FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ceze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 10 maj 2013, 22:22

Nije Šehić kriv što Željo nije dobio pare od Mersina.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 maj 2013, 22:23

bhsport je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:Trenutno, Željo nema para za plate Nyeme i Šehića. Jedino kad bi pristali na manje pare, ali teško...niko neće više da igra za kikiriki
Cuj Sehic, pa covjek ne brani godinu. On bi nama trebo placat sto brani u Zelji.
Ja ga ne bi nazad ni djaba, prvo nas je zajebo za Mersin nikad feninga dobili nismo i sad bi opet. E pa neces Sehicu neces!
Da se čovjek duboko zamisli kad ovo pročita.
DRUG NEBI TI PUNCA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 maj 2013, 22:25

bhsport je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:Trenutno, Željo nema para za plate Nyeme i Šehića. Jedino kad bi pristali na manje pare, ali teško...niko neće više da igra za kikiriki
Cuj Sehic, pa covjek ne brani godinu. On bi nama trebo placat sto brani u Zelji.
Ja ga ne bi nazad ni djaba, prvo nas je zajebo za Mersin nikad feninga dobili nismo i sad bi opet. E pa neces Sehicu neces!
Sta-ti-je

benya99
Kontakt:

Post Postao/la benya99 » 10 maj 2013, 22:30

Zato ima za kazne od baklji i pirotehnike :roll:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 maj 2013, 22:34

Koliko Sehic otprilike prima u Turskoj? (novaca, mislim :mrgreen: )
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 10 maj 2013, 22:44

avlami97 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Sehic i Nyema? Kako vi mene nasmijete, fakat me oraspolozite. Pa ljudi, ozbiljan sam, gdje vi zivite, znate li vi kakva je finansijska situacija u klubu?
Ni kod pitara nije ništa bolja finansijska situacija pa dovode igrače!? Kako?
Pa vidi ovako, dovode oni, ali nema rezultata. Može i Željo onakvih tonu igrača dovesti, ali šta će nam to? Valjda nam trebaju pojačanja, a ne prinove. Trenutno, šta god vi mislili, mi smo puno bolja i kvalitetnija ekipa od njih. Šta hoćete vi ustvari? Koliko trofeja smo osvojili zadnjih godina? Dominiramo, blago rečeno. U Evropi nam se milion stvari mora poklopiti da bi prošli dalje malo, za to nemamo novca, realno. Trenutno, u ovoj ekipi u kojoj igra Jamak (za kojeg garantujem da je jedan od najvećih majstora u ligi), Svraka (reprezentativac), Adilović, Ara (velika karijera ga čeka) itd. nema kvaliteta za veći doseg u Evropi, nažalost. Čak i da nam dođu nazad Višća, Zeba, Nyema, Šehić ne bi opet napravili nešto značajnije u Evropi. Dobro je dok dominiramo u našoj ligi...

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 10 maj 2013, 22:52

benya99 je napisao/la:
To je, po mom mišljenju, propust zaštitara na utakmici. Kako uvijek neko provuče baklju? Mislim da bi bilo dobro da se na nivou Saveza organizuje neko društvo zaštitara, kao mali firmu napraviti, i da osiguravaju svaku utakmicu i primaju platu za to. I svaka baklja zapaljena da ide njima po džepu, vidjeli bi da li bi bilo baklji i dalje. A, naravno, ima to veze i sa infrastrukturom. Da je moderan stadion, sa kamerama i slično, brzo bi se identifikovali "počinioci" i zabraniš im ulaz na stadion i to je to. Sad će se javiti neki "against modern football" fazoni, poznati revolucionari koji ništa dobro u svijetu fudbalu nisu donijeli. Onda će se neki javiti kako samo oni i pune tribine..pa ja evo prvi ne idem na sve utakmice zbog primitivizma. A da ne pričam o ljudima koje znam, koji imaju slično razmišljanje...kod nas je normalno da se ljudi drogiraju za vrijeme utakmice na jugu, ne treba ništa više reći..

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 10 maj 2013, 23:05

" onclick="window.open(this.href);return false;!

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 10 maj 2013, 23:06

kvalitet je napisao/la:
benya99 je napisao/la:
To je, po mom mišljenju, propust zaštitara na utakmici. Kako uvijek neko provuče baklju? Mislim da bi bilo dobro da se na nivou Saveza organizuje neko društvo zaštitara, kao mali firmu napraviti, i da osiguravaju svaku utakmicu i primaju platu za to. I svaka baklja zapaljena da ide njima po džepu, vidjeli bi da li bi bilo baklji i dalje. A, naravno, ima to veze i sa infrastrukturom. Da je moderan stadion, sa kamerama i slično, brzo bi se identifikovali "počinioci" i zabraniš im ulaz na stadion i to je to. Sad će se javiti neki "against modern football" fazoni, poznati revolucionari koji ništa dobro u svijetu fudbalu nisu donijeli. Onda će se neki javiti kako samo oni i pune tribine..pa ja evo prvi ne idem na sve utakmice zbog primitivizma. A da ne pričam o ljudima koje znam, koji imaju slično razmišljanje...kod nas je normalno da se ljudi drogiraju za vrijeme utakmice na jugu, ne treba ništa više reći..
+1
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 10 maj 2013, 23:07

ZZtop10 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Sehic i Nyema? Kako vi mene nasmijete, fakat me oraspolozite. Pa ljudi, ozbiljan sam, gdje vi zivite, znate li vi kakva je finansijska situacija u klubu?
znamo , ti nas napominjes cesto :shock:
Fakat!

