Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
a što bi Heidenheim bio dva...? 

Budala ga posluša i cenera uplati 

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Dajte vi kakav info, pa makar i mahalska. Ja sam kopirao info sa drugog portala, od ponedjeljka do danas je islo sa 2,00 na 1,40. Pola Evrope je igralo i to za 1000X veci ulog nego ti. Niko te ne tjera da poslusas i prepisesvozdra je napisao/la:Budala ga posluša i cenera uplati

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ubiše me Kinezi.
Guangzhou jutros na over 2,5, sad SIPG na over 2,5.
Da sam igrao dvice (bili su favoriti), bilo bi 3-3 i 4-2. 

Hayley <3
A kakve lude kvote nareda na live Basela kod 1:2 i ove Kineze Suning kod 1:1 obje sl.go po 2.2 i 2.5 treba mi sad Bari X u PV jbg oni gube i jos Gent docekati. Nabio 25 kvotu, jbg vazda jedan.
Al zato je Basel tu na kvotu 8 s golom u 88oj minutu nakon uplate!
A bog te mazo sad vidi 3:3 u 93oj a ja igro keca a ne sl. go!
Majku im krvavu yebem i kako mrzim taj Napoli i sto ga se svi plase, sve domacine poredo 1.go i sve osim toga dodje! Ako Sampa ostane hendi X katastrofa fakat. Kvota 170

Al zato je Basel tu na kvotu 8 s golom u 88oj minutu nakon uplate!

A bog te mazo sad vidi 3:3 u 93oj a ja igro keca a ne sl. go!

Majku im krvavu yebem i kako mrzim taj Napoli i sto ga se svi plase, sve domacine poredo 1.go i sve osim toga dodje! Ako Sampa ostane hendi X katastrofa fakat. Kvota 170

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ti koji su igrali ranije su profitirali samo od informacija. Ulijetali na 2 izlazili pred mec na 2.7 - 3 kontra kvote. To sto je poobarano se ne igra jednostavno nit ima vrijednosti hem sto svi jasu danima kvotu a gdja Coates i William sve na monitoru vide i pustice malo morgen!krmpotich je napisao/la:Dajte vi kakav info, pa makar i mahalska. Ja sam kopirao info sa drugog portala, od ponedjeljka do danas je islo sa 2,00 na 1,40. Pola Evrope je igralo i to za 1000X veci ulog nego ti. Niko te ne tjera da poslusas i prepisesvozdra je napisao/la:Budala ga posluša i cenera uplati

- badblueboylivno
- Kontakt:
Napoli je mogao zabiti 3-4 gola već.
Love drugo mjesto, neće se zaebavati s ovim papcima.

Hayley <3
Ne znam pajdo kako mozes nazivati Torino papcima, respektabilan su tim, Napoli je nivo vise jbg. Problem je sto kod Talijana imas ekipe koje svlace gace Napoliju a najune protiv Juventusa, a i obratno, sve ukrug rade te stvari. Torino jbg bar da je posten trebao bi ne dozvoliti Napoliju da napravi hendikep a sve su prilike da nece to uciniti vec kad im puste drugi onda krene redom i treci i cetvrti itd. itd. Napoli je papanska ekipa, nikakva ostvarenja u Evropi mizerno za drugi najjaci talijanski tim. Svake sezone kad igraju sa Juveom Juve mi je fix na jaci ulog, tradicionalno, zato sto ne mogu opepeliti kad im bilo ko s karakterom dodje.badblueboylivno je napisao/la:Napoli je mogao zabiti 3-4 gola već.Love drugo mjesto, neće se zaebavati s ovim papcima.
vidi psva majke ti hahahaah
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne mogu ništa vani jer je talijanska liga slaba, a tu su top3 klub. Prolaz skupine u LP kapak, EL bi mogli do četvrtfinala.Effenberg je napisao/la:Ne znam pajdo kako mozes nazivati Torino papcima, respektabilan su tim, Napoli je nivo vise jbg. Problem je sto kod Talijana imas ekipe koje svlace gace Napoliju a najune protiv Juventusa, a i obratno, sve ukrug rade te stvari. Torino jbg bar da je posten trebao bi ne dozvoliti Napoliju da napravi hendikep a sve su prilike da nece to uciniti vec kad im puste drugi onda krene redom i treci i cetvrti itd. itd. Napoli je papanska ekipa, nikakva ostvarenja u Evropi mizerno za drugi najjaci talijanski tim. Svake sezone kad igraju sa Juveom Juve mi je fix na jaci ulog, tradicionalno, zato sto ne mogu opepeliti kad im bilo ko s karakterom dodje.badblueboylivno je napisao/la:Napoli je mogao zabiti 3-4 gola već.Love drugo mjesto, neće se zaebavati s ovim papcima.
Papci su jer ne ostvaruju potencijal koji sigurno imaju, previše je tu fejlova i remija/poraza u utakmicama u kojima su morali pobijediti. Imaju kvalitetu za EL, a završit će u zlatnoj sredini, 15-ak bodova iza EL pozicije.
Eeee, Braunšvajže, nabijem te na kuratz! 2-0, ajmeee.

