FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa eto o tome se radi svi smo zabrinuti i da još gore bude, ne možemo ništa promijeniti osim kukat i gledat šta se dešava, a sve to što smo nesložni, malobrojni, svađamo se i optužujemo jedni druge da smo preletači, zato što konstantno napominjemo i ukazujemo, a svi smo ustvari NAVIJAČI ILI SIMPATIZERI SLOBODE, kojima je dosta tovarenja, a pogotovo skandalozno i ono što bi nas moglo dotući je da niko i ništa bude bolji od nas.
A ko je kriv svemu tome, mislim da ćete se složiti da su isti oni koji su i DITU odveli tamo gdje je sada.....
DAJTE DA JEDNOM BUDEMO SLOŽNI I DA POKUŠAMO ZAJEDNO VRŠITI PRITISAK BEZ VRIJEĐANJA I PROZIVANJA JEDNI DRUGIH, TO JE ONO ŠTO ONI ŽELE, DA NAS DIJELE I UČINE NESLOŽNIM I NEJAKIM....
A ko je kriv svemu tome, mislim da ćete se složiti da su isti oni koji su i DITU odveli tamo gdje je sada.....
DAJTE DA JEDNOM BUDEMO SLOŽNI I DA POKUŠAMO ZAJEDNO VRŠITI PRITISAK BEZ VRIJEĐANJA I PROZIVANJA JEDNI DRUGIH, TO JE ONO ŠTO ONI ŽELE, DA NAS DIJELE I UČINE NESLOŽNIM I NEJAKIM....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
medju nama sloge nece bit, sloga vam je u simin hanu.
i ja s vama necu nista.
BOLJE JEDAN LAV NEGO VOJSKA MAGARACA.
i ja s vama necu nista.
BOLJE JEDAN LAV NEGO VOJSKA MAGARACA.
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 05 okt 2017, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Volio bi i ja da NJUO ode al ko ce onda vodit Slobodu? Ja i Sariel?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ostaje jedino da se saceka taj famozni zakon o sportu i vidjeti da li ce taj zakon sta dobro donijeti kad je u pitanju Sloboda....ovako ne ide...Sloboda mora biti necija, a ne svacija da krcmi po njoj ko kako hoce.....Samo je pitanje da li ce ova Sloboda docekati taj zakon....ili neka druga.
jel ti razumijes da tog zakona nema jer je ovako lakse lovit u mutnom ito se ne tice samo nas i nasih problema?Skver je napisao/la:Ostaje jedino da se saceka taj famozni zakon o sportu i vidjeti da li ce taj zakon sta dobro donijeti kad je u pitanju Sloboda....ovako ne ide...Sloboda mora biti necija, a ne svacija da krcmi po njoj ko kako hoce.....Samo je pitanje da li ce ova Sloboda docekati taj zakon....ili neka druga.
ko i sve ostalo u ovoj bogom napacenoj drzavi, ukradi , pokradi prevari,nestani.suti,trpi.budi donji. i tako.
sto bi reko sloboda gledaj u reflektore.
Pitao si za stadion.Probisvjet je napisao/la:Ja sam zabrinut i pesimista cim su doveli nesposobne ljude u klub! NJUO boli briga, oni nisu tu svojom voljom kao mi. Oni nisu zabrinuti. Oni cak i ne navijaju za SLobodu, izuzetak Nermin.
Uklonjena u potpunosti ograda oko gradilišta.Kontejner,ćesma,hala, tabla sa obabještenjem ko je invst. ko gradi ,rokovi itd.
Ja volim FK Tuzla City
A rasvjeta? Al nemoj gledat direktno.sloboda72 je napisao/la:Pitao si za stadion.Probisvjet je napisao/la:Ja sam zabrinut i pesimista cim su doveli nesposobne ljude u klub! NJUO boli briga, oni nisu tu svojom voljom kao mi. Oni nisu zabrinuti. Oni cak i ne navijaju za SLobodu, izuzetak Nermin.
Uklonjena u potpunosti ograda oko gradilišta.Kontejner,ćesma,hala, tabla sa obabještenjem ko je invst. ko gradi ,rokovi itd.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Primjer:
Imate jedan grad. I 60% ljudi uopste ne prati domaci sport, 20% ljudi prati domaci sport i mogu da gledaju Slobodu bez obzira na rezultate, 20% ljudi prati domaci sport i sanja da Sloboda bude uspjesan klub.
Dodju izbori jedni i od 100% narod pokaze da mu sport nije bitan i zanemari faktor Slobode u svom glasu, dodju drugi isto se desi, dodju treci isto se desi. A Sloboda u tih 12 godina napravi jedan puni krug, zavali se u dugove, ispadne, vrati se, pocne nizati uspjehe, opet dozivi propast pa padne i vrati se na isto, cak se i isti ljudi vrate u klub koji su bili na pocetku toga.
