FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Penaltiky
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Penaltiky » 05 okt 2017, 23:21

staragarda je napisao/la:Al pazi ti sad ...Hajd sto se slikao nego to pokazuje da frajera bas boli tuki ko ce sta misliti i koliko je njemu do Slobode.... covjek obnaša dužnost predsjednika najvećeg kluba SI Bosne....neka si javna ličnost,jbt....moras pazit na neke stvari....i ONO meni dodje i prica kako rade dobar posao i kako ce sve biti ok....a klub na pragu ispadanja iz ove smijurije od lige..... OPET......
Ovako nesto da je Sisoje uradio razapeli vi ga ovi Ćarsijaneri i jos bi trazili da zemlju napusti
Drzis li ti sisojinu sliku u novcaniku? Ti ne seri ti i sloboda72 nista bolji niste vi ste se davno izjasnili jos imate obraza ovdjr biti najglasniji, najnepismeniji i najlicemjerniji.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 05 okt 2017, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2017, 23:22

wobly92 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Koga ba boli qrac za mačkom i svim prije njega UO. Ako se on sprda trebamo i mi jel? Onda nek nas ugase ko nas yebe.
Čuj, da nas ugase...?!?! Bježi tamo, divizijalac, and ti gore u SH!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 okt 2017, 23:22

Mortus je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Zbog ovog svega mi nisu jasni ovi koji se vežu za likove. Pisem stalno mi ako se podjelimo nece nas biti i dođe delegat i veže me za likove. Provokatori vas boli rinaka za Slobodom a i ove sto idu gledati slogu isto. Vi ste digli ruke i odyebite ba u troskoku.
Kome god nije klub ispred spodoba raznih i nije navijač.
Drug kako ne shvatas da smo mi vec podijeljeni, cime je cilj grobara Slobode upola ostvaren, tj. Uklonjena im je velika prepreka na tom putu
Ja to pricam non stop sta je cilj likovima podjela i cao. I dođe redovno neki tupko ko veceras solinas i trpa mi neke likove ispred Slobode. Niko nije veci od Slobode zato su mi svi koji se sprdaju i koji veličaju bilo koga :puke:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 05 okt 2017, 23:22

Mene samo interesuje saopštenje navijačake skupine Fukare kad se Predsjednik kluba slika sa majicom druge navijačke skupine

Hitman22
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 05 okt 2017, 23:23

Ja necu da zauzmem Def stav glede ispada i transfera predsjednika nam našeg dok se ne očituje Sloboda 72. Jer mačak i Sloboda 72 ne mogu biti u istom taboru! Staragarda otprilike definisao svoj stav
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 05 okt 2017, 23:25

xeksor je napisao/la:Mene samo interesuje saopštenje navijačake skupine Fukare kad se Predsjednik kluba slika sa majicom druge navijačke skupine

Nece biti njihovog saopštenja jer ce im predsjednik dat cvaju i zaprijetiti Berizom :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2017, 23:25

xeksor je napisao/la:Mene samo interesuje saopštenje navijačake skupine Fukare kad se Predsjednik kluba slika sa majicom druge navijačke skupine
Ma vidjeces uskoro slike al nece biti sa papucama HZ nego sa duks divizion. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 okt 2017, 23:25

Probisvjet je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Koga ba boli qrac za mačkom i svim prije njega UO. Ako se on sprda trebamo i mi jel? Onda nek nas ugase ko nas yebe.
Čuj, da nas ugase...?!?! Bježi tamo, divizijalac, and ti gore u SH!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisam probisvijet, garda i sloboda72. Doduse probisvjet je u vip loži gore uz precjednika. Ova dvojica ne znam.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 05 okt 2017, 23:27

Ma vidjeces uskoro slike al nece biti sa papucama HZ nego sa duks divizion. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Papuce HZ Duks Divizije

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2017, 23:28

sviunapad1010 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisam probisvijet, garda i sloboda72. Doduse probisvjet je u vip loži gore uz precjednika. Ova dvojica ne znam.
Nikada uz, uvijek malo dalje. :lol: :lol: :lol:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 05 okt 2017, 23:29

E vidite to je ono kad sam napisao prije par mjeseci da su u većini UO i upravi kluba sa sloganom " Moje lično dupe" Eto nam predsjednika i bivseg sportskog direktora-Siće i jos mnogih drugig igrača i legendi kluba koje suze frkte za klubom. Ma više je AH uradio za klub nego sve ove nekadasnje legende slobode na čelu sa NJUO .

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 okt 2017, 23:30

Probisvjet je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nikada uz, uvijek malo dalje. :lol: :lol: :lol:
Da te ne klepi sisa kad skoči precjednik :lol:

A macak usima ko hz papuče :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2017, 23:31

Penaltiky je napisao/la:
Papuce HZ Duks Divizije
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 okt 2017, 23:32

De nemojte vise po integrisanim.... dosta im je njihove muke i ove slike :urnebes: :rol: .... nemojte braco,nasi smo :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
A sto se tice oglasavanja...ma nema od toga nista.... pravit ce se da nisu vidjeli :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

slobodaTZ
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slobodaTZ » 05 okt 2017, 23:33

xeksor je napisao/la:E vidite to je ono kad sam napisao prije par mjeseci da su u većini UO i upravi kluba sa sloganom " Moje lično dupe" Eto nam predsjednika i bivseg sportskog direktora-Siće i jos mnogih drugig igrača i legendi kluba koje suze frkte za klubom. Ma više je AH uradio za klub nego sve ove nekadasnje legende slobode na čelu sa NJUO .
Za tebe treba posebna tema, "Sabrana i nesabrana djela AH."

Prtisces ko kamen kiseli kupus.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 okt 2017, 23:34

staragarda je napisao/la:
De nemojte vise po integrisanim.... dosta im je njihove muke i ove slike :urnebes: :rol: .... nemojte braco,nasi smo :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
A sto se tice oglasavanja...ma nema od toga nista.... pravit ce se da nisu vidjeli :kafa:
Sviđa ti se macak pojačanje sisoji. Vodite ih obojicu odakle su i dosli.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 okt 2017, 23:35

staragarda je napisao/la:
Sviđa ti se macak pojačanje sisoji. Vodite ih obojicu odakle su i dosli.
Odakle sad radikalni zaokreti...zar ne rade dobar posao u NJUO :wtf:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 05 okt 2017, 23:36

Da balavci ovakve stvari pisu i shvatio bi, al matore drtine da su ovoliki babuni nmg da vjerujem.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 05 okt 2017, 23:37

75000 je napisao/la:Da balavci ovakve stvari pisu i shvatio bi, al matore drtine da su ovoliki babuni nmg da vjerujem.
Jelo se previse artana 80ih

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 05 okt 2017, 23:38

Ima još jedna slika al u ovoj slici su isti akteri ali u trenerci novoj Slobode. Samo što ja ovdje ne znam slike postavit

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.