Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Chat
[youtube][/youtube]

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: Odg: Chat
Za prvi priključak sam čekao 24 sata, za promjenu paketa isto tako.High je napisao/la:I moje pitanje ima veze sa prethodnim.Riječ je o Telemachu. Koliko dana nakon potpisanog ugovora dolaze priključiti dogovoreni paket? Vi koji koristite njihove usluge (u Sarajevu), jeste li zadovoljni?

Ne znam šta koristite od kablovske ali toplo preporučujem Telemach duo paket TV +net, 39, 90 KM
Preko 100 kanala i internet preko 15 mbps. Imaju sad neke akcije za trio pakete (49,90 KM) ali prvu godinu plaćaš nesto jeftinije.
Prezadovoljan, rijetki slučajevi prekida, al baš rijetki.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 14 apr 2015, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Imam HS, nikad nista ne prekida. Tu sve Arene u HD i ES. Najbolje za LP mozes da gledas sta hoces. Bukvalno nikad ne prekida nista. Uvode sada i optiku, nikad necu preci na drugog operatera
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ali nemaš 7 kanala Sport kluba, četiri u HD-u i tri SDBosniacum Lilium je napisao/la:Imam HS, nikad nista ne prekida. Tu sve Arene u HD i ES. Najbolje za LP mozes da gledas sta hoces. Bukvalno nikad ne prekida nista. Uvode sada i optiku, nikad necu preci na drugog operatera

Kakav si?

Najveca razlika u SK-u.
Mada, ja koristim Moju TV i nadam se da ce ubaciti Viasatove kanale i radije bih njih nego SK-a
Mada, ja koristim Moju TV i nadam se da ce ubaciti Viasatove kanale i radije bih njih nego SK-a
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Iskreno vise volim pratiti ex yu lige. Pored toga ima finih tekmi i BL i Seria A. Ovu zadnju pratim zbog nostalgije iako je liga u velikom padu. Uvijek ima kvalitetnih streamova za ELhilmo je napisao/la:Ali nemaš 7 kanala Sport kluba, četiri u HD-u i tri SDBosniacum Lilium je napisao/la:Imam HS, nikad nista ne prekida. Tu sve Arene u HD i ES. Najbolje za LP mozes da gledas sta hoces. Bukvalno nikad ne prekida nista. Uvode sada i optiku, nikad necu preci na drugog operatera
![]()
![]()
![]()
Kakav si?

Poslije rutinske pobjede puno bolje

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Malo pogledah vijesti oko kabel-sat tehnologije i naletih na ovo
http://teve.ba/article/20665/kkr-kupuje-prvu-tv-i-b92" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa bih molio @vojvodu i @triba da bace svoje mišljenje, kao obrazovani ljudi
Sa posebnim akcentom na
"...To je legitiman medijski biznis, ali nemojte da se lažemo, ima tu i širenja američkog uticaja....."
P.S. Ako ne želite ovdje da raju "smarate" bacite komentar na temi predviđenoj za to
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p4154259" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo trči, lahko ti je kad si mlad
http://teve.ba/article/20665/kkr-kupuje-prvu-tv-i-b92" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa bih molio @vojvodu i @triba da bace svoje mišljenje, kao obrazovani ljudi

Sa posebnim akcentom na
"...To je legitiman medijski biznis, ali nemojte da se lažemo, ima tu i širenja američkog uticaja....."
P.S. Ako ne želite ovdje da raju "smarate" bacite komentar na temi predviđenoj za to
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p4154259" onclick="window.open(this.href);return false;

Napokon rutinska pobjedaBosniacum Lilium je napisao/la: Poslije rutinske pobjede puno boljemalo trcim i treniram, kobajagi za ljeta se spremama
![]()

Samo trči, lahko ti je kad si mlad

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Prije svega biznis. Znam da će se sad pojavit' neko s pričom kako se 'ovdje neće niko obogatiti', ali to nije baš tačno. Tržište WE i NA je prezasićeno konkurencijom tako da je ovdje puno lakše doći do čistog profita u svim segmentima. Ovdje su se obogatile razne poslovne analfabete, zašto ne bi neka ozbiljna kompanija. A što se tiče širenja zapadnog uticaja to ide simultano u nekoliko projekata i odavno je zaživilo, jedino još nije zaživilo deklarativno aplaudiranje Zapadu. U principu ovdje se po Zapadu pljuje, a sve više se živi po uzusima zapadne kulture.
Pa i furaju se zapadni standardi u svemu. Osim u platama i standardu. Ali koliko moze, fura se.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@ Hilmo, uzimaju ovo sto jos nisu stigli da pokupe.
Vidim da se SBB provlaci i ovde i to govori mnogo toga. Za B92 nisam iznenadjen , a ni za Tv Prvu kad bolje razmislim, ali opet sve buraz uzeti sa rezervom jer ovo ipak saznaje Informer.
Uglavnom, ako je ovo tacno, nije nikakvo iznenadjenje, jer ovi ljudi ili grupa ljudi drze skoro sve kablovske kompanije i televizijske mreze u ex yu.
Veliki pozdrav za sve deklarisane i prikrivene grobare na forumu.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
i mi tebiTribalian je napisao/la:@ Hilmo, uzimaju ovo sto jos nisu stigli da pokupe.Vidim da se SBB provlaci i ovde i to govori mnogo toga. Za B92 nisam iznenadjen , a ni za Tv Prvu kad bolje razmislim, ali opet sve buraz uzeti sa rezervom jer ovo ipak saznaje Informer.
Uglavnom, ako je ovo tacno, nije nikakvo iznenadjenje, jer ovi ljudi ili grupa ljudi drze skoro sve kablovske kompanije i televizijske mreze u ex yu.
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
opet FMP-ovci haraju chatom, pa dokle vise ?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
DANTES je napisao/la: i mi tebi

samo_lijevo je napisao/la:opet FMP-ovci haraju chatom, pa dokle vise ?

Prikriveni is here.
snimili smo ih večeras, neće dugo... biće tužno...samo_lijevo je napisao/la:opet FMP-ovci haraju chatom, pa dokle vise ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
Dobro pamtim sve ...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
@Tribalian
Kakav odnos imaju igraci vase lige prema Miloradu Mazicu? Ima li veliki autoritet?
p.s. jedna lasta ne cini proljece
Bice opet ...djaba vam novci...

Kakav odnos imaju igraci vase lige prema Miloradu Mazicu? Ima li veliki autoritet?
p.s. jedna lasta ne cini proljece

Bice opet ...djaba vam novci...

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Mozete samo da snimate i nista drugo. Svoju igru nemate , vec se prilagodjavate nasoj i gledate kako da se provucete sa manjom razlikom.DANTES je napisao/la:snimili smo ih večeras, neće dugo... biće tužno...samo_lijevo je napisao/la:opet FMP-ovci haraju chatom, pa dokle vise ?

Jedini koji se istice u nasoj ligi. Ovo ostalobulbasor je napisao/la:@Tribalian

@DANTES , odigraj ss. ba.
ovako prije jedno 4-5 godina Mazic je bio lopov, Grobar, toletov mali, danas najbolji sudija....bulbasor je napisao/la:@Tribalian
p.s. jedna lasta ne cini proljece![]()
![]()
Bice opet ...djaba vam novci...![]()
s druge strane bio je dobar sudija, sad je zvezdaš, i nikakav sudija....
u prevodu niti smrdi niti miriše, dakle pošten...
@Trib polako samo gledaj
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, JackW i 11 gostiju.