FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bob
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bob » 08 maj 2013, 12:00

Sanjo je napisao/la:Karte su tuuuuu!!!!

U kojem kaficu ce biti najbolji stimung prije tekme?
a svaka ekipa ima svoju kvotu neki park neki kafic :D al otidji u Tuborg tamo bi mogla hala goriti :D al eto nek jos neko potvrdi :)

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 08 maj 2013, 12:00

nime_tm87 je napisao/la:
adillovic je napisao/la:armija manijaka iz zavidovica veceras na grbavici
Svaka cast momci!!!
I to kakva Armija :D

Plavo je srce u meni :D
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 08 maj 2013, 12:08

Elegant je napisao/la:slika
prava šampionska karta :D

hajdeeee Željooo obraduj nas
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

Deriguz
Kontakt:

Post Postao/la Deriguz » 08 maj 2013, 12:29

Moze li se sa godisnjom za sjever uci na jug ??? haj raja koja zna sigurno nek odgovori, prije se nekad moglo, al sad s ovim skenerima ne znam ...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 maj 2013, 12:37

Ne znam kako ce sad za derbi biti, ali do sada nisu davali da udjes sa godisnjom od sjevera na jug ili kartom od sjevera na jug. Bolje ti je uzmi kartu za jug da se kasnije nebi nervirao
NO PYRO NO PARTY

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 maj 2013, 12:40

Ja sam sa godisnjom za jug ulazio na sve tribine,sve su godisnje iste nazad gdje je bar kod,samo je bitno da nije vec ponistena za tu tekmu.probaj jbg,dodji ranije pa probaj,ako ne bude moglo,nazad na sjever ;)

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 08 maj 2013, 12:57

slika
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 maj 2013, 13:00

Ponosan sam na SEF-a i na nase igrace...Kada uporedim izjave igraca iz njihovog tabora i izjave nasih igraca onda covjeku bude sve jasno.

Veceras mozemo igrati rastereceno, jer nemamo sta izgubiti, a nadam se da ce SEF izvesti isti sastav kao i protiv Olimpica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 08 maj 2013, 13:01

Prošle godine ste slavili titulu na Koševu i došlo vas je i bilo smješteno na zapadu 2000...nas bi danas da ima mjesta iako utakmica nema rezultaski značaj došlo 5000,a doći će svakako koliko je određeno minimum 2500...to samo govorim kao vid ljubavi prema klubu..ne želim da mi neko daje kontrargumente i sl., ali hoću da kažem kako nam ljubav prema klubu i našu strast niko ne može oduzeti,a kod vas to prošle godine nije bio slučaj..i danas ćemo pokazati kako se voli klub,a ponavljm vi imate više razloga za slavlje i to kod vas nije tako

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 maj 2013, 13:03

Batistuta je napisao/la:Prošle godine ste slavili titulu na Koševu i došlo vas je i bilo smješteno na zapadu 2000...nas bi danas da ima mjesta iako utakmica nema rezultaski značaj došlo 5000,a doći će svakako koliko je određeno minimum 2500...to samo govorim kao vid ljubavi prema klubu..ne želim da mi neko daje kontrargumente i sl., ali hoću da kažem kako nam ljubav prema klubu i našu strast niko ne može oduzeti,a kod vas to prošle godine nije bio slučaj..i danas ćemo pokazati kako se voli klub,a ponavljm vi imate više razloga za slavlje i to kod vas nije tako
Prosle god je bila zabrana gostujucih navijaca i karta 20 km opet nas je bilo 2 000,a vas je na grbavici bilo 500-600 a karta bila 10 km toliko o vama i vasoj ljubavi.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 08 maj 2013, 13:04

Batistuta je napisao/la:Prošle godine ste slavili titulu na Koševu i došlo vas je i bilo smješteno na zapadu 2000...nas bi danas da ima mjesta iako utakmica nema rezultaski značaj došlo 5000,a doći će svakako koliko je određeno minimum 2500...to samo govorim kao vid ljubavi prema klubu..ne želim da mi neko daje kontrargumente i sl., ali hoću da kažem kako nam ljubav prema klubu i našu strast niko ne može oduzeti,a kod vas to prošle godine nije bio slučaj..i danas ćemo pokazati kako se voli klub,a ponavljm vi imate više razloga za slavlje i to kod vas nije tako
Prosle godine je vazila zabrana gostujucim navijacima, vas 500 na grbavici nas 2000 na kosevu.... ma pitarska posla da ne duljim;

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 08 maj 2013, 13:05

E ovaj Batistuta usra i sefa i stanicu svojim postom,nemoj vise zivota ti-LJUBOMORA JE CUDO :roll: :roll:
Muharemovicu odlazi iz Zelje

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 08 maj 2013, 13:05

5000 :lol:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 08 maj 2013, 13:05

A gdje vam je ta ogromna ljubav bila ovih zadnjih nekoliko utakmica na kosevu ?

