Safet Sušić - Pape

LarryDavid
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la LarryDavid » 26 sep 2012, 03:32

Elegant je napisao/la:Koliko su pojedini na celu sa Rajom zapeli za ovog Zukanovca kao da nam kvalifikacije zavise od njega, eto neka odahnu dobit ce poziv pa cemo ga vidjeti na djelu. Ne vjerujem da ce igrati protiv Grcke jer bi bila glupost novog tad ubacit.

zasto glupost, pa jesi vidio kako Mancini Nastasica ubaci protiv Reala...a Grci ga ne poznaju to bi moglo biti iznenadjenje za njih...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

dilajla
Kontakt:

Post Postao/la dilajla » 26 sep 2012, 07:22

Jest, ubaci Nastasića i sad sam sebi m u d a jede što ga ubaci, jer mu je kiksao najmanje kod 2 gola.
Tako i mi trebamo, iznenaditi sa Zukanovićem, kojeg ni mi ne poznajemo, a ne Grci, pa šta bude bude.
Ni u jednoj normalnoj reprezentaciji, igrač iz nekakvog jadnog Kortrijk se ne bi dovodio u kontekst sa reprezentacijom, ali, pošto smo mi nenormalni i kod nas sve može, daj i njega.

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 26 sep 2012, 07:32

dilajla je napisao/la:Jest, ubaci Nastasića i sad sam sebi m u d a jede što ga ubaci, jer mu je kiksao najmanje kod 2 gola.
Tako i mi trebamo, iznenaditi sa Zukanovićem, kojeg ni mi ne poznajemo, a ne Grci, pa šta bude bude.
Ni u jednoj normalnoj reprezentaciji, igrač iz nekakvog jadnog Kortrijk se ne bi dovodio u kontekst sa reprezentacijom, ali, pošto smo mi nenormalni i kod nas sve može, daj i njega.
Sve kontam da je rijec o Teriju iz Čelzija :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2012, 08:29

dilajla je napisao/la:Jest, ubaci Nastasića i sad sam sebi m u d a jede što ga ubaci, jer mu je kiksao najmanje kod 2 gola.
E sto se slatko ismijah,braco draga:lol:
Iznenadzujemo Grke i ubacujemo igraca kojeg ni oni ni mi ne znamo,misterija ili ti ga zona sumraka :mrgreen:
A i onaj Nastasic je bas napravio ''suprajz'',haman je i sinoc suprajzis'o:D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 sep 2012, 09:34

harishp je napisao/la:Ma bolje bi bilo da ''organizejsn iz saveza ide hvatati za bustur svabu Bicakcica nije Solomon.
Malac 12 od 230 ocjenjenih igraca u cjeloj BL cvajtari po kickeru.
Pa ustvari bi nam on sa ovakvom formom morao biti najveci prioritet, pa i ispred Zuke i Kole.
Ali kad cova sam sebi nogu postavi. ..

A za ove komentare tipa: "Podigli huku kao da nam od Zuke ovise kvalifikacije."
Pa daj boze, da nam ne ovise o Vrancicu i kompaniji, jer tu bi tek nahebali. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 26 sep 2012, 13:21

Ako je Zukanovic kvalitet kakvim se ovdje predstavlja i posto je "za 10 klasa bolji "od svih nasih stopera(sem Spahe) onda nam moze samo donijeti poboljsanje,pa i Vranjesu(ne Rivaldu) je maltene u Zenici bio debi pa momak odigra odlicno...
Sto se tice Kolasinca,pozvat momka i reci da se racuna na njega i da ce dobit poziv,pa nek sredi pasos i to je to...
Nakon impresivnog starta kvalifikacija,vjerovatnog pozivanja toliko zeljenog defanzivnog dvojca pljuvacima ostaje sve manje i manje materijala :?
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 sep 2012, 14:42

Ali zato igrač iz kazahstanskog Aktobe-a ili 'ajduka je ono baš taman za reprezentaciju.Treba ga isprobati, ako se pokaže super, ako ne pokaže bar se više ne može žaliti i gotovo.Je.bote ko da smo Brazil pa nas boli ona stvar za neke igrače koji pružaju solidne partije po evropi.
DRUG NEBI TI PUNCA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 sep 2012, 14:49

Ko nam je prije igrao za repku : Jahić, Mravac, Nadarević, klubovi sve jači od jačeg, i igrali su u tim klubovima neke normalne uloge, a ovaj lik ( daleko od toga da ga pravdam, ili hvalim ) je makar bio u i timu sezone, nije ovo jednom napisano.
Sada, naravno da to ne mora ništa da znači, ko zna kako će se adaptirati na reprezentaciju, možda ne bude imao blage veze, al najbitnije je takve igrače isprobati kao što reče @ bagrcavi, da imamo uviđaj u njegov ( ne ) kvalitet.
Ovdje ako nekoga pohvališ, to po automatizmu mora značiti da ti misliš da će odmah uz Spahića postati nezamjenjivi dio momčadi. Golemo, nema šta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 26 sep 2012, 15:13

Au kave mi velicine imamo u repci... :o
Recimo bobarder iz Haduka, Kasiljas i Borca BL, Ceh iz Mersina, Messi sa Braunsvajgove klupe, Maskerano iz Zelje, Pirlo iz FK Sarajeva, Kelini iz Zorye, Yaya Toure iz Spartak Nalchik-a, Silva iz Gaziantepspor-a, Nasri iz Gaziantepspor-a...
Sta ce nama neko novi... :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 26 sep 2012, 17:31

Ovaj @gringobih :roll: koga glumis..

