FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ko od vaših igrača neće igrati u subotu protiv veleža?
-
- Kontakt:
Patric G. Nyema raskinuo ugovor sa klubom u kojem je bio , u Australiji !
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Ovo je Osim igro na nerjeseno sto pitajte njega a za Bekrica neznam ali ga **** ko Mancini Dzeku.
-
- Kontakt:
Ti znas njihove relacije u klubu kako/ko/sta. Nemoj molim te postedi nas pljuvanja po AMARU OSIMUAlipasino je napisao/la:Ovo je Osim igro na nerjeseno sto pitajte njega a za Bekrica neznam ali ga **** ko Mancini Dzeku.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
MA IZDOMINIRALI SMO IH
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Dobro je nije lose milimetri su u pitanju do titulice.Navijaci nasi mislim MANIJACI 10-ka.
Stanic je pitar i nije mi se nikako svidjelo sto on igra a usput je i los vopra.
Tomic svaka cast,Armin dobar pravo igrac, malo ga ponijelo pa se izgubio pri kraju,Adilovic samo da se proda sto prije abd.
Amar Osim je legenda i svaka mu cast za sve nije da ga sta kritikujem ali sto se izivljava na Bekricu.
pitari su misevi i to zesci
Stanic je pitar i nije mi se nikako svidjelo sto on igra a usput je i los vopra.
Tomic svaka cast,Armin dobar pravo igrac, malo ga ponijelo pa se izgubio pri kraju,Adilovic samo da se proda sto prije abd.
Amar Osim je legenda i svaka mu cast za sve nije da ga sta kritikujem ali sto se izivljava na Bekricu.
pitari su misevi i to zesci

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ste vidili kako mudonja Urdinov hoće da hvata za gušu malog Denisa hahaha, to je manijak 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Derbi je derbi, ako ne razumijes, ostani kuci i citaj romane...ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la: P.S. hoce li mi neko objasniti smisao bakljade, MOLIM VAS? ja sam valjda budala, pa ne razumijem sta je tu toliko znacajno da se dozvoli da tolike pare na to odu i da se utakmice prekidaju.

Gdje su bile baklje na ostalim zadnjim utakmicama ? Manite se tu nekih finjaka...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Druze, ti navijaci sami sebe vrijedzaju i redovno demantuju. Parole volim te Zeljo, krv svoju za plavu boju itd... nemaju smisla a klubu iz budjeta izbise oko 200.000KM..PlaviSaJUGA je napisao/la:Ne vrijedjaj navijace molim te nemoj to ikad vise da bi rekao !!!zeljocity je napisao/la:Amoxicillin je napisao/la:e jebote ovaj derbi kad imaš kar'ne napadače Đe god kreneš...ma da su kite barem dale nego 0:0 e **** ovo više -.-
A onaj Adilović...dobro neko reče, može je*avat gradinu, al' haj' sad -.-
Treba Hodžića stavit na CF-a i momka hranit loptama**** adila više
Ispsovao si se sad na Adilovicai ja bih te zamolio da se vise nejavljas jer mi je odvranto citati uvrede na racun nasih igraca a pogotovo covjeka koji je postigao 14 golova do sada..
Onima na jugu zelim porucit da su NULA BODOVA ZBOG ONIH BAKLJI!!
Prema tome jos jednom JUG NULA BODOVA ZBOG BAKLJI!!
PS nek ih je u prosjeku 3000 po tekmi puta 5M koliko plate za kartu to izadze 15.000KM po tekmi eh sad to podijeli sa otprilike 200.000KM kazni i dodjes do toga da haman cijelu sezonu dolaze na tekme i klub nema fajde od toga jer trebaju doci na 13-14 tekmi da sami plate tu cifru.. Znaci klub nema fajde od njih. Zeljo pobjedzuje i bez njih.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Baja_Zvjerka je napisao/la:Derbi je derbi, ako ne razumijes, ostani kuci i citaj romane...ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la: P.S. hoce li mi neko objasniti smisao bakljade, MOLIM VAS? ja sam valjda budala, pa ne razumijem sta je tu toliko znacajno da se dozvoli da tolike pare na to odu i da se utakmice prekidaju.![]()
Gdje su bile baklje na ostalim zadnjim utakmicama ? Manite se tu nekih finjaka...
