FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Poslije Amara Osima i tužbe završiti ćemo u opštinskoj ligi i neće se Sloboda oporaviti do sudnjeg dana. Ovo će biti posljednji ekser u sanduk Slobode. Kojoj budali pade Amar na um, prvo puštanje Leotaru, onda ogulio je boju sa Grbavice da naplati ugovor. Šta će tek nama uraditi?
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
Ovi il nemaju grama mozga il se pravo poceli qrcit i pišat po navijacima
Volim tebe, više od sebe
kad smo doveli Ciru mozemo bilo koga ! Nisam ni ja za Amara al ako cemo se boriti za vrh tabele što da ne ili ako ce biti borba za opstanak onda sto dalje od svetinje. Nek uprava izadje i kaze sta im je cilj sljedece sezone jel opet stabilizacija i tako evo nekoliko godina koliko su oni tu. Hocemo vrh borbu za Evropu da istu tu Evropu igramo na Tusnju ! Dosta mi je vise gledanja borbe za goli zivot.
Rekli su 11 najboljih igraca lige.. + Bonus najbolji trener lige sad bio to Osim ili Smajic ( s kojim smo igrali napadacki fudbal ) odavno nisam vidio onakvu igru nekog tima pa cak i kad su se titule osvajale u Aprilu mjesecu onu dominaciju trku nisam zapamtio u našoj ligi..
Rekli su 11 najboljih igraca lige.. + Bonus najbolji trener lige sad bio to Osim ili Smajic ( s kojim smo igrali napadacki fudbal ) odavno nisam vidio onakvu igru nekog tima pa cak i kad su se titule osvajale u Aprilu mjesecu onu dominaciju trku nisam zapamtio u našoj ligi..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Ako imamo imalo ponosa, ova gnjida ne treba u klubu ni pod cijenu duple krune. Ako vec imamo pare za trenera, trziste puno kvalitetnijih trenera od morza. Jedan od njih je i Smajicsamirr je napisao/la: ↑03 jun 2022, 16:09kad smo doveli Ciru mozemo bilo koga ! Nisam ni ja za Amara al ako cemo se boriti za vrh tabele što da ne ili ako ce biti borba za opstanak onda sto dalje od svetinje. Nek uprava izadje i kaze sta im je cilj sljedece sezone jel opet stabilizacija i tako evo nekoliko godina koliko su oni tu. Hocemo vrh borbu za Evropu da istu tu Evropu igramo na Tusnju ! Dosta mi je vise gledanja borbe za goli zivot.
Volim tebe, više od sebe
Ja bi vratio Smajica dao mu odriješene ruke, obecao plate igracima da nece kasniti i onda mu suditi na kraju sezone... Fula nece biti ja vam to garantujem. Ali kako mu obecati da ce to tako biti kad smo i ovu sezonu imali kasnjenja s platama. A ja vam garantujem da u ovoj kukuruz ligi obezbjedi igracima normalne uslove bez kasnjenja bit ce u gornjem dijelu tabele ako ne i u borbi za titulu tj. Evropu vidjeli smo to vec jednom.. Velez prosle godine izbori Evropu kad im ista nije ni bila cilj isto se nama i desilo kad smo je izborili znaci moze se vrlo lahko samo normalne uslove da igraci misle o terenu a ne o stvarima van terena gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa.. Gdje je zapelo sa Azmirom znali ste sta ?antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 16:14Ako imamo imalo ponosa, ova gnjida ne treba u klubu ni pod cijenu duple krune. Ako vec imamo pare za trenera, trziste puno kvalitetnijih trenera od morza. Jedan od njih je i Smajicsamirr je napisao/la: ↑03 jun 2022, 16:09kad smo doveli Ciru mozemo bilo koga ! Nisam ni ja za Amara al ako cemo se boriti za vrh tabele što da ne ili ako ce biti borba za opstanak onda sto dalje od svetinje. Nek uprava izadje i kaze sta im je cilj sljedece sezone jel opet stabilizacija i tako evo nekoliko godina koliko su oni tu. Hocemo vrh borbu za Evropu da istu tu Evropu igramo na Tusnju ! Dosta mi je vise gledanja borbe za goli zivot.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Previše se sad i drami oko Osima, prvo to nije gotova stvar.