Mojne zajebavati ;)
SWRA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 maj 2013, 13:06

Nek vasi igraju za vas nasi ce za titulu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 maj 2013, 13:06

A cuces price posle utakmice kako ih je na onom dijelu sjevera bilo jedno 4 000 ljudi se nagurali ha ha ha koda gledam tako ce biti.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 08 maj 2013, 13:15

Pašalić je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Veceras samo hladne glave i svece doci na svoje,pustite ba ove komsije sto supljiraju i pisu kojekakve gluposti,objektivno treba ih i shvatiti jer sedam dugih godina bez icega nije lako,pa Helijeva se kometa cesce ukaze od titule na Kosevu.Mi veceras ako Bog da uzimamo vec peti trofej u zadnje cetiri godine a 15.05. mozda i sesti.
Zato raja sabur i veceras ne nasjedajte na provokacije da ne bi bilo slucajno inceniranog prekida,jer jad,cemer i gorki pelin je u njihovim srcima.Na tribinama samo ponosno i dostojanstveno,na usnama samo ime Zelje,stasijevce uopste ali bas uopste ne treba ni spomenuti tokom utakmice.Zastave,salove,grlo i dlanove samo za naseg Zelju.
Za neprepoznati si. Gdje nestade ona tvoja umjerenost? Kao da postove piše drugi čovjek od onoga na koga smo navikli prije godinu-dvije. Prošlo je vrijeme pravih kauboja. :(
Sta sam ja ovdje napisao ista lose o FK Sarajevu,ono sto sam mislio svih ovih godina mislim i sada,poslije Zelje uvjek cu vise voljeti da vi ostvarite uspjeh od bilo kojeg drugog kluba,Zeljo i Sarajevo su ponos ovog grada i misljenje o njima ne gradim na osnovu njihovih navijaca.Navedi mi post u kojem ja vrijedjam,pljujem i psujem kada je tvoj tim u pitanju.
Za ovo prvo boldirano,ovaj post se odnosi na vase pojedine(a ne sve) navijace koji ovdje samo dolaze i vrijedjaju i pljuju po Zelji i svakom njegovom uspjehu i omalozavaju svaku njegovu pobjedu i trofej a o nazivima za Osime da i ne govorim,ne ocekujes valjda da njih cijenim isto kao sto ja ni u snu ne ocekujem da ti cijenis nase primitivce koji troluju vasu temu.
A za ovo drugo,pa valjda kao pravi navijac ocekujem da spominjemo samo svoj klub,nisam od onih koji vole one koji ce vikati:j.bi malo Sarajevo,pitari su pi..ke i slicne vulgarnosti,za pravog navijaca bitan je samo njegov klub,njegove pjesme,ja nikada necu se zvati navijacem ako na tekmi treba da pljujem po protivnickom timu.Meni je moj klub svetinja i samo cu njega spominjati.

A sto se tice ovoga stasijevci pa i znam znas da je to zajebancija za vasu vezu sa Drezdenovcima,ovaj post nemoj shvatiti kao neko pravdanje jer to i nije niti cu se ikome ikada pravdati za ono sto napisem,jednostavno shvati ga kao objasnjenje,jer si ocito pogresno protumacio prethodni post.Kamo srece da svi shvatamo i mislimo o nasa dva kluba i derbiju kao ja,@Pasalicu izvini ali si pobrkao loncice.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 08 maj 2013, 13:17

Ne govorim o igri, tituli-za to svaka čast, da li je poštena, nepoštena, da li je zaslužujete ove godine i o tome se može pričati, ali to je 100 % i to će se vidjeti danas, vi ste potvrdili dosta puta kada gostujemo na Grbavici da smo puno iznad vašeg nivoa u navijačkom smislu....pa ako se sjetimo one vaše zelene koreografije sa kobrama to je stvarno bilo smijurija :lol: a ponavljam vi slavite titulu mi dolazimo na revijalnu utakmicu da bodrimo klub

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 08 maj 2013, 13:21

znal neko kakvo je stanje s kartama ;)
Željeznicar za život cijeli !

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 08 maj 2013, 13:26

likusa je napisao/la:znal neko kakvo je stanje s kartama ;)
evo sad me prijatelj zove koji je otisao da nam kupi karte, kaze guzva drama :o
SWRA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.