Po tvojoj seljačkoj analogiji nije ni bilo derbija prije 30 godina.
Zadnja izmjena: Urbinato, dana/u 08 maj 2013, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
- zeljo4life
- Kontakt:
Bilo je karanje...steta.Al mislim da smo im sa ovim veceras pokazali gdje im je mjesto...u misijoj rupi! Jos bez vaznih igraca...Stana brate lose,lijeva strana taraba,al dobro...
Amare hvala ti...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Cuj delegata, 200.000 KM kazni... MOLIM TE, uzmi i pronadji izvjestaje disciplinskih komisija i objavi nam ovdje svoje istrazivanje...
P.S. Urbinato, ako vec mislis da diskutujes sa mnom, budi malo kulturniji...

Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 08 maj 2013, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Derbi je derbi, ako ne razumijes, ostani kuci i citaj romane...ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la: P.S. hoce li mi neko objasniti smisao bakljade, MOLIM VAS? ja sam valjda budala, pa ne razumijem sta je tu toliko znacajno da se dozvoli da tolike pare na to odu i da se utakmice prekidaju.![]()
Ma daj, Boga ti, pa svugdje u svijetu se igraju derbiji, pa u normalnim drzavama nema bakljada, ko da ne moze bez toga proci.. prava glupost, da se placa iz vlastitog dzepa, vidjela bih sto bi bacali.
Sve u svemu dobar derbi... Dugo nije bilo one jeze kada čuješ navijanje i jednih i drugih. Ostaje žal za propuštenim šansama, tako malo nam je falilo da ih razbijemo.
Hodžić je se već dokazao, ali najveće simpatije za igru večeras sa moje strane odnosi Tomislav Tomić.
Uz to, čestitam našem Simi Kruniću na osvojenom kupu Srbije sa anonimnom ekipom FK Jagodine.
U Mostar po TITULU!
Hodžić je se već dokazao, ali najveće simpatije za igru večeras sa moje strane odnosi Tomislav Tomić.
Uz to, čestitam našem Simi Kruniću na osvojenom kupu Srbije sa anonimnom ekipom FK Jagodine.
U Mostar po TITULU!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Samo da kazem mislim da je ovima gore sad malo jasnije zasto smo mi sampioni,pa izdominirali smo ih.Pravo je cudo sto nismo pobijedili,i na kraju Tomislav Tomic jedan je od nas,nevjerovatno kako decko igra dobro i pametno
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Da li je jug navijacka tribina ? Jeste...ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Derbi je derbi, ako ne razumijes, ostani kuci i citaj romane...ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la: P.S. hoce li mi neko objasniti smisao bakljade, MOLIM VAS? ja sam valjda budala, pa ne razumijem sta je tu toliko znacajno da se dozvoli da tolike pare na to odu i da se utakmice prekidaju.![]()
Ma daj, Boga ti, pa svugdje u svijetu se igraju derbiji, pa u normalnim drzavama nema bakljada, ko da ne moze bez toga proci.. prava glupost, da se placa iz vlastitog dzepa, vidjela bih sto bi bacali.
Da li ljudi znaju da je jug navijacka tribina ? Znaju...
Da li je veceras bio pun jug ? Jeste...
Da li raji smeta sto se pale baklje ? NE SMETA, NE SMETA, NE SMEETAAAAAAA...
[youtube][/youtube]
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
razumijem ja tebe druze ti gledas racunicu al ne jedi go.na i opusti seDruze, ti navijaci sami sebe vrijedzaju i redovno demantuju. Parole volim te Zeljo, krv svoju za plavu boju itd... nemaju smisla a klubu iz budjeta izbise oko 200.000KM..
