Moderator/ica: GracanicaAA
Evo dok nasutam ovog bekimovog agenta
Za koliko su visoke te povišice, jer vidim da barataš nekim informacijama čim repliciraš na taj način, a mi nismo upućeni da znamo o čemu se radi, jer vidimo da nisu najbolji igrači zadovoljni ili nešto ofrlje iznosiš.Govoriš 20 igrača zadovoljno, jel ti svaki igrač po tvom zaslužio istu povišicu?Truhlo je napisao/la: ↑30 jun 2023, 23:0420 igraca zadovoljno uslovima i povisicama za visi rang, dvojica nisu i ovdje se nekakve plate i pogresne informacije valjajuconvict35 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 22:57Ako nam ode najbolji igrac to je korak unazad,mora se poceti I placati igraci malo boljee bar oni sto su najbolji.
Pa imamo taj neki budzet vjerovatno ce biti oko million,a dug samo 300000 milja Pa zar se nemoze zadrzat najbolji igraci.
One je zasluzio ugovor I platu cak bi ja to uradio namjerno DA I ova druga nasa djeca vide DA se moze izboriti u Celiku solidna plata ako pokazu borbu kvalitet![]()
Doduse ovo je tek pocetak, na godinu ce tek krenuti vriska za jakim ljudima i kako sta "treba"![]()
A ti barataš informacijama kao da znaš da im nisu dali povišice i veće plate. Nemojte ljudi napamet pričat neke stvari. U kvartalnom finansijskom izvještaju zasebna je stavka plate igrača, pa ćete vidjeti razliku kada kao članovi kluba dobijete izvještaj.Celicni je napisao/la: ↑30 jun 2023, 23:42Za koliko su visoke te povišice, jer vidim da barataš nekim informacijama čim repliciraš na taj način, a mi nismo upućeni da znamo o čemu se radi, jer vidimo da nisu najbolji igrači zadovoljni ili nešto ofrlje iznosiš.Govoriš 20 igrača zadovoljno, jel ti svaki igrač po tvom zaslužio istu povišicu?Truhlo je napisao/la: ↑30 jun 2023, 23:0420 igraca zadovoljno uslovima i povisicama za visi rang, dvojica nisu i ovdje se nekakve plate i pogresne informacije valjajuconvict35 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 22:57Ako nam ode najbolji igrac to je korak unazad,mora se poceti I placati igraci malo boljee bar oni sto su najbolji.
Pa imamo taj neki budzet vjerovatno ce biti oko million,a dug samo 300000 milja Pa zar se nemoze zadrzat najbolji igraci.
One je zasluzio ugovor I platu cak bi ja to uradio namjerno DA I ova druga nasa djeca vide DA se moze izboriti u Celiku solidna plata ako pokazu borbu kvalitet![]()
Doduse ovo je tek pocetak, na godinu ce tek krenuti vriska za jakim ljudima i kako sta "treba"![]()
Nikakvim ja ne baratam informacijama. Fino ti kazem ako imas kakve sumnje, ako te zanimaju neke stvari, kako i sta u klubu, imas kontakt mail momaka i opleti.Celicni je napisao/la: ↑30 jun 2023, 23:42Za koliko su visoke te povišice, jer vidim da barataš nekim informacijama čim repliciraš na taj način, a mi nismo upućeni da znamo o čemu se radi, jer vidimo da nisu najbolji igrači zadovoljni ili nešto ofrlje iznosiš.Govoriš 20 igrača zadovoljno, jel ti svaki igrač po tvom zaslužio istu povišicu?Truhlo je napisao/la: ↑30 jun 2023, 23:0420 igraca zadovoljno uslovima i povisicama za visi rang, dvojica nisu i ovdje se nekakve plate i pogresne informacije valjajuconvict35 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 22:57Ako nam ode najbolji igrac to je korak unazad,mora se poceti I placati igraci malo boljee bar oni sto su najbolji.
Nadovezujem se na to.
Vi kaskaderi na ovom forumu ste najgori. Visiš ovdje od 2017. godine i sad si se pridružio provocirati, pretpostavljam zbog nekog interesa.
