Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
potpis,ali sto sam odusevljen onim Tomicem i onim Urdinovom,pa odavno nisam vidio dva onakva igraca iskreno,ma trce ljudi poginuse na terenu,kapa do poda i onda Amar opet Bekriju drzi pa ga uvodi minutu ofira gaMinjonKocka je napisao/la:Željo je večeras svima pokazao zašto je prvi,a zašto je Sarajevo drugo, i začepio usta svima koji govore da je titula kupljena.
Iako su bili zreli da im uvalimo tricu, i ovako je odlično, kakve smo sreće za derbije, dobro je pa nas nisu kaznili.
Kod nas najbolji TOMIĆ I URDINOV, pogotovo ovaj prvi, nevjerovatnog smo igrača dobili.
Jug odličan, ja vala nisam čula ni da su navijali ovi na sjeveru.
Hvala ŽELJO, šampioni!
Tesko za nase uslove jer treba zadrzati sadasnje igrace a jos dovesti nove (da su pojacanja 100%) - a nekim od sadasnjih se i zahavalit jer nisu kalibar za Zelju.Baja_Zvjerka je napisao/la:Odlicna sezona iza nas, sada je vrijeme da pojacamo ekipu sa par novih igraca i tako izdominiramo sljedecu sezonu i onda u Evropi nosioci aBd... FORZA ŽELJO !
Il je prvi stadi Alzcheimera il je Dehidriro,nadam se da je Dehidracija,sad se "pukni iznenada" sa litar eventualno dva (zavisi kako ti je srce,hocel moc podnjet od jednom toliku kolicinu vode) i lezi opusti se,bez razmisljanja o derbijubagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kanarinac zatvori se u kavez, valjda će ti neko nasut vode, izgleda da si dehidriro
![]()
đe će s' nama
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa sta sam ja napisao nego da trebamo dovesti par novih igraca, pojacanja naravno, i onda sljedece sezone kada osvojimo titulu smo nosioci, i sto ce nam onda sreca da nas zrijeb pomazi...Elegant je napisao/la:Tesko za nase uslove jer treba zadrzati sadasnje igrace a jos dovesti nove (da su pojacanja 100%) - a nekim od sadasnjih se i zahavalit jer nisu kalibar za Zelju.Baja_Zvjerka je napisao/la:Odlicna sezona iza nas, sada je vrijeme da pojacamo ekipu sa par novih igraca i tako izdominiramo sljedecu sezonu i onda u Evropi nosioci aBd... FORZA ŽELJO !
A sto se tice Europe tu smo posebno tanki, nemamo tim za to. Jedino da nas zdrijeb pomazi.
12 miljaAnonimac je napisao/la:Što se mene tiće, bilo je odlično. Ne sjećam se da sam se bolje osjećao na stadionu, ne toliko zbog utakmice koliko zbog atmosfere. Možda je vama pored malih ekrana bila dosadna utakmica ali na stadionu je bila odlična atmosfera. Pogotovo dok je Pitari nisu prekinuli (prvi put)... Ne znam kako je izgledalo na TV-u ali kada su Manijaci baklje zapalili Grbavica se orila, ne samo stadion Grbavica nego cijelo naselje.Sve u svemu, odlično navijanje...
Koliko su rekli da je bilo na stadionu!?
Dijelim misljenje da je bio polos, previse solira, primjetila sam.. razumijem da mu je cilj dokazati se, ali ne ide to bas takoTeaM87 je napisao/la:Jesam li samo ja primjetio da je mali Ara bio nas najlosiji igrac veceras, jednostavno je ovo prevelika utakmica za njega, mlad je on jos, svaku loptu je pogrijesio, ali ne zamjeram mu ni sekunde, jer je ovu polusezonu jedan od nasih najbolji igraca
Momak se htjeo dokazat,kako na terenu igracima tako i nama navijacima,ispunjen ljubavlju prema klubu i zeljom da se pokaze nocas,su mu umanjili kvalitet al mlad je naucit ce,ipak je dobar bio ! momak je za nasu ligu predobar..ustvari...Liverpool sve govori ! vozdraZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Dijelim misljenje da je bio polos, previse solira, primjetila sam.. razumijem da mu je cilj dokazati se, ali ne ide to bas takoTeaM87 je napisao/la:Jesam li samo ja primjetio da je mali Ara bio nas najlosiji igrac veceras, jednostavno je ovo prevelika utakmica za njega, mlad je on jos, svaku loptu je pogrijesio, ali ne zamjeram mu ni sekunde, jer je ovu polusezonu jedan od nasih najbolji igraca
Da li ja gledah istu tekmu s vama, momak je imao vise dobrih pasova od citavog veznog reda. Druga je stvar sto nema s kim razmjeniti dupli pas i kvalitetnu akciju odraditi.ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Dijelim misljenje da je bio polos, previse solira, primjetila sam.. razumijem da mu je cilj dokazati se, ali ne ide to bas takoTeaM87 je napisao/la:Jesam li samo ja primjetio da je mali Ara bio nas najlosiji igrac veceras, jednostavno je ovo prevelika utakmica za njega, mlad je on jos, svaku loptu je pogrijesio, ali ne zamjeram mu ni sekunde, jer je ovu polusezonu jedan od nasih najbolji igraca
mene je par puta dobro iznervirao, al haj nema veze, ne bunimo sePlaviSaJUGA je napisao/la:Momak se htjeo dokazat,kako na terenu igracima tako i nama navijacima,ispunjen ljubavlju prema klubu i zeljom da se pokaze nocas,su mu umanjili kvalitet al mlad je naucit ce,ipak je dobar bio ! momak je za nasu ligu predobar..ustvari...Liverpool sve govori ! vozdraZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Dijelim misljenje da je bio polos, previse solira, primjetila sam.. razumijem da mu je cilj dokazati se, ali ne ide to bas takoTeaM87 je napisao/la:Jesam li samo ja primjetio da je mali Ara bio nas najlosiji igrac veceras, jednostavno je ovo prevelika utakmica za njega, mlad je on jos, svaku loptu je pogrijesio, ali ne zamjeram mu ni sekunde, jer je ovu polusezonu jedan od nasih najbolji igraca
aS_Roma je napisao/la:stadion vam je deponija , smece obicno , bolje imati onako ko Olimpik 1 normalnu tribinu , nego 4 pokusaja , da imate 4 razlicite tribine fuj !!!!![]()
i rasturili smo vas u navijanju, cim ne mozete kupiti tekmu nema pobjede toliko, cao !