[youtube][/youtube] Mozda je bilo..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 sep 2012, 17:47

Dosadni ste vise sa tim Zukanovicem ne zavise nam kvalifikacije od njega, i jos par famoznih igracina koje niko ziv ne spominje sem Gringa i jos par slicnih njem.

Samo se na ovom forumu spominju a nijedan jedini sportski mediji da ih spomne da su zivi a kamoli da igraju. Sem toga ne bi igrali u Izraelu, Belgiji da su toliko jaki koliko ih neki dizu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 sep 2012, 17:51

Elegant je napisao/la:Dosadni ste vise sa tim Zukanovicem ne zavise nam kvalifikacije od njega, i jos par famoznih igracina koje niko ziv ne spominje sem Gringa i jos par slicnih njem.

Yebli vas oni, samo se na ovom forumu spominju a nijedan jedini sportski mediji da ih spomne da su zivi a kamoli da igraju.
Zukanovic se ne spominje? Sport Centar, SS, avaz i mnogi drugi su ga i spominjali i imali intervju s njim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 sep 2012, 17:56

Što si i ti @ elegant utupio s svojim mišljenjem, baš me podsjećaš na mene :lol: samo što ti forsiraš suprotno mišljenje od većine, i kada nije zasnovano na činjenicama.
Nisam jednom gledao njegov intervju, pročitao u novinama i raznim sportskim portalima ...
Tako je @ elegant, Zukanović je mistična samoizmišljena ličnost, baš kao Supermen i ostali junaci koji završavaju na - men :lol: cccc :mrgreen:
Evo smo ga sa svojim žalopojkama doveli mi do reprezentacije, ja @ gringo i kompanija, jesmo autoritet *ebo te :!: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 26 sep 2012, 18:10

Rahman je napisao/la:Ovaj @gringobih :roll: koga glumis..

[youtube][/youtube] Mozda je bilo..
Ja glumim????
Ne u ovom filmu glume gore pobrojani glumci... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 sep 2012, 18:30

Cartman je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Dosadni ste vise sa tim Zukanovicem ne zavise nam kvalifikacije od njega, i jos par famoznih igracina koje niko ziv ne spominje sem Gringa i jos par slicnih njem.

Yebli vas oni, samo se na ovom forumu spominju a nijedan jedini sportski mediji da ih spomne da su zivi a kamoli da igraju.
Zukanovic se ne spominje? Sport Centar, SS, avaz i mnogi drugi su ga i spominjali i imali intervju s njim.
Što se osvrćeš na Elegantove postove, on uopšte i ne prati ovo nego onako nalezi i lupi koju glupost.
DRUG NEBI TI PUNCA

Rios

Post Postao/la Rios » 26 sep 2012, 18:47

gringobih je napisao/la:Au kave mi velicine imamo u repci... :o
Recimo bobarder iz Haduka, Kasiljas i Borca BL, Ceh iz Mersina, Messi sa Braunsvajgove klupe, Maskerano iz Zelje, Pirlo iz FK Sarajeva, Kelini iz Zorye, Yaya Toure iz Spartak Nalchik-a, Silva iz Gaziantepspor-a, Nasri iz Gaziantepspor-a...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dzaba ti njima govoris moj @bagrcavi ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 26 sep 2012, 18:53

Rios je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Au kave mi velicine imamo u repci... :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dzaba ti njima govoris moj @bagrcavi ;)
Problem sto nema jos Terija iz Kortiljka i De Rosija iz Makabija :roll:

Ali i sa ovakvim timom najbolji igrac, trener BIH svih vremana moze da hara europskom i svjetskom scenom 8-)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 sep 2012, 19:05

Stani stani, najbolji trener BiH svih vremena je ? Nisam upratio šta pišeš, de me prosvijetli molim te.
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2012, 03:52

bagrcavi je napisao/la:Stani stani, najbolji trener BiH svih vremena je ? Nisam upratio šta pišeš, de me prosvijetli molim te.
Na Amawa gahant konta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 sep 2012, 11:14

Glupko bojim se da te niko ništa nije pito ;) Safet Sušić jeste najbolji igrač u historiji Bosne i Hercegovine, ali najbolji trener sigurno nije.
A što se tiče Amara, on je najtrofejniji trener u našoj ligi, a da je najbolji BH trener nije.
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.