Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Chat
[youtube][/youtube]
jasta
jasta
- Consigliere
- Kontakt:
Dodik je u ratu pomagao Bosnjacima u svom kraju, kcerka mu udata za Bosnjaka..... On je bio svjetla tacka RS-a sto se tice neke normalnosti, dok nije dosao na vlast, a onda mu nije bilo mrsko nista reci, izjaviti ili uraditi da ostane tu gdje jeste... Yebiga, to moc radi od ljudi.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
NE ZABORAVI AHMIĆE

Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Pomoc: kako vi inace prevodite rijec "decent"?, moze par najcescih vasih prijevoda bez obzira na kontekst.
- Consigliere
- Kontakt:
Pristojanmuamerc je napisao/la:Pomoc: kako vi inace prevodite rijec "decent"?, moze par najcescih vasih prijevoda bez obzira na kontekst.

Fit Tony: I keep my friends close...
- Marsal
- Kontakt:
Pristojan/pristojnomuamerc je napisao/la:Pomoc: kako vi inace prevodite rijec "decent"?, moze par najcescih vasih prijevoda bez obzira na kontekst.

He's a decent man. On je pristojan čovjek.
Ako uopšte mislimo na istu riječ.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:ama pa ložim te bolan, opusti se malo...
pa ako je zayebancija stavi onda koji smajli

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Hvala (i Consigliereu), otprilike je to to.Marsal je napisao/la:Pristojan/pristojnomuamerc je napisao/la:Pomoc: kako vi inace prevodite rijec "decent"?, moze par najcescih vasih prijevoda bez obzira na kontekst.![]()
He's a decent man. On je pristojan čovjek.
Ako uopšte mislimo na istu riječ.
Upravo tako. Postao je jedan od najomraženijih ljudi na balkanu samo zato jer je nije prezao ni od čega samo da bi došao do moći.Consigliere je napisao/la:Dodik je u ratu pomagao Bosnjacima u svom kraju, kcerka mu udata za Bosnjaka..... On je bio svjetla tacka RS-a sto se tice neke normalnosti, dok nije dosao na vlast, a onda mu nije bilo mrsko nista reci, izjaviti ili uraditi da ostane tu gdje jeste... Yebiga, to moc radi od ljudi.
naprijed rejal
Yebem ti krv, oprao ves i sad im nesto ne radi susilice. Sta cu sad kukala mi majka. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Znate li vi u Norveskoj sta je štrikCartman je napisao/la:Yebem ti krv, oprao ves i sad im nesto ne radi susilice. Sta cu sad kukala mi majka.

1946
To nesto za sirotinju?Head je napisao/la:Znate li vi u Norveskoj sta je štrikCartman je napisao/la:Yebem ti krv, oprao ves i sad im nesto ne radi susilice. Sta cu sad kukala mi majka.

Gdje cu strik jarane, u domu zivim. Nemam mjesta disat, a ne za strik.

Ja ruzne psovkeCartman je napisao/la:Yebem ti krv, oprao ves i sad im nesto ne radi susilice. Sta cu sad kukala mi majka.

Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
Kod nas u Bosni niko ne zna sta je susilica a svi znaju za strik.Cartman je napisao/la:To nesto za sirotinju?Head je napisao/la:Znate li vi u Norveskoj sta je štrikCartman je napisao/la:Yebem ti krv, oprao ves i sad im nesto ne radi susilice. Sta cu sad kukala mi majka.![]()
![]()
Gdje cu strik jarane, u domu zivim. Nemam mjesta disat, a ne za strik.

1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Joj patnji dijasporskih
Tek kako je nama zimi susiti ves

evo Cartmanova rezidencija live

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
http://www.ovoenergy.com/blog/2013/08/h ... ble-dryer/Cartman je napisao/la:Yebem ti krv, oprao ves i sad im nesto ne radi susilice. Sta cu sad kukala mi majka.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I zašto si sad ti mene citirao sa tim komentarom? Mogao si to napisati i mimo mog kometara. Ovako neko može da pomisli da ja smatram da je rad na njivi ponižavajući što naravno nema veze s mojim komentarom.rio_Ferdy88 je napisao/la: Legenda je u pravu, šta fali njivi, nije to sramota, sramota je da neko kaže da nemože zaraditi sebi barem za džeparca (iako se može puno više od toga, eto ti maline npr, to ti je siguran izvor zarade), i da čeka da mu roditelji sve donesu servirano
Ne kažem da si ti takav, samo mi je žalosno kad je nekome iz poniženja da radi takve poslove, a gleda odakle se vedri i još ismijava ove što to rade, a znam ih dosta takvih
Sad bi potpisao da bude tako.Bosniacum Lilium je napisao/la:Joj patnji dijasporskih![]()
![]()
Tek kako je nama zimi susiti ves
![]()
![]()
![]()

Evo vam posao u Norveskoj momciluci, satnica 2,5 marke.

http://www.vg.no/forbruker/svart-arbeid ... /23435033/" onclick="window.open(this.href);return false;
A sve se nema.Head je napisao/la:Pa veca dnevnica u Bosni

Nego momcino, je li ovaj Delac za repke?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.