Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

JackTheStripper
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la JackTheStripper » 16 apr 2015, 18:56

Cartman je napisao/la:
Head je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Yebem ti krv, oprao ves i sad im nesto ne radi susilice. Sta cu sad kukala mi majka. :damn:
Znate li vi u Norveskoj sta je štrik :mrgreen:
To nesto za sirotinju? :hmmmmm: :tralala:

Gdje cu strik jarane, u domu zivim. Nemam mjesta disat, a ne za strik. :D

Znaci i ti u domu. :mrgreen: Ima li dobrih azijatkinja sto su na razmjeni? :beba:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 apr 2015, 18:57

Heller je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Za gljive treba dosta paznje i solidno ulaganje. Jedna musica ti sjebe sve sto izraste i trziste prezasiceno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jedno vrijeme su to moji starci drzali i dobro im je islo, a oko Tz trziste nije, rodjak mi ima piceriju i kaze da ima problema sa nabavkom nestasica u gradu
Ok Tz ne znam fakat. Ali u Sarajevu se svi bave gljivama. Dopustamo sebi da jedemo govedinu s drugog kraja svijeta. Hajmo 10 forumasa krenemo s uzgojem, idemo u klaster i zajednicki plasman na trzistu (manji troskovi, bolje ponude mozes dati, za par godina izvoziti...). Da vi znate koliko ima malih investitora u BiH s farmama ponajvise, a najvise napadaju na vodu ali su preslabi za to.
samo_lijevo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Da imam imanje na selu, sutra bih otisao iz Sarajeva

Meni vala milina kada kopam ovo malo zemljee iza kuce, ono taman za salate preko ljeta. Bas bih volio da imam zemlju na selu. Cojek odmori dusu, nema mobitela, nema buke, cistina ...
Isto imam tako malo, merak sebi uberes krastavicu, paradajz, mrkvu, papriku...

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 16 apr 2015, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 apr 2015, 18:58

Nisam ja za goveda to smrdi :mrgreen: :mrgreen: ja posto zivim u dvoristu kontam da postepeno napravim neki gotivan vocnjak, tresnje, jabuke, sljive, kruske, maline, kupine i tako to :mrgreen:
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 16 apr 2015, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 16 apr 2015, 18:59

Izasao je GTA 5 pc verzija. Ako ima ko dobar link za torrent bio bi mu zahvalan. :thumbup:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 16 apr 2015, 18:59

Gljivu možeš držat u podrumu, govedo ne možeš. Bave se gljivama jer je to lakše u gradu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 apr 2015, 19:00

JackTheStripper je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Head je napisao/la: Znate li vi u Norveskoj sta je štrik :mrgreen:
To nesto za sirotinju? :hmmmmm: :tralala:

Gdje cu strik jarane, u domu zivim. Nemam mjesta disat, a ne za strik. :D

Znaci i ti u domu. :mrgreen: Ima li dobrih azijatkinja sto su na razmjeni? :beba:
Haha, nema ih toliko ovdje, vecinu tih na razmjeni stave u jedan drugi dom, koji je dosta izvan grada, manja kirija. :D

Prije sam imao tvoju jednu zemljakinju za komsinicu, prava ona Svedjanka. Plava, bomba prava. A momak joj nekakav isti beskucnik, ogromna brada i crna duga kosa. Nekakve rute na njemu. Crko sam od muke kad sam vidio. :x :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Chat

Post Postao/la Lillard » 16 apr 2015, 19:01

Bosniacum Lilium je napisao/la:Da imam imanje na selu, sutra bih otisao iz Sarajeva

Meni vala milina kada kopam ovo malo zemljee iza kuce, ono taman za salate preko ljeta. Bas bih volio da imam zemlju na selu. Cojek odmori dusu, nema mobitela, nema buke, cistina ...
O lako je kad imas samo za sebe. Kad si stalno u tome - nije nimalo divno.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 apr 2015, 19:02

DukeOfWellington je napisao/la:Gljivu možeš držat u podrumu, govedo ne možeš. Bave se gljivama jer je to lakše u gradu.

slika

Ko ima balkon...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 16 apr 2015, 19:02

Fotošop :rol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 apr 2015, 19:02

Cartman je napisao/la: Ja mu fino kazem ko ne mora i kome se to ne radi uopste, nece ni radit. A on opet nisu svi tvoje srece. :roll: Svako ima pravo odbit svaki posao.
Pa ako ima nešto bolje od čega može zaraditi više, logično bi bilo da neće. Ali ovdje ti je stanje takvo da je malo ko te sreće da može tako birati kao vi gore u Norveškoj. :mrgreen:

Ili je baš neki neradnik, koji će radije krasti i baviti se tim sumnjivim poslovima, negoli jednim takvim poštenim poslom :)

Sva sreća pa Duke može da čeka posao u svojoj struci, volio bih da što prije upadne negdje na državne jasle i prst u uho, pa da ne mogne više gledati one svoje iz truhle jabuke svaku noć :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 apr 2015, 19:04

DukeOfWellington je napisao/la:Fotošop :rol:
Neko stavio na fb nekad davno i dole komentar jadna krava kako ce sic, kad ce neki car: Pa u komadima :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Duke ako nije tajna šta je tvoja struka
Nullius in verba

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 apr 2015, 19:05

Lillard je napisao/la: O lako je kad imas samo za sebe. Kad si stalno u tome - nije nimalo divno.

