FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma bice kiše al nadam se prije tekme, taman da malo otčepi, kasnije bi trebalo biti ok!!
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
@dino lj
Sve što si boldirao je b.o. ali kako ba možeš reć "u njihovim srcima je jad i čemer, gorki pelin etc etc" pa ćemo inscenirati prekid i sl. koliko smo kao ozlojeđeni. Po tebi, kako nas ti opisuješ, zvršićemo kolektivni harakiri ako Željo (a hoće) bude šampion. Halo ba.
Večeras će, aBd, sve proći kako treba i zijan vam je 100 % .
Sve što si boldirao je b.o. ali kako ba možeš reć "u njihovim srcima je jad i čemer, gorki pelin etc etc" pa ćemo inscenirati prekid i sl. koliko smo kao ozlojeđeni. Po tebi, kako nas ti opisuješ, zvršićemo kolektivni harakiri ako Željo (a hoće) bude šampion. Halo ba.

Ova kiša se pretplatila na derbije, nevjerovatno kako skoro svaki derbi kiša pada ccc 
P. S. Sad će biti ulaznica, tuku ko neće!

P. S. Sad će biti ulaznica, tuku ko neće!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
http://www.weather.ba/detaljna-vremensk ... a/sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
- samir_tm87
- Kontakt:
jos samo sat vremena ! GRMIIIIII
Zasto je istocna tribina zatvorena?
Ma drug, ko hoće da dođe on će doći, uvijek bilo i ostaloennis je napisao/la:Kisa![]()
,odbice bar 2 milje ljudi od utakmice

e ja ti pitanjagruezi je napisao/la:Zasto je istocna tribina zatvorena?

Željeznicar za život cijeli !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma iskreno, doci ce onaj ko voli, a odbit moze samo ove derbi navijace......pinki je napisao/la:Ma drug, ko hoće da dođe on će doći, uvijek bilo i ostaloennis je napisao/la:Kisa![]()
,odbice bar 2 milje ljudi od utakmice
Copy-paste...
Mogu nas svrstavati na nekakva 100. mjesta, mogu nas čak i ne staviti na te nekakve spiskove koje ko zna ko i kako pravi.
Bore se protiv huliganizma, a na prva mjesta stavljaju derbije sa najviše mrtvih. Šta oni znaju šta je sevdah, šta je Šeher, šta je mahala, a šta čaršija. Šta oni znaju kako je kad niz sokake u neki vakat krenu raja na dvije tribine, al istim putem.
Ovaj grad nikada ako Bog da neće dati žrtve kako bi se popeo na listi nekakvih svjetskih derbija, mi nikada nećemo moći da se dijelimo na ove i one osim na bordo i plave, mi ćemo opet ako Bog da nositi bureke, i glavuše i na Koševo i na Grbavicu, mi ćemo se uvijek krišom vraćati nakon poraza u mahale.
Zar da mi jedan američki film snimljen u Londonu mijenja japiju sarajevsku, pa kad su Amerikanci išta znali posebno o fudbalu. Zar neko misli da je rahmetli Đilda pitao ženu koju je spašavao od snajpera za koga navija. Neka "bitka" za grad počne, neka furanje prestane, a merak zavlada, vakat je.
Mogu nas svrstavati na nekakva 100. mjesta, mogu nas čak i ne staviti na te nekakve spiskove koje ko zna ko i kako pravi.
Bore se protiv huliganizma, a na prva mjesta stavljaju derbije sa najviše mrtvih. Šta oni znaju šta je sevdah, šta je Šeher, šta je mahala, a šta čaršija. Šta oni znaju kako je kad niz sokake u neki vakat krenu raja na dvije tribine, al istim putem.
Ovaj grad nikada ako Bog da neće dati žrtve kako bi se popeo na listi nekakvih svjetskih derbija, mi nikada nećemo moći da se dijelimo na ove i one osim na bordo i plave, mi ćemo opet ako Bog da nositi bureke, i glavuše i na Koševo i na Grbavicu, mi ćemo se uvijek krišom vraćati nakon poraza u mahale.