Nije to tako crno kao sto se predstavlja...mjenjaju se stvari,to je sigurno.Uz Sefa,tu je i Greda,za kojeg sam cuo da je ozbiljno zakuhao (pozitivno),i cini se radi prave stvari,koje ce se tek vidjeti...jedan ozbiljan momak...Zato "aleksandre",mislim da vise nije potrebno to "spustanje na zemlju" nas "koji zivimo u neznanju"...
Zadnja izmjena: zeljo4life, dana/u 10 maj 2013, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Amare hvala ti...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 maj 2013, 23:11

Consigliere je napisao/la:Koliko Sehic otprilike prima u Turskoj? (novaca, mislim :mrgreen: )
Ne prima ba ljudi nemaju za kifle, vidis da su pred bankrotom :lol:

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 10 maj 2013, 23:19

avlami97 je napisao/la:
Ni kod pitara nije ništa bolja finansijska situacija pa dovode igrače!? Kako?
Kod nas je gora vjeruj.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 10 maj 2013, 23:20

bhsport je napisao/la:
sta se lozis ba,sta nece? ako si bolji do njega stani na go i brani
Ma vi stvarno niste normalni !!!

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 10 maj 2013, 23:27

Sve dok stojimo financiski kako stojimo , dok haramo nasom ligom dok postavljamo STANDARDE nije mi evropa zanimljiva iz tog razloga sto pod 1. nemamo stadiona koji zadovoljava uslove za Evrope,da sutra imamo stadion srednje dobar za evrope bili bi bolji sponzori,igraci i sve sve ostalo,stadion nije samo da bi na grbavici igrali pred kola LP il sta ti ja vec znam nego i za sve ostalo kreni od sponzora-igraca-navijaca .Ponavljam opet

POSTAVLJAMO STANDARDE NABIJAMO KOMPLEKSE U NASOJ LIGI , JA PREZADOVOLJAN
Ma vi stvarno niste normalni !!!

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 10 maj 2013, 23:41

sutra odmorit igrace za kup a rodjeni ce nam valjat abd :mrgreen:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 maj 2013, 23:58

Odmorit cijelu ekipu u 3 kola osvojt cemo makar bod sto je dovboljno za titule. Sad na kup ici :mrgreen:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 maj 2013, 00:13

Mislim da je ovaj derbi pokazao kolko smo mi ustvari ispred svih ostalih u ligi,jer po mom misljenju sarajevo od prve do zadnje minute igralo na 0 0,cekali su neku gresku i docekali je al na svu srecu hadzic je promasio,jedini zal ostaje za nasim propustenim sansama ;)

Sta se ovo prica oko RIJEKE cuo sam i ja od nekolko izvora ,pa ako bi mogao neko upuceniji da nesto napise :D
=\_1921_/=

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 11 maj 2013, 08:21

Ovaj Smajić je nažalost čist promašaj bio od samog početka njemu ugovor ističe i hvala bogu eto odmah smanjenja plate za nekog drugog igrača, ima i onaj golman Karić, i ima ih još par.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 maj 2013, 09:39

zeljooooo je napisao/la:Ovaj Smajić je nažalost čist promašaj bio od samog početka njemu ugovor ističe i hvala bogu eto odmah smanjenja plate za nekog drugog igrača, ima i onaj golman Karić, i ima ih još par.
A nemoj tako, jbg. Svakako ti ne moze biti promasaj kada je dzaba dosao, a sto se tice plate, imao je u skladu sa svojim igrama, jos se covjek sam odrekao jednog dijela dok je bio povrijeden. (Informacija koju ja znam)

Sada sto to nije onaj Smajke kao nekada, ima dosta faktora, a dva najvaznija su povrede koje su ga pratile i po mene, takoder bitan faktor, snalazenje u ekipe, gdje bar na terenu, nije izgledalo kako to bas treba.

Opet sa druge strane, onaj mec sa Maccabijem je za mene bio presudan sto se njega tice. Tu je odigrao zaista za deset, i da je pogodio one dvije sanse, proslavio bi se covjek, ali jbg..

Sto se Karica tice, mislim da ga trebaju poslati negdje da se kali. Tesko da ce moci ovdje prebroditi pritisak koji ga uvijek docega pa ne moze da pokaze zapravo sta sve zna.

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 11 maj 2013, 09:42

DzoleZeljo je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:Ovaj Smajić je nažalost čist promašaj bio od samog početka njemu ugovor ističe i hvala bogu eto odmah smanjenja plate za nekog drugog igrača, ima i onaj golman Karić, i ima ih još par.
A nemoj tako, jbg. Svakako ti ne moze biti promasaj kada je dzaba dosao, a sto se tice plate, imao je u skladu sa svojim igrama, jos se covjek sam odrekao jednog dijela dok je bio povrijeden. (Informacija koju ja znam)

Sada sto to nije onaj Smajke kao nekada, ima dosta faktora, a dva najvaznija su povrede koje su ga pratile i po mene, takoder bitan faktor, snalazenje u ekipe, gdje bar na terenu, nije izgledalo kako to bas treba.

Opet sa druge strane, onaj mec sa Maccabijem je za mene bio presudan sto se njega tice. Tu je odigrao zaista za deset, i da je pogodio one dvije sanse, proslavio bi se covjek, ali jbg..

Sto se Karica tice, mislim da ga trebaju poslati negdje da se kali. Tesko da ce moci ovdje prebroditi pritisak koji ga uvijek docega pa ne moze da pokaze zapravo sta sve zna.
drug pomjeso si karica i bukvica :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, imekorisnicko, maho_sa, WeekendOffender i 95 gostiju.