Sto zamjerite ovoj kategoriji od 20% koja prati domaci sport i sanja da Sloboda bude uspjesan klub? Kada je ta kategoria uvijek bila uz Slobodu, bodrila je, nervirala se, davala pare, gledala prodaju utakmica i kupa, gledala kradje, gledala ispadanje.
Zar je npr nekolicina od tih 20% kriva sto ode gledati drugi klub nakon svega toga? Sta su oni krivi kada se ne mogu uopste izboriti za ono sto vole u zivotu jer ih nema mnogo? Kada vecini grada sport nije bitan niti sportski uspjesi.
Najlakse je to nazvati promjenom dresa, mada je to vise zivotno razocaranje. Najlakse je samo gledati iz ugla sebe pa kako ti mislis onda je tako, kakav si ti moraju biti i svi drugi. Svako ima svoj prag tolerancije i nakon svih godina svako ko ode gledati Slogu gore nije krivac.
Imate jedan grad. I 60% ljudi uopste ne prati domaci sport, 20% ljudi prati domaci sport i mogu da gledaju Slobodu bez obzira na rezultate, 20% ljudi prati domaci sport i sanja da Sloboda bude uspjesan klub.
Dodju izbori jedni i od 100% narod pokaze da mu sport nije bitan i zanemari faktor Slobode u svom glasu, dodju drugi isto se desi, dodju treci isto se desi. A Sloboda u tih 12 godina napravi jedan puni krug, zavali se u dugove, ispadne, vrati se, pocne nizati uspjehe, opet dozivi propast pa padne i vrati se na isto, cak se i isti ljudi vrate u klub koji su bili na pocetku toga.
Sto zamjerite ovoj kategoriji od 20% koja prati domaci sport i sanja da Sloboda bude uspjesan klub? Kada je ta kategoria uvijek bila uz Slobodu, bodrila je, nervirala se, davala pare, gledala prodaju utakmica i kupa, gledala kradje, gledala ispadanje.
Zar je npr nekolicina od tih 20% kriva sto ode gledati drugi klub nakon svega toga? Sta su oni krivi kada se ne mogu uopste izboriti za ono sto vole u zivotu jer ih nema mnogo? Kada vecini grada sport nije bitan niti sportski uspjesi.
Najlakse je to nazvati promjenom dresa, mada je to vise zivotno razocaranje. Najlakse je samo gledati iz ugla sebe pa kako ti mislis onda je tako, kakav si ti moraju biti i svi drugi. Svako ima svoj prag tolerancije i nakon svih godina svako ko ode gledati Slogu gore nije krivac.
- Probisvjet
- Kontakt:
Zayebite vise pricu! Podrska Slobodi DA, podrska nesposobnim ljudima u Slobodi i oko Slobode NE! To je jedino ispravno ako si slobodas i volis Slobodu! 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
nemas para kao prethodnik = nesposoban si!
bravo, Probisvjet, bravo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovdje se ipak u slucaju nove uprave moze zakljuciti i :Chinaglia je napisao/la:nemas para kao prethodnik = nesposoban si!
-ne znas dovesti dobre igrace jer je 90% igraca koje su doveli podbacilo.
-nemas uspjeha na terenu sportskih jer su od kluba koji je konkurent za top3 u godinu dana napravili klub koji je 2 boda iznad mjesta koje vodi u Federalnu.
-obecas radjenje stadiona, ali ti nije frka jer o Evropskim nastupima i ne planiras posto ti je Jasmin rekao nemoj u Evropu.
-obecas fan shop, godinu dana na zvanicnoj pise "fan shop je u izradi".
-obecas rekonstrukciju i trofeje u omladinskom, ostane sve isto, rezultati i gori.
-obecas razvoj kluba u svim segmentima, a Prijatelji rade volonteski jos uvijek.
Jedino sto se dobio je reprogram koji je bitan ali je od para gradjana placen. A u svemu drugom se krenulo prvi mjesec dobro i onda po starom. Zakljucak da uprava ne radi nista bolje od Husica, a u sportskom segmentu radi tri nivoa losije. Jos uvijek smo klub koji nije klub. A sjecas se dobro da si pricao da ce ova uprava napraviti klub klubom. Nije ga napravila jer kada bi oni otisli klub bi opet bio bez icega, klub nije napravljen klubom nije samoodrziv.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima dosta ljudi koji nemaju pare, a sposobni. Bave se naucnim radom, akademici ... Sposobni su u svojoj struci.Chinaglia je napisao/la:nemas para kao prethodnik = nesposoban si!
poslovan covjek-privrednik, ima para, raspolaze kapitalom, napraviti nesto uspjesno = sposoban
poslovan covjek-privrednik bez kapitala, siromasan, neuspjesan da napravi nesto = nesposoban
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Penaltiky je napisao/la:Volio bi i ja da NJUO ode al ko ce onda vodit Slobodu? Ja i Sariel?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Hoce da napravi od na Freedombahce.harry_90 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Volio bi i ja da NJUO ode al ko ce onda vodit Slobodu? Ja i Sariel?
