Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Samo da prođemo Cedevitu, onda ćemo vam objasniti neke stvari, kao i uvijek do sad 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@DANTES los pokusaj prikrivanja mahinacija i jos nekih stvari.DANTES je napisao/la: ovako prije jedno 4-5 godina Mazic je bio lopov, Grobar, toletov mali, danas najbolji sudija....
s druge strane bio je dobar sudija, sad je zvezdaš, i nikakav sudija....
u prevodu niti smrdi niti miriše, dakle pošten...
@Trib polako samo gledaj

Prolazi Cedevita.Virtu4l je napisao/la:Samo da prođemo Cedevitu, onda ćemo vam objasniti neke stvari, kao i uvijek do sad

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Virto jesi li ti Crnogorac?Virtu4l je napisao/la:Samo da prođemo Cedevitu, onda ćemo vam objasniti neke stvari, kao i uvijek do sad
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Kad imam materijala za provociranje, jesambulbasor je napisao/la:Virto jesi li ti Crnogorac?

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
e znaš ti da je dominaciju budućnosti prekinuo partizan davne 2002.... i duke vujošević... shvataš li sad kako je biti Tribalian?Virtu4l je napisao/la:Samo da prođemo Cedevitu, onda ćemo vam objasniti neke stvari, kao i uvijek do sad
inače, ne, nećete, cedevita ide dalje... sem ako mile ne uradi nešto
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la: e znaš ti da je dominaciju budućnosti prekinuo partizan davne 2002.... i duke vujošević... shvataš li sad kako je biti Tribalian?

Ajde bre @DANTES cekali ste 21. vek da uzmete neku titulu .

Gledao sam utakmicu veceras i Buducnost je pobijedila vise sretno nego spretno. Kvalitetna su ekipa, ali im fali visokih igraca da iskontrolisu skok igru. Cedevita ako smanji broj izgubljenih lopti uzima minimalno 10 razlike u sljedecoj utakmici.DANTES je napisao/la:e znaš ti da je dominaciju budućnosti prekinuo partizan davne 2002.... i duke vujošević... shvataš li sad kako je biti Tribalian?Virtu4l je napisao/la:Samo da prođemo Cedevitu, onda ćemo vam objasniti neke stvari, kao i uvijek do sad
inače, ne, nećete, cedevita ide dalje... sem ako mile ne uradi nešto
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Shvatam kako je biti Pitar, a to ti je otprilike isto, vazda gledaš rivalu u leđa.DANTES je napisao/la:e znaš ti da je dominaciju budućnosti prekinuo partizan davne 2002.... i duke vujošević... shvataš li sad kako je biti Tribalian?
E yebiga sad, od njega zavisi ulazak u NATO, EU, ove i one integracije, urbanizam, PDV, evo sad i BudućnostDANTES je napisao/la:inače, ne, nećete, cedevita ide dalje... sem ako mile ne uradi nešto

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ponovo ugaseni pricaju price . 
Ja stavrno Dantes ne kontam kako imas snage pricati sa imaginarnim pojavama.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Kad cete da ozvanicite bratstvo ?Virtu4l je napisao/la:
Shvatam kako je biti Pitar, a to ti je otprilike isto, vazda gledaš rivalu u leđa.

Sta je ovo, sve sitna raja na chatu. Gdje je gromada iz Gorazda? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Umorio se od " rada "Cartman je napisao/la:Sta je ovo, sve sitna raja na chatu. Gdje je gromada iz Gorazda?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kad smo ih zadnji put zvali, prije desetak godina, nismo dočekali kraj utakmiceTribalian je napisao/la:pozovite i purgere, nije lepo .![]()

Odakle ti znaš da je kod njega gromadaCartman je napisao/la: Gdje je gromada iz Gorazda?![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidi se po nacinu pisanja.Virtu4l je napisao/la:Odakle ti znaš da je kod njega gromadaCartman je napisao/la: Gdje je gromada iz Gorazda?![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ako mislimo na isto, onda znam o cemu se radi.Virtu4l je napisao/la:Kad smo ih zadnji put zvali, prije desetak godina, nismo dočekali kraj utakmiceTribalian je napisao/la:pozovite i purgere, nije lepo .![]()

ma ja ti volim fantazije....samo_lijevo je napisao/la:Ponovo ugaseni pricaju price .

opet si nas pobrkao sa Fabrikom metalnih proizvoda....Tr :njanjanja: ibalian je napisao/la:DANTES je napisao/la: e znaš ti da je dominaciju budućnosti prekinuo partizan davne 2002.... i duke vujošević... shvataš li sad kako je biti Tribalian?![]()
Ajde bre @DANTES cekali ste 21. vek da uzmete neku titulu .

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nisam, taman posla, kako cu vas pomesati ? Pa oni su iz Srbije.DANTES je napisao/la:
opet si nas pobrkao sa Fabrikom metalnih proizvoda....

[youtube][/youtube]

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sutra će Morača ponovo da gori, a onda FMP u finalu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve mi se čini treća titula za FMPVirtu4l je napisao/la:Sutra će Morača ponovo da gori, a onda FMP u finalu.
Jel se ide na 3 dobijene?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.