Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 27 sep 2012, 16:59

bagrcavi je napisao/la:Glupko bojim se da te niko ništa nije pito ;)
Oh,opet se @grcavi.ba sam sa sobom dopisuje. :mrgreen:
Sto se tice najboljih trenera BIH naravno da ih ima boljih od Papeta.
Ali kao selektor,odlazak u Brzzil sa repkom bi mu definitivno dodijelio i tu krunu.Ma koliko neki zvocali.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 sep 2012, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 sep 2012, 17:06

harishp je napisao/la:
e Hare magare moje malo :mrgreen: mogo si komotno citirati čitav post, nego izvlačiš dijelove koji nisu toliko bitni.
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2012, 17:14

bagrcavi je napisao/la:
harishp je napisao/la:
e Hare magare moje malo :mrgreen: mogo si komotno citirati čitav post, nego izvlačiš dijelove koji nisu toliko bitni.
:lol: Covjek ne moze ni dopisati (editovati) u dvije minute vremena a da ti nisi odmah doletio :mrgreen:
Ne pisi sam sa sobom grcavi.ba,izrasce ti cir.
Gledaj,sad ''odgovora''u roku cirka minute dvije.Samo posto ti je trol u krvi da ti recem khaj phice i pici na temu fildzan lige i prati amawa.Ovdje si ofiran.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 sep 2012, 17:28

Hare u svom stilu, glupo i nepovezano. :mrgreen: Ko o čemu Hare o trollanju, isto ko da u jednu rečenicu staviš kur.vu i poštenje. Ali makar si prizno ono što svi znaju, a to je da Safet trenutno nije najbolji BH trener.A kako je kreno mogo bi to biti do 2014, bar se nadam.
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2012, 17:42

Oh,cak si vise od desetak minuta izdrzao da ne trol..ovaj citiras.Dobro je napredujes.
Cuj ''prizno''.Jedini ti ovdje se sekiras ko je najbolji i odmah se hvatas k'o pijan plota.Covjek pali hepo kockice a ti se prvi primas.
Najboljim trenerima BIH ne pada niti ce pasti na pamet da treniraju repku BIH,zbog zdrastvenih ili jos gore novcanih problema.Tako da fakat od njih najboljih plaho i nemamo korist.
Sto se Papeta tice i odlazak na svjetsko za neke klempe nece biti potvrda da je najbolji selektor BIH.
Jer ce to igraci sami od sebe (po njihovom)da postignu.@Nego @grcavi.ba kazes sad nije najbolji selektor,najvise poena u kvalifikacijskim grupama je osvojio,vjerovatno Miso Smajlovic.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sakuraba
Kontakt:

Post Postao/la Sakuraba » 27 sep 2012, 18:51

harishp je napisao/la:Oh,cak si vise od desetak minuta izdrzao da ne trol..ovaj citiras.Dobro je napredujes.
Cuj ''prizno''.Jedini ti ovdje se sekiras ko je najbolji i odmah se hvatas k'o pijan plota.Covjek pali hepo kockice a ti se prvi primas.
Najboljim trenerima BIH ne pada niti ce pasti na pamet da treniraju repku BIH,zbog zdrastvenih ili jos gore novcanih problema.Tako da fakat od njih najboljih plaho i nemamo korist.
Sto se Papeta tice i odlazak na svjetsko za neke klempe nece biti potvrda da je najbolji selektor BIH.
Jer ce to igraci sami od sebe (po njihovom)da postignu.@Nego @grcavi.ba kazes sad nije najbolji selektor,najvise poena u kvalifikacijskim grupama je osvojio,vjerovatno Miso Smajlovic.
harise nemoj da se ljutiš ali najbolji trener ikada je bio slišković pa onda smajlović
Senijad Ibričić fan club.Nedimko Buha facebook.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 sep 2012, 19:32

harishp je napisao/la:@Nego @grcavi.ba kazes sad nije najbolji selektor,najvise poena u kvalifikacijskim grupama je osvojio,vjerovatno Miso Smajlovic.
harkane znaš onu: "čitati, čitati i samo čitati" ;)
ja rekoh da Pape nije najbolji BH trener, a za najboljeg BH selektora riječi ne rekoh.Trenutno jeste najbolji.Ali dobro, znam da sa starenjem vid slabi pa neću previše obraćati pažnju na tvoje halucinacije.Harkan hepo kockica :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2012, 22:09