Prema tome jos jednom JUG NULA BODOVA ZBOG BAKLJI!!
PS nek ih je u prosjeku 3000 po tekmi puta 5M koliko plate za kartu to izadze 15.000KM po tekmi eh sad to podijeli sa otprilike 200.000KM kazni i dodjes do toga da haman cijelu sezonu dolaze na tekme i klub nema fajde od toga jer trebaju doci na 13-14 tekmi da sami plate tu cifru.. Znaci klub nema fajde od njih. Zeljo pobjedzuje i bez njih.

Oko čega vi raspravljate u pm :S
Zašto niko ne hvali igru momaka ? Ili još ne shvaćate kako su zapravo dobro odigrali, ne razumijem vas ?
Zašto niko ne hvali igru momaka ? Ili još ne shvaćate kako su zapravo dobro odigrali, ne razumijem vas ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Vladimir Grbić, Dejan Maksimović - 30.11.2012 08:00 iz Nezavisnih..Baja_Zvjerka je napisao/la:Cuj delegata, 200.000 KM kazni... MOLIM TE, uzmi i pronadji izvjestaje disciplinskih komisija i objavi nam ovdje svoje istrazivanje...
Iako su osvojili jesenju titulu prvaka BiH, u Željezničaru mogu da budu nezadovljni nakon prvog dijela sezone s obzirom na to da su zbog navijača morali da plate 41.950 KM. Derbi susret na "Koševu" koštao je i aktuelnog prvaka BiH koji je zbog pirotehnike koju su njihovi navijači ubacili na teren morao da plati 7.000 KM, dok je skupo plaćeno i paljenje zastave Srbije u meču 5. kola protiv Slavije. Tada je "Željo" kažnjen s 8.000 KM i dvije utakmice bez publike.
"Naša kasa je zbog kazni oštećena ne samo za 41.950 KM koliko moramo platiti Savezu, nego za još najmanje toliki iznos, jer smo igrali dvije utakmice bez publike. Dajemo podršku Savezu u svakom pogledu. Takve stvari se jednostavno moraju iskorijeniti. Moramo stvoriti atmosferu u kojoj će dolazak na utakmicu biti potpuno bezbjedan za svakog gledaoca. Sankcionisanje klubova je jedan od načina. Međutim, isto tako smatramo da bi smanjenje lige moglo doprinjeti boljim uslovima i atmosferi na stadionima", priča Sabahudin Žujo, predsjednik Željezničara, i nastavlja:
"Od tog novca mogli smo isplatiti plate. Ovako se zna desiti da kasnimo, jer kazne moraju biti izmirene. Isto tako one nas tjeraju na prisniji odnos sa navijačima. Pokušavamo javnim istupima ukazati na bespotrebnost ubacivanja pirotehnike i raznih predmeta u teren. Vidjećemo da uvedemo i video-nadzor kako bismo uspjeli identifikovati počinioce i od njih tražiti obeštećenje."
Imas i raspravu sa ovog foruma od ranije http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... +16&start=" onclick="window.open(this.href);return false;
Uglavnom da ne pisem previse iz gore postavljenog teksta mozes vidjeti da se prosle polusezone platilo preko 40.000KM kazni a ako iko moze da nadje tekst gdje pise o ukupnim kaznama u zadnjih godinu dvije neka postavi (da ne pricam od pocetka Amarovog mandata) Zeljo i Sarajevo su tu negdje sa oko 150.000 + sto nove kazne stizu redovno i zato kazem oko 200.000KM se dalo samo za kazne u kratkom vremenskom prediodu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Ma ne smetaju mi ba baklje, kad vidim Jug kako se žari, vreti mi se onaj osječak, kada sam imao 16,17, 18 godina... ali opet, kada uzmemo u obzir kazne, bar bi odabrao jednu utakmicu za neophodno kažnjavanje, a to je Derbi, pravi i istinski derbi!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...