prvo, smiri se, popij apaurin. Drugo, ja sam zensko pa pazi kako se obracas, nekulturni stvore. Trece, briga mene gadi li se tebi moj klub. Niko ne voli najbolje, na ovoj temi, protiv god da Zvijezda igra, najvise se o Zelji prica.Kvota je napisao/la:Smrdo dok je lopova kao seljo i sarajevo nema napretka!!!Pa vi hebenu zvijezdu gradinu i gosk nemozete dobit bez sudija pa ko je ovdje retardus jeli vas stid ista komentarisat!!!Fuj jos si mi vise zgadio ove klubove!!!Imateli muda da igrate posteno NEMATE NITI CE TE IH IKAD IMAT FUJJJJMinjonKocka je napisao/la:Sve dok nam su nam ekipe poput Zvijezde,Gradine i Goska u PL, nema napretka. 10-12 klubova, a ovi navedeni lijepo u drugu ligu. Onda se necemo bojati Maribora, a takvi poput tebe, koji navijaju za nevazan klub, nece provocirati i kad god nemaju sta reci, spominjati taj Maribor.![]()
![]()
![]()
![]()
!!!Za VAS SMO UVIJEK BILI I BIT CEMO BOLNA RANA!!!
Tako ti je to, vi nama kanta za nabijanje, mi Mariboru, Maribor nekom trecem. Krug zivota

I ne tjeraj ljude sa teme, nije ti ovo babovina. Ja sam iznijela svoje misljenje(svrha foruma). Dovidjenja i prijatno