Ovo smo morali izgubiti, nešto je i sudija zaradio.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
5 komada od najgore ekipe lige 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koja je ovo sramota
-13 gol razlika, trpa nas ko god stigne. Cuo sam da su plate redovne u dan, ja nez sta se desava, pa nempguce da su igraci toliko smotani da od svake ekipe mm primw toliko golova
-13 gol razlika, trpa nas ko god stigne. Cuo sam da su plate redovne u dan, ja nez sta se desava, pa nempguce da su igraci toliko smotani da od svake ekipe mm primw toliko golova
Lagano kazna po džepu, kad se udari po novčaniku najviše boli...nebeskasila je napisao/la: ↑09 okt 2023, 03:45Koja je ovo sramota
Trebali su ih sve istovariti na Komaru
Eto vam MyTV slijedece kolo u Bihac!
U redovima Jedinstva ima par igrača koji su iz predhodni klubova otjerani jer su igrali pod ručnom.
Samo sada po džepu udariti, svima skinuti 500 km od plate i više neće nikad pod ručnom igrat.
Rekla-kazala je velik problem i u većim sredinama a pogotovo malim tipa naši gradovi,klubovi,udruženja.Ako ima problema na svim tim upravama je da ih detektuju i da ne dozvole da ovakve bombe ispaljuju po portalima,fb itd.Ok je ovo je 21.vijek novo doba ali uvesti neke kodekse ponašanja,tajna iz svlačionice npr se ne smije iznositi i sl.
Danas sam sa jednim roditeljem,jednog igrača Jedinstva,razgovarao i vjerujte da je to čovjeka uznemirilo šta se sve piše.Mislim dijete mu je sportista od glave do pete,a mislim da je takvih najviše,i nije im svejedno.Mislim da uprave klubova moraju pravilno reagovati,pronaći trulo voće u košari inače pokvari se ostalo ono koje je zdravo.Zdravo voće zdrav tim.Lijep pozdrav
Danas sam sa jednim roditeljem,jednog igrača Jedinstva,razgovarao i vjerujte da je to čovjeka uznemirilo šta se sve piše.Mislim dijete mu je sportista od glave do pete,a mislim da je takvih najviše,i nije im svejedno.Mislim da uprave klubova moraju pravilno reagovati,pronaći trulo voće u košari inače pokvari se ostalo ono koje je zdravo.Zdravo voće zdrav tim.Lijep pozdrav
Ovdje nema ni z od zdravog tima, pola ih alkoholicari a da ne spominjem druge stvari.ammimr je napisao/la: ↑11 okt 2023, 21:13Rekla-kazala je velik problem i u većim sredinama a pogotovo malim tipa naši gradovi,klubovi,udruženja.Ako ima problema na svim tim upravama je da ih detektuju i da ne dozvole da ovakve bombe ispaljuju po portalima,fb itd.Ok je ovo je 21.vijek novo doba ali uvesti neke kodekse ponašanja,tajna iz svlačionice npr se ne smije iznositi i sl.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma sve ok drug ja pišem o djeci koju poznajem i znam da su 100% ok.Ne poznajem sve igrače,to je nemoguće jer se svakih pola godine totalno mijenjajuharden je napisao/la: ↑11 okt 2023, 21:15Ovdje nema ni z od zdravog tima, pola ih alkoholicari a da ne spominjem druge stvari.ammimr je napisao/la: ↑11 okt 2023, 21:13Rekla-kazala je velik problem i u većim sredinama a pogotovo malim tipa naši gradovi,klubovi,udruženja.Ako ima problema na svim tim upravama je da ih detektuju i da ne dozvole da ovakve bombe ispaljuju po portalima,fb itd.Ok je ovo je 21.vijek novo doba ali uvesti neke kodekse ponašanja,tajna iz svlačionice npr se ne smije iznositi i sl.

-
- Kontakt:
Zasto sad igramo u nedelju?
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Pa ako je prenos na MyTv vjerovatno zbog toga. Oni određuju termin zbog realizacije prenosa.
.
Zadnja izmjena: Zaniolo, dana/u 15 okt 2023, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje ima ovaj kanal moja tv, nemam ga ni na kablovskoj ni na IPTV ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
rudar remiziro.
mladost izgubila
pobjeda sutra imperativ..
da se bar malo lakse dise
mladost izgubila
pobjeda sutra imperativ..
da se bar malo lakse dise
bice znaci na bhliga portalu
samo ja radim nedeljom ludak pa ne mogu gledat uzivo
tesko ce bit jako gorazde slobodu dobili jedini.
za mene 1:0 sasvim dobar ishod da se iscupa klub iz krize
samo ja radim nedeljom ludak pa ne mogu gledat uzivo
tesko ce bit jako gorazde slobodu dobili jedini.
za mene 1:0 sasvim dobar ishod da se iscupa klub iz krize
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.