Ok Komsijaa, i ja vama zelim da ostanete u ligi iskrenoo.astra1922 je napisao/la:pa bas ste jaci od veleza,budimo realni sta cu se ja vama uvlacit nemam razloga ne zaboravi da ste u jako teskoj situaciji daleko ste od opstanka a ja vam kao komsija zelim da ostanete u ligi.i znas sam da ako ne uplatite one dugove da necete ni igrat ligu a ti naso mene otjerivat sa vase temefukara87 je napisao/la:astra sta ces ti na nasoj stranici, uvlacis se u pakas nama , a na stranici Veleza govoris kako smo mi slabiji klub u odonosu na Veleza.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nadam se da cemo biti blagi prema vama

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
kad nam budete pusili da ne zagrebete zubimaSarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da cemo biti blagi prema vama![]()

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Vec se zakuhava, a ko ce drugi nego pitarciciSarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da cemo biti blagi prema vama![]()

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Respect brate za tebe, ali nemoj zaje*avat ovdje. Sada će lavina ovdje početi, nepotrebno.Sarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da cemo biti blagi prema vama![]()

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
U Nedjelju prijateljska utakmica, FK Sloboda Tuzla - Nk Zvijezda Gradacac, utakmica se igra u Teslicu.
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
1 postava: Mujkic, Nikolic, Cejvanovic, Salihovic,Civic,Prses,Zoletic, Smigalovic, Bekic,J.Mesanovic, A.Mesanovic.
2 postava: Divkovic, Efendic, Hasanovic, Likic, Selimovic, Mandzic, Jusufovic, Rahmanovic, Kasapovic, Avdic, Slomic.
da smo od pocetka imali ove postave sad bi se mi borili za 1. mjesto
2 postava: Divkovic, Efendic, Hasanovic, Likic, Selimovic, Mandzic, Jusufovic, Rahmanovic, Kasapovic, Avdic, Slomic.

<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
astra1922 je napisao/la:pa bas ste jaci od veleza,budimo realni sta cu se ja vama uvlacit nemam razloga ne zaboravi da ste u jako teskoj situaciji daleko ste od opstanka a ja vam kao komsija zelim da ostanete u ligi.i znas sam da ako ne uplatite one dugove da necete ni igrat ligu a ti naso mene otjerivat sa vase temefukara87 je napisao/la:astra sta ces ti na nasoj stranici, uvlacis se u pakas nama , a na stranici Veleza govoris kako smo mi slabiji klub u odonosu na Veleza.
ja kako znam navijaci Veleza svake godine bojkotuju svoj klub, jer su u **** i po cemu su oni jaci?...sto imaju spnzore po USA koji im ovdje prave manifestacije skupljaju pare i odlaze u Tursku i oni su jaci klub?...doduse postujem ja to , ali to im se desi jednom u godini i onda slijedece godine opet se bojkotuje..Ako je iko prezivljavao teske trenutke to je Velez , tako da to da su jaci jer mi sad prezivljavamo tezak period okaci macku o rep
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
SaltBoY je napisao/la:1 postava: Mujkic, Nikolic, Cejvanovic, Salihovic,Civic,Prses,Zoletic, Smigalovic, Bekic,J.Mesanovic, A.Mesanovic.
jos tu ubaciti Maksumica,Joguncica ,Cejvanovica i Hadzica i to bi bilo to ..u prvu postavu Maksumic sa Zoleticem dole, Hadzic bi trebao na klupu jer ja mislim da on igra na Bekicevoj poziciji, dok Joguncic i Cejvanovic prva postava znaci mogli bi biti medju boljim ekipama slijedece sezone
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sad bas nisam siguran da ce dovoditi i Maksumica ako Cejvanovic dodje, al vidjecemo..jos si zaboravio Demica, Jahica i Malkica koji ce se nadam se uspjesno oporavitiSaltCityAttack je napisao/la:SaltBoY je napisao/la:1 postava: Mujkic, Nikolic, Cejvanovic, Salihovic,Civic,Prses,Zoletic, Smigalovic, Bekic,J.Mesanovic, A.Mesanovic.
jos tu ubaciti Maksumica,Joguncica ,Cejvanovica i Hadzica i to bi bilo to ..u prvu postavu Maksumic sa Zoleticem dole, Hadzic bi trebao na klupu jer ja mislim da on igra na Bekicevoj poziciji, dok Joguncic i Cejvanovic prva postava znaci mogli bi biti medju boljim ekipama slijedece sezone

- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa ja i Demic je tu zaboravio sam
..ma samo smo napravili sad guzvu u pm..pa bolje da smo ove igrace doveli pocetkom slijedece sezone i onda u borbu na vrh, a ne ovako..mislim da nema potrebe beze ovo placati, a vjerujem da bi ostali u ligi i bez nekih vecih pojacanja..uglavnom vidjet cemo jedino dobro je tu sto nas ovakve vjesti raduju, jer ipak se nesto desava, ali bice tu nezadovoljnih koji nece moci ni igrati

