a svaka ekipa ima svoju kvotu neki park neki kaficSanjo je napisao/la:Karte su tuuuuu!!!!
U kojem kaficu ce biti najbolji stimung prije tekme?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
a svaka ekipa ima svoju kvotu neki park neki kaficSanjo je napisao/la:Karte su tuuuuu!!!!
U kojem kaficu ce biti najbolji stimung prije tekme?
I to kakva Armijanime_tm87 je napisao/la:Svaka cast momci!!!adillovic je napisao/la:armija manijaka iz zavidovica veceras na grbavici
prava šampionska kartaElegant je napisao/la:
Prosle god je bila zabrana gostujucih navijaca i karta 20 km opet nas je bilo 2 000,a vas je na grbavici bilo 500-600 a karta bila 10 km toliko o vama i vasoj ljubavi.Batistuta je napisao/la:Prošle godine ste slavili titulu na Koševu i došlo vas je i bilo smješteno na zapadu 2000...nas bi danas da ima mjesta iako utakmica nema rezultaski značaj došlo 5000,a doći će svakako koliko je određeno minimum 2500...to samo govorim kao vid ljubavi prema klubu..ne želim da mi neko daje kontrargumente i sl., ali hoću da kažem kako nam ljubav prema klubu i našu strast niko ne može oduzeti,a kod vas to prošle godine nije bio slučaj..i danas ćemo pokazati kako se voli klub,a ponavljm vi imate više razloga za slavlje i to kod vas nije tako
Prosle godine je vazila zabrana gostujucim navijacima, vas 500 na grbavici nas 2000 na kosevu.... ma pitarska posla da ne duljim;Batistuta je napisao/la:Prošle godine ste slavili titulu na Koševu i došlo vas je i bilo smješteno na zapadu 2000...nas bi danas da ima mjesta iako utakmica nema rezultaski značaj došlo 5000,a doći će svakako koliko je određeno minimum 2500...to samo govorim kao vid ljubavi prema klubu..ne želim da mi neko daje kontrargumente i sl., ali hoću da kažem kako nam ljubav prema klubu i našu strast niko ne može oduzeti,a kod vas to prošle godine nije bio slučaj..i danas ćemo pokazati kako se voli klub,a ponavljm vi imate više razloga za slavlje i to kod vas nije tako
E ovaj Batistuta usra i sefa i stanicu svojim postom,nemoj vise zivota ti-LJUBOMORA JE CUDOBatistuta je napisao/la:Prošle godine ste slavili titulu na Koševu i došlo vas je i bilo smješteno na zapadu 2000...nas bi danas da ima mjesta iako utakmica nema rezultaski značaj došlo 5000,a doći će svakako koliko je određeno minimum 2500...to samo govorim kao vid ljubavi prema klubu..ne želim da mi neko daje kontrargumente i sl., ali hoću da kažem kako nam ljubav prema klubu i našu strast niko ne može oduzeti,a kod vas to prošle godine nije bio slučaj..i danas ćemo pokazati kako se voli klub,a ponavljm vi imate više razloga za slavlje i to kod vas nije tako
5000Batistuta je napisao/la:Prošle godine ste slavili titulu na Koševu i došlo vas je i bilo smješteno na zapadu 2000...nas bi danas da ima mjesta iako utakmica nema rezultaski značaj došlo 5000,a doći će svakako koliko je određeno minimum 2500...to samo govorim kao vid ljubavi prema klubu..ne želim da mi neko daje kontrargumente i sl., ali hoću da kažem kako nam ljubav prema klubu i našu strast niko ne može oduzeti,a kod vas to prošle godine nije bio slučaj..i danas ćemo pokazati kako se voli klub,a ponavljm vi imate više razloga za slavlje i to kod vas nije tako
A gdje vam je ta ogromna ljubav bila ovih zadnjih nekoliko utakmica na kosevu ?Batistuta je napisao/la:Prošle godine ste slavili titulu na Koševu i došlo vas je i bilo smješteno na zapadu 2000...nas bi danas da ima mjesta iako utakmica nema rezultaski značaj došlo 5000,a doći će svakako koliko je određeno minimum 2500...to samo govorim kao vid ljubavi prema klubu..ne želim da mi neko daje kontrargumente i sl., ali hoću da kažem kako nam ljubav prema klubu i našu strast niko ne može oduzeti,a kod vas to prošle godine nije bio slučaj..i danas ćemo pokazati kako se voli klub,a ponavljm vi imate više razloga za slavlje i to kod vas nije tako
Nek vasi igraju za vas nasi ce za titulu...Batistuta je napisao/la:Prošle godine ste slavili titulu na Koševu i došlo vas je i bilo smješteno na zapadu 2000...nas bi danas da ima mjesta iako utakmica nema rezultaski značaj došlo 5000,a doći će svakako koliko je određeno minimum 2500...to samo govorim kao vid ljubavi prema klubu..ne želim da mi neko daje kontrargumente i sl., ali hoću da kažem kako nam ljubav prema klubu i našu strast niko ne može oduzeti,a kod vas to prošle godine nije bio slučaj..i danas ćemo pokazati kako se voli klub,a ponavljm vi imate više razloga za slavlje i to kod vas nije tako
Sta sam ja ovdje napisao ista lose o FK Sarajevu,ono sto sam mislio svih ovih godina mislim i sada,poslije Zelje uvjek cu vise voljeti da vi ostvarite uspjeh od bilo kojeg drugog kluba,Zeljo i Sarajevo su ponos ovog grada i misljenje o njima ne gradim na osnovu njihovih navijaca.Navedi mi post u kojem ja vrijedjam,pljujem i psujem kada je tvoj tim u pitanju.Pašalić je napisao/la:Za neprepoznati si. Gdje nestade ona tvoja umjerenost? Kao da postove piše drugi čovjek od onoga na koga smo navikli prije godinu-dvije. Prošlo je vrijeme pravih kauboja.dino lj je napisao/la:Veceras samo hladne glave i svece doci na svoje,pustite ba ove komsije sto supljiraju i pisu kojekakve gluposti,objektivno treba ih i shvatiti jer sedam dugih godina bez icega nije lako,pa Helijeva se kometa cesce ukaze od titule na Kosevu.Mi veceras ako Bog da uzimamo vec peti trofej u zadnje cetiri godine a 15.05. mozda i sesti.
Zato raja sabur i veceras ne nasjedajte na provokacije da ne bi bilo slucajno inceniranog prekida,jer jad,cemer i gorki pelin je u njihovim srcima.Na tribinama samo ponosno i dostojanstveno,na usnama samo ime Zelje,stasijevce uopste ali bas uopste ne treba ni spomenuti tokom utakmice.Zastave,salove,grlo i dlanove samo za naseg Zelju.
evo sad me prijatelj zove koji je otisao da nam kupi karte, kaze guzva dramalikusa je napisao/la:znal neko kakvo je stanje s kartama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.