pa nije TevezKapellen je napisao/la:cuo sam da se slomic zakacio s vojvodom u teslicu,kao sjedio je na klupio i kada ga je vojvoda htio ubacit,nije zelio da udje,neka je raskinuo ugovor,****..

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
pa nije TevezKapellen je napisao/la:cuo sam da se slomic zakacio s vojvodom u teslicu,kao sjedio je na klupio i kada ga je vojvoda htio ubacit,nije zelio da udje,neka je raskinuo ugovor,****..
Dobro si ti to reko careastra1922 je napisao/la:moglo bi se tu zakuhat nije cudo sto se pojedini bune sloboda im duguje puno para a dovode se zvijezde
hadzic maksumic demic bekic smigi su zvijezde za vecinu ovih mladihMakeTZ je napisao/la:E jbg sad Zvijezde.
iskreno dobro bi on nama dosao deficitarni smo u napaduMakeTZ je napisao/la:Ne bi vam pozelio Slomica.
Eto vam dzaba samo nek ideastra1922 je napisao/la:iskreno dobro bi on nama dosao deficitarni smo u napaduMakeTZ je napisao/la:Ne bi vam pozelio Slomica.
Mozda je ruzno sto je sve na ovakav nacin zavrsilo..al mislim da je bilo vrijeme da Slomic ode jer je njegov ucinak bio ravan nuli.classic je napisao/la:Nije tacno, ja sam bio u Teslicu juce, Nego je Vojvoda uveo Slomu medju zadnjim, prije njega uveo sve one juniore kadete, njega ubacio jedno 10 minuta prije kraja, i ovaj kad je uso samo hodo po terenu, poslije par minuta Vojvoda mu valjda reko ko oces ti igrat il neces, ovaj mu odgovori necu, i onda Vojvoda ulazi u teren psuje mu mater, salje ga u pm govori mu da izlazi napolje i nakon toga sloma krece na njega i govori mu kao kome ti mater psujes il slicno nesto.Kapellen je napisao/la:cuo sam da se slomic zakacio s vojvodom u teslicu,kao sjedio je na klupio i kada ga je vojvoda htio ubacit,nije zelio da udje,neka je raskinuo ugovor,****..
Sloma nije bio u dobroj formi proslu polusezonu al mislim da je ovo krajnje neprofesionalno bilo od Vojvode a i izgledaloje pravo krkanski i necivilizovano
Vojvoda samo radi ono sto je na pocetku obecao..a to je da ce Sloboda bit ispred svih igraca i da se svaki igrac prilagodjavat klubu..Ovo sto je Slomic uradio nije po tom kodeksu..harry_90 je napisao/la:Jes Vojvodic malo na ruzan nacin se obracunao sa Slomicem,al sta SLomic glumi sa tim necu da igram,jel to on nesto veci od Slobode pa da se nadje uvrijedjenim sto igra zadnjih 10 minuta,nisi ti Zidane vec prosjecan igrac ove miki maus lige.
Uozbilji seSaltBoY je napisao/la:1 postava: Mujkic, Nikolic, Cejvanovic, Salihovic,Civic,Prses,Zoletic, Smigalovic, Bekic,J.Mesanovic, A.Mesanovic.
2 postava: Divkovic, Efendic, Hasanovic, Likic, Selimovic, Mandzic, Jusufovic, Rahmanovic, Kasapovic, Avdic, Slomic.
da smo od pocetka imali ove postave sad bi se mi borili za 1. mjesto
Kad dodas ovdje jos Joguncica, Jahica, Malkica, Demica i Hadzica sigurno respektabilna ekipa koja bi se borila za prvih 5 mjesta u ligi.Inkognito je napisao/la:Uozbilji seSaltBoY je napisao/la:1 postava: Mujkic, Nikolic, Cejvanovic, Salihovic,Civic,Prses,Zoletic, Smigalovic, Bekic,J.Mesanovic, A.Mesanovic.
2 postava: Divkovic, Efendic, Hasanovic, Likic, Selimovic, Mandzic, Jusufovic, Rahmanovic, Kasapovic, Avdic, Slomic.
da smo od pocetka imali ove postave sad bi se mi borili za 1. mjesto
fukara87 je napisao/la:Vojvodic je fino rekao da ko nece da trenira i da igra da ce ih izbacit kroz prozor sve redomSvaka cast Vojvodi, uvjek sam zelio takvog trenera u Slobodi, pa nema snjim zajebancije jest da je ruzno sto mu je mater opsovao ali to isto je i Ciro Blazevic radio igracima, jer nema zajebancije ba, ajd da je on neki igrac, al kakav ba Slomic samo hoce da pokvari atmosferu u timu, ma hebes ti to jarane, Sloboda je klub nije to zajebancija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.