Zar da mi jedan američki film snimljen u Londonu mijenja japiju sarajevsku, pa kad su Amerikanci išta znali posebno o fudbalu. Zar neko misli da je rahmetli Đilda pitao ženu koju je spašavao od snajpera za koga navija. Neka "bitka" za grad počne, neka furanje prestane, a merak zavlada, vakat je.
Zadnja izmjena: gollum, dana/u 08 maj 2013, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
potpis !gollum je napisao/la:Mogu nas svrstavati na nekakva 100. mjesta, mogu nas čak i ne staviti na te nekakve spiskove koje ko zna ko i kako pravi.
-
- Kontakt:
Ja ne znam sto ikako ulazimo u diskusiju sa ovim pitarima,to sto svjesno znaju da idu pod natkrivenu tribinu i sto svjesno govore grmit cemo vako nako i ako ce ih svjesno bit max. 2500 ,su svjesni kompleksi o kojima je suvisno pricati. Cuo sam da im je trener uspjesno operisan,neka masala drago mi je! bubnut cemo mi njih il oni nas cemo da vidimo kad sudija svira kraj meca,licno se nadam ljepoj utakmici bez potrebnog SIMULIRANJA ko prosli derby,il kad je mali Messi letio na Zebu i prsio se ko ko sam ko ja,ja bi ga u zemlju odma utemesio nema u jadniku 60kg i ovo ono al hele nejse. Trebamo pricat o sastavu,ko ce pocet ko nece a ne sa pitarima se raspravljat.
Sarajevski Mangupi !!!
Sarajevski Mangupi !!!
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Pašalić je napisao/la:@dino lj
Sve što si boldirao je b.o. ali kako ba možeš reć "u njihovim srcima je jad i čemer, gorki pelin etc etc" pa ćemo inscenirati prekid i sl. koliko smo kao ozlojeđeni. Po tebi, kako nas ti opisuješ, zvršićemo kolektivni harakiri ako Željo (a hoće) bude šampion. Halo ba.Večeras će, aBd, sve proći kako treba i zijan vam je 100 % .
Pa covjece neces ti ili ja iscenirati prekid,pa vidis li sta rade i kako se ponasaju danasnje generacije ovih kvazi nazvijaca,pa oni u tramvaju nemogu da se normalno susretnu i pogledaju a da ne zakuhaju a kamoli da sportski podnesu poraz i uspjeh drugog,ne znam koliko imas godina i dali pamtis ona vremena kada nas po dvadesetak(pola plavih,pola bordo) islo skupa na tekme i nikada nismo belaj pravili,e to je derbi.A za ovo jad,cemer i pelin mogu ti reci samo ovo,i u mom srcu je tako bilo onih godina kada smo stagnirali i imali lose rezultate,ali meni nikada nije palo na pamet da omalozavam uspjeh Sarajeva,Modrice ili Zrinjskog radi neuspjeha mog Zelje,uvjek sam razloge losih rezultata i igara trazio u nasoj avliji i nisam te lose periode pravdao sudijama,kupovinama,stelama ili necem cetvrtom,ispade da su sve Zeljine titule kupljene,nastimane ili ti ne znam sta vec,a da su drugi osvajali iste jer su imali kvalitet kao Real,Barsa ili Bajern pa me cudi kako neko od tih drugih sampiona nije zbog tih "extra igara i kvaliteta" osvojio L.P. ili L.E.Treba da shvatis ove moje postove samo na jedan nacin a to je postuj da bi bio postovan i da sa metlom uvjek krenemo iz svoje avlije.Pozdrav,meni je danasnji dan vec sa radoscu zavrsen zbog Husrefove uspjesne operacije,nije kurtoazija covjeka cijenim upravo radi one srcanosti i emocija koje ima a postovanja prema svima.A derbi je jos jedna tekma u nizu,ni prvi ni posljednji.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Malo kišice palo , mjera...Taman da malo nakvasi teren , idealno vrijeme cak i za derbi navijace...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@dino LJ - svaka ti dala za ovaj post iznad.