Smajić će biti u klubu ali izgleda da još nije odlučeno na kojoj poziciji. I još ako ne angažujemo Osima, dolazi drugi iskusan i provjeren trener, što dovodi do toga da će i ambicije biti veće u narednoj sezoni pa vidjeti ćemo.
Smajić će biti u klubu ali izgleda da još nije odlučeno na kojoj poziciji. I još ako ne angažujemo Osima, dolazi drugi iskusan i provjeren trener, što dovodi do toga da će i ambicije biti veće u narednoj sezoni pa vidjeti ćemo.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Ma brate niej problem da li je gotova stvar ili ne, nego u tome da ko god da vodi klub, ne smije ni da pomisli da ovog covjeka dovede na klupu Slobode ili da ga povezuje sa Slobodom. Navijaca je svakako sve manje, ovaj potez bi definitivno skoro sve udaljio od Tusnja. Ne bi bilo 50 navijaca na utakmicamasimonknows je napisao/la: ↑03 jun 2022, 16:57Previše se sad i drami oko Osima, prvo to nije gotova stvar.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Vjeruj da bi mi i njega prihvatili samo kad bi bio u gornjem dijelu tabele. Meni je važno da imamo provjerenog trenera i da smo "gore", a ako Osim ne dođe, doći će drugi, top trener!antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 17:09Ma brate niej problem da li je gotova stvar ili ne, nego u tome da ko god da vodi klub, ne smije ni da pomisli da ovog covjeka dovede na klupu Slobode ili da ga povezuje sa Slobodom. Navijaca je svakako sve manje, ovaj potez bi definitivno skoro sve udaljio od Tusnja. Ne bi bilo 50 navijaca na utakmicamasimonknows je napisao/la: ↑03 jun 2022, 16:57Previše se sad i drami oko Osima, prvo to nije gotova stvar.

-
- Kontakt:
Pošto se toliko o trenerima razglaba i spominju se neka imena, bolje je pitanje hocel ti treneri imat koga trenirati posto je isteko ugovor gotovo svima a niko nista ne spekulise o igracima.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Pored zivog i slobodnog Tonija Karacica, oni se uhvatili kriminalca Osima..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rekoh ja ,Televisa Presenta 

Šta je sa Spahića , jel on potpisao samo do kraja sezone ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Sve ok, sve ovo stoji, ali ne razumijem zasto vec ovaj novinar, kad se vec potrudio napisati tekst, nije otisao do kluba i pitao, kontaktirao nekoga u klubu, pa da vidimo kako stoje stvari, ovdje je sve navodno, rekla, kazala. Nista nije receno.U Slobodi “jure” Osima, a Spahića nisu kontaktirali od završetka prvenstva!
Čini se logičnim da trener, koji je izborio opstanak u ligi, ostane da radi dalje. Ali, pod drugim uslovima i da sam selektira ekipu
Pet dana nakon što je završeno prvenstvo BiH, u Slobodi svim silama nastoje pronaći novog trenera. Spominju se, navodno, pregovori obavljeni s Amarom Osimom, a aktuelnog šefa struke, Amira Spahića, niko ni o čemu niti pita, a ni obavještava!
Niko od uprave, kažu, nije ušao ni u svlačionicu poslije utakmice sa Željezničarom, da barem pozdrave igrače i trenere i kažu im što planiraju za iduću sezonu.
Kada su se razišli sa Žižovićem, vrelu trenersku klupu ponudili su svom kadru, treneru juniora, Amiru Spahiću. Jedini zadatak bio mu je, s igrački mršavom ekipom koja je i kriva što je dospjela u kritičnu zonu – da izbori opstanak.
Pitali su ga novinari da li je razgovarao o uslovima, a Spaha je, kako tvrde bolje upućeni, rekao da nije tražio ništa. Samo da se ostane u ligi, pa će se onda sjesti i razgovarati.
Ostali su u ligi, a Spaha je po svemu sudeći izvisio. Nije prvi, a ni jedini domaći trener kome su ljudi iz uprave okrenuli leđa nakon što se sve završi, tragajući za dobrim “strancem”. I skupljim.
