Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Živce su mi iskidali. 

gaston je napisao/la:Na početku 3/4 dao 8p i nije više ni pogledao prema košu. Posljednju četvrtinu mahao peškirima sa klupe.![]()
Kvota 340.

I kaže jel to nema dobitnih.bvb je napisao/la:gaston je napisao/la:Na početku 3/4 dao 8p i nije više ni pogledao prema košu. Posljednju četvrtinu mahao peškirima sa klupe.![]()
Kvota 340.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- adnan_nanda
- Kontakt:
@gaston brate budi skroman i igraj 2-3 para pa će biti i dobitnih
Šta će ti tolike pare, da kupiš tri trafike u Kalesiji i držiš monopol. 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Ma već se bavim reketarenjem, moj je Krownsadnan_nanda je napisao/la:@gaston brate budi skroman i igraj 2-3 para pa će biti i dobitnihŠta će ti tolike pare, da kupiš tri trafike u Kalesiji i držiš monopol.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.

uzeo čitavih pet šuteva, nije pogodio nijedan

jbt 8-9 listića jučer i tokom noći na jednom paru, drama

Pozdrav
U kojoj kladionicu se može kladiti na večerašnji eurosong i gdje to naći u ponudi?
U kojoj kladionicu se može kladiti na večerašnji eurosong i gdje to naći u ponudi?
Kuce i okucnice na Wolfsburga a mogao bi i Schalke vise kec jednom da gurnu HSV gofna u drugu ligu!
Ovo je i da smo svi u plusu neisplativo, jedino ako se sad redovno skidaju neke desetine i stotine milja unita na godisnjoj bazi pa da kazes vrijedno je zivaca. Nista ne moze zdravlja kupiti ni namiriti!
Pajdo kad bi meni doveli najbolje eksperte neurohirurgije i kad bi mi uz to davali po kilu valijuma da pijem svaki sat vremena mene ne bi moglo spasiti gubitka zivaca dok mi traje kladjenje!Willy je napisao/la:Živce su mi iskidali.

Ovo je i da smo svi u plusu neisplativo, jedino ako se sad redovno skidaju neke desetine i stotine milja unita na godisnjoj bazi pa da kazes vrijedno je zivaca. Nista ne moze zdravlja kupiti ni namiriti!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Kiel da ostane ovako i Zwickau bilo ko do kraja za pare.

Promašiše gosti penal i to je sto posto pad.arelinho je napisao/la:Kiel da ostane ovako i Zwickau bilo ko do kraja za pare.![]()

- adnan_nanda
- Kontakt:
Ipak i Regensburg zabija treći, samo Zwickau sjeba stvar, šteta @arelinho.
Klocevi od gostiju promaše penal yebem im sve mrtvo. Evo baš sam se razočarao.adnan_nanda je napisao/la:Ipak i Regensburg zabija treći, samo Zwickau sjeba stvar, šteta @arelinho.

- adnan_nanda
- Kontakt:
Vjerujem jbg, baš si bio blizu, ispratio sam i ja, ali jbg, ja nisam mogao naći snimak utakmice pa pratio na premier live stats, vidim imali su prilika i jedni i drugi pred kraj ali ne da se.arelinho je napisao/la:Klocevi od gostiju promaše penal yebem im sve mrtvo. Evo baš sam se razočarao.adnan_nanda je napisao/la:Ipak i Regensburg zabija treći, samo Zwickau sjeba stvar, šteta @arelinho.![]()

Druže 17 kornera na meču i ništa od toga.adnan_nanda je napisao/la:Vjerujem jbg, baš si bio blizu, ispratio sam i ja, ali jbg, ja nisam mogao naći snimak utakmice pa pratio na premier live stats, vidim imali su prilika i jedni i drugi pred kraj ali ne da se.arelinho je napisao/la:Klocevi od gostiju promaše penal yebem im sve mrtvo. Evo baš sam se razočarao.adnan_nanda je napisao/la:Ipak i Regensburg zabija treći, samo Zwickau sjeba stvar, šteta @arelinho.![]()

a nabijem i ove bogalje

Freiburg jedan šut i go ovi 11 i ništa 

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- adnan_nanda
- Kontakt:
Još mi samo treba jedan gol na utakmici Verona - Carpi. 

Ajde Werder jedan go
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- adnan_nanda
- Kontakt:
adnan_nanda je napisao/la:Još mi samo treba jedan gol na utakmici Verona - Carpi.

To je to, 90% ih je prošlo u prvom poluvremenu, malo se ovi italijani natezali ali izvukli su se.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.