Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Head
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Head » 16 apr 2015, 18:20

Cartman je napisao/la:
Head je napisao/la:Pa veca dnevnica u Bosni :rol:
A sve se nema. :kafa:
Pa ja ebote, sta mislis crnjaka odes u Norvesku za zaradis a ono ti dnevnica 20 kermi ili ti ga 10 ojra. Pa vise ces zaraditi u Bosni na bausteli. :D

A sto se tice Delaca, kvalitetan golman sigurno, mlad. Visoke lopte kupi odlicno, nemas brige kad je lopta u zraku kao naprimjer sa Bandovicem. :rol:

Zasigurno ima kvalitet.
1946

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 16 apr 2015, 18:20

ElTigre9 je napisao/la: Kako prodje?
Njemački dobio tri (odgovor) i dva (diktat), al će se ponavljati diktat jer je više od 15 jedinica, ali veća ocjena se upisuje, tako da... A sad more pisat još jedinica ako hoće, nemam brige.

A Engleski onako dobro prođe, ali ništa nije govorila, saznat će se ubrzo, dok pogleda sve grupe, valjda bude fino. :D

Voli poslat učenike na popravni, ali rijetko kad obori nekog (osim ako joj ne psuješ), a ja mirno dijete. :D

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 apr 2015, 18:22

[youtube][/youtube]

nevjerovatno :rol: :rol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 apr 2015, 18:25

Head je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Head je napisao/la:Pa veca dnevnica u Bosni :rol:
A sve se nema. :kafa:
Pa ja ebote, sta mislis crnjaka odes u Norvesku za zaradis a ono ti dnevnica 20 kermi ili ti ga 10 ojra. Pa vise ces zaraditi u Bosni na bausteli. :D

A sto se tice Delaca, kvalitetan golman sigurno, mlad. Visoke lopte kupi odlicno, nemas brige kad je lopta u zraku kao naprimjer sa Bandovicem. :rol:

Zasigurno ima kvalitet.
Jbt dnevnice, dobar konobar za dan dvije takve uzme (pod dobar mislim ko zna zavrnut) :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 apr 2015, 18:26

DukeOfWellington je napisao/la: I zašto si sad ti mene citirao sa tim komentarom? Mogao si to napisati i mimo mog kometara. Ovako neko može da pomisli da ja smatram da je rad na njivi ponižavajući što naravno nema veze s mojim komentarom.
Zato što si rekao da nećeš da radiš na njivi, kao i Trib, a neko je i mogao pomisliti upravo to, jer nisi dovoljno razjasnio razloge zbog kojih ne bi to radio. :hmmmmm:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 16 apr 2015, 18:31

rio_Ferdy88 je napisao/la: Zato što si rekao da nećeš da radiš na njivi, kao i Trib, a neko je i mogao pomisliti upravo to, jer nisi dovoljno razjasnio razloge zbog kojih ne bi to radio. :hmmmmm:
Iz istih razloga iz kojih neću da radim ni u apoteci, nije moja struka, ne znam to da radim, bolje radim nešto drugo.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 apr 2015, 18:33

DukeOfWellington je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Zato što si rekao da nećeš da radiš na njivi, kao i Trib, a neko je i mogao pomisliti upravo to, jer nisi dovoljno razjasnio razloge zbog kojih ne bi to radio. :hmmmmm:
Iz istih razloga iz kojih neću da radim ni u apoteci, nije moja struka, ne znam to da radim, bolje radim nešto drugo.
Sta fali apoteci, akineton, tramal :mrgreen:
Nullius in verba

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 apr 2015, 18:34

rio_Ferdy88 je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la: I zašto si sad ti mene citirao sa tim komentarom? Mogao si to napisati i mimo mog kometara. Ovako neko može da pomisli da ja smatram da je rad na njivi ponižavajući što naravno nema veze s mojim komentarom.
Zato što si rekao da nećeš da radiš na njivi, kao i Trib, a neko je i mogao pomisliti upravo to, jer nisi dovoljno razjasnio razloge zbog kojih ne bi to radio. :hmmmmm:
Zasto bi to radili ako ljudi imaju skolu (po pisanju pretpostavljam da imaju)? Ne bi ni ja nikad. Naravno, drugo ako ti je po zivot, ali da im je po zivot ne bi palamudili na forumu. :tralala:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 apr 2015, 18:38

Malo ko od onih koji rade na njivi imaju struku za to (u našem društvu), kad se mora preživljavati na sve načine, znam dosta takvih sa fakultetskom diplomom koji su u nedostatku posla u struci odlučili da krenu sa tim radom (maline su najsvježiji primjer), neki i uporedo sa radom u struci. :)

