Nema druge nego bojkot tog novinara i tih novina.SirokiZg je napisao/la:Bravo Zrinjski! Bravo Karačić!
A onaj novinar i još neki ljudi koji vam se motaju oko kluba nek se odu baciti s mosta.
Drkaroši i spletkaroši!
Pustite ekipu da igra svoj nogomet, a ne se petljati u nepotrebne stvari.
Uživajte u pobjedi koja je i više nego zaslužena.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ja mislim da se to i jučer dogodilo s obzirom na pročitano o događanjima na pressici.brzi je napisao/la:Nema druge nego bojkot tog novinara i tih novina.SirokiZg je napisao/la:Bravo Zrinjski! Bravo Karačić!
A onaj novinar i još neki ljudi koji vam se motaju oko kluba nek se odu baciti s mosta.
Drkaroši i spletkaroši!
-
- Kontakt:
Prije vam smetala BHT I B.Karamehmedovic,e sad vas i vasi uzeli na zub ,nije vam lako svi kontra vasSirokiZg je napisao/la:Ja mislim da se to i jučer dogodilo s obzirom na pročitano o događanjima na pressici.brzi je napisao/la:Nema druge nego bojkot tog novinara i tih novina.SirokiZg je napisao/la:Bravo Zrinjski! Bravo Karačić!
Drkaroši i spletkaroši!
jesi docekao priliku. sad nazad u jazbinu.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
kako vam igra Belosevic ?
I jel Scepanovic jos kod vas ?
Ima te bruku pitara u ekipi

Zato sto je lopta u trenuntku izvodenja kornera bila iza gola prema sesnestercu.rexxona je napisao/la:Evo napokon mi prošao ban ...![]()
Odlična utakmica. Krenuli smo agresivno od početka i odmah zabili gol, stvorili još nekoliko izglednih šansi ali realizacija je falila. Vjerujem da smo mogli pobjediti sa većim rezultatom ali neću se buniti bitno je da smo pobjedili. Atmosfera odlična na stadionu.. Samo mi još nije jasno zašto su nam poništili onaj gol ?
Idemo nastaviti u ovom ritmu i na gostovanju kod Radnika .. FORZA ZRINJA !!!
Nikola Tesla!
Belosevic je dobar zasada, zadovoljio.aS_Roma je napisao/la:kako vam igra Belosevic ?
Vucina je jos tu ja mislim. A Muminovica su zaboravio

RIP CITY!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne znam sto je Beli rezerva, nema boljeg lijevog beka u ligi. Nikad necu shvatiti sto su ga nasi "otjerali" 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Aha dobar je Beli , kako poce **** onom saigracu kad mu je uzeo loptu da izvede centarsutDamian je napisao/la:Belosevic je dobar zasada, zadovoljio.aS_Roma je napisao/la:kako vam igra Belosevic ?
Vucina je jos tu ja mislim. A Muminovica su zaboravio

A Mumija nisam zaboravio , nisam pitao za njega jer znam da igra , on je pravi igrac
Nešto nije ličilo na to... ali tko zna, uglavnom prekršaja nije bilo... no nebitno na kraju! Maloprije mi prepričaše Đurbuzovićev komentar utakmice. Znači umro sam od smijeha... uvodna rečenica mu je bila u stilu nadigrali smo Zrinjski u svim segmentima nogometa, hahahaha! Majstore na kojoj si ti bio utakmici... ali i više nego zaslužena naša pobjeda, pohvale svim igračima pogotovo Simeunoviću, taj dečko igra brutalno! Bekić se probudio, počeo zabijati... šta čovjek može više očekivati! Sa ovakvom ekipom i ovako širokim kadrom, svaku utakmicu treba ići na pobjedu! Željezničar, prema očekivanjima, uspješno arhiviran, IDEMO DALJEnewBot je napisao/la: Zato sto je lopta u trenuntku izvodenja kornera bila iza gola prema sesnestercu.

Tek je došao u klub nedavno, a u ostalom na poziciji lijevog bočnog imamo našeg Peru Stojkića - dijete kluba, odličan igrač i nedodirljiv na toj pozicijiBosniacum Lilium je napisao/la:Ne znam sto je Beli rezerva, nema boljeg lijevog beka u ligi. Nikad necu shvatiti sto su ga nasi "otjerali"

EPIC IZJAVA (hahahahaha):
„U drugom poluvremenu utakmice vidjelo se da smo u svim elementima fudbalske igre nadigrali našeg protivnika. Vidjeli se da dobro kombinujemo, da smo spremniji i fizički jači ali jasno je da je realizacija naša stara boljka“, kazao je Đurbuzović, te dodao:
„Ponovo smo primili golove kao plod naših grešaka i sigurno je da se svi mi u klubu koji radimo na terenu, sa igračima, trebamo dobro zapitati čega su te greške plod i potruditi se da ih tokom ove reprezentativne pauze, koja slijedi, otklonimo“.

Dino dragi, pogledaj akciju za drugi gol i nauči nešto, vozdra!

Simpatičan onaj lik od trenera gostiju. Meni se čini da je pod nekim sedativima neke glupe izjave daje.
Kući kad dođe žena njegova će ga ispeglati zbog javne blamaže i njegovog komentara.
Kući kad dođe žena njegova će ga ispeglati zbog javne blamaže i njegovog komentara.
-
- Kontakt:
Čestitke na odličnoj igri i zasluženoj igri,iako VAS JE PROTIVNIK NADIGRAO U SVIM SEGMENTIMA FUDBALSKE IGRE.
Malo šale ,Dino je kralj.
Ne mogu da ne pomenem bivšeg igrača Travnika Denija Simeunovića.Uživao sam par sezona u njegovim potezima u dresu tima sa Pirote.Momak je čudo možda i najatraktivniji igrač lige sigurno.Tako lucidni potezi se kod nas rjetko vidjaju.Dobili ste igračinu u pravom smislu rječi.Jest da je napravio glupost večeras ,ali igra dečko srcem i vidi se da uživa na terenu.Želim mu puno sreće u nastavku karijere.Imate prejaku mladu ekipu i ako tako nastavite ni titula nije daleko,vidjećete.Možda ne ove sezone,ali već sljedeće,ako vam upava to isprati možete daleko...

