FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 okt 2017, 22:33

wobly92 je napisao/la:Evo i Faraonu se počinje psovat, čisto iz preventive. :kafa: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
To iz preventive sam davno da ne trazim i sam sebe citiram.
Sta je tebi smjesno sarajevski dupelizac.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 05 okt 2017, 22:34

e Boze :urnebes: :urnebes: :urnebes:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2017, 22:35

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:e Boze :urnebes: :urnebes: :urnebes:
drama :urnebes: :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 okt 2017, 22:35

solinas je napisao/la:Nece,i nesmije biti,ali bez tih pojedinaca,koji ce izvaliti brdo love,ostacemo kur.cevaca od kluba...druze sars....moramo naci balans.
a ovom sto psuje nekome pleme yebem sjemenku kojom je zacet.Sta ces se ti boriti jado jadni placa te Jasmin brnjoza jedan prodali ste se za sicu...mrs
Idi klanjaj jaciju delegat. Pusi qrac. Yebo te faraon u pakas truhli a ti njega.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 okt 2017, 22:35

hahahahhaa oplaka :D

dobro neko kaze dok se mi krvimo...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Hitman22
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 05 okt 2017, 22:36

NjonjoVam je napisao/la:
Ka5an je napisao/la:slika

jel moguće :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sve sam očekivao ali ovo mi je stvarno nevjerovatno.
Čak očekujem i prijateljsku utakmicu vrlo brzo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2017, 22:37

sviunapad1010 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Nece,i nesmije biti,ali bez tih pojedinaca,koji ce izvaliti brdo love,ostacemo kur.cevaca od kluba...druze sars....moramo naci balans.
a ovom sto psuje nekome pleme yebem sjemenku kojom je zacet.Sta ces se ti boriti jado jadni placa te Jasmin brnjoza jedan prodali ste se za sicu...mrs
Idi klanjaj jaciju delegat. Pusi qrac. Yebo te faraon u pakas truhli a ti njega.
:wave: :wave: :wave:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2017, 22:39

ultrasstyle_tz je napisao/la:hahahahhaa oplaka :D

Pa zar nisam upravu......
yebi im mater ba,sve za interes.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 05 okt 2017, 22:40

Joj babuna azemovaca :D

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 okt 2017, 22:40

solinas je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:
:wave: :wave: :wave:
:facepalm:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2017, 22:42

Sta je bilo to? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja fino napisa, a niko ne vjeruje. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 05 okt 2017, 22:43

solinas je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:hahahahhaa oplaka :D

Pa zar nisam upravu......
yebi im mater ba,sve za interes.
Apsolutno sve za interes... :puke: samo nek je para
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 05 okt 2017, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 okt 2017, 22:43

ultrasstyle_tz je napisao/la:van terena definitivno funkcionisu mnogo bolje nego Azmirova Sloboda, to nema dileme. Ne bi mogli izdrzati da nije tako.

Medjutim , problem je na terenu i to je evidentno. A na kraju je teren jedini bitan. Kad smo bili drugi sve ostalo sto ne funkcionise se moglo izdrzati jer je rezultat fasada koja sve pokriva. Sad je dzaba , mislim pod navodne znake dzaba, i reprogram i sve ostalo sto se uradilo, kad nema rezultata.

ocigledno je da nisu dovedeni pravi igraci. Ovi koji su dovedeni nisu bas ni jeftini, znaci nije sve ni u parama. Mislim jest u parama kad ti das 20.000 mjesecno Velkoskom i znas da si iole pogodio, ali nema toga vise u ligi, osim kod par igraca. Za ovo sto se ima moglo je i moralo biti bolje.
I to je prvenstveni razlog ovakvog stanja.

Da su ovi igraci odigrali i 50% onog sto MORAJU i koliko su placeni, sad bi mi pricali o pozitivnim aspektima reprograma, opreme, marketinga, klubske stranice i televizije, promocijama i slicnim glupostima.

po meni najveci dio ide na Vladu i na onog ko je dovodio igrace s njim. Ako su im plate redovne, a haman da jesu, i ako ti u ekipi imas 3 u-21 reprezentativca, Ordagica, Krpica, Mehmedagica pa eto i imena neka poput Culuma, Ignjatovica, Osmanagica, Husica onda je OGROMNA SRAMOTA da si 10. na tabeli i da su ti ostali pobjegli.
tu je Senad jednom dobro rekao, ja im mogu dat platu, ne mogu ja sic i dat go i to je cinjenica.

nisu bezgresni, ali su sastavili ekipu koja na papiru vrijedi i zvuci mnogo vise i mnogo jace nego sto pokazuju na terenu i to je osnovni razlog svih problema.
Garantujem da budzet za igrace Mladosti, Borca i Krupe nije veci.

sto se tice stadiona to je posebna prica, ali jbg bili su izbori. jesmo li ovdje upozoravali na vrijeme. Covjek je toliko ubjedljivo pobijedio na izborima, a ispade na forumu smo svi protiv njega.
Šest bodova Radnik i Gošk i dva boda Čelik. Borba za Evropu
Niko, niko, samo Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2017, 22:45

katarakta je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:van terena definitivno funkcionisu mnogo bolje nego Azmirova Sloboda, to nema dileme. Ne bi mogli izdrzati da nije tako.

