FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Lik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Lik » 09 feb 2012, 17:16

Kapellen je napisao/la:cuo sam da se slomic zakacio s vojvodom u teslicu,kao sjedio je na klupio i kada ga je vojvoda htio ubacit,nije zelio da udje,neka je raskinuo ugovor,****..
pa nije Tevez :lol: možda je čovjek htio dug odmah ovi nisu imali rekli da sačeka ovaj nije želio i raskid...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 09 feb 2012, 17:22

Jest neprofesionalno od vojvode,al i slomica tu krivim,kao sto ovaj rece nije on tevez,mislim da je vojvoda kolko tolko pravedan prema igracimaa,a ovaj da mu kaze necu igrat mislim zalosno je to sve sto se desava..al svemu dodje kraj nek mu je sretno.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 feb 2012, 17:25

moglo bi se tu zakuhat nije cudo sto se pojedini bune sloboda im duguje puno para a dovode se zvijezde
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 09 feb 2012, 17:35

E jbg sad Zvijezde. :D

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 09 feb 2012, 17:41

astra1922 je napisao/la:moglo bi se tu zakuhat nije cudo sto se pojedini bune sloboda im duguje puno para a dovode se zvijezde
Dobro si ti to reko care :D Svako od ovih igraca je zvijezda u svojoj mahali :)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 feb 2012, 17:42

MakeTZ je napisao/la:E jbg sad Zvijezde. :D
hadzic maksumic demic bekic smigi su zvijezde za vecinu ovih mladih ;)

Nova sezona nova nafaka

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 09 feb 2012, 17:43

Evo reko' ti je covjek iznad Zvijezde u svojoj mahali.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 feb 2012, 17:49

iskreno dobro je sve dok vojvoda drzi konce u svojim rukama i puno iskusnijim trenerima bi bio belaj.mene je iznenadio ipak je trener bez nekog iskustva a dobro je poceo vjerujem da ce biti dobar strucnjak..mogli ste nam dat slomica :D

Nova sezona nova nafaka

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 09 feb 2012, 17:50

Ne bi vam pozelio Slomica.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 feb 2012, 17:53

MakeTZ je napisao/la:Ne bi vam pozelio Slomica.
iskreno dobro bi on nama dosao deficitarni smo u napadu

Nova sezona nova nafaka

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 09 feb 2012, 17:54

astra1922 je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Ne bi vam pozelio Slomica.
iskreno dobro bi on nama dosao deficitarni smo u napadu
Eto vam dzaba samo nek ide :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2012, 17:55

Ode Slomic,iskreno nismo puno ni izgubili. Kada god sam ga gledao nije nista pokazao..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 09 feb 2012, 17:56

classic je napisao/la:
Kapellen je napisao/la:cuo sam da se slomic zakacio s vojvodom u teslicu,kao sjedio je na klupio i kada ga je vojvoda htio ubacit,nije zelio da udje,neka je raskinuo ugovor,****..
Nije tacno, ja sam bio u Teslicu juce, Nego je Vojvoda uveo Slomu medju zadnjim, prije njega uveo sve one juniore kadete, njega ubacio jedno 10 minuta prije kraja, i ovaj kad je uso samo hodo po terenu, poslije par minuta Vojvoda mu valjda reko ko oces ti igrat il neces, ovaj mu odgovori necu, i onda Vojvoda ulazi u teren psuje mu mater, salje ga u pm govori mu da izlazi napolje i nakon toga sloma krece na njega i govori mu kao kome ti mater psujes il slicno nesto.
Sloma nije bio u dobroj formi proslu polusezonu al mislim da je ovo krajnje neprofesionalno bilo od Vojvode a i izgledaloje pravo krkanski i necivilizovano :?
Mozda je ruzno sto je sve na ovakav nacin zavrsilo..al mislim da je bilo vrijeme da Slomic ode jer je njegov ucinak bio ravan nuli.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 feb 2012, 18:02

medu rijetkim je bio koji je gotovo dzabe igro al et imate sada boljih.u banovice ce on garant :)