Hayley <3
Ok razumijem sad, znaci underachieveri, pa dobro jeste to mogli bi vise, ali opet cinjenica da imaju tim ali jbg zasto ne pokazuju otpor to ne znam. Fol je jbg sto moras ocekivati od takve ekipe da nece pustiti da ih pregaze Napoli i takvi kad igraju kuci. Jbg jer to su kvote koje se vrijede kladiti, sto bi ja guro na Napoli hendikep protiv njih na 1.9 kvotu, al jbg. vidis zna bookie u pm i ti tu nemas vise opcije, jer oni znaju da ce Napoli fix dobiti i ove hendikepe samo prate i live kako se uplacuju i sta i shodno tome ce ovi im pustiti da ih masakriraju ili ipak ne.badblueboylivno je napisao/la:Ne mogu ništa vani jer je talijanska liga slaba, a tu su top3 klub. Prolaz skupine u LP kapak, EL bi mogli do četvrtfinala.Effenberg je napisao/la:Ne znam pajdo kako mozes nazivati Torino papcima, respektabilan su tim, Napoli je nivo vise jbg. Problem je sto kod Talijana imas ekipe koje svlace gace Napoliju a najune protiv Juventusa, a i obratno, sve ukrug rade te stvari. Torino jbg bar da je posten trebao bi ne dozvoliti Napoliju da napravi hendikep a sve su prilike da nece to uciniti vec kad im puste drugi onda krene redom i treci i cetvrti itd. itd. Napoli je papanska ekipa, nikakva ostvarenja u Evropi mizerno za drugi najjaci talijanski tim. Svake sezone kad igraju sa Juveom Juve mi je fix na jaci ulog, tradicionalno, zato sto ne mogu opepeliti kad im bilo ko s karakterom dodje.badblueboylivno je napisao/la:Napoli je mogao zabiti 3-4 gola već.Love drugo mjesto, neće se zaebavati s ovim papcima.
Papci su jer ne ostvaruju potencijal koji sigurno imaju, previše je tu fejlova i remija/poraza u utakmicama u kojima su morali pobijediti. Imaju kvalitetu za EL, a završit će u zlatnoj sredini, 15-ak bodova iza EL pozicije.
Eeee, Braunšvajže, nabijem te na kuratz!
Meni se ne da zayebavati uletio sam sad U3.5 na tu tekmu 1.5 kvotu jos sa Sampom i Palermom kecom, valjda im Genova malo pusti radi raje, vode a 1.9 je kvota. Da vidimo kako ce me zabari prevariti!

Eto im sad jbg nek ne primaju 3 od Napolija to im je zadatak a vise od 1 dabogda da daju. Ali eto to su ti takvi kreteni zabari on sad moze i okrenuti Napolija 2:1 i onda im ponovo pustati ne znas fakat. Isto Lazio juce. Prima 2 gola odmah haman nakon vodstva, to je fakat gadno u pm. Hem u formi hem vode hem Viole rinaka u zadnje vrijeme i takvo nesto jbg. ludilo stari moj.
Hajde Alkmaar preokret. 

psv preokret opa
ajde gent zabij ga majke ti
Eto ono o cemu pricam i sta radi Torino. Pustaju drugi treci cetvrti na kamare. Ovo ni Crotone ne bi radio. Da je Napoli beton i nije. Nikad jacu ekipu nemogu dobiti.
-
- Kontakt:
Hajde Munchen 1860 , spašavajte see
90% padova na ovakvim info bude, kladionica ne moze poturit ovakav info i navuci budale da uplacuju ?QUARTERBACK je napisao/la:krmpotich je napisao/la:Ovo sam skroz smetnuo s uma, info je jos od utorka:
AZ Alkmaar-Utrecht Tip 1 1.90 -2.0. (wwin 1.82) - YBG, danas je kvota puno manja, ali dobro dodje![]()
14.05.2017 14:30
Naime,zbog odredjenih TV prava, Utrecht MORA da izgubi ovaj mec kako bi zaradili 750 000 evra.Tacnije AZ mora da bude u prvih 5,a posto je samo 1bod izmedju AZ i Vitese,AZ mora da dobije ovaj mec,tacnije da Utrecht izgubi kako bi zaradili taj ogroman novac od 750 000e.
Najbolje je da otvorite LINK,i prevedete na engleski ili domaci jezik i sami protumacite cijelu situaciju.
LINK: http://www.gelderlander.nl/sport/nederl ... ~aaef6c77/![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Al Bielefeld popravlja gol-razliku 

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
**** ti cijeli Minhen i retardiranu ligu
-
- Kontakt:
Yebem vam mater usranu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.