Medjutim , problem je na terenu i to je evidentno. A na kraju je teren jedini bitan. Kad smo bili drugi sve ostalo sto ne funkcionise se moglo izdrzati jer je rezultat fasada koja sve pokriva. Sad je dzaba , mislim pod navodne znake dzaba, i reprogram i sve ostalo sto se uradilo, kad nema rezultata.

ocigledno je da nisu dovedeni pravi igraci. Ovi koji su dovedeni nisu bas ni jeftini, znaci nije sve ni u parama. Mislim jest u parama kad ti das 20.000 mjesecno Velkoskom i znas da si iole pogodio, ali nema toga vise u ligi, osim kod par igraca. Za ovo sto se ima moglo je i moralo biti bolje.
I to je prvenstveni razlog ovakvog stanja.

Da su ovi igraci odigrali i 50% onog sto MORAJU i koliko su placeni, sad bi mi pricali o pozitivnim aspektima reprograma, opreme, marketinga, klubske stranice i televizije, promocijama i slicnim glupostima.

po meni najveci dio ide na Vladu i na onog ko je dovodio igrace s njim. Ako su im plate redovne, a haman da jesu, i ako ti u ekipi imas 3 u-21 reprezentativca, Ordagica, Krpica, Mehmedagica pa eto i imena neka poput Culuma, Ignjatovica, Osmanagica, Husica onda je OGROMNA SRAMOTA da si 10. na tabeli i da su ti ostali pobjegli.
tu je Senad jednom dobro rekao, ja im mogu dat platu, ne mogu ja sic i dat go i to je cinjenica.

nisu bezgresni, ali su sastavili ekipu koja na papiru vrijedi i zvuci mnogo vise i mnogo jace nego sto pokazuju na terenu i to je osnovni razlog svih problema.
Garantujem da budzet za igrace Mladosti, Borca i Krupe nije veci.
Ti o evrepi jbt. :lol: :lol: :lol: :lol: :rol: :rol:
sto se tice stadiona to je posebna prica, ali jbg bili su izbori. jesmo li ovdje upozoravali na vrijeme. Covjek je toliko ubjedljivo pobijedio na izborima, a ispade na forumu smo svi protiv njega.
Šest bodova Radnik i Gošk i dva boda Čelik. Borba za Evropu
Ti o Evropi jbt. :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 05 okt 2017, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 okt 2017, 22:45

slika

slika
Jel ima u Tuzli kakav gospodin da nas vodi, ne mora imati ni para?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 okt 2017, 22:46

75000 je napisao/la:Joj babuna azemovaca :D
Zar tako o Senči da pričate? :o
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 05 okt 2017, 22:47

SARS je napisao/la:[
Posto me prozivas evo da ti odgovorim...**** Senadu mater i svu familiju, **** Azmiru mater i svu familiju, **** svima onima koji ovdje velicaju i Azmira i Senada jer ja to nikad nisam radio, ja ovdje velicam samo Slobodu i uvijek cu to raditi...Ovo sto se ovdje mi **** a ova dva uslje iz ko zna kakvih razloga rade preko grbace naseg kluba samo mi ispastamo obicni bolesnici za svoj voljeni klub...NIKO NIKO SAMO SLOBODA, Senade Mujkanovicu,Azmire Husicu **** li vam pleme!!!
Azemice, Azemice.... seoska varalice... :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: .Cu, Azmiru j e b e mater..... :facepalm: :puke:[/quote]
Uceraj mu, vodi ga kuci sebi ako ti ga je toliko zao, sve su to ista **** samo se jebu preko nas a svi u talovima zajednickim, **** li im pleme svima[/quote]

tako je...mi se svađamo a oni roljaju
DRŽAVA TUZLA!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2017, 22:47

tuzlak1987 je napisao/la:slika

slika

slika

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 05 okt 2017, 22:48

Probisvjet je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:slika

slika

slika
:mrgreen: :mrgreen:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 05 okt 2017, 22:49

Garant je o ovima sa slike nas brat Sariel mislio kad je spominjao mijenjanje dresova.

P.s. ko je ovaj krimos u sredini, jel i on podrinjac neki, vidjao sam ga po tz cesto ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.