Kako priča čaršija, Žižović je imao mjesečnu plaću od 6.000 KM plus još neke beneficije, stan, hranu i drugo što ide u ovakvim prilikama.
Ako je tačan podatak, Spahić je za tri mjeseca dobio 1.300 KM, kolika mu je plaća kao treneru juniora.
– Nisu me kontaktirali, za Osima i ja čitam u medijima. Neću da se nudim, ja sam svoje uradio – jedino je što je želio reći Amir Spahić kada smo ga kontaktirali o tom kada će početi pripreme ekipe.
Čini se logičnim da trener, koji je izborio opstanak u ligi, ostane da radi dalje. Ali, pod drugim uslovima i da sam selektira ekipu.
Čelnici kluba, koji su se u posljednje vrijeme najviše angažirali oko pisanja saopćenja, da demantuju ono što svi vide da se događa, koji izmišljaju “din dušmane” kluba i koji, kao i svi njihovi prethodnici, drvlje i kamenje osipaju na “ranije uprave”. Jer, oni su klub uveli u dugove, a ovi, kao, nisu. Ovi koji su obećali za dvije godine Evropu, a evo i treća izmiće, a jedino je konstanta: borba za opstanak!
I opet ništa od domaćih kadrova, doći će Osim, ili neko drugi, uzeti novce,a kakva je garancija da se iduće sezone neće sve ponoviti!?
Mediji pišu da je cijela igračka postava sa isteklim ugovorima. Praktično, samo su četiri igrača koji imaju važeći ugovor sa Slobodom: Kapetanović, Osmić, Maksimović, moguće Devedžić i još neki mlađi igrač.
Šta bi se desilo da je Sloboda ispala iz lige i može li se pretpostaviti koliko miliona bi morala potrošiti da se vrati u “premijerku”? Pa neko je taj posao odradio, neko je s tim momcima trenirao, prosipao znoj i živce, neko je bdio nad ekipom dan i noć da bi ga sad jednostavno gurnuli ustranu: ner trebaš nam više!
– Istekao mi je ugovor, ali niko sa mnom nije riječ progovorio o tome da li ću ostati ili ne. Otišli smo na odmor bez kinte, a zadnje plaće koje smo dobili bile su za posljednja tri mjeseca prošle godine – kaže igrač koji, logično, ne želi da mu se ime spominje, jer će ga kazniti.
Ni njemu, kao ni ostalima, a ni trenerima, niko iz kluba nije na odlasku pružio ruku, barem zbog ostanka u Premijer ligi.
Odakle novci za Osima, odakle za bilo kojeg “stranog” trenera, odakle kad stalno kukaju kako nema novaca u blagajni, kako su veliki dugovi, kako je malo poslovnih ljudi koji žele da ulažu u Slobodu?
Ponavlja se stara priča: bolje trener sa strane, nego domaći kome niti moraš plaćati stanarinu, niti “odvojeni život”, i koji je cijelu jednu generaciju igrača pripremio za seniorski tim.
A šta je s odgovornošću onih koji vuku poteze, koji su kumovali lošoj selekciji igrača i koji, kao i prethodne uprave, uoči svakog prvenstva mijenju kompletnu postavu igrača, mijenjaju trenere po potrebi, otpuštaju one koji “zvižde”…I onda se još pitaju zašto im navijači okreću leđa i zašto poslovni ljudi ne žele da investiraju u klub! (M.P.)
-
- Kontakt:
Imali su moju podršku jer su se činili pošteni, a sve više priča je kao ova što je desperado postavio.
Počeli su licit na sve dosadašnje uprave. Ne zaslužuju svojim postupcima više bit tu gdje jesu.
Uprava napolje !
Počeli su licit na sve dosadašnje uprave. Ne zaslužuju svojim postupcima više bit tu gdje jesu.
Uprava napolje !
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
-
- Kontakt:
Jedan naš igrač ima ponudu ssh, uskoro sastanak s nama, nadam se da će ostati.
Eto izgleda ipak ništa od Osima
Eto izgleda ipak ništa od Osima

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 15 gostiju.