Ova uprava radi dobar posao , mozete pricati sta hocete ali ljudi drze klub financiki stabilnim. Problem je sto je vama zinulo dupe za dolarima pa ocekujte da se ulazu milioni, a takve budale nema vise !!! Podrska upravi nadam se da ce i rezultati krenuti na bolje . Samo Sloboda 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Kol'ko te plaćaju za ovakve postove na forumu?Slobodas je napisao/la:Ova uprava radi dobar posao , mozete pricati sta hocete ali ljudi drze klub financiki stabilnim. Problem je sto je vama zinulo dupe za dolarima pa ocekujte da se ulazu milioni, a takve budale nema vise !!! Podrska upravi nadam se da ce i rezultati krenuti na bolje . Samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rade toliko dobro da zbog toga sto su dobri sa gradonacelnikom Sloboda nece imati uslovnog stadiona do 2090. A titule nikada.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ne placaju ga. On samo voli da prica viceve.NKMramor je napisao/la:Kol'ko te plaćaju za ovakve postove na forumu?Slobodas je napisao/la:Ova uprava radi dobar posao , mozete pricati sta hocete ali ljudi drze klub financiki stabilnim. Problem je sto je vama zinulo dupe za dolarima pa ocekujte da se ulazu milioni, a takve budale nema vise !!! Podrska upravi nadam se da ce i rezultati krenuti na bolje . Samo Sloboda
--a man who talks jokes--
- zlatnakoka
- Kontakt:
Slobodas je napisao/la:Ova uprava radi dobar posao , mozete pricati sta hocete ali ljudi drze klub financiki stabilnim. Problem je sto je vama zinulo dupe za dolarima pa ocekujte da se ulazu milioni, a takve budale nema vise !!! Podrska upravi nadam se da ce i rezultati krenuti na bolje . Samo Sloboda
Mozda rade dobar posao sto se tice isplate plata, ali ciljano su smanjili plate, i nisu doveli nikog ko bi trazio jacu platu. Mozda mogu(tj. moraju) istrpiti Ordagicevu ili Mehmedagicevu. I sad mi ispadnemo iz premier, iz prve iz druge, ali plate igračima imaju. Jel to cilj? Reprogram ne plaća uprava.
Ne kažem ni da valjaju ni da nevaljaju, čekam, najveća briga je da li će iza njih ostati pozajmica, šta fali Zdenki zavrnuti još jedan milion? Ne mora ni toliko, toliko zajedno sa ostalima, uštelio se on, objasniće im, Denis takodje.
Ako danas potroše 10KM a zarade 15KM, stvarno me ne bi toliko diralo da oni zavrnu 1-2KM, a da klub napreduje.
Koliko su ostavili stabilan klub,vidjecemo kada odu,jer svaki prethodni je prosipao med i mlijeko,pa nijedan nije otisao,a da nije ostavio makar klub u minusu 200.000 km najmanje !!!
Sto se tice rezultata ,od prvog aprila i pocetka lige za prvaka pa sve do danas nas klub je ostvario svega 4 pobjede ( Radnik dva puta,Vitez,Zeljeznicar),poraza ukupno 11 (Gosk,Borac,Zrinjski 2 puta,Radnik,ŠB,Krupa 2 puta,Sarajevo 2 puta i Zeljeznicar jeednom) i nerijesenih 5 puta..
Da nije malo zabrinjavajuce ?
U novoj sezoni Sloboda je slavila samo protiv raspalog Viteza i Zeljeznicara u proslom kolu,a prvi gol u ovom prvenstvu na Tusnju smo postigli isto tako u proslom kolu protiv Zeljeznicara..ii nasa Sloboda se nalazi na 10 mjestu ispred veoma losih Celika i Viteza.. ni to za neke nije zabrinjavajuce
Sto se tice rezultata ,od prvog aprila i pocetka lige za prvaka pa sve do danas nas klub je ostvario svega 4 pobjede ( Radnik dva puta,Vitez,Zeljeznicar),poraza ukupno 11 (Gosk,Borac,Zrinjski 2 puta,Radnik,ŠB,Krupa 2 puta,Sarajevo 2 puta i Zeljeznicar jeednom) i nerijesenih 5 puta..
Da nije malo zabrinjavajuce ?
U novoj sezoni Sloboda je slavila samo protiv raspalog Viteza i Zeljeznicara u proslom kolu,a prvi gol u ovom prvenstvu na Tusnju smo postigli isto tako u proslom kolu protiv Zeljeznicara..ii nasa Sloboda se nalazi na 10 mjestu ispred veoma losih Celika i Viteza.. ni to za neke nije zabrinjavajuce
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.