Drzis li ti sisojinu sliku u novcaniku? Ti ne seri ti i sloboda72 nista bolji niste vi ste se davno izjasnili jos imate obraza ovdjr biti najglasniji, najnepismeniji i najlicemjerniji.staragarda je napisao/la:Al pazi ti sad ...Hajd sto se slikao nego to pokazuje da frajera bas boli tuki ko ce sta misliti i koliko je njemu do Slobode.... covjek obnaša dužnost predsjednika najvećeg kluba SI Bosne....neka si javna ličnost,jbt....moras pazit na neke stvari....i ONO meni dodje i prica kako rade dobar posao i kako ce sve biti ok....a klub na pragu ispadanja iz ove smijurije od lige..... OPET......
Ovako nesto da je Sisoje uradio razapeli vi ga ovi Ćarsijaneri i jos bi trazili da zemlju napusti
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 05 okt 2017, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Probisvjet
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:Čuj, da nas ugase...?!?! Bježi tamo, divizijalac, and ti gore u SH!sviunapad1010 je napisao/la:Koga ba boli qrac za mačkom i svim prije njega UO. Ako se on sprda trebamo i mi jel? Onda nek nas ugase ko nas yebe.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ja to pricam non stop sta je cilj likovima podjela i cao. I dođe redovno neki tupko ko veceras solinas i trpa mi neke likove ispred Slobode. Niko nije veci od Slobode zato su mi svi koji se sprdaju i koji veličaju bilo kogaMortus je napisao/la:Drug kako ne shvatas da smo mi vec podijeljeni, cime je cilj grobara Slobode upola ostvaren, tj. Uklonjena im je velika prepreka na tom putusviunapad1010 je napisao/la:Zbog ovog svega mi nisu jasni ovi koji se vežu za likove. Pisem stalno mi ako se podjelimo nece nas biti i dođe delegat i veže me za likove. Provokatori vas boli rinaka za Slobodom a i ove sto idu gledati slogu isto. Vi ste digli ruke i odyebite ba u troskoku.
Kome god nije klub ispred spodoba raznih i nije navijač.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Mene samo interesuje saopštenje navijačake skupine Fukare kad se Predsjednik kluba slika sa majicom druge navijačke skupine
FK Sloboda Tuzla
Ja necu da zauzmem Def stav glede ispada i transfera predsjednika nam našeg dok se ne očituje Sloboda 72. Jer mačak i Sloboda 72 ne mogu biti u istom taboru! Staragarda otprilike definisao svoj stav
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
xeksor je napisao/la:Mene samo interesuje saopštenje navijačake skupine Fukare kad se Predsjednik kluba slika sa majicom druge navijačke skupine
Nece biti njihovog saopštenja jer ce im predsjednik dat cvaju i zaprijetiti Berizom
DRŽAVA TUZLA!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma vidjeces uskoro slike al nece biti sa papucama HZ nego sa duks divizion.xeksor je napisao/la:Mene samo interesuje saopštenje navijačake skupine Fukare kad se Predsjednik kluba slika sa majicom druge navijačke skupine
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nisam probisvijet, garda i sloboda72. Doduse probisvjet je u vip loži gore uz precjednika. Ova dvojica ne znam.Probisvjet je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Čuj, da nas ugase...?!?! Bježi tamo, divizijalac, and ti gore u SH!sviunapad1010 je napisao/la:Koga ba boli qrac za mačkom i svim prije njega UO. Ako se on sprda trebamo i mi jel? Onda nek nas ugase ko nas yebe.![]()
![]()
![]()
![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Papuce HZ Duks DivizijeProbisvjet je napisao/la:Ma vidjeces uskoro slike al nece biti sa papucama HZ nego sa duks divizion.xeksor je napisao/la:Mene samo interesuje saopštenje navijačake skupine Fukare kad se Predsjednik kluba slika sa majicom druge navijačke skupine![]()
![]()
![]()
![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
sviunapad1010 je napisao/la:Nisam probisvijet, garda i sloboda72. Doduse probisvjet je u vip loži gore uz precjednika. Ova dvojica ne znam.Probisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Nikada uz, uvijek malo dalje.![]()
![]()
E vidite to je ono kad sam napisao prije par mjeseci da su u većini UO i upravi kluba sa sloganom " Moje lično dupe" Eto nam predsjednika i bivseg sportskog direktora-Siće i jos mnogih drugig igrača i legendi kluba koje suze frkte za klubom. Ma više je AH uradio za klub nego sve ove nekadasnje legende slobode na čelu sa NJUO .
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Da te ne klepi sisa kad skoči precjednikProbisvjet je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Nisam probisvijet, garda i sloboda72. Doduse probisvjet je u vip loži gore uz precjednika. Ova dvojica ne znam.Probisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Nikada uz, uvijek malo dalje.![]()
![]()
A macak usima ko hz papuče
- Probisvjet
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Papuce HZ Duks DivizijeProbisvjet je napisao/la:Ma vidjeces uskoro slike al nece biti sa papucama HZ nego sa duks divizion.xeksor je napisao/la:Mene samo interesuje saopštenje navijačake skupine Fukare kad se Predsjednik kluba slika sa majicom druge navijačke skupine![]()
![]()
![]()
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
De nemojte vise po integrisanim.... dosta im je njihove muke i ove slikexeksor je napisao/la:Mene samo interesuje saopštenje navijačake skupine Fukare kad se Predsjednik kluba slika sa majicom druge navijačke skupine
A sto se tice oglasavanja...ma nema od toga nista.... pravit ce se da nisu vidjeli
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Za tebe treba posebna tema, "Sabrana i nesabrana djela AH."xeksor je napisao/la:E vidite to je ono kad sam napisao prije par mjeseci da su u većini UO i upravi kluba sa sloganom " Moje lično dupe" Eto nam predsjednika i bivseg sportskog direktora-Siće i jos mnogih drugig igrača i legendi kluba koje suze frkte za klubom. Ma više je AH uradio za klub nego sve ove nekadasnje legende slobode na čelu sa NJUO .
Prtisces ko kamen kiseli kupus.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sviđa ti se macak pojačanje sisoji. Vodite ih obojicu odakle su i dosli.staragarda je napisao/la:De nemojte vise po integrisanim.... dosta im je njihove muke i ove slikexeksor je napisao/la:Mene samo interesuje saopštenje navijačake skupine Fukare kad se Predsjednik kluba slika sa majicom druge navijačke skupine![]()
.... nemojte braco,nasi smo
![]()
![]()
![]()
![]()
A sto se tice oglasavanja...ma nema od toga nista.... pravit ce se da nisu vidjeli
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Odakle sad radikalni zaokreti...zar ne rade dobar posao u NJUOsviunapad1010 je napisao/la:Sviđa ti se macak pojačanje sisoji. Vodite ih obojicu odakle su i dosli.staragarda je napisao/la:De nemojte vise po integrisanim.... dosta im je njihove muke i ove slikexeksor je napisao/la:Mene samo interesuje saopštenje navijačake skupine Fukare kad se Predsjednik kluba slika sa majicom druge navijačke skupine![]()
.... nemojte braco,nasi smo
![]()
![]()
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Da balavci ovakve stvari pisu i shvatio bi, al matore drtine da su ovoliki babuni nmg da vjerujem.
Jelo se previse artana 80ih75000 je napisao/la:Da balavci ovakve stvari pisu i shvatio bi, al matore drtine da su ovoliki babuni nmg da vjerujem.
Ima još jedna slika al u ovoj slici su isti akteri ali u trenerci novoj Slobode. Samo što ja ovdje ne znam slike postavit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.