s druge strane pojačanje za inter

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Imati back-up igraca kao sto je Lucio ne moze nikako biti lose ako nista zbog imenabaresi#6 je napisao/la:haha koji fail za juve pa lucio je **** živa bio ove sezone. neshvatljiv potez
Tritolone je napisao/la:
http://www.inter.it/aas/news/reader?L=en&N=40185" onclick="window.open(this.href);return false;
Potpuna dominacija u juniorskim uzrastima. Ovaj put titulu su digli Giovanissimi Nazionali (igraci rođeni 97-98). Zrtva je bio Napoli koji je izgubio 4:1.
zasto bi bio fail, pa Juve vec ima 4 stopera i doveo je besplatno 5 stopera da odigra koju utakmicu a ima iskustva.Problem je sto ti svim snagama zelis da to bude fail-baresi#6 je napisao/la:haha koji fail za juve pa lucio je **** živa bio ove sezone. neshvatljiv potez
Nek je zato dovođenje Acerbija potez za svaku pohvalu, da je kod njih došao veličali bi ga kao da se radi o Beckenbaueru. Ovakve i slične priče su pričali i za Pirla prošle sezone, a znamo kako je to sve završilo.Juvelandia je napisao/la:zasto bi bio fail, pa Juve vec ima 4 stopera i doveo je besplatno 5 stopera da odigra koju utakmicu a ima iskustva.Problem je sto ti svim snagama zelis da to bude fail-baresi#6 je napisao/la:haha koji fail za juve pa lucio je **** živa bio ove sezone. neshvatljiv potez
Palombo je otišao koliko ja znam.Puma je napisao/la:Valjalo bi kada bi njegovim stopama krenuo i Deki, Palombo i Forlan.
Muntari je botina.Nije apsolutno ništa odigrao u Interu.Neka njega u Milanu.zizu1991 je napisao/la:Da pitam ove nešto iskusnije simpatizere Intera, čisto info radi, iz kojeg razloga su " otjerani " Muntari, i Pandev ?
Pandev imao veoma dobru sezonu i na kraju otišao u Napoli, znam da je to bilo relativno davno, al me zanima
I također sam nedavno pročitao izjavu Muntarija da ne želi da se vrati u Inter, šta je posrijedi ?
Pirlo.baresi#6 je napisao/la:haha koji fail za juve pa lucio je **** živa bio ove sezone. neshvatljiv potez![]()
A da, zaboravio sam, on nije otkupljen. Njegov staz sluzbeno zavrsava sutra, isto kao i Zarateov.SiamoNoi je napisao/la:Palombo je otišao koliko ja znam.Puma je napisao/la:Valjalo bi kada bi njegovim stopama krenuo i Deki, Palombo i Forlan.
Lucio sigurno neće dobit toliku rolu kao što je ima Pirlo.harebianconero je napisao/la:Pirlo.baresi#6 je napisao/la:haha koji fail za juve pa lucio je **** živa bio ove sezone. neshvatljiv potez![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.