FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

guber_90
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la guber_90 » 15 sep 2010, 22:25

rob do bagro je napisao/la:Hvala Bogu vise, ajmo makar jos jedan do kraja, cupavo je ovo 1:0.
Culi su te :D.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 15 sep 2010, 22:26

Klose, konacno :mrgreen:
Realno, zasluzeno, jer da je ostalo 1:0,bilo bi da je "na guzove", a praticno smo 90 minuta viktorije igrali.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 sep 2010, 22:27

Nikad, ama baš nikad ne treba izgubiti vjeru u Klose-a. To je taj Miro, zvani nikad otpisani. :D
Arividerči Roma. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 15 sep 2010, 22:30

jos se zombie nation na tribinama pjeva 8-) :D

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 15 sep 2010, 22:36

Završena viktorija i pobjeda naših, više nego zasluženo...
Igra u drugom poluvremenu me pravo obradovala, prava igra i pravo zalaganje igrača...
Ili smo mi bili toliko dominanti i dobri ili je Roma toliko loša bila 8-) :lol:
Sent from my Philips Smart TV.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 15 sep 2010, 22:38

Unistavanje Rome i dokazivanje da taj fudbal koji oni igraju vise nije produktivan i da je bolje napadati, svaka cast nasim momcima sto su ocitali fudbalsku lekciju Rimljanima, mada oni ipak nisu bili kompletni i mislim da bi ljepse igrali da jesu bili, ali da rezultat ne bi bio niti jednog trenutka upitan :).
slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 sep 2010, 22:41

prvo poluvrijeme ocajno bez sansi bez nekog zara...u drugom napokon igra s puno vise agresivnosti i kombinatorike Muller majstorski gol Klose ubica :D ..bilo bi jos ljepse da je pogodio i Mario cisto zbog samopouzdanja aal et bice prilike....žabari u Rim s dva pencilina :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 sep 2010, 22:44

Rutinski odrađen posao.Strpljivo smo čekali da im koncentracija popusti i dočekali na samom kraju.Bayern je večeras od Rome napravio prosječnu ekipu.Ovaj katenačo koji Italijani igraju je historija.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 sep 2010, 22:45

Admir_Sa je napisao/la:Jel vas strah?
Pa moram ti priznati da sam imao strah od tog bunkera, rekoh možda im uspjedne odbraniti svoj gol, pa uz pomoć osmog rimskog kralja (Totija) na guzove zabiti jedan (iz poluprilike), pa da se svi odreda ovdje qrče kako je to umjetnost (na talijanski način). :lol:
No, međutim, Francesco je tovio svoje guzove (zajedno sa Adrijanom), tako da je večerašnjom predstavom pokazao koji su njegovi putevi...put da okači kopačke o klin.
Vom Jäger zum Gejagten

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 15 sep 2010, 22:45

Saurman je napisao/la:prvo poluvrijeme ocajno bez sansi bez nekog zara...u drugom napokon igra s puno vise agresivnosti i kombinatorike Muller majstorski gol Klose ubica :D ..bilo bi jos ljepse da je pogodio i Mario cisto zbog samopouzdanja aal et bice prilike....žabari u Rim s dva pencilina :D
Ma cinjenica je da je Italijanski bunker najtezi za probiti na svijetu i da ga niko ne zna igrati kao oni i iz tog razloga je prvo poluvrijeme bilo taraba. Ali eto Galonja je uradio ocito ono sto sam i ja mislio da treba, ubaciti visoke igrace u 16 metara i sutati malo vise iz daljine sto je donijelo rezultat na kraju :).