Nova sezona nova nafaka

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2012, 18:03

Jes Vojvodic malo na ruzan nacin se obracunao sa Slomicem,al sta SLomic glumi sa tim necu da igram,jel to on nesto veci od Slobode pa da se nadje uvrijedjenim sto igra zadnjih 10 minuta,nisi ti Zidane vec prosjecan igrac ove miki maus lige.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 09 feb 2012, 18:09

harry_90 je napisao/la:Jes Vojvodic malo na ruzan nacin se obracunao sa Slomicem,al sta SLomic glumi sa tim necu da igram,jel to on nesto veci od Slobode pa da se nadje uvrijedjenim sto igra zadnjih 10 minuta,nisi ti Zidane vec prosjecan igrac ove miki maus lige.
Vojvoda samo radi ono sto je na pocetku obecao..a to je da ce Sloboda bit ispred svih igraca i da se svaki igrac prilagodjavat klubu..Ovo sto je Slomic uradio nije po tom kodeksu..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 feb 2012, 18:49

Vojvodic je fino rekao da ko nece da trenira i da igra da ce ih izbacit kroz prozor sve redom :mrgreen: Svaka cast Vojvodi, uvjek sam zelio takvog trenera u Slobodi, pa nema snjim zajebancije jest da je ruzno sto mu je mater opsovao ali to isto je i Ciro Blazevic radio igracima, jer nema zajebancije ba, ajd da je on neki igrac, al kakav ba Slomic samo hoce da pokvari atmosferu u timu, ma hebes ti to jarane, Sloboda je klub nije to zajebancija.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 09 feb 2012, 19:01

SaltBoY je napisao/la:1 postava: Mujkic, Nikolic, Cejvanovic, Salihovic,Civic,Prses,Zole​tic, Smigalovic, Bekic,J.Mesanovic, A.Mesanovic.

‎2 postava: Divkovic, Efendic, Hasanovic, Likic, Selimovic, Mandzic, Jusufovic, Rahmanovic, Kasapovic, Avdic, Slomic.

da smo od pocetka imali ove postave sad bi se mi borili za 1. mjesto :)
Uozbilji se

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 09 feb 2012, 21:26

Inkognito je napisao/la:
SaltBoY je napisao/la:1 postava: Mujkic, Nikolic, Cejvanovic, Salihovic,Civic,Prses,Zole​tic, Smigalovic, Bekic,J.Mesanovic, A.Mesanovic.

‎2 postava: Divkovic, Efendic, Hasanovic, Likic, Selimovic, Mandzic, Jusufovic, Rahmanovic, Kasapovic, Avdic, Slomic.

da smo od pocetka imali ove postave sad bi se mi borili za 1. mjesto :)
Uozbilji se
Kad dodas ovdje jos Joguncica, Jahica, Malkica, Demica i Hadzica sigurno respektabilna ekipa koja bi se borila za prvih 5 mjesta u ligi.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 09 feb 2012, 21:38

fukara87 je napisao/la:Vojvodic je fino rekao da ko nece da trenira i da igra da ce ih izbacit kroz prozor sve redom :mrgreen: Svaka cast Vojvodi, uvjek sam zelio takvog trenera u Slobodi, pa nema snjim zajebancije jest da je ruzno sto mu je mater opsovao ali to isto je i Ciro Blazevic radio igracima, jer nema zajebancije ba, ajd da je on neki igrac, al kakav ba Slomic samo hoce da pokvari atmosferu u timu, ma hebes ti to jarane, Sloboda je klub nije to zajebancija.
:lol: :lol: :lol: :lol: Sloboda trenutno brate moj i jest neka vrsta zajebancije...Dovodimo igrace,nove,a nemamo para i ove da platimo.Ne das covjeku platu pola godine i onda mu jos psujes mater.Obojica imaju seljacki mentalitet,iako mi je Sloma sugradjanin al' mora se priznat,kako na terenu tako i van njega...
Ko dolazi na treninge zna o cemu pricam,Vojvoda se nad svima izivljava, ovako kad uradi nesto van kontrole(npr.napuca loptu u sred vjezbe,il' kad se smije itd...)a za Slomu isto tako dokaz je i sam ovaj ispad,jer ko je on da seta po terenu,bez obzira na dugove,kad' jedan Tevez snosi posljedice sto ne bi on.... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.