Ako imas neki savet kako da se branim od lazi , reci mi , jer ja ne znam kako da odreagujem drugacije.CashMan je napisao/la:lakše malo...
Interesantno kako uvek zaborave svoju kombinaciju sa Igokeom .
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako imas neki savet kako da se branim od lazi , reci mi , jer ja ne znam kako da odreagujem drugacije.CashMan je napisao/la:lakše malo...
Neradnik pozdravlja radnika, prijem, ššššš.legenda reala je napisao/la:đesi Vojvodo
Zar ima šta ljepše od kuliranja?Tribalian je napisao/la:Ako imas neki savet kako da se branim od lazi , reci mi , jer ja ne znam kako da odreagujem drugacije.CashMan je napisao/la:lakše malo...
Interesantno kako uvek zaborave svoju kombinaciju sa Igokeom .
baš ništa ne radiš??DukeOfWellington je napisao/la:Neradnik pozdravlja radnika, prijem, ššššš.legenda reala je napisao/la:đesi Vojvodo
Privatno časove da se namakne nešto.legenda reala je napisao/la: baš ništa ne radiš??
DukeOfWellington je napisao/la:Privatno časove da se namakne nešto.legenda reala je napisao/la: baš ništa ne radiš??
DANTES je napisao/la:nije blažić ništa uradio već Nikolica koji je večeras vratio za ono vađenje oka naživo....
ma svestran si ti, ne sumnjam da bi se i u to razumioDukeOfWellington je napisao/la:Agrikultura nije moj fah
Da se radi samo o razumijevanju možda bih se i zainteresovaolegenda reala je napisao/la: ma svestran si ti, ne sumnjam da bi se i u to razumio
Hvala na podrsci.DukeOfWellington je napisao/la:Iako sam apsolutno indiferentan na temu beogradskih klubova, ovaj put moram da se pridružim Tribu, ova Toletovska 'srce šampiona' patetika natjerala mi je suze na oči
Evo motam.CashMan je napisao/la:
Zar ima šta ljepše od kuliranja?
a koji si ti neradnik jbtDukeOfWellington je napisao/la:Da se radi samo o razumijevanju možda bih se i zainteresovaolegenda reala je napisao/la: ma svestran si ti, ne sumnjam da bi se i u to razumio
Eto sad, ko god neće na njivu odma' je neradniklegenda reala je napisao/la:a koji si ti neradnik jbt
Tako ti je to.DukeOfWellington je napisao/la:Eto sad, ko god neće na njivu odma' je neradniklegenda reala je napisao/la:a koji si ti neradnik jbt
Nista ti se nije ucinilo.Tribalian je napisao/la:
Ucini mi se gore da je @ Consigliere Klintonovu sliku okacio.
Ma ucinilo mi se.Consigliere je napisao/la:Nista ti se nije ucinilo.Tribalian je napisao/la:
Ucini mi se gore da je @ Consigliere Klintonovu sliku okacio.![]()
Kako prejak smiley.Consigliere je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.