Ne znam za to, ovo mislim za svoju dusu. Malo pcele(sto cu uskoro poceti, barem se nadam, bas imam zelju), standardnog voca i povrca, vikendica. Ma milina. :D

A sto da ne i pokrenuti posao. Gledaj Sarajeva, nece niko kile da pomakne. Ne moras brinuti za plasman.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 16 apr 2015, 19:05

rio_Ferdy88 je napisao/la:Sva sreća pa Duke može da čeka posao u svojoj struci, volio bih da što prije upadne negdje na državne jasle i prst u uho, pa da ne mogne više gledati one svoje iz truhle jabuke svaku noć :mrgreen:
Ne gleda Duke ništa više preko noći nego sve fino skida preko torrenta. Tako da kad Duke upadne na nekakve jasle onda će po dolasku s posla da odgleda sve šta se dešavalo prethodne noći u Prevelikoj Jabuci i tokom dana u Prevelikoj Britaniji. Imaš preveliko mahanje :wave:

@Heller

Fizika.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 apr 2015, 19:07

Heller je napisao/la:Nisam ja za goveda to smrdi :mrgreen: :mrgreen: ja posto zivim u dvoristu kontam da postepeno napravim neki gotivan vocnjak, tresnje, jabuke, sljive, kruske, maline, kupine i tako to :mrgreen:
Imam i tresnju (cijeli komsiluk dodje da bere, halal im bilo, a jesu ko cufte bas :mrgreen: ), kupina mi je onako, podivlja, ali mozes sok barem napraviti. Kruska isto solidna. Poslije kafice ispod loze, taman malo saperes zube :urnebes:
DukeOfWellington je napisao/la:Gljivu možeš držat u podrumu, govedo ne možeš. Bave se gljivama jer je to lakše u gradu.
pa zar si mislio da kontam goveda drzati u gradu :hmmmmm: A inace uopste nije dobro kad neko navali na jednu djelatnost, hoce svi da se time bave, samo bezveze obaraju trziste, onda svi radimo za klikere ili cak na nuli, minusu...

slika

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 apr 2015, 19:08

I ovo je fizika u neku ruku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To postujem konto sam da si neki sa filozofskog :mrgreen:
Nullius in verba

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 apr 2015, 19:10

Lillard je napisao/la: O lako je kad imas samo za sebe. Kad si stalno u tome - nije nimalo divno.

Ne znam za to, ovo mislim za svoju dusu. Malo pcele(sto cu uskoro poceti, barem se nadam, bas imam zelju), standardnog voca i povrca, vikendica. Ma milina. :D

A sto da ne i pokrenuti posao. Gledaj Sarajeva, nece niko kile da pomakne. Ne moras brinuti za plasman.
Razmisljao sam i o pcelama, ali o tome stvarno pojma nemam...

A sta radi onaj lola iz Visokog (ili negdje okolina). Pravi one tursije, kiseli kupus, salate i to konzervira u plasticne kantice i ode sve ko halva :o :o :o

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 apr 2015, 19:10

Svoj paradajz ubrat nema ništa bolje. :mrgreen:

Kod mene roditelji obrađuju njivu, nije da moraju ali navikli ali milina uzeti iz svoje bašće nešto. :D

Farmeri su jedni od najvećih milionera, danas jedan krava, za dva-tri mjeseca još jedna i tako kupiš jedno 10-ak krava i eto para. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 16 apr 2015, 19:14

Bosniacum Lilium je napisao/la:pa zar si mislio da kontam goveda drzati u gradu :hmmmmm:
Naravno da ne, samo reagujem na tvoje čuđenje zašto ljudi drže gljive a ne goveda u Sarajevu :D
Bosniacum Lilium je napisao/la:A inace uopste nije dobro kad neko navali na jednu djelatnost, hoce svi da se time bave, samo bezveze obaraju trziste, onda svi radimo za klikere ili cak na nuli, minusu...
Naravno da nije ako gledaš širu sliku. Ali ljudi samo gledaju vlastiti kratkoročni interes, to je u prirodi većine ljudi.
Heller je napisao/la:I ovo je fizika u neku ruku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To postujem konto sam da si neki sa filozofskog :mrgreen:
Primjenjena.

Moje sfere interesovanja su i na PMF-u i na FF-u i ja to sve poštujem. Problem je u tome što je način rada na FF-u uz veliki broj upisanih studenata doveo do devalvacije te struke kako na tržištu rada tako i u neformalnom razgovoru tebe i mene.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 apr 2015, 19:16

Ne znam kako je gore kod vas, ali ovdje je ipak dosta teze prodat svoju robu. Jbte ljudi rade po cijeli dan i odveze covjek to da proda i ceka jos jedan (ako ne i vise) dan da uzme neke pare. Osim onih sto imaju svog dobavljaca, njima je lakse.
Al opet nikom ne bi to pozelio, stvarno se syebes citav pola ljeta.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 apr 2015, 19:17

Bosniacum Lilium je napisao/la:
slika
[youtube][/youtube]

Nije ovo valjda Bora ? :lol:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
A sta radi onaj lola iz Visokog (ili negdje okolina). Pravi one tursije, kiseli kupus, salate i to konzervira u plasticne kantice i ode sve ko halva :o :o :o
Kazem ti ja nece niko kile, svi bi gotovo. Prave domacice, samo daj gotovo.
Unofficialpage je napisao/la:Svoj paradajz ubrat nema ništa bolje. :mrgreen:
Ali moras ga cekati do augusta ili septembra. Medjutim, koja je ono ljepota, onaj nas domaci sa "krastama" i deformisanog oblika. :tokralju: :ljepota:
Znaci nebo i zemlja u odnosu na ovaj radioaktivni iz prodavnica koji sam na svu srecu davno prestao jesti.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.