Ne moraš nužno ovisiti od prihoda od toga, ali sigurno da može pomoći. Nisu svi tvoje sreće Cartmane :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 16 apr 2015, 18:42

rio_Ferdy88 je napisao/la:Malo ko od onih koji rade na njivi imaju struku za to (u našem društvu), kad se mora preživljavati na sve načine, znam dosta takvih sa fakultetskom diplomom koji su u nedostatku posla u struci odlučili da krenu sa tim radom (maline su najsvježiji primjer), neki i uporedo sa radom u struci. :)
Ja nisam jedan od njih. Da jesam možda bih i radio na njivi, možda nešto treće, ne znam. U ovom momentu ne moram i nemam namjeru, ali to nikako ne znači da taj posao smatram manje vrijednim, naprotiv, imam članove porodice koji se bave poljoprivredom a ne moraju nego to vole. Oni vole, ja ne volim i šta sad? Ja moram na njivu kako bih tebi dokazao da taj posao ne smatram manje vrijednim. Ne ide to tako.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 apr 2015, 18:44

Da imam imanje na selu, sutra bih otisao iz Sarajeva

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 apr 2015, 18:46

A zašto ne voliš, ako nije tajna. :mrgreen:

Rijetko ko voli takav težak fizički posao, ali opet kažem okolnosti su takve da u našem društvu ljudi nemaju puno izbora, živjeti se mora, tako da žele li prehraniti porodicu i sebe, ta poljoprivreda je jedan od načina :)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 16 apr 2015, 18:47

Nijednog posla se ne treba sramiti sve dok je posten i cestit.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 apr 2015, 18:49

Radnookupaciona terapija, svjez zrak, zdraviji zivot. Bolje i to nego developeri :P

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 apr 2015, 18:49

Ja sam imo neke planove i razmatrao uzgoj gljiva posto imam dobar podrum sa dosta prostora, i konto ja i drug u tal po 200 mjesecno da smo dobri to je odlicno njemu dopunski, meni studencki, i jos poslovi sa strane i nabere se, al iskursnu neke stvari jbg, vidjecemo :mrgreen:
Nullius in verba

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Chat

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 apr 2015, 18:52

Za gljive treba dosta paznje i solidno ulaganje. Jedna musica ti sjebe sve sto izraste i trziste prezasiceno

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 apr 2015, 18:53

rio_Ferdy88 je napisao/la:Malo ko od onih koji rade na njivi imaju struku za to (u našem društvu), kad se mora preživljavati na sve načine, znam dosta takvih sa fakultetskom diplomom koji su u nedostatku posla u struci odlučili da krenu sa tim radom (maline su najsvježiji primjer), neki i uporedo sa radom u struci. :)

Ne moraš nužno ovisiti od prihoda od toga, ali sigurno da može pomoći. Nisu svi tvoje sreće Cartmane :roll:
Ja mu fino kazem ko ne mora i kome se to ne radi uopste, nece ni radit. A on opet nisu svi tvoje srece. :roll: Svako ima pravo odbit svaki posao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 apr 2015, 18:53

Bosniacum Lilium je napisao/la:Za gljive treba dosta paznje i solidno ulaganje. Jedna musica ti sjebe sve sto izraste i trziste prezasiceno

Jedno vrijeme su to moji starci drzali i dobro im je islo, a oko Tz trziste nije, rodjak mi ima piceriju i kaze da ima problema sa nabavkom nestasica u gradu
Nullius in verba

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 apr 2015, 18:54

Bosniacum Lilium je napisao/la:Da imam imanje na selu, sutra bih otisao iz Sarajeva

Meni vala milina kada kopam ovo malo zemljee iza kuce, ono taman za salate preko ljeta. Bas bih volio da imam zemlju na selu. Cojek odmori dusu, nema mobitela, nema buke, cistina ...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 16 apr 2015, 18:55

rio_Ferdy88 je napisao/la:A zašto ne voliš, ako nije tajna. :mrgreen:

Rijetko ko voli takav težak fizički posao, ali opet kažem okolnosti su takve da u našem društvu ljudi nemaju puno izbora, živjeti se mora, tako da žele li prehraniti porodicu i sebe, ta poljoprivreda je jedan od načina :)
Pa eto i sam kažeš da rijetko ko voli tako težak fizički posao, zašto bi bilo čudo da i ja ne volim. Nije mi interesantno jednako kao što mi nije interesantno biti ljekar da to imam priliku. Ne privlači me, ne moram i to je to. Da moram raditi nešto što nije iz moje struke najvjerovatnije bih bio vozač, to mi ne predstavlja nikakav problem, uživam u vožnji. Poljoprivredu ne volim jednako kao što ne volim ni novoengleske crvenočarapaše. Eto, tako, nadam se da si sad zadovoljan odgovorom.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.