Ne mogu da ne pomenem bivšeg igrača Travnika Denija Simeunovića.Uživao sam par sezona u njegovim potezima u dresu tima sa Pirote.Momak je čudo možda i najatraktivniji igrač lige sigurno.Tako lucidni potezi se kod nas rjetko vidjaju.Dobili ste igračinu u pravom smislu rječi.Jest da je napravio glupost večeras ,ali igra dečko srcem i vidi se da uživa na terenu.Želim mu puno sreće u nastavku karijere.Imate prejaku mladu ekipu i ako tako nastavite ni titula nije daleko,vidjećete.Možda ne ove sezone,ali već sljedeće,ako vam upava to isprati možete daleko...

Uprava izgleda nije u dobrim odnosima sa trenerom.slobodnjak je napisao/la:Čestitke na odličnoj igri i zasluženoj igri,iako VAS JE PROTIVNIK NADIGRAO U SVIM SEGMENTIMA FUDBALSKE IGRE.![]()
Doveli su ovo ljeto 10 igrača a htijeli su još dvojicu pa frcaju iskre na relaciji trener uprava.
Situacija je takva da gazda kluba ima novac i nimalo ne žali kad su u pitaanju igrači koje želi a vjerovatno i trener ima svoju viziju koga dovest ali ne pita se puno u tom pogledu pa nastaju nesporazumi. Primjer Trivunovića je jedan od tih problema. Čovjek je došao prethodno dogovorivši sve uvjete, ugovor maltene duplo jači nego u Sarajevu i trener kaže neću ga. Šta da se radi a Zrinjski deficitaran na toj poziciji. Ima tu još nekih mimoilaženja tipa Kantar, Popović kojih nema ni na klupi.
Već se govori da će Simeunović dobiti dobro jači ugovor.
Mene podsjeća na nekog lokalnog pijanca... gledaš ga i smiješ mu se provalamamiki651 je napisao/la:Simpatičan onaj lik od trenera gostiju. Meni se čini da je pod nekim sedativima neke glupe izjave daje.

Hvala na čestitkama i još veće hvala za Denijaslobodnjak je napisao/la:Čestitke na odličnoj igri i zasluženoj igri,iako VAS JE PROTIVNIK NADIGRAO U SVIM SEGMENTIMA FUDBALSKE IGRE.![]()

Kakve veze ima tko igra ako se pobjeđuje?miki651 je napisao/la:Uprava izgleda nije u dobrim odnosima sa trenerom.slobodnjak je napisao/la:Čestitke na odličnoj igri i zasluženoj igri,iako VAS JE PROTIVNIK NADIGRAO U SVIM SEGMENTIMA FUDBALSKE IGRE.![]()
Doveli su ovo ljeto 10 igrača a htijeli su još dvojicu pa frcaju iskre na relaciji trener uprava.
Situacija je takva da gazda kluba ima novac i nimalo ne žali kad su u pitaanju igrači koje želi a vjerovatno i trener ima svoju viziju koga dovest ali ne pita se puno u tom pogledu pa nastaju nesporazumi. Primjer Trivunovića je jedan od tih problema. Čovjek je došao prethodno dogovorivši sve uvjete, ugovor maltene duplo jači nego u Sarajevu i trener kaže neću ga. Šta da se radi a Zrinjski deficitaran na toj poziciji. Ima tu još nekih mimoilaženja tipa Kantar, Popović kojih nema ni na klupi.
Već se govori da će Simeunović dobiti dobro jači ugovor.
U redu, doveli ste dosta pojačanja, ali ako momčad dobro igra i niže dobre rezultate, zašto to mijenjati?
Pa valjda se i trenera nešto treba pitati, jer ako nije tako, onda nek ti iz uprave treniraju momke, slažu taktiku
i prvih 11.
Pa da onda vidimo rezultat.
Čemu uopće i u vas i u nas kvariti atmosferu kada stvari idu dobro, to mi nikad neće biti jasno.
Ne valja kad se dobro igra i kad se imaju dobri rezultati, a ne valja ni kad ništa nije kako treba.
Pa de nek se odluče više tko šta želi.
Bezveze vam stvaraju lošu atmosferu a odlično ste krenuli u prvenstvo.
Jedini kiks vam je 0-0 kod kuće sa rudarom i to je manjak sreće bio više nego loša igra.
Ma iznad sviju nas je Zrinjski. Nije moj post ni za upravu niti za trenera nego neko svoje viđenje situacije i ongo što se javno ili tajno govori po kuloarima.
Osobno sam protiv smjene pa makar i lošiji rezultati bili a ne onakvi kakvi su sada. A da nesporazuma ima to je fakat i pod hitno to oni moraju izgladiti.
Osobno sam protiv smjene pa makar i lošiji rezultati bili a ne onakvi kakvi su sada. A da nesporazuma ima to je fakat i pod hitno to oni moraju izgladiti.
Sa Simeunovicem smo bas "uboli"
Igracina. Drago mi je takodjer radi Bekica. Crnov danas nije odigrao kako moze i zna, ali nema veze. Ima tu sirine dosta.

Igracina. Drago mi je takodjer radi Bekica. Crnov danas nije odigrao kako moze i zna, ali nema veze. Ima tu sirine dosta.
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.