Pretjerujes. Zna se ko je kostur ekipe i sacekajmo prozivku. Durmo, Sivac, Isakovic, Vardo, Smajic, Arnautovic, Zuna, Skols, Ali, Durmis, Karalic, Sijerkic.
Kad je sljedeći izvještaj da ne pametujemo puno ?laudrop je napisao/la: ↑30 jun 2023, 23:48A ti barataš informacijama kao da znaš da im nisu dali povišice i veće plate. Nemojte ljudi napamet pričat neke stvari. U kvartalnom finansijskom izvještaju zasebna je stavka plate igrača, pa ćete vidjeti razliku kada kao članovi kluba dobijete izvještaj.Celicni je napisao/la: ↑30 jun 2023, 23:42Za koliko su visoke te povišice, jer vidim da barataš nekim informacijama čim repliciraš na taj način, a mi nismo upućeni da znamo o čemu se radi, jer vidimo da nisu najbolji igrači zadovoljni ili nešto ofrlje iznosiš.Govoriš 20 igrača zadovoljno, jel ti svaki igrač po tvom zaslužio istu povišicu?
Jednostavno, ne degradiram osobe koje nisu članovi kluba, ali da jesu znali bi da svi članovi dobijaju izvještaje o bruto platama igrača. Svi mi članovi možemo uporediti posljednji izvještaj sa narednim koji dobijemo i to je to![]()
Klub je duzan po statutu jednom godisnje podnjeti izvjestaj clanovima kluba. Prvi kvartal je preskocen opravdano zbog previse obaveza oko deblokade, ako preskoce i polugodisnji nemam zamjerke, jer je to dobra volja uprave. Svakako ce biti na kraju godine skupstina i tada ce se morati poslati materijali clanovima kao i prosle godine.Celicni je napisao/la: ↑01 jul 2023, 00:04Kad je sljedeći izvještaj da ne pametujemo puno ?laudrop je napisao/la: ↑30 jun 2023, 23:48A ti barataš informacijama kao da znaš da im nisu dali povišice i veće plate. Nemojte ljudi napamet pričat neke stvari. U kvartalnom finansijskom izvještaju zasebna je stavka plate igrača, pa ćete vidjeti razliku kada kao članovi kluba dobijete izvještaj.Celicni je napisao/la: ↑30 jun 2023, 23:42
Za koliko su visoke te povišice, jer vidim da barataš nekim informacijama čim repliciraš na taj način, a mi nismo upućeni da znamo o čemu se radi, jer vidimo da nisu najbolji igrači zadovoljni ili nešto ofrlje iznosiš.Govoriš 20 igrača zadovoljno, jel ti svaki igrač po tvom zaslužio istu povišicu?
Jednostavno, ne degradiram osobe koje nisu članovi kluba, ali da jesu znali bi da svi članovi dobijaju izvještaje o bruto platama igrača. Svi mi članovi možemo uporediti posljednji izvještaj sa narednim koji dobijemo i to je to![]()
Truhlo je napisao/la: ↑01 jul 2023, 00:11Klub je duzan po statutu jednom godisnje podnjeti izvjestaj clanovima kluba. Prvi kvartal je preskocen opravdano zbog previse obaveza oko deblokade, ako preskoce i polugodisnji nemam zamjerke, jer je to dobra volja uprave. Svakako ce biti na kraju godine skupstina i tada ce se morati poslati materijali clanovima kao i prosle godine.Celicni je napisao/la: ↑01 jul 2023, 00:04Kad je sljedeći izvještaj da ne pametujemo puno ?laudrop je napisao/la: ↑30 jun 2023, 23:48
A ti barataš informacijama kao da znaš da im nisu dali povišice i veće plate. Nemojte ljudi napamet pričat neke stvari. U kvartalnom finansijskom izvještaju zasebna je stavka plate igrača, pa ćete vidjeti razliku kada kao članovi kluba dobijete izvještaj.
Pa et I ti zasluzujes DA ti odg provokacijom na provokaciju,ja svojim postom nisam nikod provocirao nego Sam iznio misljenje a dobio Sam privokativan post.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.