-
- Kontakt:
IZGOVORI NAKON UTAKMICE:
Husref nije bio na klupi
Ivica namjestio utakmicu
Teren bio los
Vasi igraci udarali nase
Bilo nas je 10 000, natrpali ste nas u zdenku i slovo O. Umalo umrli nismo bez WC-a 90 minuta.
Nismo imali srece
Husref nije bio na klupi
Ivica namjestio utakmicu
Teren bio los
Vasi igraci udarali nase
Bilo nas je 10 000, natrpali ste nas u zdenku i slovo O. Umalo umrli nismo bez WC-a 90 minuta.
Nismo imali srece
- ibrakadabra
- Kontakt:
željo šampion
Zadnja izmjena: ibrakadabra, dana/u 08 maj 2013, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
kod staklene bandereibrakadabra je napisao/la:raja gdje se mogu kupit karte?
Ma vi stvarno niste normalni !!!
@socrates
prvo ne luputej,klub i misljenje o klubu je jedna stvar a navijaci i njihovo ponasanje sasvim nesto drugo.Moje misljenje o FK Sarajevu kao klubu nije mogao poremetiti ni "veliki" Zijad Blekic sa svojim primitivizmom,po tvom postu upucenom meni upravo nam ti nameces teoriju da svi trebamo graditi misljenje o tvom klubu na osnovu Blekica i njegovog primitivizma;izvini ja niti hocu niti mogu to jer za mene je taj papak je kolateralna steta Sarajeva u tom trenutku i nikada zbog njega necu pljuvati po vasem klubu.
A za onu privatnu poruku sto me pitas,znao sam da ce se Husref operisati prije nego je to javno receno i nego 95% navijaca uopste i znalo upravo zato sto krug mojih prijetelja nisu ovi kvazi navijaci sa obadvije strane vec ljudi koji znaju sta nasa dva kluba znace za nas grad i da je komsija ipak jako bitan.Momak fudbal je samo sport i trebamo biti spremni i lose i dobre trenutke ali nikada na mrznju,pomjesao si kruske i jabuke kada sam ja u pitanju,ali nema veze to je tvoje misljenje i meni ne smeta,bitno je da je sve nase titule kupio sl...r.ni(kako vasi kazu) i da nisu plod ulaganja,rada ili kontinuiteta.
prvo ne luputej,klub i misljenje o klubu je jedna stvar a navijaci i njihovo ponasanje sasvim nesto drugo.Moje misljenje o FK Sarajevu kao klubu nije mogao poremetiti ni "veliki" Zijad Blekic sa svojim primitivizmom,po tvom postu upucenom meni upravo nam ti nameces teoriju da svi trebamo graditi misljenje o tvom klubu na osnovu Blekica i njegovog primitivizma;izvini ja niti hocu niti mogu to jer za mene je taj papak je kolateralna steta Sarajeva u tom trenutku i nikada zbog njega necu pljuvati po vasem klubu.
A za onu privatnu poruku sto me pitas,znao sam da ce se Husref operisati prije nego je to javno receno i nego 95% navijaca uopste i znalo upravo zato sto krug mojih prijetelja nisu ovi kvazi navijaci sa obadvije strane vec ljudi koji znaju sta nasa dva kluba znace za nas grad i da je komsija ipak jako bitan.Momak fudbal je samo sport i trebamo biti spremni i lose i dobre trenutke ali nikada na mrznju,pomjesao si kruske i jabuke kada sam ja u pitanju,ali nema veze to je tvoje misljenje i meni ne smeta,bitno je da je sve nase titule kupio sl...r.ni(kako vasi kazu) i da nisu plod ulaganja,rada ili kontinuiteta.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 42 gosta.