bagrcavi je napisao/la:
harishp je napisao/la:@Nego @grcavi.ba kazes sad nije najbolji selektor,najvise poena u kvalifikacijskim grupama je osvojio,vjerovatno Miso Smajlovic.
harkane znaš onu: "čitati, čitati i samo čitati" ;)
ja rekoh da Pape nije najbolji BH trener, a za najboljeg BH selektora riječi ne rekoh.Trenutno jeste najbolji.Ali dobro, znam da sa starenjem vid slabi pa neću previše obraćati pažnju na tvoje halucinacije.Harkan hepo kockica :mrgreen:
Ne znas je ti.Ni velikog slova,ni tacke,to jest ponekad.Vidim i otvaras neprovjerene i sumnjive teme.Ali ti si @grcavi.ba :lol: i tu je khaj phice.
Kazes, trenutno najbolji ko ce ga skinuti sa trona,Amaw?
P.S Bog me ubio ako ti imas pojma sta hepo kockica znaci,moras odmah na gugl.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 sep 2012, 22:18

Kockice što se primaš, biće teleći pogled još selektor ne brini se.Garant ste iz istog sela čim ti je toliko prirasto srcu, da izlijećeš ko duh iz lampe na svake spomen Safetovog imena.
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2012, 22:24

bagrcavi je napisao/la:, biće teleći pogled
Ne gledaj se u ogledalo,samodopadnucuces se.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 sep 2012, 22:27

Da mi je samo znati koga bi ovi strucni forumasi sto pljuju po svemu postavili za selektora umjesto Safeta, znajuci da nema adekvatne zamjene. Tacnije da su "strucnjaci" vec zaposelni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 sep 2012, 22:29

Kockice opusti se, popij jedan krkadon, izgleda da ti je pritisak skočio.
DRUG NEBI TI PUNCA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 sep 2012, 12:59

Pape treba pozvati Alena Halilovica.

Ako Vrsajevic iz Hajduka ima mjesta u reprezentaciji...onda treba ovom malom koji je zaigrao u jacoj ekipi u istoj ligi, takodje uruciti poziv. Recimo neka vrsta pocasnog poziva, kao nagrada za rad jednom od najperspektivnijih mladih sportasa iz BiH. Dati mu nemoralnu ponudu koju nemoze odbiti. Nastup u nekoj od kvalifikacijskih utakmica ili poluvrijeme u prijateljskoj.

Hajde Pape pozovi ovog mladog zmaja i osiguraj mu buducnost u BiH dresu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 sep 2012, 13:03

Treba to radit kao braca Turci. Pozvali Sahina sa 17 godina, odigrao jednu utakmicu i tako zayebali Njemacku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 sep 2012, 13:06

Zovi Pape ako Boga znaš :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 sep 2012, 13:14

Pa naravno, tu neko fino, kulturno razmisljanje, ili ono "sve u svoje vrijeme" nema mjesta. Za izvanredne talente nam trebaju izvanredne mjere, a to je poziv u A reprezentaciju.

Sto se tice Dinama i Mamica to nece biti problem. Razmislimo kratko: Halilovic dobije poziv u nasu i svoju (izgleda da navija za BiH) A reprezentaciju. On se odluci da primi poziv. Sta ce sada Maminho? Da ga izbaci iz ekipe? Da ne zaradi na njemu nikako? Da odbaci taj talenat koji je odrastao u Dinamu i u kojeg je toliko investirano? Da ne iskoristi poziv u nasu A repku kako bi profitirao mozda u milionskom iznosu?

Da, ali MALO MORGEN!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

phenom
Kontakt:

Post Postao/la phenom » 01 okt 2012, 01:04

ah pape jos si tu :mrgreen: sta je hare, jos uvijek se gombas sa vjertrenjacama xd

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 01 okt 2012, 11:25

eto vam zukanovica...oladite sad malo....

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 01 okt 2012, 15:43

jasta je napisao/la:eto vam zukanovica...oladite sad malo....
Sad hoćemo Bičakčića,Kološinca,HajrovićE,Halilovića,Seferovića...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 okt 2012, 15:52

Susic ima jedan ogroman problem, a to je da ne zna da se sporazumi sa igracima i medijima. On u podne izjavi da Pjanic najvjerovatnije nece biti spreman za Grcku, da bi ga ovaj dva sata kasnije demantovao.

Nije problem sto ne zna sa medijima, ali trazi od Saveza da postavi osobu koja ce za to biti zaduzena i koja ce svaki njegov interviju kontrolisati. Uostalom tako funkcionisu svi veliki klubovi i reprezentacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.