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
opet ce u svemu da popuse "nasa djeca" koja su kako tako izgurala polusezonu bez para i sigurno bi izborila opstanak,a sad ce ove "igracine" da dodju da uberu koju paru il ako ne uberu da podnesu tuzbu i onda se opet okrecemo "nasoj djeci" koja treba za kikiriki da uvijek bude tu da podrzi svoj klub...
nazalost zbog ovakvih stvari i okretanja u krug godinama Sloboda je izgubila svoju publiku(ne samo navijace) vec i simpatizere...
ovi transferi ne bi bili losi da se to radi planski ali ovo je samo krpljenje da se izgura sezona i da opet nazalost gledamo i citamo nove tuzbe,gubljenje licence...
pozz svima,nazalost i ja u zadnje vrijeme sve rijedje posjecujem Tusanj iz istih razloga,al Sloboda je uvijek u srcu i nadat se boljim vremenima
nazalost zbog ovakvih stvari i okretanja u krug godinama Sloboda je izgubila svoju publiku(ne samo navijace) vec i simpatizere...
ovi transferi ne bi bili losi da se to radi planski ali ovo je samo krpljenje da se izgura sezona i da opet nazalost gledamo i citamo nove tuzbe,gubljenje licence...
pozz svima,nazalost i ja u zadnje vrijeme sve rijedje posjecujem Tusanj iz istih razloga,al Sloboda je uvijek u srcu i nadat se boljim vremenima
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Čestitam komšije na pobjedi,nema veze što je prijateljska.Nek se zna ko je viši rang.Vidim Vojvodić skrojio finu ekipicu koja bi mogla napraviti i iznenadjenje u drugom dijelu.U nedjelju neka pobijedi bolji u prijateljskoj, a u nastavku prvenstva puno sreće.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a sta je sa Jahe, jel on produzio.
Mujkic; Cejvanovic, Joguncic, Maksumic, Hadzic(moze on beka odigrat za nuzdu); Nikolic-Demic-Zoletic-Al.Bekic; J.Mesanovic, A.Mesanovic.... pa ovaj tim bi bio zemlja za nasu ligu, da je bio od pocetka sezone..
jos na klupi Divkovic, Salihovic, Efendic, Civic, Rahmanovic, Jahic, Smigalovic, Prses, Slomic, Kasapovic, Likic....previse je ovo igraca ehehe, a samo 7 nije poniklo u Slobodi.
Mujkic; Cejvanovic, Joguncic, Maksumic, Hadzic(moze on beka odigrat za nuzdu); Nikolic-Demic-Zoletic-Al.Bekic; J.Mesanovic, A.Mesanovic.... pa ovaj tim bi bio zemlja za nasu ligu, da je bio od pocetka sezone..
jos na klupi Divkovic, Salihovic, Efendic, Civic, Rahmanovic, Jahic, Smigalovic, Prses, Slomic, Kasapovic, Likic....previse je ovo igraca ehehe, a samo 7 nije poniklo u Slobodi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Slomic nas napusta, onako mi je bezveze igrac, on me najvise i nervira u prvom dijelu sezone.
Gledam bas ste se fino pojačali, sa ovom ekipom relno izmedju 5.-8.mjesta a mozda i vise, samo ne kontam odakle lova za igrace ?? ipak igraci koji su dosli nisu bezveze neki imaju izgradjen imidz i ime u PL., a poznavajuci stanje u Slobodi samo da se sve ne svodi na obecanje tipa plaća i ostalih stvari pa da na kraju izrade ove koji su dosli ...
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dovedite Maksumica hljeba vam!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
cuo sam da se slomic zakacio s vojvodom u teslicu,kao sjedio je na klupio i kada ga je vojvoda htio ubacit,nije zelio da udje,neka je raskinuo ugovor,****..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Nije tacno, ja sam bio u Teslicu juce, Nego je Vojvoda uveo Slomu medju zadnjim, prije njega uveo sve one juniore kadete, njega ubacio jedno 10 minuta prije kraja, i ovaj kad je uso samo hodo po terenu, poslije par minuta Vojvoda mu valjda reko ko oces ti igrat il neces, ovaj mu odgovori necu, i onda Vojvoda ulazi u teren psuje mu mater, salje ga u pm govori mu da izlazi napolje i nakon toga sloma krece na njega i govori mu kao kome ti mater psujes il slicno nesto.Kapellen je napisao/la:cuo sam da se slomic zakacio s vojvodom u teslicu,kao sjedio je na klupio i kada ga je vojvoda htio ubacit,nije zelio da udje,neka je raskinuo ugovor,****..
Sloma nije bio u dobroj formi proslu polusezonu al mislim da je ovo krajnje neprofesionalno bilo od Vojvode a i izgledaloje pravo krkanski i necivilizovano

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.