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 15 sep 2010, 22:46

hhahaha kad sam na sat 1 procitao podatak u 70 min lopta u drugom poluvremenu 92 % kod nas to mislim nije nikad niko imao moram pohvaliti kroosa mora vise dobijati priliku ali onaj carobljak mulera kakav je ono gool

Klare

Post Postao/la Klare » 15 sep 2010, 22:46

Možemo svi biti zadovoljni sa drugim poluvremenom. :D
Butt je trenutno barem meni među Top 5 golmana svijeta. Siguran, brani što se može i nemože i što je najvažnije konstantan, svaka čast, upravo produži mu ugovor na 3+1 godina uz povećana primanja.
Nakon ove pobjede ne treba se puno uzdizati, treba sačekati još 2-3 kola u Bundesligi pa da se vidi da li su sve kockice na svom mjestu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 sep 2010, 22:48

Cestitke na zasluzenoj pobjedi, i 1/8 finala LP. Najveca prepreka je uspjesno apsolvirana, i ocekujem da nakon cetvrtog kola vec obezbijedite plasman medju 16 najboljih ekipa. Sav respekt prema Baselu i Cluju, ali oni nemaju sta traziti protiv Bayerna, a nadam se kiksu "zabara" protiv istih.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 15 sep 2010, 22:50

Takodjer je ovo vazna pobjeda bila radi kojeficijenata za ligu prvaka i ligu europe, Werder izbacio Italijane, mi pobjedili Italijane, mislim da bi se moglo ocekivati slijedece sezone smjena Italije i Njemacke na listi :).

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 sep 2010, 22:50

Rutinski odradjen posao. Cijelu utakmicu se davio protivnik sa bezbroj dodavanja, a Bgm mnogo njih je bilo bez potrebe, ali tako igraju, sta ja mogu.
Zasluzena pobjeda u svakom pogledu. Dominantna igra, narocito u drugom poluvremenu, u kojem su stvorene prilike i napokon postignuti golovi.
3 utakmice bez postignutog gola bi fakat bilo previse.

Ulaskom Klosea i Gomeza igra je dosta dobila na skoku, i formacija je promijenjena, sto sam naglasio na poluvremenu. Klose je dosta korektno odigrao, ocigledno da kad je prpa, mogu se golovi postizati, a Bgm i puno trcati, sto i nije bas njemu svojstveno. Gomez, nekoliko skokova i jedan dobar sut, sto ukazuje na bolje dane.
I na kraju, Butt je ponovo junak, ponajvise zbog one odbrane nakon suta Borriela, koji je ujedno i bio jedina prava prilika za Rimljane.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 15 sep 2010, 22:50

Hajd da malo skrenem vodu na drugi mlin

Gianni Infantino, generalni sekretar Evropske nogometne federacije (UEFA), izrazio je žal i neugodno iznenađenje zbog tužbe koju je protiv njenih djelatnika podnio FC Bayern.

"Krajnje sam iznenađen Bayernovom reakcijom. Nikad nismo unaprijed bilo koga proglašavali krivim, te sam začuđen ovakvim napadima na UEFA-u", rekao je Italijan dodavši:

"Bayernov je potez žalostan i mislim da su ljudi iz kluba pretjerali. Gospodin Limacher nalazi se usred procesa teške i dugotrajne borbe protiv korupcije, te zbog toga uživa naše puno povjerenje."

Sad se i preko sudova ganjamo... Sljedeći je holandski savez 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 sep 2010, 22:53

Klare je napisao/la: Butt je trenutno barem meni među Top 5 golmana svijeta.
Zašto si tako skroman, mladiću moj?
Klare je napisao/la: upravo produži mu ugovor na 3+1 godina uz povećana primanja.
Ne može tako :twisted: kako ti misliš da moji vršnjaci mogu zarađivati svoj kruh u Bayernu, a meni koljena otpadaju. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 15 sep 2010, 22:53

Nema bgm sa bayom zezancije :D.

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 15 sep 2010, 23:01

samo naprijed...jos se sad vraca riby...mislim da je masinerija krenula??? :? :?
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 15 sep 2010, 23:11

Cestittke na pobjedi...!!!
Ipak bez 4-5 standarnih prvotimaca nije se moglo vise....vidmo se na Olimpicu,nadas se sa top sastavima na obe strane da vidmo ko je bolji...!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.