Virtu4l je napisao/la:Po ko zna koji put žrtva užasne taktike.
Koliko god ima Mešine krivice za postavku, Vedino nepoznavanje fudbalskih osnova u repci ne poznaje granice.
I kad nikog nema oko njega on promasi loptu i spetlja se pri prijemu. Gubi svaki zracni duel i već nekoliko kvalifikacija tako. Covjek se u repci usere jednostavno, tehnika mu bude na nivou amatera
I kad nikog nema oko njega on promasi loptu i spetlja se pri prijemu. Gubi svaki zracni duel i već nekoliko kvalifikacija tako. Covjek se u repci usere jednostavno, tehnika mu bude na nivou amatera
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sta ti ocekujes od napadaca koji igra ofanzivnog veznog?SlevinKelevra je napisao/la:Ne mozes traziti izgovor u taktici, ako igrac nije u stanju ustopati loptu, ili dodati pravolinijski pas. I Kodro je bio zavaljen takticki, ali barem nije imao problema sa ovim fudbalskim osnovama.Virtu4l je napisao/la:Po ko zna koji put žrtva užasne taktike.
Napadaci mogu igrati po krilima, to je razlika ogromna, ali ne i pakera.
Vedad je na krilu bio treci strijelac kvalifikacija iz Evrope, za SP kada smo otisli. Kodro takodje se snasao, kao i Mandzukic koji redovno igra po krilu u Juventusu.
Mi smo imali nakaradnu postavu koja nas je kostala boljeg rezultata. 4 stopera, 4 napadaca, a Pjanic sam u veznom redu ostavljen na vjetrometrini. Ja ne znam sta je neko ocekivao od ove postave.
I osim toga Higuain nit zna ustopati, nit dodati, Vedad je po tom pitanju za njeg Messi. Naravno da je do taktike.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Druze budi realan, ne mozes poredit tehniku Higuaina i Ibisevica al nikako.
Higuain ima sve, Vedo krene vodit loptu zalijepi mu se za petu, ostane..
Higuain ima sve, Vedo krene vodit loptu zalijepi mu se za petu, ostane..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.